-
Έχουν ακουστεί διάφορα, αλλά δεν περίμενα να το επιβεβαιώσει ο κορσές.
-
Πάντως πιστεύω πως σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να αγοράζεις το αυτοκίνητο της μάρκας που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής στην σχεδίασή του.
Αν έχω καταλάβει καλά, το βενζινοκίνητο SX4 ειναι 100% Suzuki, οπότε καλύτερα να αγοράσεις ένα Suzuki που θα υποστηρίζεται απο την Suzuki παρά ένα Suzuki που θα υποστηρίζεται από την Fiat.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
δηλαδη πρακτικα δεν εχει καμια σημασια για το ποιο θα παρει καποιος?
Εχει σημασια το ποιο θα παρεις.... στο συγκεκριμενο ομως ζητημα δεν εχει να κανει με το αμαξι αλλα με το after sales. H μια απο τις 2 εταιριες εχει οικτρο δικτυο πωλησεων και service.... διαλεγεις και παιρνεις.
αυτο ναι ειναι ενα σοβαρο plus υπερ του Fiat.
κατι αλλο, οταν κλειδωσεις την 4κινηση, φανταζομαι οτι δεν μπορεις να κινηθεις για πολυ ωρα στην ασφαλτο γιατι 'κουρδιζει' η μεταδοση?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κατι αλλο, οταν κλειδωσεις την 4κινηση, φανταζομαι οτι δεν μπορεις να κινηθεις για πολυ ωρα στην ασφαλτο γιατι 'κουρδιζει' η μεταδοση?
Έτσι είναι, αλλά ποιός ο λόγος να κλειδώσεις την τετρακίνηση σε άσφαλτο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δηλαδη πρακτικα δεν εχει καμια σημασια για το ποιο θα παρει καποιος?
Εχει σημασια το ποιο θα παρεις.... στο συγκεκριμενο ομως ζητημα δεν εχει να κανει με το αμαξι αλλα με το after sales. H μια απο τις 2 εταιριες εχει οικτρο δικτυο πωλησεων και service.... διαλεγεις και παιρνεις.
αυτο ναι ειναι ενα σοβαρο plus υπερ του SX4.
Υπ'αρχουν πολλές αντιπροσωπίες και μην το γενικέβουμε
Εδώ (Πάτρα) ο τοπικός αντιπρσώπος της FIAT σε εμένα τουλάχιστον είναι ιδιεταιρα εξυπηρετικός και επειδή δουλέβω συνέχει προσφέρεται να μου
παίρνει το αυτοκίνητο από το σπίτι να μου το επιστρέφει. -
ειπα κατι διαφορετικο εγω?
Tελικα, αλλο ηθελα να γραψω και αλλο εγραψα...
υπερ του Φιατ ηθελα να πω, το διορθωσα και πιο πανω.
-
Καλα, τωρα τι να λεμε.... η Suzuki Hellas οφειλει την υπαρξη της καθαρα στα κατασκευασματα της μαμας... παρα στις ενεργιες της για καλυτερη εξυπηρετηση του πελατη. Καθαρα απο συγκυριες υπαρχουν...
Η δε αντιπροσωπευση ειναι... Ακομα ποιο ειδικα οι αντιπροσωποι στην Θεσσαλονικη, που ειναι 2... ειναι παρτον ενα, βαρα τον αλλο... Ευτυχως για τους κατοχους τους που υπαρχουν και ανεξαρτητα συνεργεια.
Τουλαχιστον στην Fiat εχεις να κανεις τις επιλογες σου...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Καλα, τωρα τι να λεμε.... η Suzuki Hellas οφειλει την υπαρξη της καθαρα στα κατασκευασματα της μαμας... παρα στις ενεργιες της για καλυτερη εξυπηρετηση του πελατη. Καθαρα απο συγκυριες υπαρχουν...Η δε αντιπροσωπευση ειναι... Ακομα ποιο ειδικα οι αντιπροσωποι στην Θεσσαλονικη, που ειναι 2... ειναι παρτον ενα, βαρα τον αλλο... Ευτυχως για τους κατοχους τους που υπαρχουν και ανεξαρτητα συνεργεια.
Σαν κάτοχος Suzuki, δυστυχώς δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.
Βέβαια, εδώ Αθήνα υπάρχουν 2-3 που είναι άψογοι και πολλοί πρόθυμοι στη δουλειά τους (βλέπε Σαραντόπουλος & Τούντας/Ραίσης).
Οι περισσότεροι όμως κι ειδικά στην επαρχία απ'όπου έτυχε να αγοράσω το αυτοκίνητο, χρωστάνε την ύπαρξή τους στο Grand Vitara και στο Swift.
Καθώς κι ο Σφακιανάκης τείνει να γίνει Σαρακάκης.. -
το sedici αυτη τη στιγμη εχει χρονο παραδοσης 2,5-3 μηνες.
-
ξέρει κανείς τα χρηματοδοτικά της suzuki για το SX4;
ο κινητήρας είναι FIAT; -
Ο χρήστης alfisti33 έγραψε:
ξέρει κανείς τα χρηματοδοτικά της suzuki για το SX4;
ο κινητήρας είναι FIAT;Εαν πάρεις το Diesel ναι,
Εαν πάρεις βενζίνη όχι.To χρηματοδοτικό της FIAT είναι 10% προκαταβολή, 0.4% μηνιαιο επιτόκιο και μέχρι 72 δόσεις.
Τηw Suzuki δεν ξέρω αλλα νομίζω οτι είναι κάτι παρόμοιο
-
Πάντως άτοκο πρόγραμμα δεν υπάρχει στο SX4 και το προσεχές διάστημα δεν πρόκειται να υπάρξει, λόγω υψηλής ζήτησης.
Το 'πρόβλημα' του αυτοκινήτου είναι άλλο. Εχω παραγγείλει ένα με ESP απο Νοέμβριο με παράδοση Απρίλιο (έλεος, ενα μικρό suzuki ειναι)
και τώρα μου λένε πως θα έρθει Ιούνιο (!!!!). Ούτε 997 turbo να περίμενα.
Ο 1,6 κινητήρας είναι της suzuki, ο ίδιος που μπαίνει και στο vitara 3d -
ηταν στο δρομο μου σημερα και ειδα το Φιατ.
αναμεικτες εντυπωσεις...
λογικο μεγεθος
καλος εξοπλισμος
καλη σχετικα ποιοτητα, με καποια φαουλ ομως
καλοι χωροι επιβατωναλλα και
μετριος χωρος αποσκευων
περιεργη ορατοτητα μπροστα αριστερα, μπορει να συνηθιζεται δε ξερω
το τιμονι θα επρεπε να ρυθμιζεται και σε αποστασηη πλουσια εκδοση εχει 20500, υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα αλλα εχουν δερματινο σαλονι. Απο εκει και περα η ανομονη ειναι 1-2 μηνες οπως ειπε ο πωλητης
-
Δεν το βρήκες αηδιαστικό;
-
Απαράδεκτες πρακτικές να φορτώνουν εξοπλισμό τα ετοιμοπαράδοτα
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν το βρήκες αηδιαστικό;θα επρεπε?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θα επρεπε?
Όχι, πλάκα κάνω! Απλά εμένα μου χει καθίσει στο λαιμό αυτό το αυτοκίνητο και ψάχνω να βρω κάποιον ομοιοπαθή.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
θα επρεπε?
Όχι, πλάκα κάνω! Απλά εμένα μου χει καθίσει στο λαιμό αυτό το αυτοκίνητο και ψάχνω να βρω κάποιον ομοιοπαθή.
σιγουρα δεν εχει τη κομψοτητα ενος RAV, μετριο θα ελεγα
-
Ο χρήστης gpan έγραψε:
Πάντως άτοκο πρόγραμμα δεν υπάρχει στο SX4 και το προσεχές διάστημα δεν πρόκειται να υπάρξει, λόγω υψηλής ζήτησης.
Το 'πρόβλημα' του αυτοκινήτου είναι άλλο. Εχω παραγγείλει ένα με ESP απο Νοέμβριο με παράδοση Απρίλιο (έλεος, ενα μικρό suzuki ειναι)
και τώρα μου λένε πως θα έρθει Ιούνιο (!!!!). Ούτε 997 turbo να περίμενα.
Ο 1,6 κινητήρας είναι της suzuki, ο ίδιος που μπαίνει και στο vitara 3dΚαι εγώ τον Νοέμβριο το παρήγγειλα το sx4 με esp και μου είπαν Μάρτιο περίπου. Λες να μου έρθει Ιούνιο? Καήκαμε!
Φιλικά, KonstantinosV
-
Εισαι τυχερός όμως γιατί θα πάρεις μάλλον made in Japan !
H παραγωγή στην Ουγγαρία δεν καλύπτει την ζήτηση και έρχεται επιπλέον βοήθεια.
Daihatsu Terios ή Suzuki SX4/ FIAT Sedici