-
Τα κυβικά των κυλίνδρων δε σκοτώνουν.Σκοτώνουν τα κυβικά βλακείας που κουβαλάμε στο κεφάλι μας.Ακόμα και με 'παπί' μπορείς να σκοτωθείς,όταν πηγαίνεις 'τάπα' (50χλμ είναι υπερηχητικό νούμερο γι'αυτά) ή σε μια ρόδα,ή προσπαθείς να μπεις σε πλατεία με το σώμα έξω απο το μηχανάκι,και με το πόδι ανοιχτό (το έχω δει και έλιωσα απο το γέλιο).Το λαστιχάκι των 7 πόντων δε θα κρατήσει ούτε το πλαίσιο-ντεπόζιτο!Το Cbf 250 είναι πολύ καλό μηχανάκι να μάθεις.Πήγενε αν μπορείς-οικονομικά- και σε μαθήματα που κάνει το 0-300 και σίγουρα θα μάθεις πολλά.Μη βασίζεσαι στα μαθήματα,αν έχεις κάνει,της σχολής οδήγησης.Και μην ξεχνάς.Όταν οδηγούμε,δε σκεφτόμαστε ούτε τη δουλειά μας ούτε τις γκόμενες.Σκεφτόμαστε τον 'εχθρό' στο πεδίο μάχης (δρόμος).Η όμορφη κοπελίτσα με το smart μπορεί να είναι αιτία πτώσης...
-
Φίλος μοτοσικλετιστής (με aprilia 700άρα αν δεν κάνω λάθος) είναι στο νοσοκομείο με ανοικτή λεκάνη (open-book σύμφωνα με τους γιατρούς) και με σπασμένη κλείδα. Ευτυχώς φορούσε κράνος και έζησε. Κι αυτό που έπαθε όμως δεν είναι λίγο: 6 μήνες στο κρεβάτι, 2 από τους οποίους θα είναι ξαπλωμένος ανάσκελα, θα του είναι καρφωμένα 2 σίδερα εκατέρωθεν της λεκάνης (σαν προφυλακτήρας ένα πράγμα), δε θα μπορεί να εργαστεί φυσικά για πολύ καιρό, θα χέζεται πάνω του και θα τον αλλάζουν οι αποκλειστικές (γιατί η σύζυγος εργάζεται). Οδηγεί μεγάλη μηχανή εδώ και 20 χρόνια (50άρης πια) κι αυτό είναι το χειρότερο που του έχει τύχει (so far).
Το βασικό: ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ! Βάσει ΚΟΚ τουλάχιστον δεν έφταιγε γιατί πιστεύω θα μπορούσε να το αποφύγει. Τελικά δεν ξέρω αν ΟΛΑ μαθαίνονται... -
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Ακόμα και με 'παπί' μπορείς να σκοτωθείς,όταν πηγαίνεις 'τάπα' (50χλμ είναι υπερηχητικό νούμερο γι'αυτά) ή σε μια ρόδακαλα μην υπερβαλλουμε κιολας..
τα συγχρονα παπια μπορουν να πανε πανω απο 50 ανετα.. το θεμα ειναι που τα πας αυτα τα 50, αν τα πας την ωρα που περνας αναμεσα απο αυτοκινητα ειναι θεμα χρονου να ταξιδεψεις στον Αγιο Πετρο..
ουτε για τις σουζες ισχυει.. νταξ
πολλοι ειχαμε καποτε παπι και καναμε σουζες και ειμαστε ακομα ζωντανοι 2 χερια 2 ποδια κλπΤο Cbf 250 είναι πολύ καλό μηχανάκι να μάθεις
σ'αυτο συμφωνω. και σε προσιτη τιμη.
-
Οτι πάνε άνετα 50+ χαω είναι δεδομένο,αλλά δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι θα σταματήσουν σωστά.Καλά για στροφή με τέτοια χιλιόμετρα δεν το συζητάω...Επίσης μιλάμε για ταχύτητες που κάποια καλόπαιδα τις 'πιάνουν' σε δρόμους πόλεων,με...άμαχο πλυθησμό και πολλούς κάθετους δρόμους.
-
-
Μιας και είσαι Ντουκατάκιας, θυμάσαι τη μονομαχία Fogarty - Edwards στην Monza (θαρρώ ήταν '99) που στην έξοδο της parabolica άνοιξε το γκάζι δίχως αύριο ο Αγγλάρας και το μηχανάκι κρατήθηκε εκ θαύματος;; Στο φώτο φίνις κέρδισε για μερικά χιλιοστά και είχαν πάθει νταμπλάς ούλοι
Πλάκα πλάκα SBK παρακολουθάτε;;
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Οτι πάνε άνετα 50+ χαω είναι δεδομένο,αλλά δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι θα σταματήσουν σωστά.Καλά για στροφή με τέτοια χιλιόμετρα δεν το συζητάω...Επίσης μιλάμε για ταχύτητες που κάποια καλόπαιδα τις 'πιάνουν' σε δρόμους πόλεων,με...άμαχο πλυθησμό και πολλούς κάθετους δρόμους.συμφωνω σε ολα. στο μονο που διαφωνω ειναι στο 'δε σταματανε'
τα καινουργια παπια εχουν πανισχυρα φρενα και σταματανε πολυ καλα αρκει να τα ξερεις.
καποια εχουν και μπρος πισω δισκους -
εγω τρομοκρατηθηκα οταν οδηγησα παπι!μακριααααα..............
CARυοθραυστης SBK παρακολουθω μονο απο περιοδικα/ιντερνετ/dvd κλπ...δυστυχως..δεν εχω νοβα! γμτ,κ ειναι κ γαμω τα πρωταθληματα κ αυτο πεφτει τρελο ξυλο!haga rules...ειδα το τι εκανε στη μοντσα φετος..μπαινω με τις παντες βγαινω με τις ζαντες! -
Να φανταστώ δεν είχες πετύχει τον Χάγκα με την R7 ε....?
Οταν πάλευε για το πρωτάθλημα και έγινε μια μλκία (δε θυμάμαι τι γμτ) και του έκοψαν βαθμούς και μπάι μπάι πρωτάθλημα... Αμα δεν τον είδες εκεί δεν μπορείς να καταλαβεις τι σημαίνει ΚΑΜΙΚΑΖΙ.
Από 'κει κι έπειτα δεν μπόρεσε να 'αναρρώσει' δυστυχώς...
-
ναι ο τυπος δεν την παλευει καθολου!αυτος κ ο γκαρυ ΜκΚου ειναι απο τους πιο θεαματικους αναβατες που εχω δει,τρελο στυλ!(ο ροσσι ειναι ο καλυτερος φυσικα.. )κριμα που δεν εχει παρει πρωταθλημα παντως,το 2004 μπορουσε αλλα το πηρε ο ξενερωτος toseland.παρακολουθω περιπου απο το 2003 μηχανες,γι αυτο σου πα οτι εχω δει ειναι απο βιντεο/dvd,πιο πριν ημουνα κολλημενος με τα αμαξια αλλα μου πηρανε τα μυαλα οι μοτο! μη νομιζεις,18 χρονων ειμαι δεν εχω κ τις τρελες γνωσεις αλλα σιγα σιγα μαθαινω...
-
Φόγκαρτυ να ψάξεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Το βιδεάκι από το isle of man ελπίζω να το είδες...................
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Να φανταστώ δεν είχες πετύχει τον Χάγκα με την R7 ε....?Οταν πάλευε για το πρωτάθλημα και έγινε μια μλκία (δε θυμάμαι τι γμτ) και του έκοψαν βαθμούς και μπάι μπάι πρωτάθλημα... Αμα δεν τον είδες εκεί δεν μπορείς να καταλαβεις τι σημαίνει ΚΑΜΙΚΑΖΙ.
Από 'κει κι έπειτα δεν μπόρεσε να 'αναρρώσει' δυστυχώς...
τοτε εννοεις που τον ειχαν πιασει να πινει χασισακι;
συμφωνω για τον γκαρι μακοι κ τον χαγκα
καμικαζι αλλα χωρις αποτελεσμαθυμαμαι πλακα μια χρονια που ηταν στην ιδια ομαδα οταν ο χαγκα ειχε κατεβει στα gp και κλασσικα ο ενας ετρεχε να τους περασει ολους και επεφτε και ο αλλος εβγαινε δεκατος-κατι
αλλα παραδοξως τους γουσταρα τρελα.
βασικα απο τοτε που εκπορνευτηκαν με τα φλωρο-4χρονα τα τζιπι, τα SBK γαμηθηκαν τελειως..
και ολοι ριξαν το βαρος εκει
για πιλοτους δεν το συζηταω
απο νορι χαγκα κλπ ξεπεσαν σε τροους κορσερ κ bayliss (οχι το ποτο)
ΓΤΠ ΤΕΛΕΙΩΣ -
Οδηγός σαν τον Foggy δε θα ξαναβγει!Οι μάχες με τον Aaron Slight (με το 111) ήταν επικές.Τώρα στα SBK πάνε όσοι δεν μπορούν να κάνουν καριέρα στα Gp...Πάντως ο Haga ήταν ο Patrese των μοτοσυκλετών!!!Είχε σπάσει ουκ ολίγες!Δυστυχώς δεν έχει την προβολή που πρέπει.Ίσως επειδή οι δίχρονες 500αρες των Gp έγιναν τετράχρονες 1000αρες...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Οτι πάνε άνετα 50+ χαω είναι δεδομένο,αλλά δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι θα σταματήσουν σωστά.Καλά για στροφή με τέτοια χιλιόμετρα δεν το συζητάω...Επίσης μιλάμε για ταχύτητες που κάποια καλόπαιδα τις 'πιάνουν' σε δρόμους πόλεων,με...άμαχο πλυθησμό και πολλούς κάθετους δρόμους.
συμφωνω σε ολα. στο μονο που διαφωνω ειναι στο 'δε σταματανε'
τα καινουργια παπια εχουν πανισχυρα φρενα και σταματανε πολυ καλα αρκει να τα ξερεις.
καποια εχουν και μπρος πισω δισκουςΣτο φρενάρισμα,καθοριστικό ρόλο παίζει και η ανάρτηση,η οποία στα παπιά είναι για γέλια.Λόγω συμπίεσης κόστους φυσικά.Καλά η 'μόδα' να μην έχουν φώτα τα παπιά μερικών 'καλόπαιδων' είναι εξοργιστική.Σε συνδυασμό με τα μπουριά...Για να 'πάρουν' 1χαω περισότερο!!!
-
Αν θυμάμαι καλά στη laguna seca ήτανε μια χρονια οταν ο φογκυ ξέρασε μέσα απο το κράνος του 2 φορές κατα τη διάρκεια του αγώνα και τερμάτισε ψηλά απότι θυμάμαι*
*Πηγή ΜΟΤΟ
-
-
-
Στα μπολίνια σου για τι σε περνάνε... θα τους περνάς εσύ.
-
Δε διαφωνώ αλλα τους περνάω εξίσου και με ασημί ή κόκκινο.Αρα πως το κάνεις με περισσότερο στυλ είναι το θέμα.Μη ντρέπεσαι να παρκάρεις πχ έξω απο καφέ...Παντως προσωπικά το βλέπω λίγο εξτριμ για άνθρωπο που δεν κυκλοφορεί μονίμως με πορτοκαλι Dainese...
-
Κοίταξε. Καγκούρικο δεν θα το έλεγα, αλλά εξαρτάται εσύ τι άτομο είσαι...
Αν σου αρέσει να τραβάς την προσοχή, την πήρες και έφυγες...
Εγώ ας πούμε θα την τσιμπούσα σε μαύρο...
Αν παρω 1000αρα θα σκοτωθω?