-
Θα ψάξω να βρω κανένα καλό μεταχειρισμένο...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θα ψάξω να βρω κανένα καλό μεταχειρισμένο...Δύσκολο. Ποιος θα πουλήσει forester 2-3 ετών?
Μόνο προηγούμενα μοντέλα θα βρεις με άνεση. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
το αυτοκινητο που αγορασα για να μου κανει ολες τους δουλειες (το φορεστερ) το αγορασα 12μιση χιλιαρικα (θα περασει τα 16 βεβαια με τα συμμαζεματα).
Αντρέα τι συμμαζέματα είναι αυτά που θα στοιχίσουν κοντά 4Κ€?
Αν θέλεις απάντησε στο topic που έχουμε για τα forester 2005-2007.
viewtopic.php?f=10&t=17985&start=45Μεχρι στιγμης,εχει φαει ενα χιλιαρικο και κατι σε εργασιες που γινανε στο αμαξωμα.Καποια πολύ προχειρα επισκευασμενα τμηματα του αυτοκινητου (οι λαμαριναδες γελουσαν οταν τα βλέπανε,και φωναζανε και τους αλλους συναδελφους τους να τους δειξουν τα χαλια) επρεπε να γυμνωθούν και να ξαναμονωθούν.
Ενα εξακοσαρι ευρω,ηταν ο ιμαντας χρονισμου και τακακια φρενων
Ενα διακοσαρι ηταν κατι ψιλολόγια (μακτρα υαλοκαθαριστηρων,μπουζοκαλώδιο,φιλτρα,κ.λ.π-καπου παρεθεσα και τιμες)
Ενα διακοσαρι σιγουρο,ήταν η αντικατασταση όλων των υγρων του (λαδια,βαλβολίνες,υγρα φρενων,ψυκτικο υγρο)
Κατι καμενες λαμπες,κατι καλωδιωσεις που χρειαστηκε να ξεντυσουμε το πορτ-μπαγκαζ για να τις βρουμε (δεν αναβε το πίσω φως ομιχλης) και κατι μπουζι,αλλο ενα κατοσταρικοΜεχρι στιγμης,εχει ηδη φαει χαλαρα πάνω απο δυο χιλιαρικακια
Τωρα χρειαζεται
λάστιχα (5-5μιση κατοσταρικα)
αναρτηση (η 'μαμα' κοστιζει 1400 )Και,εχω και ενα μονιμο τσεκ-εντζιν αναμενο,το οποίο μπορει να προκαλειται απο κακη επαφη καλωδιων,μεχρι βλαβη εγκεφαλου (0 ευρω,έως πάνω απο χιλιαρικο αν ειναι εγκεφαλος)
Και μια προβληματικη ηλιοροφη,την οποία δεν ξερω αν θα κοιταξω να την επισκευασωΝα σημειωσω οτι οι παραπάνω επισκευες και σερβις,έγιναν σε φιλο μηχανικο και οχι στην αντιπροσωπεια.Εκει το χαλαρο δυαρακι,θα ηταν σιγουρα τριαρακι
Αυτα
ισως να ξεχναω και κατι
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τωρα χρειαζεται
λάστιχα (5-5μιση κατοσταρικα)
αναρτηση (η 'μαμα' κοστιζει 1400 )Και,εχω και ενα** μονιμο τσεκ-εντζιν αναμενο**,το οποίο μπορει να προκαλειται απο κακη επαφη καλωδιων,μεχρι βλαβη εγκεφαλου (0 ευρω,έως πάνω απο χιλιαρικο αν ειναι εγκεφαλος)
Και μια προβληματικη ηλιοροφη,την οποία δεν ξερω αν θα κοιταξω να την επισκευασωη αναρτηση ειναι επειδη εχει τα αυτορυθμιζομενα πισω που κοστιζουν περιπου στο χιλιαρικο.
γνωμη μου να ψαξεις στο ιντερνετ αν δε θες να βαλεις συμβατικα (-900€)το τσεκ εντζιν που ειχα στο Βιταρα χαθηκε για 2+ χρονια οταν εβαλα μπουζι ιριδιου.
οταν το πηρε ο πεθερος και ξαναεμφανιστηκε, χαθηκε γιαλιγο καιρο οταν βαλαμε ενα καθαριστικο στο ρεζεβουαρ πριν το ΚΤΕΟ.
Απο την αρχη που εμφανιστηκε, ο εγλκεφαλος εδινε αλλαγη αισθητηρα λ (δεξιου)
με τα μπουζι το προβλημα μαλλον λυθηκε. Τα καυσαερια ηταν καλα παντα... -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
η αναρτηση ειναι επειδη εχει τα αυτορυθμιζομενα πισω που κοστιζουν περιπου στο χιλιαρικο.
γνωμη μου να ψαξεις στο ιντερνετ αν δε θες να βαλεις συμβατικα (-900€)Μπα,θα πάει για χειροποίητη στον Κυρλαγκιτση,με λιγοτερα λεφτα απο τη 'μαμα'
Να συμπληρωσω στην παραπάνω λιστα,ενα δευτερο κλειδι που χρειαστηκα,το οποίο μου κοστισε....170 ευρω.
Βγαινει πολύ ευκολα το 4αρι χιλιαδες για συμμαζεματα Μιχαλη.Ειδικα σε σουμπαρου
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Να συμπληρωσω στην παραπάνω λιστα,ενα δευτερο κλειδι που χρειαστηκα,το οποίο μου κοστισε....170 ευρω.
Βγαίνει πολύ ευκολα το 4αρι χιλιαδες για συμμαζεματα Μιχαλη.Ειδικα σε σουμπαρουΝαι εντάξει, αλλά δεν περίμενα να σου βγάλει τόσα πολλά. Είχε τα χιλιόμετρά του αν θυμάμαι, αλλά φαινόταν μια χαρά. Με κούφανε το γεγονός ότι χρειαζόταν λαμαρινο-δουλειά που εκεί τελικά έφυγε ένα σημαντικό ποσό. Είχε κάποιο ελαφρύ τρακάρισμα που είχε επισκευαστεί πρόχειρα?
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Βγαίνει πολύ ευκολα το 4αρι χιλιαδες για συμμαζεματα Μιχαλη.Ειδικα σε σουμπαρουΝαι εντάξει, αλλά δεν περίμενα να σου βγάλει τόσα πολλά. Είχε τα χιλιόμετρά του αν θυμάμαι, αλλά φαινόταν μια χαρά. Με κούφανε το γεγονός ότι χρειαζόταν λαμαρινο-δουλειά που εκεί τελικά έφυγε ένα σημαντικό ποσό. Είχε κάποιο ελαφρύ τρακάρισμα που είχε επισκευαστεί πρόχειρα?
Δυο τρακαρισματα,των οποίων η επισκευη μαλλον ανατεθηκε σε καποιον Πακιστανο που βρεθηκε στην ομόνοια να κραταει σφυρι στο χερι,και πριν τους εξηγησει ο ανθρωπος οτι ητανε τσαγκαρης,του δωσανε 20 ευρω να επισκευασει τα τρακαρισματα.
-
Α τόσο καλά.
Ας ελπίσουμε ότι μετά αυτά τα πρώτα έξοδα το αυτοκίνητο να μην σε ξαναπροβληματίσει και να το χαρείς όπως του αξίζει. Καλά χιλιόμετρα Αντρέα. -
Χτες αλλαξα τα (τραγικα) Yokohama G900 με τα Yokohama AT-S (G012)
Ηδη απο τα πρωτα μετρα,φανηκε οτι το αυτοκινητο παταει στα πόδια του.Τα G900 οταν ητανε πλέον ξεζανταριστα,μου εδειξαν τον απίστευτα αδυναμο σκελετο τους.Αληθινα μπαλονια.
Αυτες τις μερες θα ακολουθησουν αρκετα ταξιδια με αυτα,οπότε,θα ενημερωσω και το θεμα ξανα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ηδη απο τα πρωτα μετρα,φανηκε οτι το αυτοκινητο παταει στα πόδια του.Τα G900 οταν ητανε πλέον ξεζανταριστα,μου εδειξαν τον απίστευτα αδυναμο σκελετο τους.Αληθινα μπαλονια.
Αυτες τις μερες θα ακολουθησουν αρκετα ταξιδια με αυτα,οπότε,θα ενημερωσω και το θεμα ξανα
Η καλύτερη επιλογή(G012).Τα φοράω ήδη σε ατμοσφαιρικό (125άρι) σε 16αρα ζάντα και ακόμα μετά από 30.000 λμ είναι σαν καινούργια.Το αμάξι πατά σε όλα τα εδάφη τέλεια.
Προσωπικά είναι ότι καλύτερο υπάρχει για τον χαρακτήρα του FORESTER.
-
Ο χρήστης JIMFORESTER έγραψε:
Η καλύτερη επιλογή(G012).Τα φοράω ήδη σε ατμοσφαιρικό (125άρι) σε 16αρα ζάντα και ακόμα μετά από 30.000 λμ είναι σαν καινούργια.Το αμάξι πατά σε όλα τα εδάφη τέλεια.
Προσωπικά είναι ότι καλύτερο υπάρχει για τον χαρακτήρα του FORESTER.
Γυρισα μετα απο δυο ταξιδια,μηκους 1300 χιλιομετρων σε συνολο.Στο χωμα εχει απίθανο κρατημα.Μπορεις να παιξεις με ανεση σε καλους χωματοδρομους.Καλή ελκτικη προσφυση και σε λάσπη όμως.Εδεσα στο φορεστερ ενα τρανζιτ που έπεσε σε ενα μικρο χαντακι λογω λασπης,και το τραβηξε εξω χωρις καν να σπινιαρει καποιος τροχος (όπισθεν και κοντη,μιας και πίσω στο φορεστερ φαινεται να μην υπάρχει γαντζος ρυμούλκησης )
Στην ασφαλτο πάλι,φαινονται να εχουν τις αδυναμιες τους (αναμενομενο βεβαια) αλλα ειναι λαστιχα που δεν θα σε τρομαξουν.Ακομα και στο βρεγένο οδοστρωμα,λειτουργουνε ομαλα και προβλέψιμα.Αν κρατανε και για (τουλαχιστον) 30Κ χλμ,όπως γραφεις παραπάνω,τοτε ειναι ενα πολύ αξιόλογο λάστιχο.
φωτο απο τη ρυμουλκηση,θα βρειτε εδω:
http://www.xwmatinos.gr/Gallery/images/ ... elpa48.JPG -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αν κρατανε και για (τουλαχιστον) 30Κ χλμ,όπως γραφεις παραπάνω,τοτε ειναι ενα πολύ αξιόλογο λάστιχο.Αν θυμηθώ θα τα βγάλω μια φωτό να τα δεις .
SUBARU FORESTER 2002