-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Α, μην ξεχάσω κι αυτούς που λένε 'Ψυχικό' κι εννοούν 'Χαλάνδρι'. -
Εγω θα μιλησω μονο για προφορες.
Ειχα ενα φιλο απο τα Καμενα Βουρλα που ετσι και αρχιζε τα βλαχικα, οσοι ηταν σε αποσταση μικροτερη των 100 μετρων ειχαν κατουρησει τα παντελονια τους.Απο Θεσαλονικη τα κλασσικα:
'Τι λλες ρε μαλλακα!!!'
'Στο λεωφορειο:'Οδηγε, με ανοιγεις απο την πισω πορτα;'Φιλος μου απο Καλαμπακα:
'εισι τιρλός;'..................ΚΑΙ
'Δε το κουνω απο πα ε αν δε μου πεψουνε το απολυτηριο απο το ταγμα''Οι σίλιοι διαόλοι στη τζιλιά σου'
'Πιασε μ'ρε συ ενα φρρρραπόγαρρρο'
'Γρίκα μ'ρε συ καταστόλια' -
Πυργιώτες ueber alles.-
Mη δω κανέναν να θάβει τους Πυργιώτες, θα γίνει μακελειό.
Χριστοπαναγίες, μαύρο, σκοτωμοί, βεντέτες, έκνομος βίος, ο Πυργιώτης είναι διασταύρωση Βελζεβούλ, κρητικού σε βεντέτα 2ου βαθμού, λυσσασμένου λυκόσκυλου, πονηρής αλεπούς, νευριασμένου μαφιόζου και έμπειρης πουτ@νας.Πάντα με ψυχή μικρού παιδιού όμως.
-
Λάρισα, απ' ότι έχω ακούσει είναι ΓΤΠ.
Θεσσαλονίκη, ψώωωωνια!
Άρτα...άστο καλύτερα..
Αθήνα, μεγάλη πολή (καλό και κακό), σνομπ νεόπλουτοι...
Κύπρος, ο hrdoukas τα είπε πολύ καλά.
-
ακόμα πιο περίεργοι από τους Κεφαλλονίτες!Ποιον είπες περίεργο στεριανέ τύπε?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σερραίες: πηδιούνται.-
Και για τις Πατρινιές λένε κάτι παρόμοιο...
Εγώ δεν έχω άποψη βέβαια, έτσι λέει ο κόσμος...
ουου καλά κάτι ιστορίες που'χω ακούσει!
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Για λέγε, για λέγε...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Τούμπα:
- Γιατί σπας ρε φίλε το αμάξι?
- Γιατί έχει αθηναϊκές πινακίδες!
- Και.... τι κακό έχουν οι αθηναϊκές πινακίδες άνθρωπέ μου?
- Είπαμε: είναι Α-ΘΗ-ΝΑ-Ι-ΚΕΣ!!!
δεν καταλαβαινω
που βρισκεις κατι το περιεργο
Πες του τα ντε...
Όλος ο κόσμος το ξέρει, ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Νίκος ο Κατσαβίδας, ο Κώστας ο Μπετούγιας!!!δεν ειναι τουμπα αυτο ρε σεις...τσιμισκη οταν πηρε ο παο το ευρωπαικο στο μπασκετ στο κλειστο της πυλαιας...πηγαν να πανηγυρισουν στη τσιμισκη μερικοι και εγινε το ελα να δεις....!!!
-
Για λέγε, για λέγε...
Για παράδειγμα χθές μιλούσα με έναν φίλο μου, ήξερε μια Πατρινή που δεν κάνει απολύτος τίποτα παρά έχει 3 γκόμενους και πρέπει όλοκληρη η Πάτρα να την έχει !
-
Από την πολύ μικρή εμπειρία που έχω με εκτός Θεσσαλονίκης Ελλαδίτες,
και με την μικρή μου εμπειρία από ταξίδια στην Ελλάδα..-Αθηναίες,απλά δεν ξέρουν να ντύνονται,πως μου σκας ετσι κούκλα μου στο πανεπιστήμιο με αθλητικό και φόρμα?Είσαι σοβαρή?Ούτε μέσα στο σπίτι της δεν ντύνεται έτσι η θεσσαλονικιά
-Σερραίες, συμφωνώ με τους προλαλήσαντες
-Πελοποννήσιοι (αν και κανονικά απο εκεί έχω καταγωγή) δεν έχω πατήσει το πόδι μου στη Σπάρτη παρα μόνο μία φορά.
Μια πρώην μου σπουδάζει τώρα εκεί, μου λέει ότι είναι πολύ άξεστοι- Βολιώτες, ματζίρηδες και πονηροί
-Αθηναίοι- Δεν έχουν την ίδια αίσθηση του χιούμορ, παρεξηγούνται πολύ πιο εύκολα,και μετράνε πολύ τα λόγια που τους λες,λέξη προς λέξη
-Κυπραίοι- αν και 4 χρόνια στην Αγγλία φέτος άρχισα να τους κάνω παρέα,ακόμη δεν τους έχω μάθει καλά, μάλλον κωλόπαιδα πάντως,οι πιο πολλοί έχουν τα άπειρα χρήματα και δεν μας πανε και πολύ γιατί νομίζουν ότι τους πουλήσαμε
Θεσσαλονίκη the best
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
-Αθηναίες,απλά δεν ξέρουν να ντύνονται,πως μου σκας ετσι κούκλα μου στο πανεπιστήμιο με αθλητικό και φόρμα?Είσαι σοβαρή?Ούτε μέσα στο σπίτι της δεν ντύνεται έτσι η θεσσαλονικιά-Θεσσαλονικιές, απλά δεν ξέρουν να ντύνονται, πώς μου σκας έτσι κούκλα μου στο πανεπιστήμιο με φούστα με σκίσιμο ως τον αφαλό, διχτυωτο και ξώφτερνο με 5 ίντσες τακούνι? Είσαι σοβαρή? Μόνο στον Πλούταρχο ντύνεται έτσι η Αθηναία.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
-Αθηναίες,απλά δεν ξέρουν να ντύνονται,πως μου σκας ετσι κούκλα μου στο πανεπιστήμιο με αθλητικό και φόρμα?Είσαι σοβαρή?Ούτε μέσα στο σπίτι της δεν ντύνεται έτσι η θεσσαλονικιά
-Θεσσαλονικιές, απλά δεν ξέρουν να ντύνονται, πώς μου σκας έτσι κούκλα μου στο πανεπιστήμιο με φούστα με σκίσιμο ως τον αφαλό, διχτυωτο και ξώφτερνο με 5 ίντσες τακούνι? Είσαι σοβαρή? Μόνο στον Πλούταρχο ντύνεται έτσι η Αθηναία.
αφού θα 'χει παέι κατ' ευθείαν (και προτιμότερες από τις Αθηναίες )
-
-Αθηναίες,απλά δεν ξέρουν να ντύνονται,πως μου σκας ετσι κούκλα μου στο πανεπιστήμιο με αθλητικό και φόρμα?Είσαι σοβαρή?Ούτε μέσα στο σπίτι της δεν ντύνεται έτσι η θεσσαλονικιά
-Θεσσαλονικιές, απλά δεν ξέρουν να ντύνονται, πώς μου σκας έτσι κούκλα μου στο πανεπιστήμιο με φούστα με σκίσιμο ως τον αφαλό, διχτυωτο και ξώφτερνο με 5 ίντσες τακούνι? Είσαι σοβαρή? Μόνο στον Πλούταρχο ντύνεται έτσι η Αθηναία.
Πληρωμενη απάντηση! Ευγε Σπυρο!
-
Κρητικοί: Μια πιρουνιά μεζέ κι ένα καραφάκι τσικουδιά! Ένα καραφάκι ο Μανούσος, μια γουλιά εγώ - στο τέλος τύφλα εγώ, χαλαρός ο Μανούσος! Αν δουν ότι ξέρεις ότι η γραβιέρα τρώγεται με μέλι (και η τσικουδιά – τσικουδιά, μην ξεχνιόμαστε), έγινες δικός τους!Ηλια μηπως εννοεις την μυζηθρα με το μελι και οχι την γραβιερα;Βεβαια εδω εμεις την δικια τους μυζηθρα την λεμε ανθοτυρο
-
oυ ρε,χαμουτζήδες....
-
Oι μεν κράζουν τις δέ..
τύπου
'οι Αθηναίες δεν έχουν στύλ'...
'καλά, μπότα-τακούνι-βάψιμο για βόλτα στην αγορά;' -
...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
...Έλα, πες το!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
...Παίδες, το θέμα είναι τελείως χαβαλετζίδικο και στερείται σοβαρότητας!
Όπως εκείνο το απίστευτο 'θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ατιμωριτί' !
Εγώ, πάντως, δεν ξαναγράφω γιατί βλέπω ότι προκύπτουν παρεξηγήσεις...
-
Παίδες, το θέμα είναι τελείως χαβαλετζίδικο και στερείται σοβαρότητας!
Ωραία τότε βρίσκομαι στο στειχείο μου. (μάλλον και πολλών άλλων) :iconcool:
Όπως εκείνο το απίστευτο 'θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ατιμωριτί' !
ΤΙΙΙ !!! θέλεις να πείς ότι τα λέγαμε για αστείο όλα εκείνα.
Εγώ, πάντως, δεν ξαναγράφω γιατί βλέπω ότι προκύπτουν παρεξηγήσεις...
Καλά γράψε από που είσαι και θα σε φιάξω εγώ.
Θάψτε αναίμακτα την ιδιαίτερη πατρίδα του άλλου