-
Σταθερη αξια ειναι παντως και το Maschal....
Ειδικα αν εχει προηγηθει και ουζομεζες περιλαμβανων παστουρμα... -
Βρήκα αντισκωριακό, 100% οικολογικό, όπως γράφει, για ντουλάπες με αιθέρια έλαια λεβάντας. Έβαλα ένα στο αμάξι και είναι μια χαρά.
Ορίστε ένα σκανάρισμα.
Το βρήκα σε ένα Bazaar (σουπερμάρκετ).
-
Για λεγε κ που το βρηκες ..
. -
Στο σούπερ-μάρκετ, δίπλα στις κρεμάστρες και τις σκούπες, φαντάζομαι...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βρήκα αντισκωριακό, 100% βιολογικό, όπως γράφει, για ντουλάπες με αιθέρια έλαια λεβάντας. Έβαλα ένα στο αμάξι και είναι μια χαρά.Ορίστε ένα σκανάρισμα.
Σωστός!!! πολυ καλή σκέψη!
Δοκιμή asap! -
Δεν είμαι σίγουρος για αυτά τα προϊόντα ρε σεις όμως... και αν έχει χημικά; Καλύτερα λεβάντα σε ένα τούλι. Δουλεύει!
-
Καμια φορά, αν το θυμηθώ και θέλω να δώσω άλλον αέρα στο αμάξι μου, παίρνω ένα αρωματικό της Wurth, αυτά που είναι σαν τα παλιά δεντράκια, τα χάρτινα, με άρωμα βανίλιας. Το ρίχνω κάτω απ' το κάθισμα και το αφήνω εκεί μέχρι το επόμενο πλύσιμο ή μέχρι να το ξεθάψει κανένα ζόρικο φρενάρισμα, οπότε και το πετάω! Και άντε πάλι ΑΑΑΑΜΑ το θυμηθώ!
Γενικά προτιμώ το άρωμα του αυτοκινήτου. Ενίοτε, τα βράδια αφήνω τα παράθυρά μου ανοιχτά (2 δάχτυλα) ώστε να καθαρίσει το εσωτερικό απ' τις οσμές. Έχω όμως γκαράζ, δεν λέω να το κάνετε όσοι παρκάρετε στο δρόμο.
Κατά τα άλλα, θα πρότεινα μερικά άνθη λεμονιάς αντί για λεβάντα μέσα στο τούλι, ή κάποιο άλλο φυτό που ανάλογα με την εποχή ανθίζει. Η χώρα μας τα έχει σε αυθονία! Για σκεφτείτε και ροδοπέταλα... Ένα μόνο τριαντάφυλλο αρκεί!
Αν θέλετε και κάτι παραπάνω, υπάρχουν κάτι μαγαζιά που ονομάζονται fresh-line, που έχουν σαπούνια, λαδάκια και άλλα τέτοια πουστρουλούκια από φυσικά προϊόντα. Έχει πολύ ωραία αρώματα (τριαντάφυλλο, ροδάκινο, καρύδα-κλασικό θα μου πείτε και διάφορα άλλα). Όλα αυτά μέσα στο τούλι (και γαμώ τις ιδέες) θα κάνουν πολύ καλή δουλειά! Από ιδέες, άλλο τίποτα! Από υλοποιήσεις... Εμένα το αμάξι μου πάντως, μυρίζει ακόμα τη φυσική του μυρωδιά.
Α, ο αφρός της Armor All για καθάρισμα των καθισμάτων ή το karpex μυρίζουν επίσης ευχάριστα! Και καθαρά!
-
στο φιλτρο καμπινας βαζεις ενα κουτακι βανιλια απο αυτο που εχουν για τα γλυκα.ενα ασπρο κουτακι μ κοκκινο καπακι ειναι.κανει πολυ καλη δουλεια.
-
α) Στο ... αμερική όπου είναι πολύ ευαίσθητοι στα ζητήματα αυτοκινήτου
(μέχρι αηδίας), βάζουν ....Νew car smell
Δεν ξέρω τη μάρκα, απλά το έχω μυρίσει και πράγματι μυρίζει
σαν καινούριο αυτοκίνητο.β) Εγώ το αρωματικό το βάζω... στο πόρτ μπαγκάζ και μάλιστα κάτω
στη ρεζέρβα ώστε να διαχέει όσο το δυνατόν λιγότερο άρωμα στην
καμπίνα (k@λ@χημικά)Αν βρεί κανείς new car smell να μας πεί τη μάρκα ?
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
α) Στο ... αμερική όπου είναι πολύ ευαίσθητοι στα ζητήματα αυτοκινήτου
(μέχρι αηδίας), βάζουν ....Νew car smell
Δεν ξέρω τη μάρκα, απλά το έχω μυρίσει και πράγματι μυρίζει
σαν καινούριο αυτοκίνητο.β) Εγώ το αρωματικό το βάζω... στο πόρτ μπαγκάζ και μάλιστα κάτω
στη ρεζέρβα ώστε να διαχέει όσο το δυνατόν λιγότερο άρωμα στην
καμπίνα (k@λ@χημικά)Αν βρεί κανείς new car smell να μας πεί τη μάρκα ?
Υπάρχει τετοιο πράγμα?!
Θέλω κι εγω!!
-
http://www.lanescarproducts.com/newcarscent.html
$14....Στην Ελλάδα πως θα το βρουμε?
-
θα το βαζουν και οι μαντραδες.θα κατεβαζουν χιλιομετρα ,θα βαζουν και το αρωμα........καινουργιο το εργαλειο!!!!!!!!
-
Τί λέτε ρε παιδιά; Θα βάλετε χημικό άρωμα για να πετύχετε χημική οσμή; Δεν πίνετε ένα σφηνάκι βαλβολίνη καλύτερα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τί λέτε ρε παιδιά; Θα βάλετε χημικό άρωμα για να πετύχετε χημική οσμή; Δεν πίνετε ένα σφηνάκι βαλβολίνη καλύτερα;Έλα ντε!
Εμένα με πιάνει το κεφάλι μου σε νέο αυτοκίνητο από τη μυρωδιά, θα ψάξω να την βρω και σε άρωμα? -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τί λέτε ρε παιδιά; Θα βάλετε χημικό άρωμα για να πετύχετε χημική οσμή; Δεν πίνετε ένα σφηνάκι βαλβολίνη καλύτερα;
Έλα ντε!
Εμένα με πιάνει το κεφάλι μου σε νέο αυτοκίνητο από τη μυρωδιά, θα ψάξω να την βρω και σε άρωμα?Εσεις είσαστε άσχετοι....εγω θέλω!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έλα ντε!
Εμένα με πιάνει το κεφάλι μου σε νέο αυτοκίνητο από τη μυρωδιά, θα ψάξω να την βρω και σε άρωμα?Εγώ το μόνο ηθικό πρόβλημα που βλέπω σε αυτό, είναι το ότι έχουμε μυρωδιά νέου αυτοκινήτου, αλλά δεν έχουμε νέο αυτοκίνητο...Άρα, τσάμπα η ευφορία που θα μας δημιουργήσει η ενδιαφέρουσα νότα της καινουργίλας, από το γνωστό φυτό kainourgilus arwmatikus της οικογένειας των αυτοκινητοειδών...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Έλα ντε!
Εμένα με πιάνει το κεφάλι μου σε νέο αυτοκίνητο από τη μυρωδιά, θα ψάξω να την βρω και σε άρωμα?Εσεις είσαστε άσχετοι....εγω θέλω!!!
ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΛΩ..
-
Νομίζω η Wurth βγάζει ενα new car.
πραγματικά δεν θέλω να μυρίζω όλη την χημεία.
-
πάντως καλό είναι να ψεκάζετε σε σημεία που απορροφούν το άρωμα για μεγάλη διάρκεια.
πχ πατάκιαδεν μπορώ να βάζω το άρωμα στους αεραγωγούς ας πούμε και να πνίγομαι!
Αρωμα για το αυτοκινητο