-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
το έχουμε πει πολλάκις , οι κρητικοί είναι από τα καλύτερα παιδιά , φιλόξενοι κ.λ.π κ.λ.π
Όμως έχουν κάτι κολλήματα ..υ.γ
Ψιλοάσχετο αλλά κ σχετικο..
Φίλος που παραθερίζει κάθε χρονιά στα Χανιά κ έχει κονέ , μου έλεγε φέτος ότι έχουν αυξηθεί τα διαζύγια στην Κρήτη σε τεράστια ποσοστά.. Όχι ότι απαραίτητα λεει κάτι αυτό , αλλά δείχνει λίγο κ το περίεργο του χαρακτήρα τους..Φετος γίναν περίεργοι;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
το έχουμε πει πολλάκις , οι κρητικοί είναι από τα καλύτερα παιδιά , φιλόξενοι κ.λ.π κ.λ.π
Όμως έχουν κάτι κολλήματα ..υ.γ
Ψιλοάσχετο αλλά κ σχετικο..
Φίλος που παραθερίζει κάθε χρονιά στα Χανιά κ έχει κονέ , μου έλεγε φέτος ότι έχουν αυξηθεί τα διαζύγια στην Κρήτη σε τεράστια ποσοστά.. Όχι ότι απαραίτητα λεει κάτι αυτό , αλλά δείχνει λίγο κ το περίεργο του χαρακτήρα τους..Δλδ τι περίεργο δείχνει;
Πάντως εγώ έχω τη χειρότερη γνώμη για τους Κρητικούς.
Βασικά, όσοι έχω γνωρίσει (πάρα πολλοί) ή θα είναι ζώα ή θα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ παιδιά. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι ζώα πάντως. -
Καλά έχετε πλάκα μερικοί μερικοί. Έχουμε καμιά στατιστική έρευνα που να λέει πόσοι φόνοι γίνονται ανά περιοχή της Ελλάδας και για ποιους λόγους; Έχει διαφορές η Κρήτη και που; Ως γνωστόν όλοι έχουμε από μια γνώμη και ένα κώλο!!!
-
Εγω αμα βλεπω αυτοκινητα στο δρομο με τετοιο αυτοκολλητο
κραταω χ2 αποσταση!!! Ποτε δεν ξερεις!! -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εγω αμα βλεπω αυτοκινητα στο δρομο με τετοιο αυτοκολλητο
κραταω χ2 αποσταση!!! Ποτε δεν ξερεις!!Σωστός.
Εγώ κρατάω αποστάσεις γενικώς είτε δω αυτό το σήμα είτε ακούσω όνομα σε -άκης... -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καλά έχετε πλάκα μερικοί μερικοί. Έχουμε καμιά στατιστική έρευνα που να λέει πόσοι φόνοι γίνονται ανά περιοχή της Ελλάδας και για ποιους λόγους; Έχει διαφορές η Κρήτη και που; Ως γνωστόν όλοι έχουμε από μια γνώμη και ένα κώλο!!!Εγω παντως που εχω ζησει ενα χρονο στα Χανια (κεντρο, που να ημουν και σε καμμια 'επαρχια'...), εχω ακριβως την ιδια αποψη με τον απο κατω:
Πάντως εγώ έχω τη χειρότερη γνώμη για τους Κρητικούς.
Βασικά, όσοι έχω γνωρίσει (πάρα πολλοί) ή θα είναι ζώα ή θα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ παιδιά. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι ζώα πάντως.Ακριβως οπως τα λεει.
με τον Κρητικό είχαμε αρχίσει να γινόμαστε κολλητοί.
Μια μέρα μιλάω κρητικά κι έτσι και μου λέει αυτός μη μιλάς κρητικά...
Όπως θέλω θα μιλάω ρε μεγάλε του λέω εσύ θα μου πεις;
Και μου λέει κρητικά δεν θα μιλάς...
Του λέω και τι θα κάνεις;
Μου κλασε τα @@ τελικά...όποτε τον έβλεπα μίλαγα κρητικά...
Από τότε έβγαλε όλο του το κόμπλεξ είμαι κρητικός και σας #$μάω όλους...
Φυσικά σταμάτησα τα κολλητηλίκια μαζί του...Ε αυτο ηταν ο πονος του, οτι δικαιωμα να μιλας κρητικα εχεις μονο αν εισαι original κρητικος, γιατι αν δεν ανοιγει απο πισω σου αυλακι οταν περπατας (απο τα @@ σου που σερνονται λογω μεγεθους), δεν εχεις δικαιωμα...
-
Γνώμη σου. Σεβαστή αν θες αλλά όπως και να το παρουσιάζεται κάνετε τσουβάλιασμα ενός ολόκληρου νησιού. Ως στρατιωτικός έχω γνωρίσει παιδιά από όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας και πέρα από αυτή και σε διαβεβαιώ ότι κάλοι υπάρχουν παντού. Είναι κάτι σαν τις κλισέ εικόνες του βλάχου, του πόντιου, του θεσσαλονικιού, του επτανήσιου του πατρινού για να μην πω τόσες άλλες.
-
-
Καλά έχετε πλάκα μερικοί μερικοί. Έχουμε καμιά στατιστική έρευνα που να λέει πόσοι φόνοι γίνονται ανά περιοχή της Ελλάδας και για ποιους λόγους; Έχει διαφορές η Κρήτη και που; Ως γνωστόν όλοι έχουμε από μια γνώμη και ένα κώλο!!!Μας κανεις πλακα τωρα ετσι?Εχεις δει σε πολλα μερη της Ελλαδας να πεθαινει κοσμος σε γαμους και βαπτισεις με τετοια συχνοτητα οπως στη Κρητη?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Καλά έχετε πλάκα μερικοί μερικοί. Έχουμε καμιά στατιστική έρευνα που να λέει πόσοι φόνοι γίνονται ανά περιοχή της Ελλάδας και για ποιους λόγους; Έχει διαφορές η Κρήτη και που; Ως γνωστόν όλοι έχουμε από μια γνώμη και ένα κώλο!!!
Μας κανεις πλακα τωρα ετσι?Εχεις δει σε πολλα μερη της Ελλαδας να πεθαινει κοσμος σε γαμους και βαπτισεις με τετοια συχνοτητα οπως στη Κρητη?
kostis..από που κρατάς;
-
Γνώμη σου. Σεβαστή αν θες αλλά όπως και να το παρουσιάζεται κάνετε τσουβάλιασμα ενός ολόκληρου νησιού. Ως στρατιωτικός έχω γνωρίσει παιδιά από όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας και πέρα από αυτή και σε διαβεβαιώ ότι κάλοι υπάρχουν παντού. Είναι κάτι σαν τις κλισέ εικόνες του βλάχου, του πόντιου, του θεσσαλονικιού, του επτανήσιου του πατρινού για να μην πω τόσες άλλες.Μα εγω σου λεω ευθεως οτι εχω αποψη απο πρωτο χερι, απο οσους συναναστραφηκα επι ενα χρονο, και η αποψη μου για την συντριπτικη πλειοψηφια ειναι αυτη. Τσουβαλιασμα ειναι να αποδιδεις κατι στο συνολο, εχοντας μικρο δειγμα. Εγω σου λεω οτι εχω μεγαλο δειγμα εκ του συνολου (εκτος αν αυτο που μου λες ειναι οτι στα Χανια ειναι χαλια, ενω στην υπολοιπη Κρητη ειναι μια χαρα παιδια, και επειδη εγω εχω ζησει μονο στα Χανια εχω λαθος συμπερασμα οσον αφορα το συνολο του νησιου).
ΥΓ Τα κλισε - και η 'φημη' - βγαινουν για καποιους λογους...Και αφου μιλαμε για κλισε, παρε ενα: οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια .
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Youtube Video – [02:07..]Τα είπες όλα επιβεβαιώνοντας με στο έπακρο αν το κατάλαβες!!!
Να είστε καλά και καλή καρδία. Εξάλλου απου δεν μας αγαπά να του μαραθεί ....... -
Ελευθερία έχουμε, ο καθένας μπορεί να αγαπά οποίους θέλει
-
Έτσι έτσι.
Εξάλλου είπαμε όποιος δεν .....
-
Ποπο μη θιξεις την Κρήτη σε κρητικο....
Send from my 4.4.2 Note 3
-
Αν νομίζεις ότι εκφράσεις όπως 'Η συντριπτική πλειοψηφία είναι ζώα πάντως' ή φατσούλες τύπου μιλώντας γενικά για όλους τους κρητικούς δεν είναι προσβλητικές και δεν θα έκαναν τον οποιοδήποτε να αντιδράσει μάλλον είσαι άγιος και σου λείπει το φωτοστέφανο. Πολλοί άνθρωποι, όπως και οι 'ζωώδεις' κρητικοί, όπως παρουσιάζονται, θα έκαναν πολύ περισσότερα από το να το κουβεντιάζουν βάζοντας και το όποιο χιούμορ στην κουβέντα. Δεν νομίζεις; Τέλος πάντων. Δεν έχει νόημα να προσπάθεια να αλλάξεις τη γνώμη κάποιου τις περισσότερες φορές. Ο καθένας βλέπει με τα δικά του μάτια. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα κάθομαι να σας βλέπω να 'στολίζεται' ότι αγαπάω περισσότερο (οικογένεια, φίλους κρητικοί οι περισσότεροι) χωρίς να αντιδρώ. Δεν θα σας πυροβολήσω μια και δεν έχω όπλο (μα πως είναι δυνατόν να ούμε) απλά θα λέω ότι η καρδία μου προστάζει.
-
μια και δεν έχω όπλοΧρησιμοποίησε το υπηρεσιακό.
-
εν είναι κακή σκέψη, καθόλου κακή!!!
Το κακό είναι ότι δεν είμαι ποια εν ενεργεία. Κάτι θα σκεφτώ. Εξάλλου τα πουλούμε στα περίπτερα εδώ.
-
Αν νομίζεις ότι εκφράσεις όπως 'Η συντριπτική πλειοψηφία είναι ζώα πάντως' ή φατσούλες τύπου μιλώντας γενικά για όλους τους κρητικούς δεν είναι προσβλητικές και δεν θα έκαναν τον οποιοδήποτε να αντιδράσει μάλλον είσαι άγιος και σου λείπει το φωτοστέφανο. Πολλοί άνθρωποι, όπως και οι 'ζωώδεις' κρητικοί, όπως παρουσιάζονται, θα έκαναν πολύ περισσότερα από το να το κουβεντιάζουν βάζοντας και το όποιο χιούμορ στην κουβέντα. Δεν νομίζεις; Τέλος πάντων. Δεν έχει νόημα να προσπάθεια να αλλάξεις τη γνώμη κάποιου τις περισσότερες φορές. Ο καθένας βλέπει με τα δικά του μάτια. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα κάθομαι να σας βλέπω να 'στολίζεται' ότι αγαπάω περισσότερο (οικογένεια, φίλους κρητικοί οι περισσότεροι) χωρίς να αντιδρώ. Δεν θα σας πυροβολήσω μια και δεν έχω όπλο (μα πως είναι δυνατόν να ούμε) απλά θα λέω ότι η καρδία μου προστάζει.Κανεις δε σου στολισε την οικογενεια και τους φιλους, εσυ το παιρνεις πατριωτικα το θεμα.
-
Κάποτε ένας θυμόσοφος μεγάλης ηλικίας μπήκε μέσα σε ένα καφενείο στο χωριό του και λέει. 'Εδώ μέσα είστε οι μισοί μαϊμούνια' (προσβλητική έκφραση για όσους δεν το γνωρίζουν). Άρχισαν όλοι να του φωνάζουν και να του ζητούν το λόγο. Τότε και αυτός τους λέει. 'Καλά καλά συγνώμη, εδώ μέσα οι μισοί δεν είστε μαϊμούνια'.
Αν κατάλαβες κατάλαβες και δεν το παίρνω καθόλου πατριωτικά.
Τι θα σκεφτόσουν αν έλεγα, 'Έχω γνωρίσει πολλούς από το forum των 4Τ και είναι όλοι μπάζα, τι να πω είναι πολύ μεγάλοι μαλάκες. '
Κρήτη: όπλα, βεντέτα και άλλες ιστορίες.