-
Σχετικά με τη vodafone, δεν αποκλείεται να είναι 100% εσκεμμένη κίνηση(και δεν εννοώ λόγω 'σκοτεινών' κινήτρων). Όλος τούτος ο ντόρος αύξησε κατακόρυφα τόσο την αναγνωρισιμότητα της διαφήμισης, όσο και την 'συζητηση' γύρω απ' την εταιρία.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
2 βδομάδες που πήγα πέρσυ το καλοκαίρι δεν είδα κανά περίεργο περιστατικό ακόμα και στα βουνά και τα χωριά που πήγα (τζιπ έγινε το cuore ) και ήταν όλοι φιλικοί.Aφού φτάσαμε να καταλήγουμε σε τέτοιας φύσης παραθέσεις ('όχι δε με φάγανε όταν κατέβηκα στην Κρήτη', dmitspan συγγνώμη που 'χρησιμοποιώ' το δικό σου σχόλιο) τι να πω; Μάλλον λάθος δρόμο έχει πάρει το θέμα και αρκετοί βρήκαν τρόπο να βγάλουν απωθημένα τους. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά διαβάζοντας μεταξύ άλλων και αυτό:
Η Κρήτη είναι πολλά άλλα, από αυτό.
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου, όμως είναι 100% δική σας ευθύνη που αφήνετε τέτοιες συμπεριφορές να στιγματίζουν το νησί.-
Υποθέτω πως αστειεύεσαι,ε; Ζητάς ευθύνες από έναν απλό πολίτη να αναλάβει το κόστος (όποιο και να είναι αυτό) της καταστολής της παραβατικότητας που ορισμένοι απλά δυσλειτουργικοί εγκεφαλικώς έχουν επιλέξει ως τρόπο ζωής; Καταγγελίες γίνονται διαρκώς και τέτοιου είδους συμπεριφορές κάθε άλλο παρά ανεκτές είναι εδώ, τι άλλο πρέπει να σας γράψουν για να το καταλάβετε; Πρέπει η λοιπή Ελλάδα να ζητάει τις ευθύνες από τους πολίτες της Αθήνας για όσα γίνονται στο κέντρο της, στο Μενίδι ή στο Ζεφύρι και δεν ξέρω και εγώ που αλλού;
Για το τι φταίει και έχουν πάρει τόσο αέρα τα μυαλά μερικών 'νταήδων' εδώ στην Κρήτη δεν φτάίει κανείς άλλος πέρα από τους πολιτικούς του τόπου. Όταν στα χωριά αυτών βασίζονται για να εκλεγούν, την 'προστασία' τη θεωρούν δεδομένη μετά. Αρκετούς βουλευτές έχουν κατηγορήσει για τέτοιου είδους συμπεριφορές και το μόνο αισιόδοξο είναι πως αρχίζουν και νιώθουν οτι έχουν γίνει δυσάρεστοι στους λοιπούς ψηφοφόρους του νησιού.
-
- άπειρο!
Αρκεί μόνο να δει κανείς τι ποσοστά χτυπάει ο δικομματισμός στον Μυλοπόταμο και θα καταλάβει πολλά. Ζήτω λοιπόν ο Κεφαλογιάννης......
Αν εγώ λοιπόν φταίω για το ότι οι πετσαράδες δεν μαζεύονται, αντίστοιχα φταίει κι ο κάτοικος του κέντρου για το χάλι ή όπως σωστά είπε ο Παύλος, φταίει ο κάτοικος του Ζεφυρίου για το άβατο.
Η ευθύνη του καθενός φτάνει ως ένα σημειο.
-
Αν ειναι με την υποτιθεμενη ανεξαρτητοποιηση να παρουν κ τον νικητη του big bro μαζι τους ...Καλο δρομο κ αερα στα πανια τους ...Απο αυτα που εχω δει τελευταια (ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ) μεσω των καναλιων , πρεπει ναι πολυ χαμηλο το επιπεδο σε καποια σημεια της κρητης....
-
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
2 βδομάδες που πήγα πέρσυ το καλοκαίρι δεν είδα κανά περίεργο περιστατικό ακόμα και στα βουνά και τα χωριά που πήγα (τζιπ έγινε το cuore ) και ήταν όλοι φιλικοί.
Aφού φτάσαμε να καταλήγουμε σε τέτοιας φύσης παραθέσεις ('όχι δε με φάγανε όταν κατέβηκα στην Κρήτη', dmitspan συγγνώμη που 'χρησιμοποιώ' το δικό σου σχόλιο) τι να πω; Μάλλον λάθος δρόμο έχει πάρει το θέμα και αρκετοί βρήκαν τρόπο να βγάλουν απωθημένα τους. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά διαβάζοντας μεταξύ άλλων και αυτό:
δεν το είπα με τέτοιο ύφος, αλλά επειδή δεν είχα ξαναπάει κρατούσα τις επιφυλάξεις μου όλα καλά όμως
-
Πυροβολούσαν για... πλάκα
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011, 21:53Καταδίωξη με ρίψη άσκοπων πυροβολισμών σημειώθηκε στις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης στην Ε.Ο. Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου, στο ύψος του κόμβου αεροδρομίου.
Ένας αστυνομικός που περνούσε από το σημείο, εντόπισε προπορευόμενο όχημα, επιβάτης του οποίου επιδιδόταν στη ρίψη πυροβολισμών, και άρχισε να καταδιώκει τον δράστη και τους υπόλοιπους επιβάτες, θεωρώντας ότι επρόκειτο για κακοποιούς.
Όταν κατάφερε τελικά να τους ακινητοποιήσει, δύο νεαροί άνδρες τον ενημέρωσαν ότι έκαναν ό, τι έκαναν, θέλοντας να δείξουν σε μία φίλη τους από την Αθήνα το...έθιμο των άσκοπων πυροβολισμών!
Οι νεαροί συνελήφθησαν. -
Υποθέτω πως αστειεύεσαι,ε; Ζητάς ευθύνες από έναν απλό πολίτη να αναλάβει το κόστος (όποιο και να είναι αυτό) της καταστολής της παραβατικότητας που ορισμένοι απλά δυσλειτουργικοί εγκεφαλικώς έχουν επιλέξει ως τρόπο ζωής;Μιλάω πολύ σοβαρά, και κακώς παρερμηνεύεις όσα γράφω. Δεν ζήτησα από τον -κάθε μεμονωμένο- cruzakia να γίνει τιμωρός του εγκλήματος. Είναι συλλογικό το θέμα της τοπικής κοινωνίας. Στο βίντεο της προηγούμενης σελίδας λχ, δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους παρευρισκόμενους να πει στο μαλάκα ότι μετά από 5-6 ρακές, καραμπίνα ΔΕΝ πιάνεις στα χέρια σου, και να κράξει όποιον έβγαλε το όπλο μέσα στο κόσμο.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Υποθέτω πως αστειεύεσαι,ε; Ζητάς ευθύνες από έναν απλό πολίτη να αναλάβει το κόστος (όποιο και να είναι αυτό) της καταστολής της παραβατικότητας που ορισμένοι απλά δυσλειτουργικοί εγκεφαλικώς έχουν επιλέξει ως τρόπο ζωής;
Μιλάω πολύ σοβαρά, και κακώς παρερμηνεύεις όσα γράφω. Δεν ζήτησα από τον -κάθε μεμονωμένο- cruzakia να γίνει τιμωρός του εγκλήματος. Είναι συλλογικό το θέμα της τοπικής κοινωνίας. Στο βίντεο της προηγούμενης σελίδας λχ, δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους παρευρισκόμενους να πει στο μαλάκα ότι μετά από 5-6 ρακές, καραμπίνα ΔΕΝ πιάνεις στα χέρια σου, και να κράξει όποιον έβγαλε το όπλο μέσα στο κόσμο.
Και εγώ έχω παρευρεθεί σε άλλον όπου σηκώθηκαν και έφυγαν καλεσμένοι αλλά και άλλους όπου ρητά δόθηκαν οδηγίες σε άπαντες να μη τολμήσουν και οπλοφορήσουν (οπότε και πυροβολήσουν). Τι θα κάνουμε δηλαδή τώρα, θα τα βάζουμε στη ζυγαριά για να δούμε ποιός τελικά θα επικρατήσει; Είπαμε, για την πλειοψηφία του κόσμου της Κρήτης αυτά είναι έθιμα στα οποία όλο και λιγότεροι θέλουν να συμμετέχουν και όσοι ήταν υπέρμαχοι, με τα διάφορα ατυχήματα που γίνονται λιγοστεύουν και αυτοί.
-
Και εγώ έχω παρευρεθεί σε άλλον όπου σηκώθηκαν και έφυγαν καλεσμένοι αλλά και άλλους όπου ρητά δόθηκαν οδηγίες σε άπαντες να μη τολμήσουν και οπλοφορήσουν (οπότε και πυροβολήσουν). Τι θα κάνουμε δηλαδή τώρα, θα τα βάζουμε στη ζυγαριά για να δούμε ποιός τελικά θα επικρατήσει; Είπαμε, για την πλειοψηφία του κόσμου της Κρήτης αυτά είναι έθιμα στα οποία όλο και λιγότεροι θέλουν να συμμετέχουν και όσοι ήταν υπέρμαχοι, με τα διάφορα ατυχήματα που γίνονται λιγοστεύουν και αυτοί.Ακριβώς αυτό!
Κι εγώ έχω φύγει από γλέντι (και πολύ δυνατό μάλιστα) όταν άρχισαν τις μπαλωτές, ενώ εξυπακούεται ότι αν παντρευτώ κάποια στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να έχει τέτοια.
Θα επαναλάβω πάντως ότι το να παίξουν 2-3 στο πάρσιμο της νύφης, χαλαρά και μακριά από τον κόσμο είναι οκ.
-
Να ρωτήσω κάτι χαζό; Γιατί δεν χρησιμοποιούν άσφαιρα στις γιορτές και τα πανηγύρια;
-
γιατί χρειάζεται ειδικές σφαίρες οι οποίες βέβαια κοστίζουν πιο πολύ. παιρνει το καλάσνικοφ άσφαιρα?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
γιατί χρειάζεται ειδικές σφαίρες οι οποίες βέβαια κοστίζουν πιο πολύ. παιρνει το καλάσνικοφ άσφαιρα?Δεν ξέρω πόσο περισσότερο κοστίζουν τα άσφαιρα από τα απλά (και δεν βλέπω γιατί να είναι ακριβότερα), όμως και να κοστίζουν παραπάνω, τι δεν μπορεί ωρέ ο λεβέντης κρητίκαρος να διαθέσει λίγα ευρώ παραπάνω για τον γάμο της κόρης του;;;;;
Το ak47 παίρνει 7.62mm οι οποίες βγαίνουν και σε blank έκδοση
Βέβαια τα καλάσνικοφ των κρητικών είναι τόσο λεβέντικα και περίφανα που δεν δέχονται άσφαιρα. Πας να βάλεις τον γεμιστήρα και αρνείται πεισματικά να κουμπώσει. -
Με τα άσφαιρα δεν ρίχνονται ριπές και είναι ντεκαυλέ ( !!! ) να τις ρίχνεις μια μια.
-
@Alexel: Το ΑΚ-47 χρησιμοποιεί το Σοβιετικό φυσίγγιο 7.62χ39, ενώ αυτό που δείχνεις είναι το ΝατοΪκό 7.62χ51.
-
Τα δυο τελευταια χρονια εκανα διακοπες στην Κρητη κ προσπαθησα να γνωρισω το νησι αλλα προπαντος τους ανθρπους του .
Το μονο που μπορω να σας πω ειναι οτι ειμαι εντυπωσιασμενος απο τους φιλικους κατοικους του,την ευγενεια κ την αυθεντικοτητα τους κατι που δεν εχω συναντησει σε κανενα αλλο μερος της χωρας μας. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
@Alexel: Το ΑΚ-47 χρησιμοποιεί το Σοβιετικό φυσίγγιο 7.62χ39, ενώ αυτό που δείχνεις είναι το ΝατοΪκό 7.62χ51.Αν είχα μείνει λίγο παραπάνω στην ΣΣΕ ίσως να έβλεπα την διαφορά
Αυτά είναι οκ για τον λεβέντη κάτοχο AK-47;20 ντόλαρς τσάμπα πράμα
-
Όλα τα λεφτά ο δασύτριχος στο τέλος ...
Και μια παιδική με το γκρά του παππού ...
Πάντως η αίσθηση που έχω είναι ότι ανά οικογένεια ντόπιων ανιστοιχεί τουλάχιστον ένα ραβδωτο (από σμάισερ του 2ου ΠΠ μέχρι ΑΚ74 & Desert Eagle) στην Μεγαλόνησο ... Το άν τα όπλα αυτά χρησιμοποιούνται για λόγους επίδειξης ή όχι είναι άλλο θέμα ... πχ τα MG-3 με τα οποία βαράγανε τα ελικόπτερα της αστυνομίας σε επιχείρηση κατά της ζωοκλοπής πρίν από καμιά δεκαετία στο ρέθυμνο, μάλλον δεν είχαν χρησιμοποιηθεί σε γάμους ...
... Δέκα ζευγάρια λάστιχα αλλάζω κάθε χρόνο,
Γιατί παιρνώ απ'το σπίτι της με μπαντιλίκια μόνο -
... Μπλόκο μου καμαν τα ΕΚΑΜ ε και βρήκανε τ' αρματά μου ... τα 6 μόνο βρήκανε από τα 42 ...
Υ.Γ.: Φοιτητής στην Κρήτη το λάτρευα το τραγούδι. Το είχα σε CD στο αυτοκίνητο και υπήρχαν μέρες που το άκουγα 2-3 φορές
-
Κυριακάκης
Κρήτη: όπλα, βεντέτα και άλλες ιστορίες.