-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
παιδακια αυτα τα τραγουδια εχουν βγει για να σου μιλανε στην ψυχη.
αν δεν εχεις δεν τα πιανεις.
ολα τα αλλα ειναι εμπορικα,για να ανεβουν εστησαν κολαρακι στανταρ!!!
τεχνικ η παπαριζου ηταν συμμαθητρια με την συζυγο μου κ μεσα σ ενα εξαμηνο απο αθωα μαθητρια εξελιχτηκε ναμπερ γουαν κτλ που δεν μπορω να αναφερω...Καλά μυαλά
Πώς καί δέν σε ανακαλύψανε ακόμα από τή ΝASA ρε θηρίο -
ληγμένα ε;
**στην τεταρτη τσικουδια ειμαι **ρε,στην δεκατη βγαινω
στο μπαλκονι κ βαραω μπαλωθιες!
γκεκε ναουμαι?1 τσικουδιά/ώρα..
Κατά τις 10 το βράδυ δλδ να καλυφθούμε -
ρε ξεκολλατε
μη στραβωνετε με το Νασο
μεταξυ σοβαρου και αστειου τα ειπε ρε μην τα περνετε ολα τοσο σοβαρα και τοσο απολυτα σ'αυτη τη ζωη
εγω γελασα παντως με τα posts του αυτα
σωστος ο Νασος -
Ναί ρε skye,θα τόν απαλλάξουμε,λόγω...'περιορισμένης ευθύνης'
-
Θα έγραφα κάτι,αλλά δέν νομίζω να το καταλάβεις.
Οταν μεγαλώσεις πάλι,ναί;
-
μιλάς από πείρα έ;
Σε απαλλάσω όντως
-
Nasoooooooooooooooo
κοφ το δουλεμα ρεεεεεεεε -
Παρότι διαβάζω το Νάσο κάμποσα χρόνια, ώρες ώρες δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω πότε κάνει πλάκα και πότε μιλάει σοβαρά
Αντρέα χαλλλλαρά ρε, τουλάχιστον τώρα νομίζω ότι μάλλον αστειεύεται
-
Χαίρομαι πάρα πολύ να ακούω τρίτους να το λένε αυτό!
Εγώ προφανώς δεν είμαι αντικειμενικός κριτής, αν με ρωτήσει κάποιος φυσικά θα πω ότι για μένα τα Κρητικά είναι η καλύτερη μουσική στον κόσμο, λόγω βιώματος, καταγωγής, οικειότητας, κλπ.
+1 οπως επισης κ τα ποντιακα.
λεβεντικα πραματα οχι αδερφιστικα.-Καταλαβαίνω τι εννοείς, είναι μάλλον λάθος ο όρος. Δεν ακούω ελληνικά για να κάνω συγκρίσεις αλλά είναι σα να ακούς Allman Brothers και μετά να βάζεις κάτι άλλο. Ότι και να βάλεις θα ακουστεί 'λίγο', όχι φλώρικο ή αδερφίστικο αλλά ΛΙΓΟ. Είναι το παίξιμο, βαρύ, αντρικό, μάγκικο.
-
ωχ ωχ ωχ
θα πεσουν τωρα ολες οι αδελφουλες να σε φανε
κακομοιρο κομμαντο -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παρότι διαβάζω το Νάσο κάμποσα χρόνια, ώρες ώρες δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω πότε κάνει πλάκα και πότε μιλάει σοβαράΑντρέα χαλλλλαρά ρε, τουλάχιστον τώρα νομίζω ότι μάλλον αστειεύεται
Τί σχέδιο χαλαρά ρε Σπύρο;Τό άτομο έχει τήν εντύπωση ότι όλοι οι άλλοι ελληνες (πλήν ποντίων και Κρητικών) είναι αδερφές,επειδή τα άλλα τραγούδια (Θρακιώτικα,π.χ. ή σαρακατσάνικα ή ότι άλλο) δέν του μιλάνε στήν ψυχή κ.λ.π.
δε γαμείς
-
Πάντως παιδιά τον τελευταίο χρόνο ασχολούμαι αρκετά και με τη μουσική της Καρπάθου, και με έχει μαγέψει πραγματικά. Μικρό νησάκι αλλά με τεράστιο πλούτο παράδοσης, ειδικά στην Όλυμπο.
-
Άψογη υπογραφή φίλε μου!!!! Και μια μαντινάδα για την νόσο των πουλερικών που έχουμε ποια λησμονήσει!
Η νόσο των πουλερικών πολύ μ’ έχει φοβίσει
Μη μου αρρωστήσει το πουλί που μου δώσε η φύση!!!!!!!! -
Επιστρέφει σπίτι του ο Ανέστος Χαιρέτης
Βελτιώνεται συνεχώς η υγεία τουΣτο σπίτι του στ’ Ανώγεια θα επιστρέψει σε περίπου 1,5 εβδομάδα ο Ανέστος Χαιρέτης, που σώθηκε από θαύμα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι και όπως είπαν στην “Π” η μητέρα του αλλά και ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής Δημήτρης Αρβανιτάκης, κάθε μέρα που περνάει νιώθει και καλύτερα, ενώ συνεχώς τον επισκέπτονται φίλοι και συμμαθητές του.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Επιστρέφει σπίτι του ο Ανέστος Χαιρέτης
Βελτιώνεται συνεχώς η υγεία τουΣτο σπίτι του στ’ Ανώγεια θα επιστρέψει σε περίπου 1,5 εβδομάδα ο Ανέστος Χαιρέτης, που σώθηκε από θαύμα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι και όπως είπαν στην “Π” η μητέρα του αλλά και ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής Δημήτρης Αρβανιτάκης, κάθε μέρα που περνάει νιώθει και καλύτερα, ενώ συνεχώς τον επισκέπτονται φίλοι και συμμαθητές του.
Αυτό είναι πραγματικά εξαιρετική και πολύ χαρούμενη είδηση!
Παρεμπιπτόντως, απ' όσο έμαθα φέτος στην Ανάσταση στ΄Ανώγεια δεν έπεσε ούτε στρακαστρούκα από πιτσιρικά. Έχουν αξιοθαύμαστη συνοχή οι Ανωγειανοί και τους βγάζω το καπέλο.
-
Λαϊκή συνέλευση στ' Ανώγεια
Ούτε τα αφτιά αλλά ούτε και τα μάτια μπορεί πλέον να κλείσει ο δήμαρχος Ανωγείων Νίκος Ξυλούρης στη νοοτροπία που φέρεται να έχει 'επανακάμψει' τελευταία αναφορικά με την αλλαγή της συμπεριφοράς των νέων και τους ηθικούς κώδικες που οι παλαιότεροι τηρούσαν ως άγραφο νόμο. Το πρόβλημα της παραβατικότητας, που μόνο ασύνδετο ως προς την εκδήλωσή του δεν μπορεί να είναι με το αιματηρό περιστατικό της 4ης Απριλίου στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ο 24χρονος Ανάστος Χαιρέτης, είναι σοβαρό και είναι τουλάχιστον ανεύθυνο να αποσιωπάται για να διασφαλιστεί μία εικονική πραγματικότητα.
http://www.2810.gr/index.php?gt=S&id=33941
Aς ελπισουμε οτι κατι θα γινει.Διαβαστε και το πιο κατω:
Tράβηξε πιστόλι εναντίον δημοτικού αστυνομικού, που του έκοψε κλήση
Παραλίγο να στηθεί σκηνικό 'Φαρ Ουέστ' στη λεωφόρο Δημοκρατίας χθες το πρωί, όταν μετά από λογομαχία, ένας Ηρακλειώτης 'τράβηξε' όπλο κατά ενός δημοτικού αστυνομικού.
http://www.2810.gr/index.php?gt=S&id=33 ... 83ff4c6677**Θύματα απόπειρας ληστείας και μάλιστα ένοπλης **
*Θύματα απόπειρας ληστείας και μάλιστα ένοπλης έπεσαν χθες μέρα-μεσημέρι σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Ηρακλείου δύο Καμερουνέζοι, ποδοσφαιριστές των ισπανικών ομάδων της Βαλένθια και της Βιγιαρεάλ.
Οι χρυσές καδένες και τα χρυσά ρολόγια που φορούσαν στα χέρια 'θάμπωσαν' τον οδηγό διερχόμενου αυτοκινήτου, ο οποίος σταμάτησε καταμεσής του δρόμου και με ένα όπλο ανά χείρας προσπάθησε να αποσπάσει από τους δύο νεαρούς τα χρυσαφικά, τα κινητά τους τηλέφωνα αλλά και τις πιστωτικές κάρτες που κρατούσαν. *
http://www.2810.gr/index.php?gt=S&id=33956 -
Ο χρήστης 2810.gr έγραψε:
Οι χρυσές καδένες και τα χρυσά ρολόγια που φορούσαν στα χέρια 'θάμπωσαν' τον οδηγό διερχόμενου αυτοκινήτου, ο οποίος σταμάτησε καταμεσής του δρόμου και με ένα όπλο ανά χείρας προσπάθησε να αποσπάσει από τους δύο νεαρούς τα χρυσαφικά, τα κινητά τους τηλέφωνα αλλά και τις πιστωτικές κάρτες που κρατούσαν.
Αριθμό κυκλοφορίας κράτησαν άραγε ή ήταν κλεμένο και το αυτοκίνητο;
-
Οι χρυσές καδένες[... ] 'θάμπωσαν' τον οδηγό διερχόμενου αυτοκινήτου....
Εμ, δεν ήξεραν, δε ρώταγαν; Που πας κύριε με την καδένα; Δηλαδή θα πήγαιναν σε δάσος με αρκούδες πασαλειμένοι με μέλια;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Οι χρυσές καδένες[... ] 'θάμπωσαν' τον οδηγό διερχόμενου αυτοκινήτου....
Εμ, δεν ήξεραν, δε ρώταγαν; Που πας κύριε με την καδένα; Δηλαδή θα πήγαιναν σε δάσος με αρκούδες πασαλειμένοι με μέλια;
Hταν και μαυροι........ Στο Ηρακλειο περπαταγαν και οχι στις φαβελες του Ριο.
-
Πως κάνετε έτσι;; απλά καθημερινά πράγματα
αφού ο 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ' δεν είχε πρόβλημα να βγάλει όπλο σε άοπλο, γιατί δεν περίμενε το περιπολικό;
Κρήτη: όπλα, βεντέτα και άλλες ιστορίες.