-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Θυμάμαι προ ολίγων ετών (2-3) ένα περιστατικό:
Κάποιοι νέοι φωνασκούσαν (δεν θυμάμαι αν ήταν γάμος), βγήκε ένας 75χρονος γείτονας να τους παρατηρήσει, και αυτοί άρχισαν να τον κτυπούν (ως κλασσικοί τζάμπα μάγκες).
Ε, ο μπάρμπας έβγαλε ένα σιδερικό και έστειλε τον έναν στον τάφο και τον άλλον στο νοσοκομείο...
Παρότι δεν επικροτώ το αποτέλεσμα (ειδικά για τον συχωρεμένο), δεν γνωρίζω άλλο μέρος της Ελλάδας που ένας 75χρόνος θα αντιδρούσε έτσι...
Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν δεν έγιναν ακριβώς έτσι τα γεγονότα (πέρασε καιρός), αλλά η ουσία αυτή είναι. Ο καθείς αντιδρά όπως μπορεί.σε οποιοδηποτε πολιτισμένο μερος θα ειχαν ερθει οι μπάτσοι και θα τους είχαν μαζεψει (αλλα οχι στην κρητη είναι μαγκες )
τα οπλα (ολα) στα χέρια του κάθε πανίβλακα μπορούν να κάνουν μονο κακο
αν δεν μπορείς να το καταλάβεις λυπάμαι
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
http://www.patris.gr/articles/163197Κατι τετοιους δεν τους λυπαμαι καθολου!!Αν ηξεραν και καλυτερο σημαδι...
-
delete
-
με την ιδια λογική και εγω θα κατανοούσα αυτούς που σπασαν στο ξυλο τον κωλογερο είδικά αν τους είπε και τιποτα περιεργο
ελπίζω καταλαβαίνεις οτι τετοια λογική είναι ανθρώπων απολιτιστων το λιγοτερο
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Είμαι κατά της οπλοφορίας (ουχί της οπλοκατοχής), των νταϊλικιών με σιδερικά, της πρωτόγονης νοοτροπίας αρκετών στο νησί (βεντέτες κ.α), αλλά τους Κρητικούς τους 'πάω', γιατί πολλοί είναι πραγματικά παληκάρια.Παλικαρι ΔΕΝ ειναι αυτος που τον κανει μαγκα ενα οπλο...
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Είμαι κατά της οπλοφορίας (ουχί της οπλοκατοχής), των νταϊλικιών με σιδερικά, της πρωτόγονης νοοτροπίας αρκετών στο νησί (βεντέτες κ.α), αλλά τους Κρητικούς τους 'πάω', γιατί πολλοί είναι πραγματικά παληκάρια.Στην Ελβετία ο φαντάρος απολύοντας πάει σπίτι του με το όπλο του ...
Παλιά κρατούσε και την στολή... -
delete
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
http://www.patris.gr/articles/163197Δεν είναι σατανική σύμπτωση?
Πριν λίγο σταματημένος στο φανάρι, έρχεται ένα αμάξι με Χανιώτικες πινακίδες δίπλα μου. Ο οδηγός, φορούσε μαύρο πουκάμησι με μούσι και αρκετά νέος σε ηλικία, κατεβάζει το παράθυρο και μου λέει
'Από πού πάνε για Βενιζέλειο?' -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Γιατί να μην έχει κάθε νομιμόφρων πολίτης το δικαίωμα να κατέχει όπλο και την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει ΧΩΡΙΣ συνέπειες κατά κάποιου που παραβιάζει την οικεία του ?
Μήπως αυτό δεν γίνεται τώρα, απλώς αναγκάζεται ο πολίτης να καταφύγει στην μαύρη αγορά για να προμηθευτεί το όπλο ?
Το θέμα της οπλοκατοχής, είναι άλλο ένα θέμα που κάνει 'τζιζ' για τους πολιτικούς και στο οποίο βασιλεύει η υποκρισία ...γιατί πολύ απλά έχουμε επιλέξει (ως κοινωνία) να έχουμε άλλους να κάνουν αυτή τη δουλειά
είναι αρκετά ηλιθιο που εχουμε τον κάθε βλαμμένο να κουβαλάει όπλο δηλώνοντας κυνηγός μην πάει και παραπέρα
-
delete
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Είμαι κατά της οπλοφορίας (ουχί της οπλοκατοχής), των νταϊλικιών με σιδερικά, της πρωτόγονης νοοτροπίας αρκετών στο νησί (βεντέτες κ.α), αλλά τους Κρητικούς τους 'πάω', γιατί πολλοί είναι πραγματικά παληκάρια.
Στην Ελβετία ο φαντάρος απολύοντας πάει σπίτι του με το όπλο του ...
Παλιά κρατούσε και την στολή...Φαντάζεσαι να μας έδιναν μαζί την αρχαιολογία?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Είμαι κατά της οπλοφορίας (ουχί της οπλοκατοχής), των νταϊλικιών με σιδερικά, της πρωτόγονης νοοτροπίας αρκετών στο νησί (βεντέτες κ.α), αλλά τους Κρητικούς τους 'πάω', γιατί πολλοί είναι πραγματικά παληκάρια.
Στην Ελβετία ο φαντάρος απολύοντας πάει σπίτι του με το όπλο του ...
Παλιά κρατούσε και την στολή...Φαντάζεσαι να μας έδιναν μαζί την αρχαιολογία?
Φαντάζεσαι να μας έδιναν μαζί όντως το όπλο? Επιτέλους θα είχαμε ανανεώσει τα όπλα!
Γιατί τα μισά σε περίπτωση 'ανάγκης' μόνο για ...... -
Τον πυροβόλησε και του ζήτησε… συγνώμη
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009, 07:50
Ήταν τη λάθος ώρα στο λάθος σημείο. Ο λόγος για έναν 45χρονο Κρητικό, ο οποίος μπορεί να είχε την… ατυχία να τραυματιστεί από σφαίρα στο πόδι, αλλά είχε την… τύχη να ακούσει «συγνώμη» από τον παραλίγο φονιά του.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ ο 45χρονος έμπορος βρισκόταν σε ψιλικατζίδικο που βρίσκεται στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, στο Ηράκλειο της Κρήτης, δέχτηκε τα πυρά αγνώστου ο οποίος πλησίασε με το λευκό του αυτοκίνητο το κατάστημα και πυροβόλησε δύο φορές προς το μέρος του.
Η μια σφαίρα τον πέτυχε στο πόδι και τον τραυμάτισε σοβαρά, με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος. Το λευκό αυτοκίνητο σταμάτησε, ο συνοδηγός κατέβηκε, τον πλησίασε και σκύβοντας από πάνω του του ζήτησε συγνώμη, γιατί –όπως κατέθεσε το θύμα- τον μπέρδεψαν με άλλον…
-
Χθες έριξα τις πρώτες μου μπαλωθιές (με το ζόρι... για να μην τους προσβάλλω). Πλάκα είχε
Το τρελό στην υπόθεση είναι ότι το όπλο ανήκει σε ...13άχρονοIls sont fous ces... Kretains
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Χθες έριξα τις πρώτες μου μπαλωθιές (με το ζόρι... για να μην τους προσβάλλω). Πλάκα είχε
Το τρελό στην υπόθεση είναι ότι το όπλο ανήκει σε ...13άχρονοIls sont fous ces... Kretains
-
Μια χαρά μπορείς να αρνηθείς, και με τον κατάλληλο τρόπο.
Εγώ τα τελευταία χρόνια ούτε θυμάμαι πόσες 'κούπες' έχω γυρίσει πίσω......
-
Λένε κάτι για την υπογραφή και το πο..λί (προσέχουμε που τα βάζουμε, κτλ). Εγώ το έχω επεκτείνει και στα αποτυπώματα. Μια φορά έφεραν σπίτι μου στο Ηράκλειο (ήμουν φοιτητής τότε) ένα ούζι το οποίο μετέφερε ειδικός φρουρός από τον πωλητή στον αγοραστή (ξάδελφό του). Μού το προσέφεραν να το περιεργαστώ αλλά ευγενικά αρνήθηκα να το ακουμπήσω.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Το τρελό στην υπόθεση είναι ότι το όπλο ανήκει σε ...13άχρονο
Ils sont fous ces... Kretains -
Ne pas Kretains...Κρετίνοι είναι.
Κρήτη: όπλα, βεντέτα και άλλες ιστορίες.