-
Καλώς να το πάρεις. Φαντάζομαι το Fn2 σωστά; Το έχει ο κολλητός μου και είναι φοβερό. Στρίβει απίστευτα, ενώ ο ήχος, το κιβωτιο, η θέση οδήγησης και τα καθίσματα είναι απλά αλλού Αν είχα τη δυνατότητα να το συντήρω (λόγω 2λιτρου) θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια.
-
http://www.honda.co.jp/FITSHUTTLE/new/
Αυτό δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα καλοί άνθρωποι από τη Suzuka???
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
http://www.honda.co.jp/FITSHUTTLE/new/Αυτό δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα καλοί άνθρωποι από τη Suzuka???
Λες να μην θέλουν οι της Suzuka?
Ξέρεις ποιοί βάζουν τρικλοποδιές,οι γνωστοί άγνωστοιEρχεται το jazz hybrid,ξέρουμε λεπτομέρειες για τιμές κατανάλωσης και τιμές?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ξέρεις ποιοί βάζουν τρικλοποδιές,οι γνωστοί άγνωστοι
Ποιοί?????? Πες ονόματα
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ποιοί?????? Πες ονόματα
οι αχάριστοι έλληνες που δεν τα αγοράζουν.
-
Προσθέστε έναν ακόμη Hondaκια στο 'κλαμπ': σε περίπου 10 μέρες παραλαμβάνω Honda Civic 5D 1.4 Sport.
-
Καλοτάξιδο αλλά την έκανες την μαλ ....ια. No offence...1400???
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλοτάξιδο αλλά την έκανες την μαλ ....ια. No offence...1400???Καμία παρεξήγηση: 1.4 100bhp είναι και το άλλο τουτού που έχουμε στην οικογένεια (Opel Corsa με αυτόματο κιβώτιο) και μας καλύπτει μια χαρά. Εάν είχε 1.6 το συζητούσαμε, αλλά 1.8 δεν ήθελα για πολλούς λόγους.
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
Καλοτάξιδο αλλά την έκανες την μαλ ....ια. No offence...1400???
Καμία παρεξήγηση: 1.4 100bhp είναι και το άλλο τουτού που έχουμε στην οικογένεια (Opel Corsa με αυτόματο κιβώτιο) και μας καλύπτει μια χαρά. Εάν είχε 1.6 το συζητούσαμε, αλλά 1.8 δεν ήθελα για πολλούς λόγους.
Τόσες επιλογές ρε συ ...
Δεν είπα να πάρεις 200 άλογα αλλά κάτι που να μεταφέρεις την οικογένεια με ασφάλεια.
-
Το 1.4 είναι επικύνδηνα αργό δηλαδή?
-
Ενα C4 1.6 120hp είναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ καλύτερη λύση.
Τέσπα, ο καθείς με τις επιλογές του. Μην το παίρνω κ από τα μούτρα το παληκάρι. Καλοτάξιδο κ πάλι.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το 1.4 είναι επικύνδηνα αργό δηλαδή?Η πλάκα είναι ότι το Civic 1.4, είναι ίσως και ελαφρώς ταχύτερο από ένα Focus Mk1 1600 και ποτέ δεν είπε κανείς για αυτό ότι είναι επικίνδυνα αργό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ενα C4 1.6 120hp είναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ καλύτερη λύση.Kαλύτερο σε ΤΙ?
-
G60 Εμένα δεν θα μου απαντήσεις?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
G60 Εμένα δεν θα μου απαντήσεις?Εσύ έχεις δίκιο,είναι τάφος δεν πάει βήμα
-
Aλλο σε ρώτησε:
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ποιοί?????? Πες ονόματα
Ενα C4 1.6 120hp είναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ καλύτερη λύση.
Kαλύτερο σε ΤΙ?
Eχεις ΖΧ , ξέρεις εσύ ... ...όπως και ο φίλος έχει Xantia.
-
Τεσπά μην το κάνουμε μπάχαλο με την ειρωνία γιατί μόνο αυτή σας έμεινε ως απάντηση,αν νομίζεις ότι η C4 (κι όλη η σειρά C πλην της C5 κι αυτό λόγω υδροπνευματικής)έχει καμιά σχέση με την ΖΧ και την Xantia είσαι βαθιά νυχτωμένος.
-
Εχω καταλάβει ότι είσαι όπως ξυπνήσεις. Την μια τα γερμανικά την άλλη τα γαλλικά τώρα τα ιαπωνέζικα σε λίγο καιρό πάω στοίχημα ότι θα εξυμνείς τα ιταλικά. Εδώ είμαστε...
Δεν έχω κολλήματα με χώρες προέλευσης άλλωστε ένα Yaris δεν είναι κ τόσο αξιόπιστο όσο θα θελε αλλά δεν μπορώ αυτές τις πορωμένες αντιλήψεις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω καταλάβει ότι είσαι όπως ξυπνήσεις. Την μια τα γερμανικά την άλλη τα γαλλικά τώρα τα ιαπωνέζικα σε λίγο καιρό πάω στοίχημα ότι θα εξυμνείς τα ιταλικά. Εδώ είμαστε...Οταν δεν υπάρχουν ουσιαστικές απαντήσεις τότε οι γενικεύσεις είναι μονόδρομος.
Να με συμπαθάς αλλά δε φταίω εγώ που οι Γάλλοι καταργήσανε τα καλύτερά τους χαρακτηριστικά,αν νομίζεις ότι πρέπει κάποιος να αγοράζει με βάση το όνομα ή το ντιζάιν και μόνο κάνε το εσύ.
Το δύσκολο είναι να μπορεί να ξεκολλήσει κάποιος.Δεν έχω κολλήματα με χώρες προέλευσης άλλωστε ένα Yaris δεν είναι κ τόσο αξιόπιστο όσο θα θελε αλλά δεν μπορώ αυτές τις πορωμένες αντιλήψεις.
Καλά,αυτό είναι ένα άλλο θέμα εσύ μην πάρεις yaris γιατί έχει μεγαλύτερη συχνότητα βλαβών από ένα punto ή ένα ibiza,το ερώτημα παραμένει,σε τι υπερέχει το C4 απ το Honda?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ενα C4 1.6 120hp είναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ καλύτερη λύση.Τέσπα, ο καθείς με τις επιλογές του. Μην το παίρνω κ από τα μούτρα το παληκάρι. Καλοτάξιδο κ πάλι.
Μετά από >10 χρόνια με Citroen, είπα να δοκιμάσω κι έναν 'Γιαπωνέζο'
HONDA FORUM