-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Επιπλεον με προγραμμα τα S2000 δε παιρνουν 35 αλογα για κανενα λογοΠροφανώς, μου φάνηκε τόσο απίθανο που δεν το σχολίασα καν.
-
Ο χρήστης reggae_b0y έγραψε:
Χαιρετω ολη την παρεα,Εδω και αρκετο καιρο ψαχνω για αυτοκινητο και κατεληξα τελικα στο Honda Civic 5d 1.4 Sport. Θα το εκτιμουσα πολυ αν θα μπορουσατε να μου δωσετε πληροφοριες σχετικα με το συγκεκριμενο μοντελο (ειδικα απο αυτους που το ειχαν ή το εχουν) οσων αφορα την αξιοπιστια του, την καταναλωση του, τα (ενδεχομενως) προβληματα που παρατηρησατε και κατα ποσο ο συγκεκριμένος κινητηρας ειναι 'αρκετος' για το συγκεκριμενο σκάφος. Οποιαδήποτε αλλη πληροφορια ειναι καλοδεχουμενη. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Εγώ το έχω εδώ το συγκεκριμένο εδώ και περίπου 1 χρόνο με κάτι παραπάνω από 10 χιλιάδες χλμ και είμαι σε γενικές γραμμές από ευχαριστημένος εώς ενθουσιασμένος. Η πραγματική μου μέση κατανάλωση (κινούμαι κατά 80% σε αστικό περιβάλλον και κατά 20% στην εθνική οδό) είναι 8-9λίτρα/100χλμ. Νομίζω ότι ο 1339cc κινητήρας είναι επαρκής για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, μην σου πω εμένα (που είχα παλιό γαλλικό πριν) μου φαίνεται και λίγο νευρώδης! Από ανέσεις-κομφόρ-φρουφρου-και-αρώματα είναι πλήρες νομίζω!
Εάν θέλεις και τίποτε άλλο συγκεκριμένο ρώτα με!
-
Παιδιά, μερικές σύντομες ερωτήσεις για το Honda Civic 5d 1.4 Sport:
α) μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος ότι το κουμπί που απενεργοποιεί όλα τα παράθυρα (πλην του οδηγού) δεν φωτίζεται (σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα);
β) μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος ότι όταν με το ραδιόφωνο ανοικτό σβήνετε τον κινητήρα με το κλειδί στη 'νεκρή' θέση, ανεβαίνει στιγμιαία η ένταση του ήχου;
γ) το 1ο σέρβις γίνεται από ότι ξέρω στον 1 χρόνο ή 20 χιλιάδες χλμ, σωστά; Τι ανοχή έχει (πχ: συν πλην 15 μέρες ή κάτι τέτοιο; για την εγγύηση ρωτάω άμα ξέρετε); Πόσο περίπου κοστίζει από την εμπειρία σας;
-
θα σου πω μονο για την τριτη ερωτηση . Δεν υπαρχει προβλημα με την εγγυηση για τοσο λιγες μερες. Κρα κανει για πελατεια η honda ( εγω βεβαια δεν παω πια στα επισημα συνεργεια της...κ ας χανω την εγγυηση)
-
Στο TypeR τα σέρβις είναι ανά 10kkm ή 1 έτος, όποιο έρθει πρώτο. Στα 10kkm μικρό σέρβις, στα 20kkm μεγάλο σέρβις, κτλ...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Στο TypeR τα σέρβις είναι ανά 10kkm ή 1 έτος, όποιο έρθει πρώτο. Στα 10kkm μικρό σέρβις, στα 20kkm μεγάλο σέρβις, κτλ...Στο 1.4 είναι κάθε 20k km ή 1 έτος όποιο έρθει πρώτο αν δεν κάνω λάθος. Απλά άμα το οδηγάς σε 'δύσκολες' συνθήκες, προαιρετικά έχει και κάθε 10k km ή 6 μήνες ένα μικρό σέρβις (πάλι αν δεν κάνω λάθος).
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
θα σου πω μονο για την τριτη ερωτηση . Δεν υπαρχει προβλημα με την εγγυηση για τοσο λιγες μερες. Κρα κανει για πελατεια η honda ( εγω βεβαια δεν παω πια στα επισημα συνεργεια της...κ ας χανω την εγγυηση)Όταν λες 'δεν πάω πια', εννοείς ότι είσαι μέσα στα χρόνια της εγγύησης αλλά προτιμάς να το πηγαίνεις σε μη-εξουσιοδοτημένο; Τόση διαφορά έχει στο κόστος;
ΥΓ: δεν μου λες και για την 1η και την 2η ερώτηση άμα είναι εύκολο;
-
Καλημερα σε ολους. Κανω μια ερευνα αγορας και ειδα πως μεσα στη χρηματα που μπορω να διαθεσω υπαρχει και το fn2 type R μεταχειρισμενο. Θα ηθελα να ρωτησω οσους γνωριζουν για την καταναλωση του. Ξερω οτι δεν ειναι λογικο να ενδιαφερεται καποιος για την καταναλωση στο παραπανω μοντελο, θελω ομως να εχω ενα πλανο εξοδων. Αυτο που με ενδιαφερει βασικα ειναι το αυτοκινητο να μην χαζοκαιει, δηλαδη οταν θα θελω να κανω ενα ταξιδακι με χαλαρους ρυθμους 90-100-110-120 να μπορει η καταναλωση να πεφτει, και οταν θα εχω διαθεση και θα θελω να τρεχω ας ριχνει δεν με πειραζει. Επισεις τον χειμωνα κανω αρκετα χιλιομετρα μεσα στην πολη, (200 περιπου καθε μηνα) μεσα στην πολη η καταναλωση ανεβαινει πολυ?
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας προκαταβολικα -
grtst το κοστος ειναι δυσαναλογο με τις υπηρεσιες που προσφερουν . τεσπα αυτο ειναι θεμα του καθενος..για το αλλο που λες οντως δεν φωτιζεται απο τι εχω προσεξει κ γω. Για το ραδιοφωνο κ την ενταση ειλεκρινα δεν ξερω.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
grtst το κοστος ειναι δυσαναλογο με τις υπηρεσιες που προσφερουν . τεσπα αυτο ειναι θεμα του καθενος..για το αλλο που λες οντως δεν φωτιζεται απο τι εχω προσεξει κ γω. Για το ραδιοφωνο κ την ενταση ειλεκρινα δεν ξερω.Thanks!
-
πρόβλημα και πρόστιμο $10,000 στη Honda Αμερικής για ψευδείς υποσχέσεις κατανάλωσης στο υβριδικό civic
http://www.guardian.co.uk/world/feedarticle/10072059
http://www.bobistheoilguy.com/forums/ub ... ost2523152
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
Παιδιά, μερικές σύντομες ερωτήσεις για το Honda Civic 5d 1.4 Sport:α) μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος ότι το κουμπί που απενεργοποιεί όλα τα παράθυρα (πλην του οδηγού) δεν φωτίζεται (σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα);
β) μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος ότι όταν με το ραδιόφωνο ανοικτό σβήνετε τον κινητήρα με το κλειδί στη 'νεκρή' θέση, ανεβαίνει στιγμιαία η ένταση του ήχου;
γ) το 1ο σέρβις γίνεται από ότι ξέρω στον 1 χρόνο ή 20 χιλιάδες χλμ, σωστά; Τι ανοχή έχει (πχ: συν πλην 15 μέρες ή κάτι τέτοιο; για την εγγύηση ρωτάω άμα ξέρετε); Πόσο περίπου κοστίζει από την εμπειρία σας;
α) ναι δεν φωτίζεται
β) υπάρχει επιλογή στα μενού για να το ρυθμίσεις...είναι μια λειτουργία της πηγής (πανασονικ) που είναι ενεργοποιημένη από το εργοστάσιο αυξομειώνοντας την ένταση του ήχου. Στο εγχειρίδιο -αν και το διάβασα πριν 5 χρόνια - η διαδικασία απενεργοποίησης περιγράφεται αναλυτικά.
γ) Το σέρβις κοστίζει 150 ευρώ! Έχουν ανοχή περίπου ένα μήνα αλλά καλύτερα να πάρεις στον Σ τηλέφωνο για να το βεβαιώσεις. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
πρόβλημα και πρόστιμο $10,000 στη Honda Αμερικής για ψευδείς υποσχέσεις κατανάλωσης στο υβριδικό civichttp://www.guardian.co.uk/world/feedarticle/10072059
http://www.bobistheoilguy.com/forums/ub ... ost2523152
Then, they realized that the batteries were cycling waaaay to fast to keep up the mileage needed for this. So, instead of having countless warranty claims for bad batteries, they reprogrammed the ECU's to make the engine take more of the load while driving. This is why everyone that owns on gets low/mid 30's.
IMHO, she bought a car thinking it'd get 50mpg, and got one that actually achieved 30. I think she had a valid point. Also, Honda has yet to make a good hybrid anyway.>>
Η χόντα θα κάνει έφεση για την απόφαση αυτή. Δικαιώνω την εταιρεία διότι ΔΕΝ υπάρχει αυτοκίνητο στην αγορά που να επιβεβαιώνει τις εργοστασιακές τυποποιημένες μετρήσεις.
Ειδικά στα τούρμπο οι μετρήσεις αυτές ξεφεύγουν ακόμα περισσότερο από την πραγματικότητα...αν βάλεις και στο παιχνίδι τυποποιημένες μετρήσεις επιδόσεων ή καυσαερίων τότε θα έχουμε δισεκατομμύρια προσφυγές
Λέτε να πάω στον Σ να του ζητήσω τράμπα το καινούριο και 100 χιλιάρικα που μου λείπουν για να μην τον μηνύσω; -
Λετε να ειναι σημαδι για την εισοδο της Honda στο κοσμο των turbo??
http://carscoop.blogspot.com/2012/02/ho ... ARSCOOP%29 -
εγώ θεωρώ ότι απλά θέλει να είναι ανταγωνιστική στο θεσμό...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εγώ θεωρώ ότι απλά θέλει να είναι ανταγωνιστική στο θεσμό...Μα αλλιώς δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει. Οι κανονισμοί ορίζουν ότι πρέπει να είναι 1.6 τούρμπο.
Η απορία μου είναι στο αν πρέπει να υπάρχει και ανάλογο μοτέρ παραγωγής για να γίνει δεκτή η συμμετοχή. Αν ναι, μόλις μάθαμε το μοτέρ του νέου Type R.
-
-
R E S P E C T για το video!!!!!!
-
κατοχος Del Sol SiR χαιρετω τη παρεα
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Παιδιά, μερικές σύντομες ερωτήσεις για το Honda Civic 5d 1.4 Sport:
α) μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος ότι το κουμπί που απενεργοποιεί όλα τα παράθυρα (πλην του οδηγού) δεν φωτίζεται (σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα);
α) ναι δεν φωτίζεται
β) υπάρχει επιλογή στα μενού για να το ρυθμίσεις...είναι μια λειτουργία της πηγής (πανασονικ) που είναι ενεργοποιημένη από το εργοστάσιο αυξομειώνοντας την ένταση του ήχου. Στο εγχειρίδιο -αν και το διάβασα πριν 5 χρόνια - η διαδικασία απενεργοποίησης περιγράφεται αναλυτικά.
γ) Το σέρβις κοστίζει 150 ευρώ! Έχουν ανοχή περίπου ένα μήνα αλλά καλύτερα να πάρεις στον Σ τηλέφωνο για να το βεβαιώσεις.α) Ευχαριστώ!
β) Ευχαριστώ!
γ) Τελικά πήγα σήμερα για σέρβις (δεν έχει κλείσει ακόμη το 1 έτος οπότε μια χαρά)! Επαγγελματίες σε όλα τους! Μέχρι τώρα οι εντυπώσεις μου είναι θετικότατες!
HONDA FORUM