-
Ως γνωστον ο Σαρακακης στην Honda δεν κανει εκπτωσεις αν δεν εχει πολυ σοβαρο ' ξεστοκαριστικο ' λογο......μαλλον στο CRV μαγειρευεται facelift
Δεν ειναι τυχαιο οτι το Jazz δεν εχει καμια εκπτωση (βεβαια ειναι και καινουργιο πολυ αλλα ειναι και καπως ακριβο ...μαλιστα επειδη ενδιαφερομαι και ρωτησα ξανα , προ 1 εβδομαδας του αυξησε και κατα 500 ευρω περιπου την τιμη ο αθεοφοβος.......)
-
Σίγουρα ξεστοκάρισμα...
-
ανακοινωθηκε το εργοστασιο της honda στη Μ.Βρετανια θα κλεισει για 4 μηνες λογω αναδουλειων...
-
ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ....http://www.msfree.gr/4538/2009-01-28/h- ... -to-tounel
-
Ο χρήστης dkit42001 έγραψε:
θα σου τη σπασει η καταληξη της εξατμησης σε σχεση με το 1,8.Τί εννοείς ακριβώς;
-
Εννοει πως στο 1.8 εχει κανονικα 2 αποληξεις ( στο type S ,R ειναι κ καπως πιο φαρδιες.) Ενω στο 1.4 τα σημεια αυτα της αποληξης ειναι καλλυμενα, κ ουσιαστικα εξατμιση δεν φαινεται.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Εννοει πως στο 1.8 εχει κανονικα 2 αποληξεις ( στο type S ,R ειναι κ καπως πιο φαρδιες.) Ενω στο 1.4 τα σημεια αυτα της αποληξης ειναι καλλυμενα, κ ουσιαστικα εξατμιση δεν φαινεται.Ναι μόνο που στο 1,4 f/l οι απολήξεις είναι ίδιες με του 1,8. Και δυστυχώς ο Σ κάνει εκπτώσεις μόνο για να διώξει αυτοκίνητα. Για αυτό δεν υπάρχει έκπτωση σε civic 1.4 και jazz.
-
Moνο που ο φιλος αναφερεται στο προ f/l κ γι αυτο σου λεει πως θα σου την σπασει ..
-
Για το s2000
από κάτοχο η καλό γνώστη...
έξοδα για καθημερινή χρήση, βενζίνες κλπ κλπ σε σχέση με πιο συμβατικά
αξίζει σαν αγορά μτχ ή θα μου φάει όλα τα λεφτά σε συνεργεία? θα γίνει έλεγχος παντού , αλλά για να έχουμε το κεφάλι μας πιο ήσυχο -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Για το s2000
...ή καλό γνώστη...καλυτερα παντως να το παρεις απο φοβητσιαρη φλωρο,γιατι ο γνωστης μπορει να του χει πιει το αιμα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Για το s2000
από κάτοχο η καλό γνώστη...
έξοδα για καθημερινή χρήση, βενζίνες κλπ κλπ σε σχέση με πιο συμβατικά
αξίζει σαν αγορά μτχ ή θα μου φάει όλα τα λεφτά σε συνεργεία? θα γίνει έλεγχος παντού , αλλά για να έχουμε το κεφάλι μας πιο ήσυχοθα σου καίει 12 λιτρα στην πολυ καθώς ειναι πο ελαφρύ από το δικό μου αλλά ειναι πολυ πιο σκληρό και δεν ανεβαίνει πεζοδρόμιο εύκολα
Συνεργείο δε νομίζωνα πας ποτε
-
Είναι ΔΥΣΚΟΛΟ. Πρόσεξε να μη σε περνάνε πολύ κατώτερα αμάξια.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Είναι ΔΥΣΚΟΛΟ. Πρόσεξε να μη σε περνάνε πολύ κατώτερα αμάξια.Το οτι είναι δύσκολο με τραβάει και οτι δεν έχει ένα σκασμό ηλεκτρονικά βοηθήματα.
Δεν με απασχολέι να έχω το γρηγορότερο αυτοκίνητο στο φανάρι ,το μόνο που με νοιάζει είναι να γουστάρω αυτό που οδηγό και το s είναι... -
τα πιο καινουρια ειχαν esp,βεβαια αν θες το κλεινεις
-
Tι ψαχνεις να βρεις... , θα παρεις ενα αυτοκινητο με αυθεντικη σπορ αισθηση που δεν σε παει εκεινο αλλα εσυ (αν φυσικα μπορεις) , κ πολυ περισσοτερο ενα αυτοκινητο που απαιτει προσπαθεια κ νομιζω οτι ειναι απο τα τελευταια πραγματικα σπορ...
-
θα κλαψουνε μανουλες παλι ...http://www.vtec.net/news/news-item?news_item_id=815597
-
ναι ρε φιλε!!!!!
οταν τα λεγα εγω για υβριδικα type-r ακουγομουν γραφικοςμακαρι να βγει κατι τετοιο,θα πεσει πολυ γελιο βεβαια για το ποιες μανουλες θα κλαψουν δε ξερω...
(μαλλον των χοντακηδων που αντι για σπορ αυτοκινητο,πλεον θα εχουν στη γκαμα της εταιρειας τους μια μεγαλη επαναφορτιζομενη μπαταρια )varga ειπαμε να στηριζουμε τις αγαπημενες μας εταιρειες,αλλα αυτο παει πολυ!!
ειναι σα να λεω εγω 'τι ωραια που θα βγει ντιζελοκινητο R8,θα κλαψουν οι porche και οι ferrari' -
Τωρα έχεις άδικο,
Αν ειναι να σε πηγαίνει τσάμπα γύρω γύρω στο κέντρο και ο ηλεκτροκινήρας να σε κολλάει στο κάθισμα στα φανάρια τότε γιατί όχι -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Τωρα έχεις άδικο,
Αν ειναι να σε πηγαίνει τσάμπα γύρω γύρω στο κέντρο και ο ηλεκτροκινήρας να σε κολλάει στο κάθισμα στα φανάρια τότε γιατί όχιισως και να εχω,αλλα σπορ αυτοκινητο και υβριδικοτητα δε μου κανουν..
μου φαινεται εξισου ανουσιο με το ντιζελ σουπερκαρ που ανεφερα παραπανω...επισης τα υβριδικα οπως και τα ηλεκτροκινητα εχουν ενα επιπλεον βαρος λογω των μπαταριων.
θα ηθελα να δω το τελικο αποτελεσμα για να κρινω καλυτερα,το tesla παντως δε με επεισε..
θα μου πεις βεβαια οτι αυτο ειχε μονο ηλεκτροκινητηρα..
αλλα αν ειναι ενα σπορ αυτοκινητο τι κινητηρες θα φοραει και πώς αυτοι θα δουλευουν??πχ αν εχει κινητηρα ταπερ και δουλευει ποτε ο ενας και ποτε ο αλλος,το αυτοκινητο αυτοματα θαβεται γιατι ουσιαστικα θα ειναι ενα πιο βαρυ ταπερ
αν δουλευουν και οι 2 μαζι,τοτε κατι μπορει να γινει για να νικηθει το επιπλεον βαρος...
τι να σου πω? μενει να δουμεη αληθεια παντως ειναι οτι εκφραστηκα λιγο υπερβολικα, καθως απεχθανομαι τα υβριδικα και το concept του 'γρηγορου,αλλα πρασινου ' και των earth dreams
-
Kαλα δες το πρωτα ...γτ στην honda δεν εχουν αποτυχει ΠΟΤΕ στην κατασκευη sportscars, οποτε μην το καταδικαζεις ακομα δεν βγηκε...
HONDA FORUM