-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
- Γιατί το Smart είναι πιο βολικό στο παρκάρισμα.
Mias kai milame gia Smart.......... CLICK ME BABY
-
Ας κάνουμε λοιπόν ένα thread: Γιατί δεν θα έπαιρνα ποτέ FERRARI!
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
- Γιατί το Smart είναι πιο βολικό στο παρκάρισμα.
Mias kai milame gia Smart.......... CLICK ME BABY
ΑΠΙΘΑΝΟ!!! Και βγάζει και ΦΟΒΕΡΟ ήχο, καλύτερο από της FERRARI...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Μη οχι κυριε Krusenstern,μην το κανετε αυτο .Οχι στον αντιλογο,δε θα το παιρνει κανεις σοβαρα.
Θα μου γραψετε και κατι με την πρασινη γραμματοσειρα?
Ε? Φανταστικε moderatora...re lalaka αφου έχεις ταλέντο γιατί το ξοδεύεις σε ανούσια τοπικ!!!!
-
Για να μην το παρακουράζουμε.
Είπαμε ότι ο κάθε χρήστης μπορεί να ανοίξει ένα θέμα για κάτι που τον ενδιαφέρει ή πιστεύει.
Αλλά θέματα για πλάκα ή γιατι ετσι, δεν εχουν λόγο ύπαρξης.
Το θέμα αυτό συγχωνεύεται με το Honda Forum.
-
Για λογους υγειας (εσπασα το ποδι μου και στο μηνα επανω εσπασα και ενα σπονδυλο) ηταν ακινητοποιημενο το crv για 2 1/2 μηνες απο τους 4 που το εχω συνολικα.Πηγα να κοιταξω για πρωτη φορα σημερα τα ελαστικα και επειδη ηταν λιγο ζεστο ειπα να βαλουν 30 παντου απο 29 που γραφει....
Ο βενζηνας διαπιστωσε οτι τα λαστιχα ειχαν πιεση απο 35-38 !!!!!!Καλα δεν τα ελεγχουν πριν τα παραδωσουν ? Οχι οτι ειμαι κι εγω αμοιρος της ευθυνης μου...
-
τα ελαστικα ερχονται συνηθως με πιεση γυρω στο 40.
πριν παραδωθει το αυτοκινητο στον πελατη, συμπληρωνεται καποιο check list απο τον αντι/πο. Μεσα σε αυτη τη λιστα ειναι και ο ελεγχος των πιεσεων. Απο οτι φαινεται σε σενα δεν το εκαναν.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τα ελαστικα ερχονται συνηθως με πιεση γυρω στο 40.πριν παραδωθει το αυτοκινητο στον πελατη, συμπληρωνεται καποιο check list απο τον αντι/πο. Μεσα σε αυτη τη λιστα ειναι και ο ελεγχος των πιεσεων. Απο οτι φαινεται σε σενα δεν το εκαναν.
Ετσι φαινετε....
-
Ξερει κανεις αν υπαρχει ηχοσυστημα μαζι με navigator να προσαρμοζεται στην 'τρυπα' που μενει κενη στο crv με το ηχοσυστημα που ερχεται στην Ελλαδα ???? Μια αηδια ειναι ο κενος χωρος που φαινεται.
-
υπαρχουν πλεόν κλασικές αναδιπλούμενες τηλεοράσεις απο μεγάλες εταιρίες
pionner κλπ,....
Αλλα αν παρεις στα after sales κάτι δικό τους θα σου δώσουν
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
υπαρχουν πλεόν κλασικές αναδιπλούμενες τηλεοράσεις απο μεγάλες εταιρίεςpionner κλπ,....
Αλλα αν παρεις στα after sales κάτι δικό τους θα σου δώσουν
After sales τι εννοεις ???? Εχουν τετοια υπηρεσια ????
-
ναι ρε αυτους που κάνουνε τα civic sport, τα sigma, όλα τα special....
ζητα αυτόν που ασχολείται με τις ειδικές εκδόσεις, ειναι πολύ καλά παιδιά....Μπορεί να μη ξέρουν τα πάντα.... αλλά τουλάχισουν ειναι φιλότιμα και ψάχνουν
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ναι ρε αυτους που κάνουνε τα civic sport, τα sigma, όλα τα special....
ζητα αυτόν που ασχολείται με τις ειδικές εκδόσεις, ειναι πολύ καλά παιδιά....Μπορεί να μη ξέρουν τα πάντα.... αλλά τουλάχισουν ειναι φιλότιμα και ψάχνουν
Ευχαριστω.Ξερεις καποιον τετοιο ???? Ιδεα δεν εχω.
-
καποιον εχουν δε θυμαμαι το όνομα του. Παρε στο κέντρο και ζήτα για αξεσουάρ (dvd τηλεοράσεις κλπ).
-
Κοίταξε και στο εξωτερικό.
Πολλά τέτοια αξεσουάρ ο 'Σ' δεν τα φέρνει αν και υποχρεούται. Αν βρεις πως υπάρχει στο εξωτερικό και είναι όντως εργοστασιακό αξεσουάρ μπορείς να τον αναγκάσεις να στο φέρει ό,τι και να λέει. -
Τι νοημα έχει, αμα μπορεί να βάλει απο το radio shack κατι σχεδον τσαμπα?
Εγω θα επαιρνα μία τηλεόραση από το carrefour με 200 ευρώπουλα και τελειώνει η υπόθεση -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εγω θα επαιρνα μία τηλεόραση από το carrefour με 200 ευρώπουλα και τελειώνει η υπόθεσηΕχω μια τετοια 8 ιντσων αχρησιμοποιητη που την ειχα παρει απο το carrefur για αλλο λογο 149 ευρω.Κανει αραγε ????
-
νομίζω ότι δε θα εχεις πρόβλημα
Το τσάμπα δε πειραξε κανέναν -
Είναι αυτό το accord του 2008;
http://www.mobilemag.com/content/100/354/C8105/
Εγώ πάντως θα προτιμούσα αυτό:
-
Τελικα πηρα αυτην την KENWOOD **μαζι με tuner **και ειναι μια χαρα !!!!
http://www.ixokinisi.gr/index.php?page= ... p&Itemid=2
HONDA FORUM