-
εμενα μου αρεσουν οι γραμμες αλλα δεν εχω οδησει πισωκινητο ποτε.
φανταζομαι ομως οτι θαμαρεσει ακομα περισσοτερο ενα πισωκινητο με γραμμες.τωρα για drift τι να πω.i dont know this word.να κανεις drift σε δημοσιους χωρους ειναι επικυδυνο και θελει πολυ δυνατο αμαξι.εννοω drift οχι να πετας κωλους.
οι φ1 γλιστραγαν πολυ ομορφα χωρις τρακτιον κοντρολ αλλα δεν ειναι drift αυτο
-
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Μια φορα συνοδηγησα σε πλοηγο αυτοκινητο και ασφαλτινες διαδρομες και πιο συγκεκριμενα στο ραλλυ Θερμαικου (Χαλκιδικη στο Χολομωντα-Πετροκερασα κλπ για οσους ξερουν) και με οδηγο παλιο και πολυ εμπειρο που πηγαινε σχετικα με γραμμες και φυλαγμενα και παραυτα τα γλυστρηματα ηταν ατελειωτα κι ας ημασταν με μπροστοκινητο αυτοκινητο (Renault 11 Ragnioti).Και με τα πόδια αν είσαι, γλιστράς εκεί!!!
-
Ντριφτ!!!
Καλές οι γραμμές και τεχνικές, αλλά όλο και πιάνω τον εαυτό μου ασυναίσθητα να ντριφτάρει (έστω και λίγο) σε κάθε στροφή, εδώ στα βουνά του Πηλίου
Είναι σαν να έχω μία (εντάξει, ξέρω, ψευδή) αίσθηση ότι δεν μπαίνω καλά σε μιά στροφή άμα δεν πετάξει έστω και λίγο κώλο.
-
πάω στοίχημα ο opterios και ο dimsabas και πολλοί άλλοι θα θέλαν να έχει και επιλογή...
- γραμμές για drift
-
Ο χρήστης trian έγραψε:
Είναι σαν να έχω μία (εντάξει, ξέρω, ψευδή) αίσθηση ότι δεν μπαίνω καλά σε μιά στροφή άμα δεν πετάξει έστω και λίγο κώλο.Τι αμάξι οδηγείς;
-
Εμείς δε θέλουμε τίποτα. Ό,τι θέλουμε, είναι εκεί έξω .
-
Δεν μπορώ να πω ότι ξεχωρίζω κάτι και τα δύο μου αρέσουν!
-
Και οι δύο τεχνικές ωραίες είναι....... πάμε να οδηγήσουμε τώρα
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Είναι σαν να έχω μία (εντάξει, ξέρω, ψευδή) αίσθηση ότι δεν μπαίνω καλά σε μιά στροφή άμα δεν πετάξει έστω και λίγο κώλο.
Τι αμάξι οδηγείς;
Suzuki Vitara 5D 1.6 του 1997.
Άμα ξεπεράσεις τον αρχικό φόβο που προκαλούν οι κλίσεις, είναι αρκετά διασκεδαστικό. Μόλις 'γονατίσει' στη στροφή είσαι ελεύθερος να... σκουπίσεις. Εκεί που είναι εκτός στοιχείου όμως είναι τα S-άκια (και ενίοτε αν το παρακάνεις με το πλάι), με τις απότομες μεταφορές φορτίου.
αυτά
Drift vs Γραμμές :)