-
Για να ακούσω απόψεις! Προσωπικά μου αρέσουν και τα δύο, αλλά προτιμώ τις γραμμές και ένα χρονόμετρο να μετράει... Κάνοντας drift μετά από κάποια ώρα θα βαρεθώ. Βάζοντας μου όμως ένα χρονόμετρο δεν πρόκειται να βαρεθώ ΠΟΤΕ! Μπορώ να γυρνάω για μέρες μέχρι να ρίξω κι'άλλο κι'άλλο τον χρόνο...
ΥΓ:Για να δούμε τι θα ψηφίσει ο dimsabas...
-
Για να ακούσω απόψεις! Προσωπικά μου αρέσουν και τα δύο, αλλά προτιμώ τις γραμμές και ένα χρονόμετρο να μετράει... Κάνοντας drift μετά από κάποια ώρα θα βαρεθώ. Βάζοντας μου όμως ένα χρονόμετρο δεν πρόκειται να βαρεθώ ΠΟΤΕ! Μπορώ να γυρνάω για μέρες μέχρι να ρίξω κι'άλλο κι'άλλο τον χρόνο...
-
-
ΔΓ/ΔΑ!
Δεν έχω πισωκίνητο, οπότε δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη για το drift...
Πάντως και τα δύο μου φαίνονται εξίσου ενδιαφέροντα!
-
Γραμμές αν και δεν έχω (οδηγική) εμπειρία ούτε από το ένα ούτε από το άλλο..
Καλό το drift αλλά..
-
Drift Για ευχαρίστηση.....Γραμμές για χρόνο!
-
τώρα άμα σου πω ότι το θέμα σου δεν έχει και πολύ νόημα, θα παρεξηγηθείς; ( ελπίζω όχι )
κοίτα. η ερώτηση δε στέκει. ΟΛΑ είναι ωραία. και με γραμμές θα πας γρήγορα, και θα ντριφτάρεις και ό,τι να'ναι.. αν ευχαριστιέσαι την οδήγηση, και γουστάρεις να οδηγάς, θα τα κάνεις και τα δύο, και θα κάνεις και άλλα.
το θέμα είναι ποια αυτοκίνητα είναι πιο κατάλληλα και για τι.
και πως θα αντλήσεις περισσότερη ευχαρίστηση απ΄το κάθε όχημα σύμφωνα με τις δυνατότητες, τις ιδιότητες και τα ατου του. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ΟΛΑ είναι ωραία. και με γραμμές θα πας γρήγορα, και θα ντριφτάρεις και ό,τι να'ναι.. αν ευχαριστιέσαι την οδήγηση, και γουστάρεις να οδηγάς, θα τα κάνεις και τα δύο, και θα κάνεις και άλλα.Αυτό είναι σίγουρο... όταν αγαπάς την οδήγηση τα κάνεις και τα δύο. Αλλά σίγουρα το ένα από τα δύο σε ευχαριστεί περισσότερο.
το θέμα είναι ποια αυτοκίνητα είναι πιο κατάλληλα και για τι.
και πως θα αντλήσεις περισσότερη ευχαρίστηση απ΄το κάθε όχημα σύμφωνα με τις δυνατότητες, τις ιδιότητες και τα ατου του.Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα! Υπάρχουν αυτοκίνητα που δεν προδιαθέτουν για drift...
-
Οδήγηση με γραμμές και 'κλείσιμο' με γκαζάκι και λιγότερο τιμόνι στην έξοδο....
Το πλάι δε μου πάει!
( )(τα παραπάνω με πισωκίνητα... )
-
Και τα δύο. Ωστόσο, το κυνήγι του χρόνου και του 'απόλυτου' μπασίματος σε μια στροφή, δεν το βαριέσαι ποτέ, όπως είπε και ο Μιχάλης. Το ντριφτ, νταξ, 1, 2, 3, 5, 10, καλά είναι. Η οδήγηση με γραμμές είναι και πιο δύσκολη και πιο επικίνδυνη, ίσως γι'αυτό δεν χάνεται ποτέ το ενδιαφέρον
Μάλλον θα ψηφίσω γραμμές
-
Drift με γραμμές
-
Γραμμές πρωτίστως, drift δευτερευόντως
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Drift με γραμμές+1
-
Γραμμες με λιγο drift
-
Σε πιστα αναφερεστε?
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Σε πιστα αναφερεστε?Όχι σε παρκάρισμα!!!!
Σόρι εάν ακούστηκε ειρωνικό απλά είπα να
πώ τη βλακεία μουΠάντα Γραμμές με χειρόφρενο στις φουρκέτες!
-
γραμμες... πας ποιο οριακα, ειναι ποιο απαιτητικη τεχνικη. Τα drift εχουν πλακα, αλλα ως εκει.... πολυ χασιμο χρονου ανευ ουσιας.
-
Γραμμές φυσικά! Είναι και πιο οικονομικό, σε λάστιχα και ζάντες!
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Γραμμές φυσικά! Είναι και πιο οικονομικό, σε λάστιχα και ζάντες!Μία έξοδος όμως όταν πηγαίνεις με γραμμές κοστίζει κατιτίς παραπάνω..
-
Γραμμές για εμένα
Drift vs Γραμμές :)