-
Σιγά την Maybach....
Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σιγά την Maybach....Γιατί άραγε τα πολυτελή αμάξια στη συντριπτκή τους πλειοψηφια είναι μαυρα;;;;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Σιγά την Maybach....
Γιατί άραγε τα πολυτελή αμάξια στη συντριπτκή τους πλειοψηφια είναι μαυρα;;;;
γιατί έχουν κ δυο τρεις μαλάκες να τα πλένουν? ενώ εμείς τα πλένουμε μόνοι μας
εγώ πούλησα το πρώτο (και τελευταίο) μαύρο μου αμάξι πριν 2 εβδομάδες κ είμαι ευτυχισμένος -
Σιγά την Maybach....
γιατι εχουν και την αναλογη περιποιηση στον καθαρισμο τους σχεδον σε καθημερινη βαση.
ετσι χαιρω πολυ, αμα εχω τον σοφερ να το γυαλιζει ολη την ωρα....
το μαυρο ειναι γαματο οταν ειναι καθαρο.
μονο που πανευκολα γινεται κωλος, ειδικα με τις λασποβροχες με σκονη απο αφρικα -
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Επισης ανακαλυψα οτι πατωντας το δεξι μαντζαφλαρι στο καντραν μπαινεις σε ενα μενου με πολλα πραγματα!! Like!!
Κανεις πλακα....
Εγω αυτα τα εχω βρει απο το πρωτο βραδυ.... ΜΕ καινουριο αμαξι ποτε δεν παω για υπνο αν δεν το εχω σκαλισει ολο!!!!
Μωρέ και γω τα ψάχνω όλα (στο φιέστα είχα βρει όλα τα κόλπα από το πρώτο βραδυ) αλλά τώρα... έτυχε!
Cosneo, από κει αλλάζει ώρα όντως!Τώρα σχετικά με το χρώμα... εχουμε ήδη λευκό οπότε ενώ το concept 'γαλαταδες' στην αρχή μου άρεσε, τελικά το ανθρακι με κέρδισε.
Άσχετο αλλά στο Ντουμπάι οι λιμουζίνες ειναι λευκες!! -
-
Dishwasher grey
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Dishwasher greyΑστα αυτα BILL
SILVER -
Το να μιλάμε για μαυρη Cayenne, E class ή οποιοδήποτε άλλο όχημα που απο μόνο του το σήμα της εταιρίας που φερει εχει ένα ανώτερο status, ακόμα και σκονισμένο φυσικά ΟΚ. Το να μιλάμε όμως για μικρά ή μικρομεσαία αμαξάκια μαζικής παραγωγής ότι σε μαυρο χρώμα είναι κάτι ανώτερο, στα σοβάρα είναι τουλάχιστον κομπλεξικό ή στα αστεία είναι ... αστείο!
3 εντελώς διαφορετικά μαυρα αυτοκίνητα είχα και δεν μπορώ να πω πως ενιωθα ανωτερότητα ιδίως με το μαυρο - μη μεταλλικό- Aygo!!!Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Σιγά την Maybach....
Που το λέει αυτό?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Που το λέει αυτό?
Εκει που λεει οτι τα σπορ ειναι ολα κοκκινα
-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Dishwasher grey
Αστα αυτα BILL
SILVER -
Λευκό πάντως, νομίζω είναι το καλύτερό του.
καλα ....πλάκα κάνεις;;;;;;;;;;;; μαυρο ρε παιδιά !θλιβομαι για την έλλειψη γούστου !!! ευτυχως που είστε μειοψηφία
με τρανσαλπ, μικρα και κασκαι δεν δικαιούσαι να μιλάς για γούστο...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
καλα ....πλάκα κάνεις;;;;;;;;;;;; μαυρο ρε παιδιά !θλιβομαι για την έλλειψη γούστου !!! ευτυχως που είστε μειοψηφία
Πες όμως τι πρεπει να έχει!
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Σιγά την Maybach....
γιατί έχουν κ δυο τρεις μαλάκες να τα πλένουν? ενώ εμείς τα πλένουμε μόνοι μας
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πες όμως τι πρεπει να έχει!
μόνο κασκαι
-
θλίβομαι και σωπαίνω , διοτι εδώ ειμαι μόνος!!! Δε μιλάνε οι άλλοι οι ... μαυροι
-
Ελα τι εγω ειμαι και λιμουζινατος να ουμ
-
Στα σκούρα χρώματα το Qashqai χάνει το look που του δίνουν τα μαύρα περιφερειακά πλαστικά. Αν δεν το είχε βγάλει η Nissan στο καλύτερο χρώμα που βγήκε ποτέ για Qashqai - δηλαδή το titanium grey - θα το έπαιρνα σε λευκό
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
.......................Το να μιλάμε όμως για μικρά ή μικρομεσαία αμαξάκια μαζικής παραγωγής ότι σε μαυρο χρώμα είναι κάτι ανώτερο, στα σοβάρα είναι τουλάχιστον κομπλεξικό ή στα αστεία είναι ... αστείο! ...........Μικρομεσαίο μαζικής παραγωγής πριν το 2009 , σήμερα ...πόρσε !!!!!!!
-
Εδώ ασημί είναι τα ταχι
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)