-
Απεξω ψιλοχαλι ειναι το concept, το τωρινο ειναι πιο κλασσικο, πιο ωραιο
Απο μεσα βεβαια, καθε βελτιωση δεκτη γιατι το υπαρχον δε παλευεται.... -
το concept ειναι ομορφο αν και μπορω να βρω 2-3 ακομη τετοια ''concept'' αλλων εταιρειων που ειναι πανομοιοτυπα (οχι οχι δεν αντιγραφει ο ενας τον αλλον)
απορω με την nissan που στο συγκεκριμενο μοντελο επιμενει στους.... αξιοπρεπης βενζινοκινητηρες. Μαλλον θελει να προωθησει το diesel και καλα κανει!!!! -
-
Πολύ ωραίο
-
Παρα πολυ ωραιο!!
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Δεν γνωρίζω αν είναι 'φώτοσοπ' αλλά μου φαίνεται πραγματικά πολύ όμορφο.
Έχω μια περιέργεια για το εσωτερικό.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
... Απο μεσα βεβαια, καθε βελτιωση δεκτη γιατι το υπαρχον δε παλευεται....Εμμεσα έχω πει και εγω ότι το εσωτερικό του ειναι πολύ ξενερωτο και έως και αδιαφορο. Αν όχι κατι διαφορετικό θα ήθελα τουλάχιστον κάτι σαν το εσωτερικό του XTrail.
... απορω με την nissan που στο συγκεκριμενο μοντελο επιμενει στους.... αξιοπρεπης βενζινοκινητηρες. Μαλλον θελει να προωθησει το diesel και καλα κανει!!!!
Ο 1,6 βενζίνης 'ουσία' εδω και πολύ καιρό έχει μονο για την Ελλάδα και ομοιες της... χωρες. Ο 'πολιτισμός' έξω προτιμάει εδώ και χρόνια τον 1,5 και τωρα τον 1,6 diesel.
Η όποια δόση ειρωνίας στον 'αξιοπρεπη' (=ατμοσφαιρικό) κινητήρα που έχουν ακόμα πολλές εταιρίες ... απλώς ... χιουμοράκι!Δεν γνωρίζω αν είναι 'φώτοσοπ' αλλά μου φαίνεται πραγματικά πολύ όμορφο.
Ζωγραφια βασισμένη εντελώς στο εκθεσιακό πρωτοτυπο ειναι ... σαν σχεδιο έχει μια δόση αληθείας!
-
Παιδιά ποιά ή μέση ωριαία ταχύτητά σας στην καθημερινή σας μετακίνηση; οχι στα ταξίδια!!! Εμένα δείχνει 42 !!!!!!
Kai για να μην ξεχνιώμαστε: 45,5 λίτρα για 721 χιλιόμετρα δηλαδή 6,31 λιτρα ανα 100 χιλιόμετρα, ενώ ο υπολογιστής του αμαξιού δειχνει 5,8 , όλα αυτά με μεση ωριαία ταχύτητα 42 χιλιομετρα !!!!!!!!!!!!!
-
Εδώ και καιρό έχω καταργήσει απο 'πρώτο πλάνο' μου το trip computer και τις μετρήσεις του. Βλέπω το χρονομετρο ...
Αν δεν είχε το ρολοι και την θερμοκρασία, η μικρή οθονη θα ήταν μια ωραία κορνίζα με inox περίβλημα για φωτογραφία μου στο ταμπλό!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εδώ και καιρό έχω καταργήσει απο 'πρώτο πλάνο' μου το trip computer και τις μετρήσεις του. Βλέπω το χρονομετρο ...Αν δεν είχε το ρολοι και την θερμοκρασία, η μικρή οθονη θα ήταν μια ωραία κορνίζα με inox περίβλημα για φωτογραφία μου στο ταμπλό!
Το ίδιο και εγώ , έχω ως ένδειξη μόνο την ΜΩΤ η οποία είναι σταθερή, δε μου αρέσει και μένα να βλέπω μετρήσεις , βαρέθηκα , πεσ μου όμως την ΜΩΤ σου!!! Ευχαριστώ!!!!
-
Στο δικό μου το trip computer δείχνει:
ΜΩΤ: 20 Κm/h
Κατανάλωση: 9,3L/100Km με κυκλοφορία σχεδόν αποκλειστικά εντός πόλης... -
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Στο δικό μου το trip computer δείχνει:
ΜΩΤ: 20 Κm/h
Κατανάλωση: 9,3L/100Km με κυκλοφορία σχεδόν αποκλειστικά εντός πόλης...Μαλιστα!! τόσο είχα περίπου και εγώ μέσα στην Αθήνα!!!
Αλλος..... -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Αλλος.....Αλλος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Αλλος.....
Αλλος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μηδενισα το trip πριν 300 χλμ. και με μονο πολη 9,6 lt ειμαι σε καταναλωση.
Τα υπολοιπα θα τα δω αυριο και θα σου πω. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αλλος.....
Τα υπολοιπα θα τα δω αυριο και θα σου πω.Eυχαριστώ!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αλλος.....
Τα υπολοιπα θα τα δω αυριο και θα σου πω.τοσο trafic η Θεσσαλονικη?
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Αλλος.....
Τα υπολοιπα θα τα δω αυριο και θα σου πω.τοσο trafic η Θεσσαλονικη?
Τρέχω!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αλλος.....
Τα υπολοιπα θα τα δω αυριο και θα σου πω.Είμαι στα 382 χλμ πολης με ΜΩΤ 23 χλμ και 9,6 lt.
-
Ευχαριστώ!!! Οπότε
α) ΜΩΤ 20
β) ΜΩΤ 22εγώ ΜΩΤ 42
οπότε.... είμαι γρήγορος....
-
Ευχαριστώ!!! Οπότε
α) ΜΩΤ 20
β) ΜΩΤ 22
εγώ ΜΩΤ 42Αλλη ειναι η διαφορά!
Στην Αθηνα υπάρχουν αλλα 5.000.000 που κυκλοφορούν παραλληλα στους ίδιους δρόμους!
Στη Θεσ/νίκη αλλα 1.000.000 που κυκλοφορούν παραλληλα στους ίδιους δρομους! (Εδω λιγοτεροι αλλα και χειροτεροι)!
Στη Σαμο ... μονο εσύ!
Αν πηγαινεις Μεσογειων, Αλεξανδρας, Τσιμισκή, Βασ. Ολγας με ΜΩΤ 42 χλμ ... σημαινει ότι ειναι μονιμα 15Αυγουστος!οπότε.... είμαι γρήγορος....
Προσεξε μη φας κληση για υπερβολική ταχύτητα! Ποιο γρηγορο το QQ απο τα αδεσποτα γιδοπροβατα!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)