-
Ολοκληρωθηκε το σερβις των 30.000 χιλιομετρων ! Συνολικο κοστος 562 ευρω!!
Σα να σε γδαρανε λίγο ε?
Εργασίες που έγιναν?Οταν λεμε σερβις ρε παιδια εννοουμε σερβις !
Αλλαγη ελαστικων Γιοκοχαμα G12 (450), φιλτρων ΜΠΟΣΣ λαδιου (3,73), αερος ΜΑΝΝ + καμπινας ΜΑΝΝ (33,97 τα βαλα μονος), λαδιων ΝΙΣΣΑΝ (τα ειχα τα λαδια αγορασα μονο ενα λιτρο 10 ευρω + 10 ευρω για εργασια),μπροστινα τακακια φρενων ΜΠΟΣΣ(32,30 +10 εργασια), ροδελα καρτερ και κλιψακια (12) Συνολο 562 !!!!Τακάκια στις 30000 χλμ Στο ALTEA τα άλλαξα στις 75000 χλμ. Τώρα με το qashqai θα δούμε!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Παιδιά γεια σας. Έχω ξεκινήσει να διαβάζω το θέμα από την αρχή. Έχω κάνει και εγγραφή στο qasqhaiclub από τις 15 του μήνα και ακόμα περιμένω το μαιλ ενεργοποίησης. Αν κάποιος μας διαβάζει ας επικοινωνησει μαζί μου.
Στάλθηκε από το LG-P500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Πολυ καλο κλαμπ , μιλας και σου απαντανε μετα απο 10 μερες τις περισοτερες φορες βεβαια δε σου μιλανε
απλα εχω γραφει για καποια ενμερωση χωρις βεβαια ερωτησειςΠαρόλα αυτά δυο ημερες πριν ρώτησες εκεί κάτι (Θα θελα να ρωτησω εαν αλλάζουμε και ποιούς ιμάντες στο αμάξι μας εχει ιμάντες ή καδένα;;;!!!!!) και την ίδια ημέρα έλαβες απάντηση και ξαναρωτάς σήμερα!
Στο προηγούμενο ερώτημα σου εκεί (πριν 1 μήνα περίπου) για την μπαταρία του QQ σου πήρες απάντηση 11 λεπτά μετα την ερώτηση σου
Θα μας τρελάνεις???
-
Ναι.
-
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
Τακάκια στις 30000 χλμ Στο ALTEA τα άλλαξα στις 75000 χλμ. Τώρα με το qashqai θα δούμε!
Εξαρταται απο τις περιοχες που κινεισαι. Εγω ας πουμε στο Φορδ εχω 53.000 χλμ. και φοραει ακομα τα εργοστασιακα. Επειδη ομως τα μισα χλμ. ειναι σε Εθνικη οδο, που δεν χρησιμοποιουνται πολυ τα φρενα, εχουν ακομα ψωμι.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τακάκια στις 30000 χλμ Στο ALTEA τα άλλαξα στις 75000 χλμ. Τώρα με το qashqai θα δούμε!
Εξαρταται απο τις περιοχες που κινεισαι και πόσο άμπαλος είσαι. Εγω ας πουμε στο Φορδ εχω 53.000 χλμ. και φοραει ακομα τα εργοστασιακα. Επειδη ομως τα μισα χλμ. ειναι σε Εθνικη οδο, που δεν χρησιμοποιουνται πολυ τα φρενα, εχουν ακομα ψωμι.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Εξαρταται απο τις περιοχες που κινεισαι και πόσο άμπαλος είσαι. Εγω ας πουμε στο Φορδ εχω 53.000 χλμ. και φοραει ακομα τα εργοστασιακα. Επειδη ομως τα μισα χλμ. ειναι σε Εθνικη οδο, που δεν χρησιμοποιουνται πολυ τα φρενα, εχουν ακομα ψωμι.
Αμπαλος?
-
Ε αμα δεν παιρνεις το ποδι σου πανω απο τα φρενα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ε αμα δεν παιρνεις το ποδι σου πανω απο τα φρεναΕιναι και η περιπτωσεις που οχι μονο το γκαζι εχει μ@υνι αλλα και το φρενο!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Παιδιά γεια σας. Έχω ξεκινήσει να διαβάζω το θέμα από την αρχή. Έχω κάνει και εγγραφή στο qasqhaiclub από τις 15 του μήνα και ακόμα περιμένω το μαιλ ενεργοποίησης. Αν κάποιος μας διαβάζει ας επικοινωνησει μαζί μου.
Πολυ καλο κλαμπ , μιλας και σου απαντανε μετα απο 10 μερες τις περισοτερες φορες βεβαια δε σου μιλανε
απλα εχω γραφει για καποια ενμερωση χωρις βεβαια ερωτησειςΝα ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω.
Λίγα είναι; Βενζίνες να τα κάνει, θα κλείσει το έξοδο των καυσίμων του για 8 μήνες.
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
απλα εχω γραφει για καποια ενμερωση χωρις βεβαια ερωτησειςΠαρόλα αυτά δυο ημερες πριν ρώτησες εκεί κάτι (Θα θελα να ρωτησω εαν αλλάζουμε και ποιούς ιμάντες στο αμάξι μας εχει ιμάντες ή καδένα;;;!!!!!) και την ίδια ημέρα έλαβες απάντηση και ξαναρωτάς σήμερα!
Στο προηγούμενο ερώτημα σου εκεί (πριν 1 μήνα περίπου) για την μπαταρία του QQ σου πήρες απάντηση 11 λεπτά μετα την ερώτηση σου
Θα μας τρελάνεις???
Για ανθρωπο που παει και βλεπει μπαλα τον Ατρομητο μιλαμε τι περιμενεις δλδ?
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Θα μας τρελάνεις???
Ναι απαντηση Υπηρεσιακη........ δηλαδη οπως απανταει μια στρατιωτικη δημοσια υπηρεσια: σε απαντηση ανωτερω (α)σχετικης τυγχανει η (β) ομοια και σχετικο ειναι το φεκ 456/Α/ 23-7-2001
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Τσάμπα.Να φανταστώ περιλαμβάνεται και το ριμπίλτ, μετά το τελευταίο ταξίδι;
Εσυ γιαβρουβ
-
Προτιμώ την ολλανδική.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμείς, ναι, όταν λέμε σέρβις εννοούμε σέβρις. Εσύ όταν λες σέρβις εννοείς λάστιχα. Ok, και λαδόφιλτρα. Αυτό είναι το πρόβλημα.
Πάλι καλά, θα μπορούσε να περιλαμβάνει κάποιο τυχόν τρακάρισμα.
Γιατι οχι;;;; Παντως στην περιπτωση μου συνδυασα σερβις με σερβις ελαστικων!!!
ΥΓ Το ταξιδι δεν εχει τελειωσει ακομα !!! Το σαββατο απογευμα θα γινει η επιστροφη!!! -
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
Τακάκια στις 30000 χλμ Στο ALTEA τα άλλαξα στις 75000 χλμ. Τώρα με το qashqai θα δούμε!Μπορουσα να τα κρατησω κιαλλλο αλλα.... 32 ευρω κανουνε!!!!! Παντως αλλαγη καθε 30.000 χιλιομετρα καλα ειναι!!!!!!!
-
90% Πόλη, 10% εκτός
-
Σε 6 ωρες γυριζω.......... το ταξιδι τελειωνει..........
-
στα @@ μας
έλα και στο τσατ λίγο ρε, καλός φαίνεσαι κ εσύ -
Απλα...... καταπληκτικά !!!
-
Εγινε 4χ4 το αμάξι μου με αυτό το ελαστικό !!!!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)