-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Να μη σας βαλω τη μπιχλα ε?Το 4ο της παρέας ειναι εκδρομή. Δεν πειράζει! Να πλυθεί όμως όταν επιστρέψει!
Νταξ αυτη τη στιγμη σας έχω όλους χαλαρα
Παρουσιάζει νερο-φοβία????
-
Α! Και έγινα κάγκουρας! Εβαλα led ψείρες. Μπλεδίζουν κάπως ... δεν ξερω αν μου αρέσουν. Οι προηγούμενες κίτρινες πάντως σίγουρα δεν μου άρεσαν!
O λευκος φωτισμος στο πορτ παγκαζ ειναι father approved!! Λες να αλλαξω και τα μπροστα?
Παίδεμα η φωτογραφιση του ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να μη σας βαλω τη μπιχλα ε?
Το 4ο της παρέας ειναι εκδρομή. Δεν πειράζει! Να πλυθεί όμως όταν επιστρέψει!
Voila!!
Οταν θα κατεβω για Πασχα θα το πλυνω, γιατι αν το αφησω στα χερια του πατερα μου, θα παει σε βουρτσες
Μ'αρεσει το αποτελεσμα!!
-
ωραία τα αμάξια σας , πεντακάθαρα , όμορφα , αλλά......... κοιτώντας το δικό μου ...... την μαυρη ομορφιά , το μαυρο μαργαριτάρι , τη μαύρη σοκολάτα , την μαυρη νυχτα , το σκοτάδι .... δεν νιώθετε μειονεκτικά ; δεν θέλετε να το πουλήσετε όσο όσο και να παρετε ένα ίδιο σε μαύρο χρώμα; δεν σκέφτεστε την βαφη;;;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
ωραία τα αμάξια σας , πεντακάθαρα , όμορφα , αλλά......... κοιτώντας το δικό μου ...... την μαυρη ομορφιά , το μαυρο μαργαριτάρι , τη μαύρη σοκολάτα , την μαυρη νυχτα , το σκοτάδι .... δεν νιώθετε μειονεκτικά ; δεν θέλετε να το πουλήσετε όσο όσο και να παρετε ένα ίδιο σε μαύρο χρώμα; δεν σκέφτεστε την βαφη;;;Ξεχασες το 'μαυρη καλλονη'
Το καλοκαιρι με νταλα ηλιο πως θα μπαινεις στο αμαξι??
(οχι οτι εμεις θα ειμαστε καλυτερα! ) -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
ωραία τα αμάξια σας , πεντακάθαρα , όμορφα , αλλά......... κοιτώντας το δικό μου ...... την μαυρη ομορφιά , το μαυρο μαργαριτάρι , τη μαύρη σοκολάτα , την μαυρη νυχτα , το σκοτάδι .... δεν νιώθετε μειονεκτικά ; δεν θέλετε να το πουλήσετε όσο όσο και να παρετε ένα ίδιο σε μαύρο χρώμα; δεν σκέφτεστε την βαφη;;;Πιστεψέ με! ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
-
.............Ξεχασες το 'μαυρη καλλονη'To προηγούμενό μου....
-
η προηγούμενή μου.....
-
η γυναίκα μου.....
-
Σαμιωτη,
αν σκεφτεις ποση βενζινη παραπανω εχεις καψει για την παραπανισια λειτουργια του κλιματιστικου σου,
προκειμενου να δροσισει την μαυρη γαζελα σου, μπορει και να φρικαρεις.. -
Το γκρί-ανθρακί σαν του cosneo (και του i30mania ιδιο είναι; ) μ' αρέσει πολύ περισσότερο στο QQ απ' ότι το μαύρο Για μένα του πάει περισσότερο απ όσα έχω δει live.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το γκρί-ανθρακί σαν του cosneo (και του i30mania ιδιο είναι; ) μ' αρέσει πολύ περισσότερο στο QQ απ' ότι το μαύρο Για μένα του πάει περισσότερο απ όσα έχω δει live.
Δημήτρη και τα 3 είναι σε διαφορετικό χρώμα. Ειναι 3 απο τα ... 3025 διαθέσιμα γκρι/ασημί που έχει η Nissan!
Το πιο κοντά στο δικό μου (σκουρόχρωμο) ειναι του @Focusman91 ενώ του @i30mania είναι πιο ανοιχτό (αλλά όχι το κλασικό ασημί που ειναι πιο ανοιχτόχρωμο). Το δικό μου ... καταργήθηκε! Κάποτε θα πρέπει να μπω και στα 'σπανια πουλιά'!!!
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Σαμιωτη,
αν σκεφτεις ποση βενζινη παραπανω εχεις καψει για την παραπανισια λειτουργια του κλιματιστικου σου,
προκειμενου να δροσισει την μαυρη γαζελα σου, μπορει και να φρικαρεις..Φίλε μου , πριν γίνω Σαμιώτης ήμουν και πάντα θα είμαι Περιστεριώτης !!!! Οταν λοιπόν ήμουν μόνο Περιστεριώτης είχα την εντυπωση ότι ο καιρός σε όλη την Ελλάδα είναι όπως στην Αθήνα , δηλαδή όπως τον Νοέμβρη αλλά και τον Δεκεμβρη είχα σε λειτουργία το κλιματιστικό στην ψύξη στα μποτιλιαρίσματα στην Θηβών το ίδιο θα έκανα και στο νησί . Μέγα λάθος στη καταπράσινη Σάμο μέχρι και το κατακαλόκαιρο δεν είναι απαραίτητη η χρήση κλιματιστικού λόγω της δροσιάς και του θαλασσινου αέρα. Στα 14 χρόνια που βρίσκομαι εδώ στο αμάξι θα έχω χρησιμοποιήσει κλιματιστικό 3 με 4 φορές!!!
Οπότε η μαυρη γαζελα μου αλλά και η πρωην ασημένια σφαίρα μου δεν με έχουν φρικάρει ........ -
Χρησιμοποιωντας το QQ εντος πολης τις τελευταιες μερες διαπιστωνω οτι δεν αισθανεται και τοσο ανετα εντος αυτης... Λογικο βεβαια!! Επισης οταν σβηνω τον κινητηρα ακουγεται ενας σπαστικο σφυριγμα... Για ποιο πραγμα προειδοποιει?
Επισης ανακαλυψα οτι πατωντας το δεξι μαντζαφλαρι στο καντραν μπαινεις σε ενα μενου με πολλα πραγματα!! Like!! -
Επισης ανακαλυψα οτι πατωντας το δεξι μαντζαφλαρι στο καντραν μπαινεις σε ενα μενου με πολλα πραγματα!! Like!!Ετσι νομίζω αλλάζει και η ώρα ...
Επισης οταν σβηνω τον κινητηρα ακουγεται ενας σπαστικο σφυριγμα... Για ποιο πραγμα προειδοποιει?
Εννοείς ειδοποιηση? Μαλλον ξεχασμένα αναμμένα φώτα.
Από τον χωρο του κινητήρα εξωτερικά ακούγεται καποιες φορες ενα σφύριγμα οταν σβήνω τον κινητήρα αλλα μου φαινεται φυσιολογικός. Κρυώνει τον κινητήρα, το τούρμπο ... τα λάστιχα?! Δεν ξέρω! -
Επισης ανακαλυψα οτι πατωντας το δεξι μαντζαφλαρι στο καντραν μπαινεις σε ενα μενου με πολλα πραγματα!! Like!!
Κανεις πλακα....
Εγω αυτα τα εχω βρει απο το πρωτο βραδυ.... ΜΕ καινουριο αμαξι ποτε δεν παω για υπνο αν δεν το εχω σκαλισει ολο!!!!
-
Λευκό πάντως, νομίζω είναι το καλύτερό του.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Επισης οταν σβηνω τον κινητηρα ακουγεται ενας σπαστικο σφυριγμα... Για ποιο πραγμα προειδοποιει?
Εννοείς ειδοποιηση? Μαλλον ξεχασμένα αναμμένα φώτα.
Από τον χωρο του κινητήρα εξωτερικά ακούγεται καποιες φορες ενα σφύριγμα οταν σβήνω τον κινητήρα αλλα μου φαινεται φυσιολογικός. Κρυώνει τον κινητήρα, το τούρμπο ... τα λάστιχα?! Δεν ξέρω!Κώστα το τούρμπισες το εργαλείο;
Μήπως έχετε ξεχάσει μέσα κανένα CD με Πάριο; -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δημήτρη και τα 3 είναι σε διαφορετικό χρώμα. Ειναι 3 απο τα ... 3025 διαθέσιμα γκρι/ασημί που έχει η Nissan!
Το πιο κοντά στο δικό μου (σκουρόχρωμο) ειναι του @Focusman91 ενώ του @i30mania είναι πιο ανοιχτό (αλλά όχι το κλασικό ασημί που ειναι πιο ανοιχτόχρωμο). Το δικό μου ... καταργήθηκε! Κάποτε θα πρέπει να μπω και στα 'σπανια πουλιά'!!!
μακράν του φοκουςμαν...
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Λευκό πάντως, νομίζω είναι το καλύτερό του.καλα ....πλάκα κάνεις;;;;;;;;;;;; μαυρο ρε παιδιά !θλιβομαι για την έλλειψη γούστου !!! ευτυχως που είστε μειοψηφία
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)