-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
cosneo...............Σοβαρολογεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Τα αλλαξες νωρις ;
Δε νομίζω!!!! Εγω να αλλάξω λάστιχα πιό νωρίς;;;;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
:iconcool: To αμάξι που ειδοποιεί για τα πάντα ...
Απενεργοποιήθηκε χθές! Οι Αγγλοι στα 20.000 μίλια προτείνουν αλλαγη. Ενα τσεκάρισμα πάντως σε εγκέφαλο και περιμετρικά στις ρόδες καλού κακού έγινε!
Αλλάχτηκε και η ώρα ... σε ώρα ομως χειμερινή Μογγολίας. Το μπρος-πισω ... μας μπερδεψε!
Αυριο η μεγάλη ερώτηση: 'Πως αλλάζουμε την ώρα'????Α! Και έγινα κάγκουρας! Εβαλα led ψείρες. Μπλεδίζουν κάπως ... δεν ξερω αν μου αρέσουν. Οι προηγούμενες κίτρινες πάντως σίγουρα δεν μου άρεσαν!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Α! Και έγινα κάγκουρας! Εβαλα led ψείρες. Μπλεδίζουν κάπως ... δεν ξερω αν μου αρέσουν. Οι προηγούμενες κίτρινες πάντως σίγουρα δεν μου άρεσαν!O λευκος φωτισμος στο πορτ παγκαζ ειναι father approved!! Λες να αλλαξω και τα μπροστα?
-
Γιώργο δεν μου άρεσαν. Οι λευκοί προβολεις μπροστά ... δεν είναι και τόσο λευκοι τελικά. Οι κίτρινες ψείρες ήταν κιτς αλλά και αυτές που μπλεδίζουν δεν τις βρήκα και ιδιαίτερα καλόγουστες. Σαν να αγριεψε βεβαια η προσοψη με τα μπλε θυμωμένα 'φρυδάκια' πάνω απο τα στρογγυλα 'μάτια'!
-
Βλέποντας πάντως πως αλλάζουν οι λάμπες στα φανάρια (στο ένα χρειάστηκε να βγει και ένας σωλήνας πανω απο το φανάρι), ποτέ οι Ιαπωνες (αλλά και οι Γαλλοι και οι Γερμανοί) δεν το είχαν σε λειτουργικά θεματα σε λεπτομέριες.
Καμιά σχέση με την Volvo που στο S40 παιρνεις το φαναρι στο σπιτι σου και μαζί με τσιγαρο και καφε ... αλλάζεις και τις λάμπες! -
To πιο καθαρό Κασκάι!!!!!
-
Που το εγδαρες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Που το εγδαρες;και να σου πει θα ξέρεις; σοβαρέψου ρε!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Που το εγδαρες;Πέρσι.... το έβαλα σε ένα άλλο σημείο απο εκεί που το παρκάρω συνήθως, για να μη μου το γδάρει κανείς, και το έγδαρα μόνος μου
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Που το εγδαρες;
και να σου πει θα ξέρεις; σοβαρέψου ρε!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Βλέποντας πάντως πως αλλάζουν οι λάμπες στα φανάρια (στο ένα χρειάστηκε να βγει και ένας σωλήνας πανω απο το φανάρι), ποτέ οι Ιαπωνες (αλλά και οι Γαλλοι και οι Γερμανοί) δεν το είχαν σε λειτουργικά θεματα σε λεπτομέριες.
Καμιά σχέση με την Volvo που στο S40 παιρνεις το φαναρι στο σπιτι σου και μαζί με τσιγαρο και καφε ... αλλάζεις και τις λάμπες!Το ιδιο πραγμα γινεται και στα Renault πλεον
-
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
To πιο καθαρό Κασκάι!!!!!Ε όχι δα! Και εμεις εδώ τι κάνουμε? Μπρίκια κολλάμε ή τζιτζίκια πεταλώνουμε?
-
Το ιδιο ειναι.Εχει την ιδια πινακιδα.
-
Ξέβαψε στο πλύσιμο ...
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Το ιδιο ειναι.Εχει την ιδια πινακιδα.Eμένα μέχρι και η πινακίδα μαυρη είναι !!!!!!!!!!
-
Kαθαρούλι κι ομορφούλι αγναντεύει τη θάλασσα...
-
Kουκλιά και τα 3 λοιπόν!!!
-
Να μη σας βαλω τη μπιχλα ε?
-
Νταξ αυτη τη στιγμη σας έχω όλους χαλαρα
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)