-
Παρελάσσατε costaslio?
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Quiz!!!
Κάθε 6 μήνες ... τα ίδια και ίδια. Και εγω να ρωτάω ... τα ίδια και τα ίδια!!!Γιαυτό πρότεινα να κλειδωθεί το θεμα!!!!!!!!!!!
Καμιά σχέση ...
-
Διάβασε το manual και στο μεταξύ μπες msn.
-
Δεν χρειάστηκε να το διαβασω τελικα ... Το γλύτωσα και αυτο το 6μηνο!
Επιδιορθώθηκε και ο έντονος τριγμός στην πορτα του συνοδηγού που προήλθε μετά απο εσωτερικό καθαρισμα!!! Κάτι απλό και καθημερινό το αίτιο ... κατα το 'καθαρισμα' ξεμονταρίστηκε ΟΛΗ η εσωτερική ταπετσαρία της πορτας! Απλώς κρεμμόταν! Την ξανακούμπωσαν! -
Τι πλυσιμο ήταν αυτο που διέλυσε την ταπετσαρια της πορτας?
Είναι καποια ειδικη τεχνικη αυτή?
Να ξερω να μη το κανω δηλαδή -
Ελα ντε!
Και τον ξέρω τον ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ελα ντε!
Και τον ξέρω τον ...Για πες
-
'Ερχεσαι συχνά Θεσσαλονίκη για πλύσιμο;
-
Εκείνη την μέρα ...
Uploaded with ImageShack.us -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εκείνη την μέρα ...Αμάν μωρέ , όλο φωτογραφίες το βγάζεις, σιγά το αμάξι.....................
-
Ο 1,5 dci εχει 5ταχυτο ή 6ταχυτο κιβωτιο?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ο 1,5 dci εχει 5ταχυτο ή 6ταχυτο κιβωτιο?8τάχυτο
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Ο 1,5 dci εχει 5ταχυτο ή 6ταχυτο κιβωτιο?
8τάχυτο
Τελεια!!!
-
6ταχυτο και σχετικα κοντο για diesel
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
6ταχυτο και σχετικα κοντο για dieselΡωταω γιατι στο site γραφει 5ταχυτο..
Κοντο? Δηλαδη στα 130 ποσες σ.α.λ. εχει? -
Ειναι κοντο αλλα ξεκολλατε με τα φορτηγοκιβώτια
Για να ειναι κοντο τραβαει σα δαιμονισμενο για το μεγεθός του
Και τεσπα αν σε ανυσηχει η φασαρία δεν έχει κι ουτε βενζινοβόρο ειναι
By the way νομιζω γυρω στα 45 καθε χιλιες στροφές άρα στα 120 λιγο κατω απο 3000 αν θυμαμαι καλα -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
ουτε βενζινοβόρο ειναιΤο καλό που του θέλω το πετρελαιοκίνητο να μην είναι βενζινοβόρο Ορέστη!
-
Νταξ οκ δεν καταναλωνει πολυ
Κεκτημενη ταχυτητα Δία -
Πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια της Κομοτηνης και μου εδωσε μια τιμη για το 1,5 dci Acenta.. 22.970 €. Πολυ καλυτερο απο τις 25.000 € που του ειπαν του πατερα μου, στον Θεοχαρακη..
Βεβαια ο πωλητης εδω πανω μου ειπε οτι ο 1,5 dci παει προς καταργηση(θα υπαρχει μονο ο 1,6 dci).. . Ισχυει (ή ηθελε να μου πασαρει κανα 1,6 dci?) -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια της Κομοτηνης και μου εδωσε μια τιμη για το 1,5 dci Acenta.. 22.970 €. Πολυ καλυτερο απο τις 25.000 € που του ειπαν του πατερα μου, στον Θεοχαρακη..
Βεβαια ο πωλητης εδω πανω μου ειπε οτι ο 1,5 dci παει προς καταργηση(θα υπαρχει μονο ο 1,6 dci).. . Ισχυει (ή ηθελε να μου πασαρει κανα 1,6 dci?)Το πρώτο καμιά σχεση με το δεύτερο. Πάρε το δεύτερο 1,6 dci και δεν θα το μετανιώσεις!! Πόσο έχει;;;
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)