-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Πάντως .......... δεν αμφισβητώ ότι υπάρχει κασκάι με 16.000 ευρώ απλά..... αυτην την στιγμή ... δεν διατίθεταιΜου έχει συμβεί πάμπολλες φορές όταν πάω να πάρω είδη σε προσφορά .... να μου λέει ο πωλητής ότι αυτην την στιγμή δεν διατίθεται.....
Τελευταία φορά μου συνέβει σε γνωστό καταστημα υπολογιστών , είχε σε προσφορά ένα υπολογιστή με 450 ευρώ , όταν πήγα, μου είπανε ότι έχουν έναν άλλο (πιο καλό ) με 500 ευρώ, όταν επέμενα στον 450άρη που είπαν ότι τώρα δεν διατίθεταιΠάντως έαν δεν είχαμε κρίση και μείωση μισθών..... θα έδινα σε οποιον ήθελε 16.000 ευρώ για να μου φέρει ένα κασκάι.... ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!!!!!!
θα στο πω αλλη μια φορά κ προσπάθησε να το εμπεδώσεις...
**η νισσαν οι τιμές που ανακοινώνει δεν είναι μόνο για ετοιμοπαραδοτα, οπότε όσο ανακοινώνει αυτές τις τιμές, δεν τελειώνουν τα αμάξια. **
αν θες πες με το google translate να στο γράψω κ σε άλλη γλωσσα -
Σάμο είναι, γραφτο στα τούρκικα.
-
Εντάξει μωρέ πως κάνεις έτσι
-
-
Το ανακοίνωσε η Ιαπωνική αυτοβιομηχανία Νισάν η οποία όπως λέει αποφάσισε να κατασκευάσει και πάλι Ντάτσουν διότι η επωνυμία αυτή παραπέμπει στην υψηλή σχέση αντοχής, αξιοπιστίας και τιμής του προϊόντος.
Όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Renault (με την οποία έχει συγχωνευθεί η Nissan) Κάρλος Γκον, τα νέα μοντέλα Datsun θα αποτελούν τα «Nissan χαμηλού κόστους» και θα πωλούνται από το 2014 σε αναδυόμενες αγορές αυτοκινήτου. Αρχικά στην Ινδονησία, στη Ρωσία και στην Ινδία.
Τέλεια!!!!! Μακάρι να έρθουν και εδώ !!!! Θέλω Datsun!!!!!!
-
-
Γιατι,τι νομιζεις οτι εχεις;
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Γιατι,τι νομιζεις οτι εχεις;Νομίζω ότι έχω κάτι σε πόρσε ή μπε εμ βε
Γειά σας ! Είμαι διακοπές οικογενειακώς στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ !!!
Την κατανάλωση (ένδειξη τριμ κοντρολ) της Σάμου το 5,8 την έχω ξεχάσει , εδώ λέει 7,6 -
Γειά σας και από μένα Καλό... αποκαλόκαιρο!!!
Έχω μηδενίσει εδώ και 1500 χλμ. Τα 500 περίπου έγιναν στην εθνική με CC στα 130 Km/h, γύρω στα 350 σε νησί (Πάρος) και τα υπόλοιπα στην Αθήνα σε συνθήκες κίνησης Αυγούστου... Μέση κατανάλωση: 7,9L / 100Km. Kαλή μου φαίνεται -
Aπό δημοσιευση στο Qashqai Greek Club προερχόμενη απο:
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΩΝ ΤΙΜΩΝ NISSAN THΣ 29/8/2012 ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ(Ενα μέρος απο τον τιμοκαταλογο που περιλαμβάνει Qashqai & Juke)
ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ: ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΕΥΡΩ) και Φ.Π.Α. (23%):
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ = ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΝΔ. ΟΦΕΛΟΥΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ / ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ και ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΕΛΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΕΥΡΩ)
Για το 1.6 ΒΕΝΖΙΝΗ 4Χ2 S6M 1.6 ACTION Λιανική τιμή 19.660. Αποσυρση + Ειδική προσφορά, 1.420+2.250=3.670. 19660-3670= 15.990Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Έχω μηδενίσει εδώ και 1500 χλμ. Τα 500 περίπου έγιναν στην εθνική με CC στα 130 Km/h, γύρω στα 350 σε νησί (Πάρος) και τα υπόλοιπα στην Αθήνα σε συνθήκες κίνησης Αυγούστου... Μέση κατανάλωση: 7,9L / 100Km. Kαλή μου φαίνεταιKαλωσήρθες!
Μια χαρα ειναι το 7.9.
8,1 είμαι εγω εδώ και 2000 χλμ με πολη και ΕΟ (προς Χαλκιδική περισσότερο). Σήμερα για λιγο ... μου πήγε στο 8,0 αλλά με το που μπήκα στην πολη ξαναγύρισε στο 8,1!Νομίζω ότι έχω κάτι σε πόρσε ή μπε εμ βε
Πιθανό το ίδιο να νόμισε και ο φιλανδός δημοσιογράφος!
-
Καλώς σας βρήκα Κώστα
Το πρώτο Qashqai στον κόσμο με αποσπώμενο... τιμόνι. Το παίρνεις μαζί σου σπίτι, μάλλον θα έχει και ειδική φύσα για σύνδεση με το playstation Tι να πω ο άνθρωπος, κουφό μου φαίνεται
Δείτε και εδώ:http://carscoop.blogspot.com/2012/09/nissan-qashqai-steering-wheel-comes-off.html -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
...... 15.990Θα πάρω και ένα σε άσπρο
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Έχω μηδενίσει εδώ και 1500 χλμ. Τα 500 περίπου έγιναν στην εθνική με CC στα 130 Km/h, γύρω στα 350 σε νησί (Πάρος) και τα υπόλοιπα στην Αθήνα σε συνθήκες κίνησης Αυγούστου... Μέση κατανάλωση: 7,9L / 100Km. Kαλή μου φαίνεταιΞέρεις τι μου πέρασε από το μυαλό;;;;
Φτιάχνω μια βάρκα , ξύλινη και σκέφτομαι να την κάνω Λατίνι, σκέφτηκα να κάνω Λατίνι και το κασκάι.... να γίνετε;;;;
ΥΓ Λατίνι : επεξήγηση ::::
Tο λατίνι που χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα, κυρίως στις βάρκες είναι το πανί της Mεσογείου. Yπήρξε το κατ' εξοχήν πανί της γαλέρας, απ' όπου προέρχεται και το όνομά του. Latina vela = ρωμαϊκό πανί. Eίναι τριγωνικό πανί, που δένεται σε μια αρκετά μεγάλου μήκους αντένα, η οποία τοποθετείται λοξά ως προς το άλμπουρο. Mε το άλμπουρο η αντένα συνδέεται με ένα ή δύο στεφάνια έτσι ώστε το μεγαλύτερο μέρος του πανιού να βρίσκεται προς την πρύμη, ενώ ένα πολύ μικρό μέρος να εκτείνεται από το άλμπουρο προς την πλώρη.
O A.I. Tζαμτζής παρατηρεί: 'Στη Mεσόγειο όταν οι άνεμοι δεν έχουν την ορμή της καταιγίδας, είναι λεπτοί και έρχονται σε σπιλιάδες. Mπατάρουν, (αλλάζουν κατεύθυνση), γρήγορα και συχνά πέφτουν τελείως. Tο λατίνι το μεσογειακό πανί, δείχνει καθαρά την προσπάθεια που έκανε ο ναυτικός της θάλασσας αυτής να εκμεταλλευτεί και το παραμικρό φύσημα του ανέμου και να προφυλαχθεί ταυτόχρονα από τις σπιλιάδες του. Tο λατίνι με την ψηλή του αντένα πιάνει και το πιο λεπτό αεράκι. Στην παραμικρή αύξηση της ταχύτητας του ανέμου η αντένα γέρνει, αδειάζει τον αέρα, για να ξαναπάρει τη θέση της και να τον ξαναπιάσει μόλις η σπιλιάδα περάσει'. -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
...... 15.990
Θα πάρω και ένα σε άσπρο
Και έτσι προέκυψε το ... 15990!
-
Γεια σας παιδιά,
Βασικά εμένα μου αρέσει πολύ το QQ σε οδηγική συμπεριφορά και εμφάνιση.
Αλλά μιας και το έχω οδηγήσει πολύ λίγο θα ήθελα να ρωτήσωΓια το 1.6 βενζινοκινητήριο:
- Από χώρους είναι ικανοποιητικό ή όχι;
- Κοστολογικά, δηλαδή από κατανάλωση, κόστος σέρβις, τέλη, ασφάλειες, κτλ. τί λέει; Ειδικά για την κατανάλωση έχω δει ότι πηγαίνοντας με 130-140 φτάνει τα 8.5 λ/100χμ. Στα 110-120 είναι πολύ πιο οικονομικό;
Γενικότερα, μία γενική εντύπωση θα ήθελα, κυρίως σε σχέση προσφοράς/κόστους.
Ευχαριστώ!
Χρήστος
-
Υπάρχουν διαθέσιμα test drives για να κρίνεις τους χώρους και όχι μόνο.
Για μια 4μελή οικογένεια ειναι καλό. Στα ίδια με τα υπολοιπα συμβατικά μικρομεσαία.
Μια μικτή γύρω στο 7,8 με 8,0 είναι μια χαρά αλλά μπορείς να φτάσεις μεχρι και στο 5,0 αν έχεις θαλασσα γύρω γύρω! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
......... αν έχεις θαλασσα γύρω γύρω!εδώ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)όμως ..... όλο ανεβαίνω σήμερα λέει 8,4
-
Παιδιά γειά σας !!! Μόλις επέστρεψα!
Λοιπόν κατανάλωση Σάμου πραγματικη 6,5 λ/100 χιλιόμετρα!!
Αθήνας 9,9 λ/100 χιλιόμετρα -
Το σκέτο πολη, το σκέτο ΕΟ ή το σκέτο ... νησί δεν αποτελεί καλό δείγμα στις μετρήσεις καταναλωση για μενα. Τουλάχιστον σε ένα αμαξι που σίγουρα δεν ειναι μονο για την πολη ή μονο για την ΕΟ. Απλώς καπως πιο χαρακτηριστικό ειναι το δείγμα στην μεικτή.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το σκέτο πολη, το σκέτο ΕΟ ή το σκέτο ... νησί δεν αποτελεί καλό δείγμα στις μετρήσεις καταναλωση για μενα. Τουλάχιστον σε ένα αμαξι που σίγουρα δεν ειναι μονο για την πολη ή μονο για την ΕΟ. Απλώς καπως πιο χαρακτηριστικό ειναι το δείγμα στην μεικτή.Συμφωνώ εν μέρει ..... Στο δικό μου αμάξι όμως το σκέτο ... νησί που είναι και τα χιλιόμετρα που κάνω είναι η χαρακτηριστική πραγματική κατανάλωση. Διότι από τα 24000 χιλιόμετρα που έχω διανύσει τα 22000 τα έχω κάνει στο νησί!
Οι ...άλλες καταναλώσεις δεν με απασχολούν αφού είναι μόνο για λίγα χιλιόμετρα.
Για μένα το 6,5 είναι η πραγματική το 9,9 στα 700 χιλιόμετρα που έκανα στην Αθήνα είναι η κατανάλωση των 10 ημερών.Οπότε αυτά τα λέμε για να έχουν και οι υπόλοιποι μια γενική εντύπωση για το κασκάι. Να έχει στο μυαλό του ο καθένας γιατι χρήση θέλει το αμάξι του για που το θέλει να κινείται και να επιλέγει το αμάξι που του χρειάζεται.
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)