-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Προφανώς ειναι η ψηλή θεση οδηγησης τελικά που δημιουργεί ανασφάλεια.
Βαρκα δεν ειναι!
Η ενεργοποιηση όμως του ESP έχει να κανει με την απωλεια της ευσταθειας του. Δεν έχω παρατηρήσει κάποια ευκολία σε αυτο σε σχέση με τα συμβατικά. Ακομα και το ψηλοτερο, μακρύτερο και βαρυτερο QQ.
Με το στησιμο που έχει το QQ το ESP θα ενεργοποιηθεί σε ίδιες συνθήκες με αλλα καλοστημένα μικρομεσαία!
Ο 'πυροβολιμένος' θα βγαλει εκτος δρομου και γραμμής ... οτιδήποτε!Ε τώρα μη με φουρκίζεις. Σε μια ώρα θα είναι απο σένα και θα στα λέω κι από κοντά. Πιστεύεις όμως ότι το QQ θα μπορούσε να ακολουθήσει το Focus πέρυσι στα Πετροκέρασα;
-
Στην Ινδία μαλλον θα ειχα το 'ιερό QQ'!!!
Uploaded with ImageShack.us -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επειδή το έχω οδηγήσει το λέω Κώστα. Λογικό είναι να έχει μεγαλύτερη μεταφορά βάρους από ένα αντίστοιχο χαμηλό. Δεν είπε κανείς ότι είναι βάρκα.Εντάξει, αλλά η ανασφάλεια που θα αισθανεσαι (κλισεις) μπορεί να σε 'συγκρατεί' να μην πηγαίνεις οριακά και μπαίνει το ESP.
-
Οι κλίσεις του ειναι έως και περιορισμένες για Crossover και δεν εχει ακουστεί ποτε στο QQ προωρη ενεργοποιηση του Esp!
Προσωπικά επειδή η συζήτηση ξεκίνησε απο την αρχική τιμή προσφοράς που αφορά την έκδοση Action χωρις το Esp εγω το ειχα αποκλεισει εξαρχής. Θελω να υπάρχει για την έστω και μια φορά που θα χρειαστεί.
Η αλήθεια ειναι παντως ότι με το στυλ οδηγησης μου και τις καγκουριές που έχω κανει κατα καιρούς με συγχωρει χωρίς να δω λαμπακι ή αφαιρεση του ελεγχου απο μενα. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
........... Η τιμή 16.000 που διαφημίζουν πρέπει να είναι αρκετά καλή.
Η τιμή είναι πολύ καλή πάντως........ το 4x2 1.6 Action 19660 κάνει!!!!!!
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... del_id=599
Αλλά η διαφήμιση λέει 16000Ετσι λεει η διαφημιση. http://www.nissan.gr/#crossover/range/qashqai
Δεν περιλαμβάνει φυσικά εξτρα χρεώσεις (μετ. χρωμα, τελη, πινακίδες κλπ που τα υπολογίζω κανενα 800€ περίπου.16000 λέει η διαφήμιση με όφελος όμως απόσυρσης.... με.... με..... με...... με...... πάντως δεν έχει 16000!!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
16000 λέει η διαφήμιση με όφελος όμως απόσυρσης.... με.... με..... με...... με...... πάντως δεν έχει 16000!!!!!Ετσι ειναι. ΔΕΝ ειναι 16.000€ το πήρες και έφυγες διότι δεν εχει τις επιπλεον χρεώσεις κατα την αγορά του αυτοκινήτου.
Οπως προείπα: >... Δεν περιλαμβάνει φυσικά εξτρα χρεώσεις (μετ. χρωμα, τελη, πινακίδες κλπ που τα υπολογίζω κανενα 800€ περίπου.Εχεις δει σε καμια διαφημιση καποιου αυτοκινήτου αλλα ακομα και σε τιμοκαταλογο να ισχύουν απολυτα αυτές οι τιμές και να μην έχει επιπλέον χρεώσεις!?!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εχεις δει σε καμια διαφημιση καποιου αυτοκινήτου αλλα ακομα και σε τιμοκαταλογο να ισχύουν απολυτα αυτές οι τιμές και να μην έχει επιπλέον χρεώσεις!?!
Φυσικά και όχι αλλά τώρα με την κρίση μας κοροιδεύουν απροκάλυπτα, δημιουργούν την αίσθηση ότι τα αυτοκίνητα φθήνυναν ενώ ΑΚΡΙΒΥΝΑΝ!!!
Μόνο που το εισόδημα μετα των επιβληθεισών φόρων έχει μειωθεί τουλάχιστον 30% σημαίνει ότι τα αμάξια ακρίβυναν τουλάχιστον πάνω από 30% μόνο και μόνο που οι τιμές τους είναι οι ίδιες προ κρίσης.
Εγώ το αμάξι το πήρα 19470 τον 5/2010 με 16αρες ζάντες αλουμινίου, σκαλοπάτια και συναγερμό τώρα καινούριο έτσι, έχει πάνω από 19470!!!!!!!!! -
Sunderland και Fukuoka αδιαφορούν για την ελληνική κρίση. Προβαινουν σε αυξησεις και ο καθε τοπος ακολουθεί μετά την πολιτική του.
Απο την στιγμή που η αντιπροσωπια μου λεει 16000€ και πληρώνω και αλλα 1000€ στις εξτρα χρεώσεις ωσπου να δω το κλειδί στο χερι μου ... η προσθεση εμενα δεν μου βγαίνει πανω απο 19470! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
.................
Απο την στιγμή που η αντιπροσωπια μου λεει 16000€ ................... ... η προσθεση εμενα δεν μου βγαίνει πανω απο 19470!Ετσι από περιέργεια αυριο (εαν το θυμηθώ) θα πάρω τηλεφωνο την αντιπροσωπεία και θα σας πω πόσο ακριβώς μου πουλάει
το κασκάι !!!!!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στην Ινδία μαλλον θα ειχα το 'ιερό QQ'!!!
Uploaded with ImageShack.usΣτην Ινδια θα ειχες την τυχη της αγελαδας που εφαγες Κωστα.
-
Ποσο ΖΩΟ είναι αυτο που την προηγούμενη εβδομαδα πεταξε απο το μπαλκόνι του στην Καλαμαρια τσίχλα και σήμερα ένα αντιστοιχο ΖΩΟ πεταξε απο το μπαλκονι του στα Φλογητα βερυκοκα στην οροφή μου???????????????????
Παρκαρισμενο στο πεζοδρόμιο και τις δυο φορες και χωρις να ενοχλεί!!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
..................Παρκαρισμενο στο πεζοδρόμιο και τις δυο φορες ........ -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
..................Παρκαρισμενο στο πεζοδρόμιο και τις δυο φορες ........
Δεν το ανεβάζω στη ταρατσα!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
..................Παρκαρισμενο στο πεζοδρόμιο και τις δυο φορες ........
Δεν το ανεβάζω στη ταρατσα!!!
Το πεζοδρόμιο δεν είναι χωρος στάθμευσης αυτοκινήτων
-
Οχι 'επάνω'. Δίπλα!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
..............Παρκαρισμενο στο πεζοδρόμιο και τις δυο φορες και χωρις να ενοχλεί!!!!Οπότε το ορθό είναι:΄΄ Παρκαρισμενο δίπλα από το πεζοδρόμιο , στον δρόμο΄΄
-
Μονο εσυ ΔΕΝ το καταλαβες ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
:x Ποσο ΖΩΟ είναι αυτο που την προηγούμενη εβδομαδα πεταξε απο το μπαλκόνι του στην Καλαμαρια τσίχλα και σήμερα ένα αντιστοιχο ΖΩΟ πεταξε απο το μπαλκονι του στα Φλογητα βερυκοκα στην οροφή μου???????????????????
Παρκαρισμενο στο πεζοδρόμιο και τις δυο φορες και χωρις να ενοχλεί!!!!Δυστυχώς αν σου προκαλέσει κάποιος μεγαλύτερη ζημιά(χτύπημα σε φτερό,φανάρι κτλ.) ενώ είσαι παρκαρισμένος σε πεζοδρόμιο(προφανώς παράνομα και ας μην ενοχλείς) είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη με ασφαλιστικές.
-
Ο χρήστης corsa2 έγραψε:
:x Ποσο ΖΩΟ είναι αυτο που την προηγούμενη εβδομαδα πεταξε απο το μπαλκόνι του στην Καλαμαρια τσίχλα και σήμερα ένα αντιστοιχο ΖΩΟ πεταξε απο το μπαλκονι του στα Φλογητα βερυκοκα στην οροφή μου???????????????????
Παρκαρισμενο στο πεζοδρόμιο και τις δυο φορες και χωρις να ενοχλεί!!!!Δυστυχώς αν σου προκαλέσει κάποιος μεγαλύτερη ζημιά(χτύπημα σε φτερό,φανάρι κτλ.) ενώ είσαι παρκαρισμένος σε πεζοδρόμιο(προφανώς παράνομα και ας μην ενοχλείς) είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη με ασφαλιστικές.
Δίκιο έχει τελικά ο costaslio! Λοιπόν! Παρκαρισμένο το αμαξι δίπλα στο πεζοδρομιο στην άκρη του δρόμου. Οπως παρκάρουν αμετρητα αμαξια μπροστα απο τις οικοδομές τους!
Οπως ακριβώς -και στο ίδιο σημειο που- φαινεται στη παλιότερη φωτο. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
.................Δίκιο έχει τελικά ο costaslio! Λοιπόν! Παρκαρισμένο το αμαξι δίπλα στο πεζοδρομιο στην άκρη του δρόμου. Οπως παρκάρουν αμετρητα αμαξια μπροστα απο τις οικοδομές τους!
..........Κώστα, όπως το είχες γράψει δεν ήταν κατανοητό!!!! Τώρα που καταλάβαμε , έχεις δίκιο!!!!
Φλογητά;;;;; Λες να βρεθούμε συγγενείς;;;;;;
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)