-
Τι σας πειράζουν οι γατούλες;
Νευρα εχετε και ξεσπάτε πάνω τους;Οκ μια πατημασια στο καπω... και;
Σιγά τα οα δλδ...Και η δικιά μου κοιμάτε στο καπω (τον χειμώνα, λόγο ζέστης) και; θα πάθει κατι η λαμαρίνα;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Και η δικιά μου κοιμάτε στο καπω (τον χειμώνα, λόγο ζέστης) και; θα πάθει κατι η λαμαρίνα;Καλές είναι οι γατούλες, μόνο που μερικές φορές διαλέγουν λάθος μέρος για μανικιούρ-πεντικιούρ...
Τι σας πειράζουν οι γατούλες; Νευρα εχετε και ξεσπάτε πάνω τους;
????? Αν θέλαμε να ξεσπάσουμε πάνω τους δε θα προσπαθούσαμε να τις διώξουμε με πιπέρια και διάφορα άλλα... μπαχάρια.
-
Έχεις δίκιο, περισσότερο για πλάκα το έγραψα
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Έχεις δίκιο, περισσότερο για πλάκα το έγραψαΟΚ
-
Εχει χαρη που ειναι αδεσποτη και αδύνατη!
-
Πάρε ένα μεγάλο και ακριβό καλάθι για γάτες και βάλτο δίπλα στο αμάξι.
-
Εχω δίπλα ένα ... τετοιο! Και ταιριάζει πολύ με το αμαξι!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να φύγουν οι γάτες, να έρθουν τα ποντίκια, να σας φάνε τα καλώδια
Ντίλι ντίλι το καντίλι!
Eίναι πολύ ψηλα το αμαξωμα! Μιλάμε για Qashqai και στο Qashqai ΔΕΝ συμβαίνουν αυτά!
Ισως το γραφει και στο μανουαλ!!! (Με τοσες σελίδες που έχει!!!)Συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες Κωστα
ΟΧΙ !!! δεν το γραφει στο μανιουαλ, απλα ειδαμε ενα κομματι ουρας και καποια υπολειμματα σε Qashqai φιλου που το ειχε παρκαρει διπλα σε καδο σκουπιδιων, και το ποντικι δεν προβαβε να φυγει.Εχω δίπλα ένα ... τετοιο! Και ταιριάζει πολύ με το αμαξι!!!
Nαι αλλα εκει θα παει για να φαει , μετα παλι στο Qashqai θα ανεβει για να αραξει,
λιγο πιπερακι ειναι αποτελεσματικο αρκει μετα να μην βραχει το πιπερι και μεινει πανω στο αυτοκινητο,
ειδικα σε ανοιχτο χρωμα.
Οσο για τις πατημασιες μικρο το κακο, φροντιζεις μονο να μην την τρομαξεις αμα την δεις επανω γιατι τοτε βγαινουν τα νυχια, και τα σημαδια μενουν. -
Ο χρήστης p_george έγραψε:
...φροντιζεις μονο να μην την τρομαξεις αμα την δεις επανω γιατι τοτε βγαινουν τα νυχια, και τα σημαδια μενουν.Έτσι ακριβως Γιώργο. Αυτό μάλλον έγινε στο δικό μου και απέκτησα μια ωραία αφηρημένη τέχνη...
-
Ξερω ξερω :? αλλα σημερα προσεξα κατι. Στο παρμπριζ χαμηλα απο την πλευρα του οδηγου εχει εναν κωδικο ... σκεπασμενο απο το τζαμι. Τι ειναι αυτο?
Και που ειναι οι αισθητηρες φωτων και υαλοκαθαριστηρων?Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ξερω ξερω :? αλλα σημερα προσεξα κατι. Στο παρμπριζ χαμηλα απο την πλευρα του οδηγου εχει εναν κωδικο ... σκεπασμενο απο το τζαμι. Τι ειναι αυτο?Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Μηπως ο αριθμος πλαισιου?
Γιατι στο Fiesta, εκει ειναι.. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ξερω ξερω :? αλλα σημερα προσεξα κατι. Στο παρμπριζ χαμηλα απο την πλευρα του οδηγου εχει εναν κωδικο ... σκεπασμενο απο το τζαμι. Τι ειναι αυτο?
Και που ειναι οι αισθητηρες φωτων και υαλοκαθαριστηρων?Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Αυτός είναι ο αριθμός πλαισίου.
Ο αισθητήρας φώτων και υαλοκαθαριστήρων βρίσκεται στο ύψος του εσωτερκού καθρέπτη (και λίγο πιο πάνω) στο κέντρο του παρμπρίζ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κωστα είναι ο αριθμός πλαισιου (VIN). O αισθητήρας για τα φωτα και τους υαλοκαθαριστηρες ειναι πισω απο τον κεντρικο καθρεπτη του παρμπριζ, κατι που μοιαζει σαν ματακι αν το κοιταξεις απ' εξω. Εξακολουθεις να είσαι αδιαβαστος!!!
Στρωσου στο διαβασμα γιατί σε βλέπω για μεταξεταστέο το Σεπτεμβρη -
Και ειπα να ρωτησω και τι ειναι κατι στρογγυλα στις ακρες του ταμπλο διπλα στα ηχεια!!! Μαλλον τιποτα. Ευχαριστω Δημητρη και Παναγιωτη.
ΥΓ. Η Nissan να φροντισει να βγαλει και dvd.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Κωστα είναι ο αριθμός πλαισιου (VIN). O αισθητήρας για τα φωτα και τους υαλοκαθαριστηρες ειναι πισω απο τον κεντρικο καθρεπτη του παρμπριζ, κατι που μοιαζει σαν ματακι αν το κοιταξεις απ' εξω. Εξακολουθεις να είσαι αδιαβαστος!!!
Στρωσου στο διαβασμα γιατί σε βλέπω για μεταξεταστέο το ΣεπτεμβρηΣτάσιμος, όχι απλά μετεξεταστέος!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και ειπα να ρωτησω και τι ειναι κατι στρογγυλα στις ακρες του ταμπλο διπλα στα ηχεια!!! Μαλλον τιποτα.Σιγουρα κατι ειναι
-
Αντε παλι!!!
Το κουμπι αυτοκαταστροφής -αν εχει- να μου πειτε μονο ποιο ειναι για να το αποφύγω!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αντε παλι!!!
Το κουμπι αυτοκαταστροφής -αν εχει- να μου πειτε μονο ποιο ειναι για να το αποφύγω!!!Για τιμωρια θα σου φερω ενα ντιζελοκινητο Qasqhai
-
καλησπερα και απο μενα , ειμαι καινουργιος, και σκεφτομαι να παρω κ εγω ενα qq που απο οτι βλεπω αγαπατε πολυ σε αυτο το φορουμ! το βλεπω στο επισημο site ( http://www.nissan.gr/nws.nsf/el-gr/vehicles/crossover/j10/index.html ) και το λιγουρευομαι!
σκεφτομαι μια απο τις 3 φτηνοτερες εκδοσεις, δηλαδη action, action plus, acenta s, καθως οτι παραπανω εχουν οι αλλες δεν με πολυενδιαφερουν. οι τιμες που αναγραφονται ειναι αρκετα ελκυστικες, ολες ομως ειναι 'με όφελος απόσυρσης'. θελω να ρωτησω, ποσο παραπανω να υπολογιζω χωρις αποσυρση; επισης, γενικοτερα τι οχηματα δεχονται για αποσυρση; παλια nissan ας πουμε; (φανταζομαι ενα σεισεντο του 2000 δεν μετραει).
για τις εκδοσεις, νομιζω οτι το ESP που προσθετει η action plus αξιζει τα λεφτα του, λογω της αυξημενης ασφαλειας. το επομενο σκαλι ομως, η acenta s, φαινεται να εχει σαν μονη διαφορα με την action plus το ηχοσυστημα, αλλα στην τιμη ειναι καπου 1800 ευρω πανω. με τοσα λεφτα μπορω μετα την αγορα να του βελτιωσω ενα σορο πραγματα και να του βαλω και ηχοσυστημα που τα σπαει, με ρεστα για βενζινες. αξιζει τα παραπανω χρηματα η acenta s εκδοση; εχει αλλες αλλαγες περα απο το ηχοσυστημα;
ευχαριστω για οποια βοηθεια/εξακριβωση.
-
Η ιδανική για μενα έκδοση ειναι η Action Plus λόγω του ESP. Η επομενη έκδοση (AcentaS) έχει καποιες ηλεκτρικές ευκολίες συν τα φωτα ομιχλης, ζαντες κλπ. Καποια προγματα μπορούν να προστεθούν μετα καποια αλλα όχι. Για μενα παντως η πρωτη μου επιλογή ήταν λευκο (ουτε καν το εξοδο του μεταλλικού χρωματος) Action Plus και να βαλω μετα μονος μου το ηχοσύστημα και τις ζάντες που ήθελα αλλά δεν υπήρχε τοτε διαθεσιμο (ετοιμοπαραδοτο).
Σαν 'ποιοτητα ζωής' παντως η AcentaS ειναι καλύτερη και αισθητικά μεσα έξω και λειτουργικα εν μερει! Η Action Plus ειναι 'φτωχή' αλλά οχι μίζερη. Θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς τους αισθητήρες φωτων και υαλοκαθαριστήρων (και δεν ξερω αν ειναι και εκει διαθεσιμοι ... και χωρίς ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεφτες).
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)