-
Μετα απο αυτο που βιωσα ... σημασια εχει τι φτιαχνουν και οχι το ποσο κοστιζει.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Έκλεισα στο βιβλίο και τον δεύτερο χρόνο του κασκάι για το θέμα :έξοδα συντήρησης:
ΕΤΟΣ 2010 : 50 ΕΥΡΩ!!!!!
ΕΤΟΣ 2011 : 110 ΕΥΡΩ!!!!!πρεπει να βγηκες εκτος προυπολογισμου....
οχι.... εντός είμαι !!! Εκανα έρευνα πριν.......... όχι όπως με το τέριος .... δεν την ξαναπατάω!!!!!
-
Σήμερα στο χιονισμένο δρόμο δοκίμασα και το ABS μόλις πάταγα το φρένο με πολύ μικρή ταχύτητα , ενεργοποιόνταν!!! Ωραία ήτανε!!!! Δεν είχα ξανανιώσει την λειτουργία του... δεν χρειάστηκε
-
Μπήκε...σταματησε τι αυτοκίνητο η πήγαινε όπου ναναι;
(χιόνια & abs....) -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Μπήκε...σταματησε τι αυτοκίνητο η πήγαινε όπου ναναι;
(χιόνια & abs....)Τρένο!!!!!!!
-
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 103963.asp
-
Μόνο κατι καλύτερο μπορούσε να είναι το 1,6 diesel. Βασικά έχει ότι λείπει απο το 1,6 βενζίνης. Δύναμη και 'καλό' (= κοντο και 6ταχυτο) κιβώτιο!
Αυτές τις φτηνοδουλειές των γιαπωνέζων όμως ...
Χαθηκε ένα καπάκι να σκεπασει αυτον τον χαμό!
Και στο 1,6 βενζίνης το ίδιο πράγμα και σε όλους τους κινητήρες τους ... 20 χρόνια τωρα!
Πως είναι αραγε στο Scenic 1,6d? -
Έχει μικρό καπό το Scenic Κώστα
-
Οποτε φαινεται ο μισος χαμος?
Ισως περισσοτερο αισθητικης χρησης ενα καπακι αλλα θα μπορουσε να υπαρχει.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Σου δινει ομως μια αισθηση οτι πιανουν τοπο τα λεφτα που δινεις.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ισως περισσοτερο αισθητικης χρησης ενα καπακι αλλα θα μπορουσε να υπαρχει.Δε χρειαζεται καπακι βρε παιδια. Nissan ειναι και λιγες φορες θα χρειαστει να ανοιξει κανεις το καπο της μηχανης...
Παντως μιλαμε για πραγματικο... μηχανοστασιο!!! Και 'αποθηκη' ανεξαντλητης ροπης!!!
Χαθηκε να επιτρεψουν το diesel στην Αθηνα κατι μηνες πιο πριν... -
ειχα απορια costaslio ποσο καιρο το εχεις το αμαξι και δεν ειχες δοκιμασει το ABS?
εγω το ξεκαπνισα απο την πρωτη βδομαδα, σε διαφορετικες συνθηκες και με διαφορετικα λαστιχα. Προχθες εκανα και ένα λάθος χειρισμο, μπηκα σε μια στροφη με παραπανω χιλιομετρα , οπου η ασφαλτος ήταν κακοποιημένη απο τα φορτηγά και σε χάλια κατάσταση , οπότε φρέναρα κι ενεργοποιηθήκε πάνω στη στροφή χωρίς το αμάξι ( ford) να χάσει καθόλου απο την πορεία του. (αυτος ειναι αλλωστε ενας απο τους ρολους του ABS) -
Εμμεσα λέμε στην ΝΙΣΣΑΝ να ακριβήνει γύρω στις 5.000 ευρώ το αμάξι για να βάλει αυτά που θέλουμε !!
Εγώ θα πρότεινα να προσφέρονται σαν έξτρα και όποιος θέλει .. τα βάζει!!!!
Διότι εγώ προσωπικά δε θέλω κάτι παραπάνω ,πιστεύω επίσης ότι η τιμή αυτή που πήρα το αμάξι τα 19.470 ευρώ δηλαδή (το 2010)είναι τιμή ΤΖΑΜΠΑ!!!! -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
ειχα απορια costaslio ποσο καιρο το εχεις το αμαξι και δεν ειχες δοκιμασει το ABS?1,5 χρόνο !!!
Ούτε τους αερόσακους έχω δοκιμάσει.......
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
ειχα απορια costaslio ποσο καιρο το εχεις το αμαξι και δεν ειχες δοκιμασει το ABS?
1,5 χρόνο !!!
Ούτε τους αερόσακους έχω δοκιμάσει.......
Και μακαρι να μη χρειαστει ΠΟΤΕ Κωστα!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
............................Σε όλα τα QQ έτσι είναι ο χώρος της μηχανής; Λίγο πανικός, μου φαίνεται, πως επικρατεί
-
Γιαννη κλασική μορφή κινητήρα. Χωρίς αισθητικά κατι που να εντυπωσιαζει. Μηχανοστάσιο! Η ίδια εικονα για μενα απο το Datsun 120Y του 1975 έως το Qashqai του 2010!
Καλο βεβαια γιατί 'βλέπεις' τι αγοράζεις και απο την άλλη ... σιγά μην ανοιξει ποτε το καπό!!
-
Προφανώς και δεν θα ανοίξει ποτέ το καπώ. Renault είναι η μοτερούκλα
Υ.Γ. Και στο Megane δεν υπάρχει κάλυμα -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
....Renault είναι η μοτερούκλα ....Πάντα ήθελα ένα Νισσάν (από παλιά ήθελα το τσέρυ) αλλά και ένα Renault (ήθελα το scenic)
-
Ηθελες και εσύ ...τα supercars των δυο εταιριών!!!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)