-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σίγουρα... όπως επίσης δεν είναι άσχετοι και όσοι ψηφίζουν και για αυτό έχουμε τις κυβερνήσεις που μας αξίζουν...
Στα αμάξια έχεις πολλές επιλογές, στην ψήφο όχι....
Ποιός το λέει; Τουλάχιστον 5-6 επιλογές υπάρχουν (δεν βάζω τώρα τα δεκάδες μικρά κομματα)... όσες περίπου και οι επιλογές σε κάθε κατηγορία αυτοκινήτων.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σίγουρα... όπως επίσης δεν είναι άσχετοι και όσοι ψηφίζουν και για αυτό έχουμε τις κυβερνήσεις που μας αξίζουν...
Ποιός το λέει; Τουλάχιστον 5-6 επιλογές υπάρχουν (δεν βάζω τώρα τα δεκάδες μικρά κομματα)... όσες περίπου και οι επιλογές σε κάθε κατηγορία αυτοκινήτων.
Επιλογές που μπορούν να βγάλουν κυβέρνηση εννοώ κι όχι αρνητικές ψήφοι. π.χ. δεν με αντιπροσωπευει ούτε η ΝΔ, ούτε το Πασοκ, ψηφίζω ΚΚΕ γιατί μου αρέσουν όσα λένε, αλλά ξέρω ότι δεν θα δουν ποτέ εξουσία. Ε, τι είδους επιλογή είναι αυτή;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Επιλογές που μπορούν να βγάλουν κυβέρνηση εννοώ κι όχι αρνητικές ψήφοι. π.χ. δεν με αντιπροσωπευει ούτε η ΝΔ, ούτε το Πασοκ, ψηφίζω ΚΚΕ γιατί μου αρέσουν όσα λένε, αλλά ξέρω ότι δεν θα δουν ποτέ εξουσία. Ε, τι είδους επιλογή είναι αυτή;
Ακριβώς ίδια επιλογή με την δικιά μου σύντροφε! Τώρα πρέπει να ξυπνήσουν και άλλοι μπας και δούμε άσπρη μέρα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ακριβώς ίδια επιλογή με την δικιά μου σύντροφε! Τώρα πρέπει να ξυπνήσουν και άλλοι μπας και δούμε άσπρη μέρα...
χα,χα,χα μικρος Θε(ι)ουλης φίλε μου.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Πάντως το q.q σκίζει σε πωλήσεις ..
Δεν μπορεί να είναι άσχετοι όλοι αυτοί που το αγοράζουν.Ωραιο επιχειρημα....μου θυμιζει παντως επιχειρημα επιλογης ταβερνας...πας παντα σε αυτην με τον περισσοτερο κοσμο...
-
Πάντως το q.q σκίζει σε πωλήσεις ..
Δεν μπορεί να είναι άσχετοι όλοι αυτοί που το αγοράζουν.Η πολιτική του Θεοχαράκη, να φέρει και τη δικίνιτη έκδοση, έφερε τα θετικά αποτελέσματα. Αν περίμεναν μόνο απ το 2λιτρο, θα ήταν άλλη η σειρά
-
Το κριτηριο της ταβερνας παντως σπανια πεφτει εξω.
Μπορουμε βεβαια στα αυτοκινητα να ακολουθησουμε το κριτηριο της μουσικης. Εντεχνο = λιγες πωλησεις, ποιοτικο, το ξερουν μονο οι γκουρου που γραφουν στο 4cd_forum, Λαικο = πολλες πωλησεις, χαλια μαυρα αδιορθωτα, το παιρνει ο ασχετος λαουτζικος που δεν σκαμπαζει απο μουσικη/νοτες/μουσικη απολαυση στο οριο.
Ετσι σε αυτοκινητα που αγοραζουν 5 ατομα (και δεν αναφερομαι σε Maybach και Ferrari αλλα σε πιο γηινα μοντελα) κοτσαρουμε την ταμπελα εντεχνο, συγγνωμη premium ηθελα να πω, και νιωθουμε υπεροχα που αγορασαμε ενα τοσο ψαγμενο αυτοκινητο, ενω η πλεμπα παιρνει απο τον σωρο.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Το κριτηριο της ταβερνας παντως σπανια πεφτει εξω.Μπορουμε βεβαια στα αυτοκινητα να ακολουθησουμε το κριτηριο της μουσικης. Εντεχνο = λιγες πωλησεις, ποιοτικο, το ξερουν μονο οι γκουρου που γραφουν στο 4cd_forum, Λαικο = πολλες πωλησεις, χαλια μαυρα αδιορθωτα, το παιρνει ο ασχετος λαουτζικος που δεν σκαμπαζει απο μουσικη/νοτες/μουσικη απολαυση στο οριο.
Ετσι σε αυτοκινητα που αγοραζουν 5 ατομα (και δεν αναφερομαι σε Maybach και Ferrari αλλα σε πιο γηινα μοντελα) κοτσαρουμε την ταμπελα εντεχνο, συγγνωμη premium ηθελα να πω, και νιωθουμε υπεροχα που αγορασαμε ενα τοσο ψαγμενο αυτοκινητο, ενω η πλεμπα παιρνει απο τον σωρο.
....οκ !
Να θυμισω μονο τις πωλησεις των excel/accent......
-
Θυμισε και τον πελοπονησιακο πολεμο.
Τα συγκεκριμενα αυτοκινητα πουλουσαν γιατι ηταν φτηνα. Το qashqai φτηνο δεν το λες, καθε αλλο. Επειδη εχω μαθει το ποιημα, το επομενο επιχειρημα ειναι οτι το παιρνουν αδαεις για την μουρη.
Για την οικονομια της συζητησης θα συμφωνησω. Εξαλλου, ως βολβοδιας, θα θυμασαι οτι μεχρι προσφατα καποιοι πληρωναν 26Κ για μουρη αγοραζοντας το 1,6 s40. Η μουρη πουλαει, γι αυτο την εχεις και στο αβαταρ σου εξαλλου.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Θυμισε και τον πελοπονησιακο πολεμο.sic
Τα συγκεκριμενα αυτοκινητα πουλουσαν γιατι ηταν φτηνα. Το qashqai φτηνο δεν το λες, καθε αλλο. Επειδη εχω μαθει το ποιημα, το επομενο επιχειρημα ειναι οτι το παιρνουν αδαεις για την μουρη.
Καταρχην ποια αυτοκινητα θεωρεις οτι συγκροτουν τον ανταγωνισμο του QQ? Αν ειναι τα αλλα μικρα SUV (tiguan, RAV4) τοτε ειναι φθηνο...αν θεωρεις ανταγωνισμο το bravo οπως φαινετε να θεωρουν και αυτοι που φτιαχνουν τις λιστες με τις μηνιαιες πωλησεις τοτε ειναι ακριβο...
Για την οικονομια της συζητησης θα συμφωνησω. Εξαλλου, ως βολβοδιας, θα θυμασαι οτι μεχρι προσφατα καποιοι πληρωναν 26Κ για μουρη αγοραζοντας το 1,6 s40.
Ασχετα αν σε αυτα τα λεφτα αγοραζες και 1.8, πες μου τι το σπουδαιο εχει ο 1.6 του QQ...το ιδιο κ!@$αργα ειναι και τα δυο (12-175 το QQ/ 11.9-185 το S40)...οταν βαλει και οπτικες ινες, αλουμινιο κτλ το QQ τα ξανασυγκρινουμε...
Η μουρη πουλαει, γι αυτο την εχεις και στο αβαταρ σου εξαλλου.
Το βρηκες!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
sic - sic ειναι μονο τα premium>Τα συγκεκριμενα αυτοκινητα πουλουσαν γιατι ηταν φτηνα. Το qashqai φτηνο δεν το λες, καθε αλλο. Επειδη εχω μαθει το ποιημα, το επομενο επιχειρημα ειναι οτι το παιρνουν αδαεις για την μουρη.
Καταρχην ποια αυτοκινητα θεωρεις οτι συγκροτουν τον ανταγωνισμο του QQ? Αν ειναι τα αλλα μικρα SUV (tiguan, RAV4) τοτε ειναι φθηνο...αν θεωρεις ανταγωνισμο το bravo οπως φαινετε να θεωρουν και αυτοι που φτιαχνουν τις λιστες με τις μηνιαιες πωλησεις τοτε ειναι ακριβο... - To 90% των πωλησεων ειναι το 1.6 (segment c), αρα ειναι ακριβο.
Για την οικονομια της συζητησης θα συμφωνησω. Εξαλλου, ως βολβοδιας, θα θυμασαι οτι μεχρι προσφατα καποιοι πληρωναν 26Κ για μουρη αγοραζοντας το 1,6 s40.
Ασχετα αν σε αυτα τα λεφτα αγοραζες και 1.8, πες μου τι το σπουδαιο εχει ο 1.6 του QQ...το ιδιο κ!@$αργα ειναι και τα δυο (12-175 το QQ/ 11.9-185 το S40)...οταν βαλει και οπτικες ινες, αλουμινιο κτλ το QQ τα ξανασυγκρινουμε... - κανε ενα κοπο και κανε συγκριση στο autotriti με s40 1,6 ΚΑΙ 1,8. Αν δεν σου φτανει αυτο, απλα οδηγησε το. Βοηθαει καμια φορα ξερεις.>Η μουρη πουλαει, γι αυτο την εχεις και στο αβαταρ σου εξαλλου.
Το βρηκες!
- Φυσικα. Στο γκαραζ ειναι μια χαρα, στο αβαταρ ειναι πουλ μουρ και στο ονομα χρηστη οπαδισμος. Με οπαδους συνηθως δεν τα βρισκω, οποτε, i rest my case.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
sic - sic ειναι μονο τα premium>Τα συγκεκριμενα αυτοκινητα πουλουσαν γιατι ηταν φτηνα. Το qashqai φτηνο δεν το λες, καθε αλλο. Επειδη εχω μαθει το ποιημα, το επομενο επιχειρημα ειναι οτι το παιρνουν αδαεις για την μουρη.
Καταρχην ποια αυτοκινητα θεωρεις οτι συγκροτουν τον ανταγωνισμο του QQ? Αν ειναι τα αλλα μικρα SUV (tiguan, RAV4) τοτε ειναι φθηνο...αν θεωρεις ανταγωνισμο το bravo οπως φαινετε να θεωρουν και αυτοι που φτιαχνουν τις λιστες με τις μηνιαιες πωλησεις τοτε ειναι ακριβο... - To 90% των πωλησεων ειναι το 1.6 (segment c), αρα ειναι ακριβο.
Απλα Segment C ειναι γιατι βολευομαστε, παραλληλα ομως ειναι και SUV-C....και τα segments δεν καθοριζοντε απο τα κυβικα..
Ασχετα αν σε αυτα τα λεφτα αγοραζες και 1.8, πες μου τι το σπουδαιο εχει ο 1.6 του QQ...το ιδιο κ!@$αργα ειναι και τα δυο (12-175 το QQ/ 11.9-185 το S40)...οταν βαλει και οπτικες ινες, αλουμινιο κτλ το QQ τα ξανασυγκρινουμε...
- κανε ενα κοπο και κανε συγκριση στο autotriti με s40 1,6 ΚΑΙ 1,8. Αν δεν σου φτανει αυτο, απλα οδηγησε το. Βοηθαει καμια φορα ξερεις.
Να κανω συγκριση στο αυτοτριτη ή στο δρομο? Με μπερδεψες....στο δρομο παντως δεν υπαρχει απλα καμια σχεση μεταξυ των δυο....αλλα αν θες μουροSUV δικινητο τοτε ναι το S40 δεν κανει!
[>Η μουρη πουλαει, γι αυτο την εχεις και στο αβαταρ σου εξαλλου.
Το βρηκες!
- Φυσικα. Στο γκαραζ ειναι μια χαρα, στο αβαταρ ειναι πουλ μουρ και στο ονομα χρηστη οπαδισμος. Με οπαδους συνηθως δεν τα βρισκω, οποτε, i rest my case.
Επειδη γνωριζομαστε απο το σχολειο το λες αυτο? Μαλλον ειμαι οπαδος και του ipod Nano τοτε μιας που το εχω ονομασει ΝanoZeus..........
Και ξαναλεω λοιπον ως οπαδος που ειμαι οτι το 1.6 S40 ειναι ταφος με μοτερ 15ετιας.....αλλα εσυ που δεν εισαι οπαδος πες μου πραγματικα τι προσφερει το QQ..SUV δεν ειναι αφου ειναι δικινητο...γρηγορο δεν ειναι, οντας ψηλο εξ ορισμου δεν εχει το ιδιο κρατημα στο δρομο με ενα down to earth οχημα, ποιοτικα καλυτερο δεν ειναι, made in Japan δεν ειναι, χωρους τρελλους δεν εχει (ειδικα αν το συγκρινεις και με κανενα value for money octavia που ειναι και παντου καλυτερο απο το QQ), πρωτοπορειακες τεχνολογιες δεν εχει...αλλα ξεχασα..πουλαει (και καβαλαει πεζοδρομια) αρα ειναι μαματο!!Οι οπαδοι φαινοντε απο αυτα που γραφουν..
-
Eνιοτε τα segment οριζονται και απο το marketing, γι αυτο το s40 ειναι D.
Εγω εχω οδηγησει s40 1.6 και 1.8. Εσυ εχεις οδηγησει qashqai, ή απλα αναπαραγεις τα 12 0-100 και 175 τελικη του κατασκευαστη;
Οσον αφορα το ρεζουμε: οταν ξερεις τι αγοραζεις και γιατι το αγοραζεις, τοτε καθε αυτοκινητο εχει λογο υπαρξης - ακομα και τα accent που αναφερες πριν ειχε μια σουπερ τιμη και μια σουπερ αξιοπιστια. Το θεμα ειναι να μην νομισεις οτι αγορασες κατι αλλο.
Το QQ λοιπον ειναι κορυφαιο σε παθητικη ασφαλεια και φρενα. Σε ολα τα υπολοιπα ειναι απο καλο εως πολυ καλο - κακο δεν ειναι πουθενα. Εχει αξιοπρεπεστατες επιδοσεις για ατμοσφαιρικο 1.6 κατω απο ολες τις συνθηκες (πρακτικα, οχι στα χαρτια). Στο δρομο εχει μεγαλα περιθωρια προσφυσης, που ξεπερνουν κατα πολυ τις απαιτησεις του μεσου οδηγου. Εχει απο τους μεγαλυτερους χωρους στην κατηγορια (δες εσωτερικο πλατος και συγκρινε και με κατηγορια D αν θελεις). Εχει αρκετα καλο εξοπλισμο και ποιοτητα. Εχει σχετικα φτηνη συντηρηση. Και για καποιους ειναι και ομορφο και μουρατο (περι ορεξεως...). Ολα αυτα, για ενα μεσο οικογενειαρχη που θελει μια χρυση τομη ειναι υπεραρκετα. Χρυση τομη γιατι ουτε πολυ μακρυ ειναι, ουτε πολλα κυβικα εχει, ουτε τουρμπο ειναι κλπ. Αναφερω μερικα παραδειγματα που προφανως για σενα ειναι συν, αλλα για καποιους ειναι μειον. Αν δεν μπορεις να καταλαβεις οτι πολλοι εχουν αλλες προτεραιοτητες και αλλα κριτηρια απο σενα, δεν μπορω να βοηθησω. -
Ο χρήστης pro έγραψε:
Eνιοτε τα segment οριζονται και απο το marketing, γι αυτο το s40 ειναι D.Eχω αναφερει πολλες φορες σε ολα τα συγκριτικα που εχουν κατα καιρους εμφανιστει στο φορουμ οτι το αυτοκινητο ειναι C....και η Volvo σαν C το λανσαρισε με το σκεπτικο οτι ειναι ο μονος premium που προσφερει sedan/station στη C....μακακια τους αν θες την γνωμη μου...καλυτερα να εβγαζαν ενα 5θυρο hatch οπως σκοπευουν να κανουν τωρα...Αν ο 'ειδικος τυπος' και το κοινο το εξελαβε αλλιως ειναι αλλο θεμα...
Εγω εχω οδηγησει s40 1.6 και 1.8. Εσυ εχεις οδηγησει qashqai, ή απλα αναπαραγεις τα 12 0-100 και 175 τελικη του κατασκευαστη;
Ειχα το 1.8 για 2 χρονια στην Μ. Βρετανια, μετα απο το Megane Coupe 1.6 του 2000..Δεν συνηθιζω να γραφω για αυτοκινητα που δεν εχω οδηγησει...Το QQ εχω οδηγησει το 2.0 προφανως οχι στον ιδιο βαθμο με το S40....τιποτα το συγκλονιστικο απολυτως! Και ειδικα σε ποιοτητα κυλισης απλα δεν υπαρχει επαφη...
Οσον αφορα το ρεζουμε: οταν ξερεις τι αγοραζεις και γιατι το αγοραζεις, τοτε καθε αυτοκινητο εχει λογο υπαρξης - ακομα και τα accent που αναφερες πριν ειχε μια σουπερ τιμη και μια σουπερ αξιοπιστια. Το θεμα ειναι να μην νομισεις οτι αγορασες κατι αλλο..
Συμφωνοι...
Το QQ λοιπον ειναι κορυφαιο σε παθητικη ασφαλεια και φρενα..[/quote]
Τα αστερακια του Ncap δεν μου λενε και πολλα, εχω αναλυσει την γνωμη μου σε πολλα ποστ....τα φρενα καλως ή κακος δεν τα χρειαστικα σε βαθμο που θα μου επιτρεψει να κρινω..Σε ολα τα υπολοιπα ειναι απο καλο εως πολυ καλο - κακο δεν ειναι πουθενα. Εχει αξιοπρεπεστατες επιδοσεις για ατμοσφαιρικο 1.6 κατω απο ολες τις συνθηκες (πρακτικα, οχι στα χαρτια).
Μηπως μπερδευεις την αισθηση στον δρομο με την ουσια? Γιατι σε αισθηση και το πολο με τα 75 της μανας μου και το θεοκοντο σασμαν μια χαρα ειναι...σε ουσια ομως....
Σιγουρα ο καθενας εχει τα κριτηρια του...δωσε μου ενα λογο ομως ο οικογενειαρχης που αναφερεις να μην επιλεξει το Octavia που σε ολα οσα αναφερεις ειναι καλυτερο Εκτος απο το οτι ειναι της μοδας οντας SUVοειδες, δυσκολευομαι να βρω κατι αλλο!
ΥΓ: Εγω ουτε octavia θα αγοραζα...αλλα δεν μιλαμε για μενα!
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Eνιοτε τα segment οριζονται και απο το marketing, γι αυτο το s40 ειναι D.Εγω εχω οδηγησει s40 1.6 και 1.8. Εσυ εχεις οδηγησει qashqai, ή απλα αναπαραγεις τα 12 0-100 και 175 τελικη του κατασκευαστη;
Οσον αφορα το ρεζουμε: οταν ξερεις τι αγοραζεις και γιατι το αγοραζεις, τοτε καθε αυτοκινητο εχει λογο υπαρξης - ακομα και τα accent που αναφερες πριν ειχε μια σουπερ τιμη και μια σουπερ αξιοπιστια. Το θεμα ειναι να μην νομισεις οτι αγορασες κατι αλλο.
Το QQ λοιπον ειναι κορυφαιο σε παθητικη ασφαλεια και φρενα. Σε ολα τα υπολοιπα ειναι απο καλο εως πολυ καλο - κακο δεν ειναι πουθενα. Εχει αξιοπρεπεστατες επιδοσεις για ατμοσφαιρικο 1.6 κατω απο ολες τις συνθηκες (πρακτικα, οχι στα χαρτια). Στο δρομο εχει μεγαλα περιθωρια προσφυσης, που ξεπερνουν κατα πολυ τις απαιτησεις του μεσου οδηγου. Εχει απο τους μεγαλυτερους χωρους στην κατηγορια (δες εσωτερικο πλατος και συγκρινε και με κατηγορια D αν θελεις). Εχει αρκετα καλο εξοπλισμο και ποιοτητα. Εχει σχετικα φτηνη συντηρηση. Και για καποιους ειναι και ομορφο και μουρατο (περι ορεξεως...). Ολα αυτα, για ενα μεσο οικογενειαρχη που θελει μια χρυση τομη ειναι υπεραρκετα. Χρυση τομη γιατι ουτε πολυ μακρυ ειναι, ουτε πολλα κυβικα εχει, ουτε τουρμπο ειναι κλπ. Αναφερω μερικα παραδειγματα που προφανως για σενα ειναι συν, αλλα για καποιους ειναι μειον. Αν δεν μπορεις να καταλαβεις οτι πολλοι εχουν αλλες προτεραιοτητες και αλλα κριτηρια απο σενα, δεν μπορω να βοηθησω.+1000000000000000
Μα πάνω απ' όλα είναι NISSAN!!!!!
Δηλαδή ξεχνάς συνεργεία ... -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Το QQ εχω οδηγησει το 2.0 προφανως οχι στον ιδιο βαθμο με το S40....τιποτα το συγκλονιστικο απολυτως! Και ειδικα σε ποιοτητα κυλισης απλα δεν υπαρχει επαφη...
Τα αστερακια του Ncap δεν μου λενε και πολλα, εχω αναλυσει την γνωμη μου σε πολλα ποστ....τα φρενα καλως ή κακος δεν τα χρειαστικα σε βαθμο που θα μου επιτρεψει να κρινω..
Μηπως μπερδευεις την αισθηση στον δρομο με την ουσια? Γιατι σε αισθηση και το πολο με τα 75 της μανας μου και το θεοκοντο σασμαν μια χαρα ειναι...σε ουσια ομως....
Σιγουρα ο καθενας εχει τα κριτηρια του...δωσε μου ενα λογο ομως ο οικογενειαρχης που αναφερεις να μην επιλεξει το Octavia που σε ολα οσα αναφερεις ειναι καλυτερο Εκτος απο το οτι ειναι της μοδας οντας SUVοειδες, δυσκολευομαι να βρω κατι αλλο!
ΥΓ: Εγω ουτε octavia θα αγοραζα...αλλα δεν μιλαμε για μενα!
Aρα το 1.6 δεν το εχεις οδηγησει. Και εχεις γραψει αρκετες φορες για 1-100 σε 12, 175 τελικη, κλπ. Αν το οδηγησεις ισως αλλαξεις λιγακι γνωμη. Φυσικα, δεν θα σε καλυψει για τι εχεις αλλες απαιτησεις. Αλλα τοσο χαλια δεν θα το βρεις.
Η ποιοτητητα κυλισης ειναι οντως χειροτερη. Αλλα μιλας για το πιο δυνατο σημειο του συγκεκριμενου αυτοκινητου. Και για πολλους, η δυνατοτητα να περασουν και απο ενα καροδρομο πιο ανετα αντισταθμιζει το μειονεκτημα.Τα αστερακια δεν λενε πολλα αλλα κατι λενε, οπως και οι μετρησεις 100-0.
Δεν αναφερομουν σε αισθηση. Ετσι κι αλλιως η αισθηση ειναι υποκειμενικη. Καθαρα για επιδοσεις μιλαω, απαντωντας στο κ###αργα που ανεφερες. Ξαναλεω, δεσ τις μετρησεις του αυτοτριτη, θα παρεις μια ιδεα. Εγω το εχω δει και στο δρομο, παρεα με πολλα αυτοκινητα.
Το οκταβια ειναι 30 ποντους μακρυτερο. Ειναι παντου (πλην πορτμπαγκαζ και πισω γονατων) μικροτερο σε χωρους. Ειναι τουρμπο και αυτο αποθαρυνει πολλους. Ειναι συντηρητικο για πολλους. Ειναι σκοντα για πολλους (οχι για μενα). Εχει 4 αστερια για καποιους. Αλλαζει συντομα για αλλους. Και σιγουρα, καποιοι εχουν κι αλλους λογους.
-
+1000000000000000
Δηλαδή ξεχνάς συνεργεία ...Δεν θελω να σε ταραξω, αλλα ειναι κατασκευασμενο στην Ευρωπη, εχει γαλλικο σασμαν και ιαπωνικο κινητηρα με γαλικα γονιδια.
Οπως ξαναειπα, ειναι σημαντικο να ξερεις τι παιρνεις, γιατι το παιρνεις και να μην νομιζεις οτι πηρες τελικα κατι αλλο.
-
Φίλε δεν με νοιάζει και ας είναι και από το Τατζικιστάν !!
Αν εσύ νομίζεις ότι εν έτη 2009 υπάρχουν γνήσια αυτ/τα (εννοώ αυτόχθονα) τότε πλανάσε..Σύγκρινε μου εσύ σε αξιοπιστία το γαλλοαγγλικόιαπωνέζικο Nissan με οποιοδήποτε ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ή ΙΤΑΛΙΚΟ αυτ/το (σε ίδια κατηγορία χρημάτων βέβαια..)
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
+1000000000000000
Δηλαδή ξεχνάς συνεργεία ...Δεν θελω να σε ταραξω, αλλα ειναι κατασκευασμενο στην Ευρωπη, εχει γαλλικο σασμαν και ιαπωνικο κινητηρα με γαλικα γονιδια.
Οπως ξαναειπα, ειναι σημαντικο να ξερεις τι παιρνεις, γιατι το παιρνεις και να μην νομιζεις οτι πηρες τελικα κατι αλλο.
Η συναρμολόγηση γίνετε στην Αγγλία σε ενα βραβευμένo εργοστάσιο και οχι στην Τσεχία στην Πολωνία η στην Ρουμανία οπως καποια κατα τα αλλα πανάκριβα ....γερμανικα!!!
Για σωστή ενημέρωση το σασμάν είναι ιαπωνικής σχεδίασης και το φοράνε και τα Renault(clio-megane)To φοράει εδώ και πολλα χρόνια το **micra SR ** & στο ενιαίο και κανένα απολύτως πρόβλημα και ο κινητήρας ΗR 1.600 για όσους δεν το γνωρίζουν ειναι δυναμομετρημενος 119 ίππους (133 έβγαζε το SR ) και με την nissan sport team εξάτμιση και φιλτρακι φτάνει τα 123 άλογα.
-
πάντως το QQ φαρδύ δεν είναι. Ιδίως το QQ+2 που το βγάλανε για SUV-πολυμορφικό δεν μπορεί να χτυπήσει σε χώρους ούτε τα πολυμορφικά, ούτε την τριάδα mitshubishi outlander-citroen-peugeot.
Σε 1.6 θεωρώ το peugeot 3008 πολύ καλύτερο ώς αυτοκίνητο. Καλύτερος κινητήρας, πολύ καλύτεροι χώροι καλύτερο σύστημα 2-κινητης μετάδοσης
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)