-
M' αρέσει που σήμερα έβαλα τα αδιαβροχάκια μου και τις γκετούλες μου, πήρα τη μηχανή μου και έφτασα στη δουλειά μου πιο στεγνός απ' ότι αν πήγαινα πεζός και πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλο δυνατό τρόπο.
Δεν μου αρέσει που στη γέφυρα κάτω από τη Συγγρού, στην αρχή της Καλλιρόης, λίγο πριν την Φρατζή είχε κλασικά πλημμυρίσει, αλλά όχι με βρόχινο νερό. Αναγκάστηκα να κάνω κύκλο να αποφύγω τα σκατόνερα...
-
Μ' αρέσει το τραγούδι 'Της άρνης το νερό', του Σταύρου Σιόλα, που παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης.
Δεν μ' αρέσει που ακόμα και το Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 'μετράνε' με οικονομικούς όρους!
Αν είναι να έχει έλλειμμα η ΕΤ, ας το έχει από κάτι που προάγει τον πολιτισμό! Το προτιμώ απ' το να πληρώνουμε τις μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων. -
Μ' αρέσει που ετοιμάζομαι πάλι να βγώ...
μ' αρέσει που το 'χω ξεφτυλίσει
-
Μ'αρέσει που βγήκα με την φίλη μου και που την ένιωσα σαν φίλη μου πραγματικά...
Δεν μ'αρέσει που με έχει πειράξει αρκετά κάτι που μου είπε η κοπέλα μου...
-
Μου αρέσει που έρχεται ο χειμώνας!
Δεν μου αρέσει που για ψύλλου πήδημα (ο Τζάκ πήδηξε από σποτ της ΤΙΜ) ο τεκνίκ γράφει εδώ μέσα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μου αρέσει που έρχεται ο χειμώνας!Δεν μου αρέσει που για ψύλλου πήδημα (ο Τζάκ πήδηξε από σποτ της ΤΙΜ) ο τεκνίκ γράφει εδώ μέσα.
μ' αρέσει να γράφω για ψύλλου πήδημα στο παρόν θέμα
μ' αρέσει που κάθε φορα που γράφω εδώ, το βράδυ είμαι μπουζούκια
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μου αρέσει που έρχεται ο χειμώνας!
Δεν μου αρέσει που για ψύλλου πήδημα (ο Τζάκ πήδηξε από σποτ της ΤΙΜ) ο τεκνίκ γράφει εδώ μέσα.
μ' αρέσει να γράφω για ψύλλου πήδημα στο παρόν θέμα
μ' αρέσει που κάθε φορα που γράφω εδώ, το βράδυ είμαι μπουζούκια
Πάλι στα μπουζούκια ρε τσογλάνι?
-
πάνε καλά οι δουλειές...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μ'αρέσει που βγήκα με την φίλη μου και που την ένιωσα σαν φίλη μου πραγματικά...Δε μου αρέσει που επιμένετε να βλέπετε γυναίκες σαν φίλες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μ'αρέσει που βγήκα με την φίλη μου και που την ένιωσα σαν φίλη μου πραγματικά...
Δε μου αρέσει που επιμένετε να βλέπετε γυναίκες σαν φίλες.
Δεν μου αρέσουν οι ανυπόγραφοι ....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν μου αρέσουν οι ανυπόγραφοι ....
Ούτε εμένα.
Δε μου αρέσουν όσοι φορούν παντελόνια μόνο και μόνο για να μη κρυώνουν.
Δε μου αρέσουν όσοι ηθικολογούν (ειδικά οι κατέχοντες ελάχιστα 'αξιώματα') και οι πράξεις τους έρχονται σε σύγκρουση με όσα λένε.
-
Mou αρεσει που χιονισε εδω και ασπρισαν ολα μεσα σε λιγα λεπτα (μαζι και εγω που ειμουν καβαλα στο ποδηλατο για το σπιτι)
Δε μου αρεσει που σημερα ειχε παγο και κοντεψα να φαω τα μούτρα μου....
(Παρήγγειλα χειμερινά λάστιχα για το......ποδήλατο....) Μη βαράτε ντεεεεε!
-
ποδήλατο στην Σουηδία με έλληνα (μεσόγειο τύπο γενικά) αναβάτη?
ΗΡΩΑΣ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποδήλατο στην Σουηδία με έλληνα (μεσόγειο τύπο γενικά) αναβάτη?ΗΡΩΑΣ!
(να μην τον πούμε Μ@Λ@Κ@??? )
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άστον ρε τον σάπιο, φίλες και καλά....καβάτζα...κρατάει επαφές....δεν κλείνει πόρτες! Μεταξύ μας είμαστε ρε.....όλοι τα έχουμε κάνει αυτά...παραδέξουτο!
-
Δεν μου αρέσει που η κατάσταση στη παιδεία έχει φτάσει σ' αυτό το διόλου κολακευτικό σημείο! (Καταλήψεις, απεργίες, εντάσεις, ξύλο, καταστροφές σε σχολεία, 'school-made κινηματογραφικές παραγωγές')
Από την άλλη όμως μου αρέσει που μαθητές και φοιτητές χρησιμοποιούν το τελευταίο μέσο αντίδρασης που τους έχει απομείνει, αυτό της κατάληψης! Πέρα από τα αποτελέσματα που έχει φέρει και τις αντιδράσεις (ένθερμης υποστήριξης ή αντιθέτως έντονης κριτικής και κατακραυγής) που έχει προκαλέσει, δείχνει πως η σημερινή νεολαία δεν δέχεται πια άκριτα οτιδήποτε της προσφέρεται στο πιάτο...
-
Μ'αρέσει απίστευτα πολύ το τελευταίο album των killers... 2 μέρες το ακούω μέρα-νύχτα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μ'αρέσει απίστευτα πολύ το τελευταίο album των killers... 2 μέρες το ακούω μέρα-νύχτα!ψαχνω να δω ποσες φορες το χεις πει...
και το προηγουμενο ειναι πολυ καλο...
-
άπειρες...
και τα dvd μου έμειναν. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
άπειρες...
και τα dvd μου έμειναν.'δέστα'
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]