-
Και εμένα μου αρέσει να τις βλέπω (συνήθως) αλλά προς θεού όχι να τις ακούω!!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Και εμένα μου αρέσει να τις βλέπω (συνήθως) αλλά προς θεού όχι να τις ακούω!!!!κάποιες -επιλεκτικά- μ' αρέσει και να τις ακούω
-
Κοίτα να δεις τον όρο σκυλούδες τον έχουμε ξεχειλώσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι κάθε τραγουδίστρια που τραγουδά λαϊκά τραγούδια σκυλού!!! Κάθε άλλο μάλιστα. Υπάρχουν εκπληκτικές φωνές που αξίζει φυσικά να ακούσεις. Εγώ μιλάω για τις πραγματικές σκυλούδες!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Κοίτα να δεις τον όρο σκυλούδες τον έχουμε ξεχειλώσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι κάθε τραγουδίστρια που τραγουδά λαϊκά τραγούδια σκυλού!!! Κάθε άλλο μάλιστα. Υπάρχουν εκπληκτικές φωνές που αξίζει φυσικά να ακούσεις. Εγώ μιλάω για τις πραγματικές σκυλούδες!!!το ανέφερα σε απάντηση του φίλου elteo περί σκυλούδων.
την Πέγκυ Ζήνα δεν τη θεωρώ σκυλού, την ακούω και μ' αρέσει ,
('έχει σύννεφα απόψε...' )αλλά και σκυλού που τη χαρακτηρίζουν πολλοί,
πάλι την ακούω,
δε στέκομαι στον χαρακτηρισμό. -
Μ' αρέσει πάαααααρα πολύ το συναίσθημα του να ακούω τις πρώτες νότες ενός καινούριου cd περιεργάζοντας (και μυρίζοντας) το φρέσκο-φρέσκο booklet!
Ναι ρε! Είμαι ανώμαλος! Παίζει πρόβλημα; ,
Μ' αρέσει που ακούω ξανά μουσική από το στερεοφονικό μου και από τα ωραία akg μου! Θάνατος στα ηχειάκια του pc!
Δεν μ' άρεσε που έπρεπε να ασχοληθώ 2 ώρες με το σπίτι για να το φέρω στα ίσια του, μετά από 2 μήνες απουσίας...
-
αν.....Πέγκυ σκυλού,
τότε technik...σκίλουρος (διασταύρωση σκύλου + σκίουρου) -
Δεν αντέχω Βανδή, Κοκκίνου, Βίσση.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν αντέχω Βανδή, Κοκκίνου, Βίσση.Ας περιμένουμε μέχρι να εμφανιστεί στην πίστα η Τζούλια μας...(Αλεξανδράτου)
-
Εντάξει, ΚΟΥΚΛΑΡΑ είναι, αλλά μην έχουμε και απαίτηση να γίνει και τραγουδίστρια... Τι θα πρωτοκάνει πια αυτή η γυναίκα;
-
μπορεί να ξεκινήσει βγαίνωντας ΔΕΥΤΕΡΗ σε πεντε εξι διαγωνισμούς ακόμα!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ας περιμένουμε μέχρι να εμφανιστεί στην πίστα η Τζούλια μας...(Αλεξανδράτου)
Φοβερή τραγουδίστρια Pasxos, έτσι;;;;;;;;;;;;;;;
-
Φωνάρα!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
αν.....Πέγκυ σκυλού,
τότε technik...σκίλουρος (διασταύρωση σκύλου + σκίουρου)Μου αρέσει η αυτογνωσία μερικών...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αν.....Πέγκυ σκυλού,
τότε technik...σκίλουρος (διασταύρωση σκύλου + σκίουρου)Μου αρέσει η αυτογνωσία μερικών...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Φωνάρα!Ναι... Φωνάρα κατά Ζαμπέτα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ας περιμένουμε μέχρι να εμφανιστεί στην πίστα η Τζούλια μας...(Αλεξανδράτου)
Φοβερή τραγουδίστρια Pasxos, έτσι;;;;;;;;;;;;;;;
Eίναι να την ακούς να τραγουδάει το :'Μεεετααα τις 2 τα κάνω όλλλαααααα....'
-
Αναποδα. 'Τα κάνω όλα μετα τις δυο' πάει!
-
-
Αυτη τα κανει και ετσι και αναποδα.....
-
Μου αρέσει που η Ελλάδα έχει πάρα πολλά μέρη για να πάς διακοπές και ακόμα περισσότερα για να μείνεις.
Δε μου αρέσει που οι 'ξενοδόχοι' εκμεταλεύονται μέχρι αηδίας (τους αλοδαπούς ειδικά) προσφέροντάς τους τρύπες που τις ονομάζουν δωμάτια σε τιμές ξενοδοχείου πολυτελείας.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]