-
-
skyFlash, ναι...
-
Κι εμένα μου αρέσει που πρόλαβα να πάρω και τη δεύτερη MP4-20, ενώ μάλιστα ήταν κρατημένη για άλλον , διότι τώρα μπορώ να φτιάξω τα μονοθέσια και των δύο πιλότων μας του 2005... ΟΚ, του πιλότου και του παλτού δηλαδή, αλλά τέλος πάντων, και να τα τοποθετήσω εκεί που τους αξίζει, δηλαδή εδώ!
Όσο για το Stuka, Κωνσταντίνε, σου χρειάζεται ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ κάτι τέτοιο. Μην φτιάχνεις μοντέλα πριν το αποκτήσεις, είναι κρίμα! Και η τιμή του είναι αρκετά χαμηλή (περίπου 100
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Καλημέρα και σ' εσένα χρυσή μου (corsair)...Καλημερα και σε σενα μελομαρονακι μου... Το βραδυ οπως ειπαμε... σε θελω πλυμμενη και ξυρισμενη Εγω θα ερθω σκετος με την βαρβατιλα μου
Τα υπολοιπα τα αφηνω στην φαντασια των συμφορουμιτων.... -
Moυ αρέσει το sim-racing (GTR, GTL, LFS...)
Μου αρέσει ο online ανταγωνισμός!
Δεν μου αρέσει όταν δεν έχω χρόνο...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Καλημέρα και σ' εσένα χρυσή μου (corsair)...
Καλημερα και σε σενα μελομαρονακι μου... Το βραδυ οπως ειπαμε... σε θελω πλυμμενo και ξυρισμενo Εγω θα ερθω σκετη με το άρωμά μου
Τα υπολοιπα τα αφηνω στην φαντασια των συμφορουμιτων....Ok baby!!! Θα το κάνω κι απόψε το ψυχικό...
-
Δεν μου αρέσει που έφτασαν τα Χριστούγεννα και δεν φαίνεται προοπτική στις επόμενες μέρες για σκι στα κοντινά Χ.Κ.
-
Να συμπληρώσω κάτι;
ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ, μα ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ
τα μηνύματα του στυλ 'Εύχομαι Χρόνια Πολλά με υγεία, πρόοδο και χαρά. Τάδε Ταδόπουλος' που έρχονται κάθε τέτοιες μέρες δεκάδες στο κινητό μου από γνωστούς (συνήθως) και αγνώστους (σπανιότερα) και δείχνουν ότι έγραψε κάποιος ένα μήνυμα και χρεώθηκε 189 φορές για να στείλει την ίδια ανούσια ανοησία σε 189 άτομα.
Προτιμώ χίλιες φορές να μη μου στείλεις τίποτα και ΑΝ με δεις, ακόμα και ένα μήνα αργότερα στο δρόμο, να μου χαμογελάσεις, να μου κάνεις μια καλή χειραψία και να μου ευχηθείς καλή χρονιά! Αυτό θα το πιστέψω και το τιμώ! Το άλλο είναι φαιδρό και υποκρισία!!! (ακόμα και αν αυτή η δημοσίευση είναι με αφορμή μήνυμα που μου ήρθε από άτομο που εκτιμώ και ξέρω ότι με εκτιμά)
Παρόλα αυτά, Χρόνια Πολλά!
-
Δεν μ' αρέσουν τα κάλαντα! Ποιο @%#$^ ξύπνησε και ήρθε να τα πει στις 7 και κάτι;
Αφήστε που δεν λένε κάλαντα, στην ουσία χτυπάνε την πόστα και περιμένουν τα λεφτά. Βαριούνται μέχρι και να τα πουν!
Ευτυχώς μετά εξαφανίστηκα απ' το σπίτι και γλίτωσα.
Υπογραφή
Ο μίζερος. -
Μ' αρέσει που, πάλι σήμερα, περίμενα από το πρωί τα παιδιά να πουν τα κάλαντα, όπως έκανα κι εγώ μικρός. Και, στον πρώτο, έδωσα και το μεγαλύτερο ρεγάλο!
Δεν μ' αρέσει που, όλο και περισσότεροι γονείς, αναγκάζονται να ακολουθούν τα παιδιά τους, τέτοιες μέρες, όταν αυτά λένε τα κάλαντα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μ' αρέσει που, πάλι σήμερα, περίμενα από το πρωί τα παιδιά να πουν τα κάλαντα, όπως έκανα κι εγώ μικρός. Και, στον πρώτο, έδωσα και το μεγαλύτερο ρεγάλο!Δεν μ' αρέσει που, όλο και περισσότεροι γονείς, αναγκάζονται να ακολουθούν τα παιδιά τους, τέτοιες μέρες, όταν αυτά λένε τα κάλαντα!
Δυστυχώς έτσι είναι.
Δε μου αρέσει ότι κάθε φέτος και λιγότερα παιδιά βγαίνουν για 'να τα πουν'.
Μπορεί να είναι ίσως ενοχλητικό αλλά κάποια πράγματα πρέπει να μένουν κι όχι να χάνονται.(Υπήρξες και μικρός μεσιέ koYk; Βρε τι μαθαίνει κανείς. )
-
ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ όταν φέυγω από το λιμάνι της Σούδας (Χανιά) για Πειραιά.
ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ να βλέπω παντού ό,τι γίνεται
να γίνεται για τα φράγκα.ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ να βλέπω το κάθε μλκσμένο να
έχει σαν πρότυπο το κάθε άλλο μλκσμένο από
τις σαβούρες στυλ Fame story.ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που υπάρχουν τόοοσοι χάροι
οδηγοί κυρίως ηλικιωμένοι και γριές
που ο Χάρος τoυς έχει ξεχάσει και κυκλοφορούν με
αμαξάρες που δεν βλέπουν που αρχίζει και που τελειώνει το όχημα.ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που τα πάντα ακριβαίνουν και οι #%^%% μισθοί
είναι χαμηλοί.ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που δε χιονίζει στην Αθήνα.
ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που δεν έχει άλογα το Swift μου.
ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που για να δω ένα metal festival θα πρέπει
να πάω Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία κι εδώ το Rockwave είναι
για τον λούτσο καβάλα.ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που χαλιέμαι τόσο.
ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που τόση ώρα γράφω.
ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ όταν φτάνω στο λιμάνι της Σούδας (Χανιά).
ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ όταν βοηθώ κάποιον που το χρειάζεται.
ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ όταν τη 'νύφη' την πληρώνει αυτός που πρέπει.
ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ που δε δουλεύω τώρα και λιώνω στον ύπνο και στα drums.
ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ που έρχονται Χριστούγεννα και θα πάω να πάρω κάνα παιχνίδι για μένα.
ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ τα high heels.
ME ΦΤΙΑΧΝΕΙ το Swift μου όταν είναι πλυμμένο.
ME ΦΤΙΑΧΝΕΙ ο SPONGEBOB SQUAREPANTS
Μα πάνω απ'όλα ΦΤΙΑΧΝΟΜΑΙ όταν κάθομαι πίσω από το drum kit και βαράω με το καινούριο μου διπλοπέταλο !!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δυστυχώς έτσι είναι.Δε μου αρέσει ότι κάθε φέτος και λιγότερα παιδιά βγαίνουν για 'να τα πουν'.
Μπορεί να είναι ίσως ενοχλητικό αλλά κάποια πράγματα πρέπει να μένουν κι όχι να χάνονται.Εγώ ολόκληρη την χθεσινή μέρα δέν κατάλαβα κάν οτι ήταν παραμονή Χριστουγέννων, άν δέν ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά δέν θα διέφερε σε τίποτα απο μιά συνηθισμένη Κυριακή.
Για κάλαντα .... ούτε για δείγμα -
Καποτε μου λεγαν οι γονεις μου οτι τις γιορτες τις καταλαβαινεις μονο οταν εισαι παιδι... και παίρνεις διακοπες απ τα μα8ηματα...
δεν τους πιστευα..αλλα τελικα ειχαν απολυτο δικαιο.. μεχρι και φοιτητης ηταν τελειως διαφορετικα τα πράγματα σε σχεση με τωρα που ειμαι στη δουλεια και στο τρέξιμο. -
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Καποτε μου λεγαν οι γονεις μου οτι τις γιορτες τις καταλαβαινεις μονο οταν εισαι παιδι... και παίρνεις διακοπες απ τα μα8ηματα...Tώρα άν δουλεύεις πρέπει να έχεις συμπληρώσει εξάμηνο στον ίδιο εργοδότη για να καταφέρεις να πάρεις 2 - 3 μέρες άδεια
-
Θεωρητικά όχι πλέον. Μπορείς να πάρεις άδεια από την πρώτη μέρα εργασίας, ανάλογη βέβαια με το χρονικό διάστημα εργασίας.
Πχ αν δικαιούται κάποιος 24 μέρες το χρόνο και δουλέψει 1 μήνα, δικαιούται στο τέλος του μήνα 24/12=2 μέρες. -
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Δυστυχώς έτσι είναι.
Δε μου αρέσει ότι κάθε φέτος και λιγότερα παιδιά βγαίνουν για 'να τα πουν'.
Μπορεί να είναι ίσως ενοχλητικό αλλά κάποια πράγματα πρέπει να μένουν κι όχι να χάνονται.Εγώ ολόκληρη την χθεσινή μέρα δέν κατάλαβα κάν οτι ήταν παραμονή Χριστουγέννων, άν δέν ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά δέν θα διέφερε σε τίποτα απο μιά συνηθισμένη Κυριακή.
Για κάλαντα .... ούτε για δείγμαΚαποτε μου λεγαν οι γονεις μου οτι τις γιορτες τις καταλαβαινεις μονο οταν εισαι παιδι... και παίρνεις διακοπες απ τα μα8ηματα...
δεν τους πιστευα..αλλα τελικα ειχαν απολυτο δικαιο.. μεχρι και φοιτητης ηταν τελειως διαφορετικα τα πράγματα σε σχεση με τωρα που ειμαι στη δουλεια και στο τρέξιμο.Οι περισσότεροι αυτό παθαίνουμε. Δυστυχώς η ρουτίνα μας κάνει να μη καταλαβαίνουμε τι ήρθε και τι πέρασε.
-
Εκτός και αν είσαι εκπαιδευτικός...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εκτός και αν είσαι εκπαιδευτικός...Είπαμε εργαζόμενοι.
-
Μ' αρέσει το τζάκι μου που άναψα πριν λίγο...
Μ' αρέσουν οι πατάτες που έβαλα να ψήνονται μέσα.Δεν μ' αρέσει που δεν έχω και 2-3 κομμάτια λουκάνικο ή απάκι για να ψήσω επίσης... Πού πάω χωρίς όπλα στον πόλεμο ο κάφρος;
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]