-
Κάθε Κυριακή που παίρνω το Βήμα,στο ένθετο Βηmagazino έχει μια στήλη όπου δημοσιογράφοι γράφουν τί τους άρεσε και τι όχι στην καθημερινή τους ζωή την προηγούμενη εβδομάδα..Ανοίγω λοιπόν το θέμα με σκοπό να γράφουμε τί μας αρέσει και τί όχι από την καθημερινότητά μας..Αυτά μπορεί να είναι και άσχετα μεταξύ τους φυσικά...
Έχουμε και λέμε:
Μ'αρέσει που καλοκαιριάζει,η θερμοκρασία ανεβαίνει και η άνοιξη είναι εδώ!
Δε μ'αρέσει που κάθε μέρα συναντώ μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη όταν γυρνάω απ τη σχολή..
-
Κάθε Κυριακή που παίρνω το Βήμα,στο ένθετο Βηmagazino έχει μια στήλη όπου δημοσιογράφοι γράφουν τί τους άρεσε και τι όχι στην καθημερινή τους ζωή την προηγούμενη εβδομάδα..Ανοίγω λοιπόν το θέμα με σκοπό να γράφουμε τί μας αρέσει και τί όχι από την καθημερινότητά μας..Αυτά μπορεί να είναι και άσχετα μεταξύ τους φυσικά...
Έχουμε και λέμε:
Δε μ'αρέσει που κάθε μέρα συναντώ μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη όταν γυρνάω απ τη σχολή..
-
Έχουμε και λέμε:
-
πολυτεχνούπολη;
Μ'αρέσει που ο Πασχάλης ταλαιπωρείται γυρίζοντας από την σχολή του(καλά να πάθεις γαύρε )
**Δεν μ'αρέσει **η αγενέστατη συμπεριφορά και η νοοτροπία που ''κουβαλάνε'' όλο και περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι
-
M'αρέσει που με αυτόν τον καιρό τα πρωινα της Κυριακής όλη η φυση ειναι γεμάτη μυρωδιές και χαίρεσαι ποδήλατο..
Δεν μ'αρέσει ο θόρυβος από τα δίχρονα/τετράχρονα μηχανάκια που διαταράσσουν την ισορροπία στα μονοπάτια του Υμηττού και της Πάρνηθας.
-
Μ' αρέσει που φεύγω πλέον από τη δουλειά και φοράω γυαλιά ηλίου
Δεν μ' αρέσει που όταν πηγαίνω στη δουλειά το κάνω μέσω Κηφισού
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
πολυτεχνούπολη;Μ'αρέσει που ο Πασχάλης ταλαιπωρείται γυρίζοντας από την σχολή του(καλά να πάθεις γαύρε )
**Δεν μ'αρέσει **η αγενέστατη συμπεριφορά και η νοοτροπία που ''κουβαλάνε'' όλο και περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι
Πολυτεχνούπολη ναι..
Μ'αρέσει που ο Γιάννης θα πάρει το Fiesta και θα είμαι συνοδηγός στο στρώσιμο...!!!
**Δε μ'αρέσει ** να περιμένω στις ουρές στα βενζινάδικα για να μου πιάσουν τον π@π@!!!Αμάν μ αυτές τις απεργίες.
-
Μ' αρέσει που, σ' αυτά που δεν μου αρέσουν, μπορώ να δω κάτι που μ' αρέσει
Δε μ' αρέσει που δεν βρίσκω άλλους να σκέφτονται θετικά...
-
Μαρεσει που ολοι παλι τρωνε ξανα κοτοπουλα...
Δεν μαρεσει που τα εκανα σαλατα παλι με τις γκομενες
-
μ'αρεσει που καταφέρνω και φευγω νωρίς απο το γραφείο παρόλο που είναι peak season...
δεν μ'αρεσει που τσακώθηκα χτες με τον καλυτερο μου φίλο για μ@@@κια λόγο και τωρα δεν μιλάμε -
Μ'αρεσει που το Σαββατο θα παμε touring με το Renault Club στην Λιμνη Πλαστηρα...
Δεν μ'αρεσει που εχω να δωσω εξετασεις τη Δευτερα....
-
μ'αρεσει το clio RS
δεν μ'αρεσει που δεν ειναι δικό μου....
-
Μ' αρέσει που έχω 12 μέρες άδεια διαθέσιμη από πέρσι χωρίς (φυσικά) να έχω αγγίξει τη φετινή.
Δεν μ' αρέσει που ακόμα δεν καταφέρνω να την πάρω.
-
Μ' αρέσει ΠΟΛΥ που ανοίγει πάλι ο καιρός...
ΔΕΝ μ' αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ που και αυτό το καλοκαίρι θα το περάσω μακριά από παραλίες...
-
MARESI ειναι μια ουγγρική γαλακτοβιομηχανια (http://www.maresi.hu)
DE MARESI ...δε βγάζει τίποτα το google!!! -
nasos79 & manosk
Μην κάνετε το λάθος με τις διακοπές..είναι ΠΑΝΤΑ απαραίτητες..Έχω δει άτομα που δεν έχουν πάει διακοπές γενικά ή σε κάποιο νησί και για 2 χρόνια είναι φυτά...!!! Από την άλλη βέβαια έχουμε και άλλα κλασσικά παραδείγματα (όπως ο πατέρας μου ) που δεν πάνε ποτέ διακοπές...Τί να πείς...;
-
Στο χέρι μου είναι; Αν σου πω και τί δουλειά κάνω θα κουφαθείς που δεν μπορώ να πάρω άδεια. Πάντως το καλοκαίρι πήρα 3 βδομάδες, αλλά από τότε...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
nasos79 & manoskΜην κάνετε το λάθος με τις διακοπές..είναι ΠΑΝΤΑ απαραίτητες..Έχω δει άτομα που δεν έχουν πάει διακοπές γενικά ή σε κάποιο νησί και για 2 χρόνια είναι φυτά...!!! Από την άλλη βέβαια έχουμε και άλλα κλασσικά παραδείγματα (όπως ο πατέρας μου ) που δεν πάνε ποτέ διακοπές...Τί να πείς...;
Πέρυσι έκανα 5-6 μπάνια... Πρόπερσι, έκανα λίγα παραπάνω στη Λέσβο που ήμουν φαντάρος... Θες να συνεχίσω; Άστο, θα χαλάσουμε το θέμα!
Φέτος πάντως θα λείψω 10 μέρες, θα πάω Μονακό για το GP... Σαν ψέμα μου φαίνεται!!!
-
Μ' αρέσει το αυτοκίνητό μου
Δε μ' αρέσει που σταμάτησα τα μαθήματα Ιαπωνικών
-
**Μ'αρέσει **το στυλ αυτοκινήτου του VW Concept A (και ψηλό και τετρακίνητο με ολίγον κουπέ και αρκετά ανοιχτό)
**Δεν μ' αρέσει **που πεθαίνει το σαράβαλό μου και από στιγμή σε στιγμή θα μείνω από αυτοκίνητο και δεν υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον για τα γούστα μου (και προσιτό) καινούργιο αυτοκίνητο για να αγοράσω....
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]