-
Moυ αρέσει
->να πλένω το αμάξι μου και να μένει καθαρό
->οι λιακάδες
->ο ερχομός του Πάσχα
->ο Free 98.0 Mhz με την μουσική από τα 80sΔεν μου αρέσει
->το ανελέητο μποτιλιάρισμα στην Μεσογείων
->η γύρη που βρίσκεται ΠΑΝΤΟΥ
->που αρχίζουν να παρκάρουν πάλι όπου βρίσκουν οι Αθηναίοι τα αμάξια τους στην πόλη μου για να πάνε στα νησιά ενόψει καλού καιρού (καραδοκούν όμως κλήσεις σας το λέω συμβουλευτικά ) -
Μου αρέσει η διαδρομή από το Ξυλόκαστρο προς τα Τρίκαλα κορινθίας (καθημερινή-όχι Σ/Κ) με ανοικτό αυτοκίνητο και τη μυρωδιά από τις ανθισμένες λεμονιές και πορτοκαλιές...
Δε μ'αρέσει που το κλιπ από το τραγούδι της γιούροβίζιον έχει πρωταγωνιστή ένα ΜΒ 190SL. Χαλάστηκα όταν το είδα να το κοπανάει έτσι...
-
Μ' αρέσει που κάποιοι/ες γυρνάνε και σου χαμογελάνε, αν σταματήσεις με το αυτοκίνητο και τους αφήσεις να περάσουν...
Δεν μ' αρέσει ο πρωινός πονοκέφαλος μετά το ποτό...
-
Δεν μ' αρέσει απλά, με τρελαίνει αυτό που έχουν κάνει οι mods σήμερα!!!
Πληκτρολογείς alfa (χωρίς κενά εννοείται) και εμφανίζεται VW. Το ίδιο μεταξύ προπέλας και mercedes!!!!
edit: Και μεταξύ ferari (σκόπιμα ανορθόγραφα) και porsche...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!
-
Μου αρέσει που πάλι τα μικρούλια θα φορέσουν τα καλοκαιρινά τους και θα ανοίξει το μάτι μας...
Δεν μου αρέσει που θα μείνουμε στο μάτι...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν μ' αρέσει απλά, με τρελαίνει αυτό που έχουν κάνει οι mods σήμερα!!!Πληκτρολογείς a l f a (χωρίς κενά εννοείται) και εμφανίζεται VW. Το ίδιο μεταξύ προπέλας και mercedes!!!!
edit: Και μεταξύ ferari (σκόπιμα ανορθόγραφα) και porsche...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!
για δοκιμάστε να γράψετε μάζντα μχ5 (στα αγγλικά)!
-
MAZDA MX5
mazda mx5
mazda MX5Τι δεν κάνω καλά;;;
-
mazda mx5
ferari
^^^^Καλαααααααά.... (edit)ΦΤΟΥ! Πάλι το ίδιο βγαίνει ( )
-
όχι, απλά η πλάκα τελείωσε
την ώρα που το έγραψα, mazda mx5 --> cadillac eldorado
-
**boost! **να έχω το φίλτράκι από τα στριφτά στο στόμα, να γελάω και να μου πέφτει!
oust! αυτό σημαίνει πως μάλλον καπνίζω πολύ
boost! να περνάω χαμηλωμένα αμάξια! που πάς ρε βλάκα με 5εκαταοστά χαμήλωμα στο νταμάρι της αθήνας!
boost! τα όρια ΟΛΩΝ των αυτοκινήτων. Και δεν υπάρχουν βαρετά αμάξια, αλλά μόνο βαρετοί οδηγοί
oust! η ενότητα 'ελληνικοί αγώνες'. Δεν είναι η γκρίνια και οι κόντρες μόνο αλλά το κατίνικο στυλ με βρώμα μπαρούφας ελληνικού συνεργείου
**oust! **οι διάφοροι πακιστανοαλβανοί στα φανάρια! 9+ το βράδυ, εγώ από το πρωϊ στη δουλειά και αυτοί να θέλουν με χαζοτσαμπουκά να καθαρίσουν το παρμπρίζ. Μας πρήζουν για τζαμί; Ούτε τζάμι...
**boost! **o...παύλος! το βαφτιστήρι μου. Λόγος να γυρνάω πριν τις 10 σπίτι για να τον πετυχαίνω να..τα λέμε και να βελτιώνουμε το πως λέμε..βουμ βουμ. Δωρητής χαμογέλου! (με 8 ολόκληρα δόντια παρακαλώ-ο παυλος είναι 1χρόνου και 10ημερών). -
Μ' άρεσε που πήγα εκδρομουλα χτες προς Σούνιο πλευρά, παρέα με όμορφη ύπαρξη και αράξαμε στα βραχάκια απολαμβάνοντας ήλιο και δροσούλα...
Δεν μου αρέσει που με την δροσούλα (και με την παρέα ) δεν πήρα χαμπάρι ότι ο ήλιος με έκανε σαν αστακό στο σβέρκο... Και τσούυυυυζειιιιιι....
-
Μ' αρέσει που έχω δεύτερη δουλειά -και μπορώ να καλύπτω πλήρως τα έξοδά μου (χωρίς γονικές παροχές) και δεν μου αρέσει που πλέον δεν έχω καθόλου χρόνο για τους δικούς μου ανθρώπους!
-
Μου αρεσει οταν στις ασχημες εποχες υπαρχουν καποια αδελφικα φιλαρακια που ειναι διπλα πραγματικα και ταξιδευουν πολλα χιλιομετρα για να το κανουν !!
Δεν μου αρεσει η φαση(εσωτερικη μαχη-δοκιμασια) οταν υστερα απο αρκετο χρονο, πρεπει να πληγωσεις καποιον που πραγματικα αγαπας και ΣΕ αγαπαει με ανταλαγμα την προσωπικη σου ελευθερια και το δικαιωμα να δοκιμασεις κατι καινουριο ...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Δεν μου αρεσει η φαση(εσωτερικη μαχη-δοκιμασια) οταν υστερα απο αρκετο χρονο, **πρεπει να πληγωσεις καποιον που πραγματικα αγαπας και ΣΕ αγαπαει με ανταλαγμα την προσωπικη σου ελευθερια και το δικαιωμα να δοκιμασεις κατι καινουριο ... **
Δεν βγάζω νόημα από τα bold...Θεωρώ ότι αυτά τα δύο δεν συμβαδίζουν και αποτελεί μια όχι και τόσο αντρίκια δικαιολογία...
-
Μου αρέσει που κάποια πολύ καλά φιλαράκια, όταν χρειάστηκε να τα 'δοκιμάσω' άθελά μου σε δική μου δοκιμασία, ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω...
Δεν μου αρέσει που χρειάστηκε να τα 'δοκιμάσω'...
-
Μου αρέσει που ανοίγει ο καιρός
Δε μου αρέσουν κομπλεξικά ανθρωπάκια σαν τον ιδιοκτήτη 360 Modena, Κυριακή απόγευμα στην Πλατεία Κολωνακίου, που έκανε ντριφτ στα φανάρια
-
M'αρεσει η Ελλαδα μας με τα πανεμορφα τοπια...
Δεν μ'αρεσει που καθε φορα που θα βγω στην εθνικη οδο θα βρεθουν αρκετοι καφροι που θα κανουν μαμακιες.. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μου αρέσει που ανοίγει ο καιρόςΔε μου αρέσουν κομπλεξικά ανθρωπάκια σαν τον ιδιοκτήτη 360 Modena, Κυριακή απόγευμα στην Πλατεία Κολωνακίου, που έκανε ντριφτ στα φανάρια
Μπορεί απλά να ήταν λίγο κουλός και να του έφυγε...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μπορεί απλά να ήταν λίγο κουλός και να του έφυγε...Σε ΟΛΑ τα φανάρια προς, σε και από την πλατεία;
(Καλά, κι εγω γέλασα με την παρτη του, άμα χτυπουσε ομως κανενα κακομοιρη σε κανα πεζοδρομιο, δε θα γελουσε κανενας... )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μπορεί απλά να ήταν λίγο κουλός και να του έφυγε...
Σε ΟΛΑ τα φανάρια προς, σε και από την πλατεία;
(Καλά, κι εγω γέλασα με την παρτη του, άμα χτυπουσε ομως κανενα κακομοιρη σε κανα πεζοδρομιο, δε θα γελουσε κανενας... )
Σκέψου να έχεις τέτοιο αμάξι και να μην μπορείς να το στρίψεις με τίποτα!!!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]