-
Μ' άρεσε η όμορφη κοπελίτσα που οδηγούσε με φουστίτσα και με μισάνοιχτα τα πόδια... Μου έφτιαξε τη μέρα!
Δεν μ' άρεσε το υπεροπτικό, υπεράνω και δήθεν υφάκι της... Μου την ξαναχάλασε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μου αρέσει η νάνσυ αλεξιάδη (πολύ)...E τότε εσύ δεν πρέπει να δεις τη σασα μπαστα...θα πέσεις ξερός...!!!
-
Tι τοπικ και αυτο? Μου εφτιαξε την διαθεση...
Μαρεσει...ο καιρος στην Ελλαδα και οι βολτες με την Alfa!
Δεν μαρεσει...που χθες ηρθα Αγγλια και χωρισα μετα απο 3 χρονια σχεσης.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μου αρέσει που πάλι τα μικρούλια θα φορέσουν τα καλοκαιρινά τους και θα ανοίξει το μάτι μας...Δεν μου αρέσει που θα μείνουμε στο μάτι...
Μ'αρέσει που σου αρέσουν τα μικρούλια και τα καλοκαιρινά τους...
Δεν μου αρέσει που δεν είσαι από τα μέρη μου να ανοίξει το μάτι σου μαζί μου!
-
Ο χρήστης BMWeya έγραψε:
Μου αρέσει που πάλι τα μικρούλια θα φορέσουν τα καλοκαιρινά τους και θα ανοίξει το μάτι μας...
Δεν μου αρέσει που θα μείνουμε στο μάτι...
Είπα κάτι βρε και το έδεσες κι εσύ κόμπο... Δεν είμαι για μικρούλια, σοβαρός άνθρωπος, 27 χρονών...
(ΟΚ, οι υπόλοιποι που θα διαβάσετε το 'σοβαρός άνθρωπος', μη με εκθέσετε, εντάξει;;; )
-
Μου αρέσει που πάλι τα μικρούλια θα φορέσουν τα καλοκαιρινά τους και θα ανοίξει το μάτι μας...
Είπα κάτι βρε και το έδεσες κι εσύ κόμπο... Δεν είμαι για μικρούλια, σοβαρός άνθρωπος, 27 χρονών...
(ΟΚ, οι υπόλοιποι που θα διαβάσετε το 'σοβαρός άνθρωπος', μη με εκθέσετε, εντάξει;;; )
[Manuel από το Faulty Towers mode ON]
I knoow nooothing!!!
[Manuel από το Faulty Towers mode OFF]
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
[Manuel από το Faulty Towers mode ON]I knoow nooothing!!!
Ναι ρε, δώστε με στεγνά!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
[Manuel από το Faulty Towers mode ON]I knoow nooothing!!!
-Manuel, there's too much butter on those trays!
-Ah, no senor, not 'on those trays', 'un, dos, tres'! -
Μ'αρέσει η Αθήνα όταν αδειάζει κάθε Χριστούγεννα Πάσχα και 15Αύγουστο και περιμένω και πάλι να την δω άδεια
Δεν μου αρέσουν τα άσπρα βανάκια των διαφημιστικών που είναι παρκαρισμένα στην άκρη του δρόμου και απο μακρυά μοιάζουν για μπλόκο -
Mου αρέσει, που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η γαρδένια στο μπαλκόνι μου είναι έτοιμη να πετάξει και πάλι τα αρωματισμένα λευκά άνθη της...
Δε μου αρέσει, που όλοι τη θαυμάζουν, ρωτώντας με πώς τα κατάφερα (λές και είμαι ανθοκόμος)
Δε μ' αρέσει αυτή η συζήτηση,...στο τέλος θα τη ματιάσουν! -
Οκ, γράψε λάθος... εγώ πάντως γνωρίζω 27αρηδες χειρότερους από 17αρηδες αλλά μάλλον έπεσα στην περίπτωση!
-
Μου αρέσει το καινούριο μου playstation 2, που πήρα με 118 ευρώ...
Δεν μου αρέσει που θα χρειαστεί να σκάσω άλλα 50 για ένα παιχνίδι και μία κάρτα μνήμης, για να μπορώ να το απολαύσω...
-
Μου αρέσει (τρελλαίνομαι!) η Ferrari 360 Modena (κόκκινη, με το κιβώτιο F1 κτλ) που δοκίμασα προ ημερών. Απερίγραπτη!
Δε μου αρέσει καθόλου, μα καθόλου, που από τα -
[quote='gauguin']Μου αρέσει (τρελλαίνομαι!) η Ferrari 360 Modena (κόκκινη, με το κιβώτιο F1 κτλ) που δοκίμασα προ ημερών. Απερίγραπτη!
[quote='gauguin']Μου αρέσει (τρελλαίνομαι!) η Ferrari 360 Modena (κόκκινη, με το κιβώτιο F1 κτλ) που δοκίμασα προ ημερών. Απερίγραπτη!
Μ'αρεσει που θα φυγω απο την Αθηνα για να κανω Πασχα στο Λεωνιδιο...
Δεν μ'αρεσει που στις Εθνικες οδους θα δω πολλα ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ. -
Μ' αρέσει που θα μείνω στην Αθήνα και θα αδειάσει λίγο για μένα και το αυτοκίνητό μου (όχι ότι δε θα ήθελα να φύγω)
Δε μ' αρέσει που έχω το διάβασμα να μου χαλά την ξεγνοιασιά των διακοπών...!
-
Μ'αρέσει το miata του Opteriou.
Δεν μ'αρέσει που είναι του Opteriou και δεν είναι δικό μου..
-
Δεν μου αρέσει που κάθε φορά που πάω το αυτοκίνητο στο συνεργείο βρίσκω διαφορετικές ρυθμίσεις στους αποθηκευμένους σταθμούς του ραδιοφώνου και αρκετά λιγότερη βενζίνη
Μου αρέσει που μέσα στην εγγύηση αλλάζονται προβηλματικά μέρη στο χρονικό διαστημα που είπαν ότι θα ΄γίνει και χωρίς χρέωση για τα εργατικά -
Μου αρέσει (πολύ) η νέα τιμονιέρα Thrustmaster Ferrari GT 2-in-1 Force Feedback που πήρα (το σηματάκι της Ferrari θα φύγει όπως καταλαβαίνετε), όταν την συνδέω στο pc μου και παίζω netKar ή GP4...
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ η ίδια τιμονιέρα στο playstation 2 στα F1 2005 και GT4...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ, καμια ρυθμισιμότητα, εντελώς χάλια οδηγικά!!!
Τελικά το playstation και όλα τα παιχνίδια του, είναι αυτό που λέει η συσκευή:
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!
(Διαβάστε τις υπόλοιπες εντυπώσεις σύντομα, στο σχετικό thread)
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]