-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μ' αρέσουν οι πατάτες που έβαλα να ψήνονται μέσα.
Tις ανοιξες στη μεση για να βαλεις βουτυρο;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εκτός και αν είσαι εκπαιδευτικός...
Είπαμε εργαζόμενοι.
Αν σας αρέσει ... ο εκπαιδευτικός !!! εχει ΑΣΕΠ σε λίγο .......
¨εξω από τον χορό .... καλά είναι ....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μ' αρέσουν οι πατάτες που έβαλα να ψήνονται μέσα.
Tις ανοιξες στη μεση για να βαλεις βουτυρο;
Μετά το ψήσιμο το κάνουν αυτό, ερασιτέχνη φίλε μου!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Οι περισσότεροι αυτό παθαίνουμε. Δυστυχώς η ρουτίνα μας κάνει να μη καταλαβαίνουμε τι ήρθε και τι πέρασε.Απο χριστούγεννα δέν καταλάβαμε ... αλλα έρχεται και η πρωτοχρονιά σε πολύ λίγο να δούμε άν θα καταλάβουμε τίποτα απο την αλλαγή του χρόνου
-
Ε καλα,οχι και μετα το ψησιμο...λιγο πριν τις βγαλεις,βαζεις το βουτυρο για να λιωσει ομοιομορφα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ε καλα,οχι και μετα το ψησιμο...λιγο πριν τις βγαλεις,βαζεις το βουτυρο για να λιωσει ομοιομορφα...Τι λες ρε γιωτά; Έχεις ψήσει ποτέ πατάτες στο τζάκι; Ολόκληρες είναι μέσα σε αλουμινόχαρτο. Άμα τις ανοίξω και τις ξαναβάλω, πρώτα απ' όλα το βούτυρο θα εξαϋλωθεί σε τόση θερμοκρασία, έπειτα θα σκληρύνουν. Άσε chef, ας μαγειρέψει κανείς άλλος απόψε, μπας και γλιτώσουμε το delivery!
-
Δεν τα ξερεις καλα τα κόλπα...Στο αλουμινόχαρτο κανεις τρυπες με πιρουνι για να αεριζεται...και μια μεγαλη τρυπα απο πανω για να βαλεις το βουτυρο στο τελος.. Πως φαινεται ο νιουμπάς...
-
μ' αρέσει που πέρασα τα Χριστούγεννα σπίτι,
παρέα με τους καλύτερούς μου φίλους
-
Μ' αρέσει που αυτές τις μέρες βγαίνω καθημερινά τα βράδια και συναντώ φίλους και συγγενείς που έχω καιρό να δω λόγω σπουδών σε άλλη πόλη.
Μ' αρέσει που τα πρωϊνά μπορώ να ξυπνήσω ό,τι ώρα θέλω χωρίς να έχω τύψεις.
Μ' αρέσουν γενικά οι γιορτές και το γεγονός ότι επιστρέφω σπίτι μου για ένα σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα και δε χρειάζεται να λιώνω στο δρομολόγιο Πάτρα-Αθήνα-Πάτρα.Δε μ' αρέσει που κάποια από αυτές τις μέρες πρέπει να το πάρω απόφαση ότι έχω φέρει δουλειά μαζί μου στην Αθήνα και πρέπει ν' ασχοληθώ μαζί της.
Δε μ' αρέσει που δε ξέρω αν μετά τις διακοπές θ' αρχίσουν οι καταλήψεις ή θα κυλήσει ομαλά το εξάμηνο. -
Δε μου αρέσει που χρειάστηκε να παρκάρω έξω από το κτίριο της Α' εφορίας Πειραιά.
Δε μου αρέσει που χρειάστηκε να μπω και μέσα στο κτίριο.
Δε μου αρέσει που χρειάστηκε να στηθώ σε 4 διαφορετικές ουρές.
Δε μου αρέσει που στήθηκα στις ουρές για να τους στάξω 1400 ζεστά ευρουλάκια.
Δε μου αρέσει να με αντιμετωπίζουν σαν ζώο σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, παρόλο που με αναγκάζουν να στηθώ σε 4 διαφορετικές ουρές και να σπαταλήσω μισή μέρα άδειας για να τους στάξω λεφτάΓ@μώ το ελληνικό δημόσιο
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μ' αρέσει το τζάκι μου που άναψα πριν λίγο...
Μ' αρέσουν οι πατάτες που έβαλα να ψήνονται μέσα.Δεν μ' αρέσει που δεν έχω και 2-3 κομμάτια λουκάνικο ή απάκι για να ψήσω επίσης... Πού πάω χωρίς όπλα στον πόλεμο ο κάφρος;
Κρεμμύδια, έβαλες;
Αν όχι, δεν ξέρεις τι χάνεις. Κομμένα μαζί με τις πατάτες, φρέσκο λάδι και λεμόνι είναι ... να χέσω τα λουκάνικα. -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Εκτός και αν είσαι εκπαιδευτικός...
Είπαμε εργαζόμενοι.
Αν σας αρέσει ... ο εκπαιδευτικός !!! εχει ΑΣΕΠ σε λίγο .......
¨εξω από τον χορό .... καλά είναι ....
Ότι απάντησα χιουμοριστικά στο συγκεκριμένο ποστ του Χρήστου, κάτι λέει.
Ότι απάντησες σοβαρά σε ένα χιουμοριστικό ποστ, επίσης κάτι λέει.
Το λέει εξάλλου κι ο δεύτερος νόμος του Μέρφυ. 'Όποιος φωνάζει έχει άδικο'.Αν πάντως έχεις κουραστεί από την πολύ εργασία και πιστεύεις ότι είσαι αδικημένος μισθολογικά ή αλλού υπάρχει και η παραίτηση.
Αν δε κάνω λάθος καταναγκαστική εργασία δεν υπάρχει πλέον.Άντε, γιατί η διάθεση να μη μιλάει κάποιος 'επιθετικά' εκλαμβάνεται ως αδυναμία.
Γ@μώ το ελληνικό δημόσιο
Σπύρο μη τα λες αυτά γιατί θα σηκωθούν οι τεμπελαρίες και θα ζητάνε εξηγήσεις.
Δε μου αρέσει που σε πολλά καταστήματα, ειδικά αλυσίδες καταστημάτων, τα φθηνά (βλέπε κράχτες) από το κάθε είδος, 'έχουν τελειώσει'. Ενώ υπάρχουν όμως σαν δείγματα στο ράφι.
Κι αν τους πεις γιατί δε το βγάζετε, σε κοιτάνε με ύφος. -
Μου αρέσει που θα πάρω νέο αυτοκίνητο
Μου αρέσει που αυτό θα είναι το σιβικ
Δεν μου αρέσει που περιμένω 4 μήνες με προοπτική να γίνουν 5...6...
Δεν μου αρέσει που κανείς δε ξέρει ακριβή ημερομηνία άφιξης απλά εικάζουν...
Δεν μου αρέσει που δεν συνδυάζω τον ερχομό του νέου έτους με νέο αυτοκίνητο
Δεν μου αρέσει που τα παραπάνω χάλασαν την μέρα μου ρε γαμώτο.... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν τα ξερεις καλα τα κόλπα...Στο αλουμινόχαρτο κανεις τρυπες με πιρουνι για να αεριζεται...και μια μεγαλη τρυπα απο πανω για να βαλεις το βουτυρο στο τελος.. Πως φαινεται ο νιουμπάς...Off topic...
Δεν ανοίγουμε ενα τόπικ με συνταγές που γνωρίζει ο καθένας????
Άλλωστε, είμαστε αρκετοί οι μερακλήδες με το φαγητό εδω μέσα...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Μου αρέσει που θα πάρω νέο αυτοκίνητοΜου αρέσει που αυτό θα είναι το σιβικ
αυτό ομολογώ, δεν το είχα καταλάβει
Δεν μου αρέσει που περιμένω 4 μήνες με προοπτική να γίνουν 5...6...
Δεν μου αρέσει που κανείς δε ξέρει ακριβή ημερομηνία άφιξης απλά εικάζουν...χρησιμοποίησε τη δύναμη των γιορτών, ερνήνευσε τ' άστρα...
Δεν μου αρέσει που τα παραπάνω χάλασαν την μέρα μου ρε γαμώτο....βάλε για φλουρί μια μινιατούρα σιβίκ, και θα φτιάξει η διάθεση μόλις το βρείς
πρόσεξε μόνο μή δαγκώσεις κανα ημιάκαμπτο!γελάσαμε ...έτσι ;;;
-
Μου αρέσει που έχω και πάλι πινακίδες!!!
Μου άρεσε η άμεση εξυπηρέτηση στο Υπ. Μεταφορών στο Χολαργό και η ευγένειά τους -καμία σχέση με την αγενέστατη στον Άλιμο.Δε μου αρέσει που θέλει ολόκληρη μανούρα για να βάλουμε τις πινακίδες (που δεν έχουν καν τρύπες)....
-
Μου αρέσει που σε 2 ωρίτσες φεύγω για Πήλιο για τις πρώτες κατεβασιές της χρονιάς
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Δεν μου αρέσει που περιμένω 4 μήνες με προοπτική να γίνουν 5...6...Περίεργο ... πώς και έτσι?
Εγώ περίμενα μόνο έναν.Δεν μου αρέσει που κανείς δε ξέρει ακριβή ημερομηνία άφιξης απλά εικάζουν...
Εμένα μου την είχαν προσδιορίσει με πιθανότητα σφάλματος 2 - 3 μέρες και έπεσαν μέσα.
Αφού δέν είχες υπομονή να καθυστερήσεις κανα δίμηνο ...
-
Μ' αρέσει που τέλειωσα με τα δώρα μου!
Μ' αρέσει που έχω 'ειδική' 3 λεπτά απ' το σπίτι μου!Δεν μ' αρέσει που σχεδόν τέλειωσα τα φρένα στην κατάβαση σημέρα.
Δεν μ' αρέσει που έχει τόσο καλό καιρό αυτές τις μέρες. -
Mου αρέσει ο καινούριος αερογράφος μου.
Νάσο, είχες απόλυτο δίκιο!!!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]