-
Moυ αρέσει που ο Τερζής βγάζει καινούριο CD
Δε μ'αρέσει που αυτή την περίοδο θα το συνδυάσω με έρωτες...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Moυ αρέσει που ο Τερζής βγάζει καινούριο CDΔε μ'αρέσει που αυτή την περίοδο θα το συνδυάσω με έρωτες...
Με ερωτες να τον συνδυασεις.. Με χωρισμούς είναι μεγάλο πακέτο ο Τερζης.. Ελπίζω το νεο του cd να μην ειναι σαν τα 2 προηγούμενα αλλά να το ξαναγυρίσει στο παλιο κλασσικο λαϊκο..
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Moυ αρέσει που ο Τερζής βγάζει καινούριο CD
Δε μ'αρέσει που αυτή την περίοδο θα το συνδυάσω με έρωτες...
Με ερωτες να τον συνδυασεις.. Με χωρισμούς είναι μεγάλο πακέτο ο Τερζης.. Ελπίζω το νεο του cd να μην ειναι σαν τα 2 προηγούμενα αλλά να το ξαναγυρίσει στο παλιο κλασσικο λαϊκο..
Είναι, άστα...
Ευτυχώς όχι για τις στιγμές μου
Ό,τι και να βγάλει, το ακούω, και τον αγοράζω -
Μ'αρέσει να οδηγώ
Δε μ'αρέσει να πηγαίνω στο βενζινάδικο κάθε λίγο και λιγάκι!
-
Μου αρέσει να πηγαίνω εκδρομές με το αυτοκίνητο μου.
Δεν μου αρέσει που οι λέξεις αξιοκρατία - αξιολόγηση προσόντων, είναι άγνωστες στην Ελλάδα.
-
δεν μ'αρεσει που δεν μπορω να αποφασισω
δεν μ'αρεσει τιποτα
-
Μ άρεσει που θα φύγω για Πάσχα απο την Αθήνα.
Δεν μ αρέσει που η τιμή της βένζινης πήγε $70 το βαρέλι κ είμαστε ανήμποροι ν αντιδράσουμε.
-
Μ'αρεσουν: οι φωτεινες ενημερωτικες πινακιδες σε πολλες οδους.Δειχνουν με μεγαλη ακριβεια την κινηση.
Δεν μ'αρεσει: που χθες κ προχθες ειδα τουλαχιστον 3 μ@λ@κες στους δρομους που πεταξαν πραγματα απο τα αυτοκινητα τους...Ζωα ζωα ζωα.
-
Μ' αρέσει που έχω άδεια.
Δε μ' αρέσει που έχει συννεφιά και δε μου κάνει κέφι να πάω βόλτα!
-
Moυ αρέσει που με την άνοιξη ξαναήρθε ο... έρωτας...
Δεν μου αρέσει που με την άνοιξη ξαναέρχονται οι... αλλεργίες...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Moυ αρέσει που με την άνοιξη ξαναήρθε ο... έρωτας...Δεν μου αρέσει που με την άνοιξη ξαναέρχονται οι... αλλεργίες...
Δεν μου αρέσει που όλοι ερωτεύονται εκτός από μένα...
Μου αρέσει που βλέπω τους φίλους μου ερωτευμενους!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Moυ αρέσει που με την άνοιξη ξαναήρθε ο... έρωτας...
Δεν μου αρέσει που με την άνοιξη ξαναέρχονται οι... αλλεργίες...
Δεν μου αρέσει που όλοι ερωτεύονται εκτός από μένα...
Μου αρέσει που βλέπω τους φίλους μου χαρούμενους!
Θα έπρεπε να σου αρέσει που δεν έχεις ερωτευτεί, εσύ πας Σουηδία...
Τhanks mate!
-
Δε μ'αρέσει καθόλου που είμαι πάλι άρρωστος..
Μ' αρέσει πολύ η Πέγκυ Ζήνα
-
M'αρέσει το Ναύπλιο...Παααααααρα πολύ όμως..!!
Δε μ'αρέσει που το σάββατο όλοι βγαίνουν για ψώνια και δεν με αφήνουν να ψωνίσω με άνεση...
-
Μου αρέσει η μέρα που έχει σήμερα.
Δε μου αρέσει που χθες παραήπια και το στομάχι μου είναι ακόμα χάλια και δεν μπορώ να βγω να χαρώ τη μέρα. -
Μου αρέσει που έχει τέλεια μέρα και είναι ότι πρέπει για βόλτα με το αμάξι...
Δεν μου αρέσει που την βόλτα θα την κάνω μόνος...
-
μου αρέσει που έχει γαμάτη μέρα για βολτούλα με το αμάξι...
μου αρέσει ακόμα περισσότερο που θα την κάνω μόνος χωρίς να μου ζαλίζει κανένας παπαρος τα αυτιά.. i'm free και'τσι
δε μου αρέσει που πριν 8 χρόνια δε στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων..
μου αρέσει που τώρα προσέχω πολύ και αναλύω τα πάντα γιατί ξέρω ότι 'αύριο 'θα βγούνε στο φως τα λάθη του σήμερα....
-
μου αρεσει να διαβαζω τις μαμακιες σας...
μου αρεσει η μαριετα χρουσαλαδεν μου αρεσει η γκομενα που εχω τωρα γιαυτο θα τη σουταρω
δεν μου αρεσει που θα τη σουταρω γιατι πρεπει να βρω γρηγορα αλλη για να αλλαζω τα λαδια..........ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ -
μ'αρεσει η Μαριέτα (ναι, και εγώ)
μ'αρεσουν τα ταξιδια(χμ, ποτε πηγα τελευταια φορα )δεν μου αρέσει να βλεπω τον Ολυμπιακό (ΟΣΦΠ)πρωταθλητή,
δεν μου αρέσουν τα δελτία ειδησεων του st@r και του @lter -
Μου αρέσει η νάνσυ αλεξιάδη (πολύ)...
Μου άρεσε τελικά η βόλτα που έκανα σήμερα: ανέβηκα χορτιάτη, και μετά κατέβηκα και ανέβηκα άγιο βασίλειο.Δεν μου αρέσει που όλες οι γνωστές μου όταν έμαθαν ότι χώρισα άρχισαν να με ρωτάν λεπτομέρειες για το γιατί.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]