-
[quote='doom1983']To Πριμερα δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου.Τα δυνατά χαρτιά του η αξιοπιστία.]
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Προσωπικα απο σχεδιασμο primera!!Πολυ μοντερνο και προοδευτικο σχεδιο ειδικα το πενταπορτο μου αρεσει πολυ...Και απο αξιοπιστια παλι Primera(δεν καιει και τους πολλαπλασιαστες).... ..5 σ 1 μηνα μου καψε...
-
Jabar δεν ξερω αν το εκανες επιτηδεσ ή απο απροσεξεια αλλα δε μου αρεσει καθολου να ΑΛΛΑΖΕΙΣ αυτα που εχω γραψει .Δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ να παραποιεις τα γραφωμενα μου και να βαζεις το ονομα μου πανω απο παραποιημενα λογια.Εισαι ελευθερος να εχεις τις αποψεις σου και να τις εκφρασεις,ασε και τους υπολοιπους να κανουν το ιδιο.Τον moderator παρακαλω
-
Εδώ είναι ο moderator. Ο χρήστης jabar, αν κρίνω και από το παραπάνω ποστ, πιθανότατα έκανε λάθος στα quotes. Περιμένουμε να μας πει και ο ίδιος.
[moderator]
-
Δεν ξερω αν εχει κανει λαθος γιατι μερος τις δημοσιευσης μου εχει διαγραφει και αντικατασταθει.ΜΗπως θα επρεπε να επανελθη η δημοσιευση μου στην πραγματικη της μορφη?Ευχαρισστω.
-
33% για καθε ενα. Εχει ξανασυμβει;
-
Είναι πολύ περίεργη σύγκριση πάντως...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
33% για καθε ενα. Εχει ξανασυμβει;Λείπει καί 1%!!!
Παράγκα μου μυρίζει!!!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Δηλαδή εγώ που έχω το pre facelift Meg II με τα 115 ατίθασα ατιά ειμαι τυχερός?Παρακαλώ μιας και είσαι ιδιοκτήτης, πες μας κάποια περισσότερα σχόλια. Ένα megane που έτυχε να οδήγήσω (προ face lift) έκανε περίεργο θόρυβο στο ξεκίνημα με 1η ταχύτητα. Σαν να ακούγεται το διαφορικό...
Επιπλέον και ο επιλογέας μου φαίνεται θορυβώδης στη λειτουργία... -
Έχω γράψει κάτι σαν review στο thread σχετικά με Renault.
Πάντως πρόβλημα με ήχους απο το κιβώτιο κ.λ.π. δεν έχω... Μήπως αυτό που οδήγησες ηταν σκισμένο;
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Είναι βέβαια απορίας άξιο πως έβαλε κάποιος αυτά τα 3 στην ίδια σύγκριση- υποθέτω πως τα οικονομοτεχνικά έπαιξαν το ρόλο τους! Αλήθεια, δε μπορώ να επιλέξω κάποιο!
Και μονο οτι βαζει το Μεγκαν σενταν στις επιλογες του σημαινει,κατα τη γνωμη μου, οτι ψαχνει αμαξι με επαρκεις χωρους αποσκευων...
Μπορει δηλ. ο ανθρωπος να εχει μεταφορικη εταιρεια ή μεγαλη οικογενεια.Υ/Γ:Το Οκταβια και Μεγκαν ειναι στην ιδια κατηγορια αφου βασιζονται σε μοντελα του segment C (Γκολφ και Μεγκαν αντιστοιχα).
Το Πριμερα ανηκει στην ιδια κατηγορια με το Λαγκουνα γιαυτο και το αυξημενο μεταξονιο(2680 μμ) του σε σχεση με τα αλλα δυο (2580 για το Οκταβια 2620 για το Μεγκαν)To μεταξόνιο του Megane sedan ειναι μακρύτερο από το 3θυρο και 5θυρο περίπου στα 2680+
-
Jabar δεν ξερω αν το εκανες επιτηδεσ ή απο απροσεξεια αλλα δε μου αρεσει καθολου να ΑΛΛΑΖΕΙΣ αυτα που εχω γραψει .Δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ να παραποιεις τα γραφωμενα μου και να βαζεις το ονομα μου πανω απο παραποιημενα λογια.Εισαι ελευθερος να εχεις τις αποψεις σου και να τις εκφρασεις,ασε και τους υπολοιπους να κανουν το ιδιο.Τον moderator παρακαλωΣυγνωμη γι αυτο που λες
οτι εκανα εγινε απο κεκτημενη ταχυτητα κ δεν ειχα σκοπο να παραοιησω τα γραφωμενα σου αλλα ειμαι τοσο αγανακτισμενος με το συγκεκριμενο αυτοκινητο και δη με τους πολλαπλασιαστες του (ολο τον Αυγουστο συνεργειο -5- πολλ κ 1 εγκεφαλος -3 φορες μπηκε μεσα)που τη πληρωσε αθελα το κειμενο σου .Συγνωμη κ παλι -
Jabar δεν ξερω αν το εκανες επιτηδεσ ή απο απροσεξεια αλλα δε μου αρεσει καθολου να ΑΛΛΑΖΕΙΣ αυτα που εχω γραψει .Δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ να παραποιεις τα γραφωμενα μου και να βαζεις το ονομα μου πανω απο παραποιημενα λογια.Εισαι ελευθερος να εχεις τις αποψεις σου και να τις εκφρασεις,ασε και τους υπολοιπους να κανουν το ιδιο.Τον moderator παρακαλωΣυγνωμη γι αυτο που λες
οτι εκανα εγινε απο κεκτημενη ταχυτητα κ δεν ειχα σκοπο να παραοιησω τα γραφομενα σου αλλα ειμαι τοσο αγανακτισμενος με το συγκεκριμενο αυτοκινητο και δη με τους πολλαπλασιαστες του (ολο τον Αυγουστο συνεργειο -5- πολλ κ 1 εγκεφαλος -3 φορες μπηκε μεσα)που τη πληρωσε αθελα το κειμενο σου .Συγνωμη κ παλι... -
Οκ Εγινε!!Αφου εγινε καταλαθος Κανενα προβλημα!!Και λυπαμαι για το πριμερα σου.Τι να πω ,πλεον ολα τα αυτοκινητα μιας χρησης εγιναν??
-
Οκ Εγινε!!Αφου εγινε καταλαθος Κανενα προβλημα!!Και λυπαμαι για το πριμερα σου.Τι να πω ,πλεον ολα τα αυτοκινητα μιας χρησης εγιναν??Oτιδηποτε κατασκευαζεται απο ανθρωπινο χερι εμπεριεχει τους κινδυνους που απορρεουν απο αστοχια υλικου, κακοτεχνια,λαθος υπολογισμο.
Εχω δει RAV4 οδηγουμενο απο επαγγελματια οδηγο να κανει το δισκοπλατω φυτιλια στα 1500 χλμ, Φορντ Τρανζιτ να του λειπει το ελατηριο Λαδιου, Corolla να χτυπαει μπιελα στα 5000 χλμ κλπ.
-
Moυ φαινεται ,ομως,οτι τα συγχρονα αυτοκινητα που εχουν ξεχωριστους πολλαπλασιαστες σε καθε κυλινδρο παρουσιαζουν αδικαιολογητη ευαισθησια βλεπε vag αλλα και renault.
-
Χαλαρα το Octavia. Τετοια αμαξι σε τετοια τιμη....και αξιοπιστο!
-
To Primera απορρίπτεται ευθύς εξαρχής,
για την αδιάφορη οδική συμπεριφορά, τη συμπεριφορά της ανάρτησης
το design (μέσα-έξω),
τη δυσκολία μεταπώλησής του...Μεταξύ megane octavia, η ψήφος στο octavia, σε όλους τους τομείς..
-
Scoda Octavia έχουν ο μπατζανάκης μου, (τρία χρόνια) ο αδελφός του, και ένας συνάδελφος στη δουλειά έχει το OctaviaRS. Oλοι ευχαριστημένοι, κανένα πρόβλημα.
-just my centedit: Oσο για όσους περιμένουν το μοντέλο με τον FSI 116PS εχθές που κοίταζα τους τιμοκαταλόγους, το είδα μέσα σαν επιλογή, άρα πλέον υπάρχει στην αγορά
PRIMERA vs MEGANE vs OCTAVIA 5 MPI