-
Ήταν κάποτε μια (μόνο μία) Enzo...
Eπειδή δε θέλω να το συζητήσω γιατί θα συγχιστώ, περισσότερα (όλα) εδώ
-
-
-
Απο την 550 και μετά όλο και χειρότερα (αισθητικά τουλάχιστον)..
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Απο την 550 και μετά όλο και χειρότερα (αισθητικά τουλάχιστον).....και το συγκεκριμένο, ούτε ΚΑΝ μοιάζει με Ferrari. Αν είχε άλλο σήμα και όχι το αλογάκι, δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση.
-
Τώρα αν πω ότι σα να αντιγράψανε την Pagani θα ακουστώ κακός;
-
Αυτό που έχω στο avatar αντιγράψανε, αλλά οι σχεδιαστικοί περιορισμοί που επέβαλλαν το σασί κι ο κινητήρας της Enzo δεν επέτρεψαν περισσότερα προφανώς.
-
Το συγκεκριμένο είναι photoshop αλλα δε θα μου έκανε εντύπωση αν έβγαινε ενα αντίστοιχης αισθητικής (ή και χειρότερο) απο τη ferari
-
Κλέβουν την ίδια τους την ιστορία... το βλέπω συνέχεια αυτό και με τις άλλες εταιρίες (πρόσφατα με το Miura). Tι ακριβώς περιμένουν να κάνουν με αυτό; Μήπως υπάρχει περίπτωση ένα, στην καλύτερη περίπτωση, πρωτότυπο (στη χειρότερη enzoειδές για 5-10 αραβόφωνους πετρελαιάδες) να πλησιάσει έστω και κατ'ελάχιστο το μέγεθος και την ιστορία μιας 330;
Μπα....ΙΜΗΟ, ξεφτίλα. (δίκιο είχε ο AR)
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Κλέβουν την ίδια τους την ιστορία... το βλέπω συνέχεια αυτό και με τις άλλες εταιρίες (πρόσφατα με το Miura). Tι ακριβώς περιμένουν να κάνουν με αυτό; Μήπως υπάρχει περίπτωση ένα, στην καλύτερη περίπτωση, πρωτότυπο (στη χειρότερη enzoειδές για 5-10 αραβόφωνους πετρελαιάδες) να πλησιάσει έστω και κατ'ελάχιστο το μέγεθος και την ιστορία μιας 330;
Μπα....ΙΜΗΟ, ξεφτίλα. (δίκιο είχε ο AR)
Δεν ήταν ιδέα της Ferrari να βγει αυτό το πρωτότυπο. Διάβασε το κείμενο. $$$ talks. Έδωσε κάποια specs ο αμερικάνος, του φτιάξανε αυτό που ζήτησε. Όμορφο, άσχημο, γρήγορο, αργό. Έχει σημασία; 1 θα φτιαχτεί, $4Μ+ στο τσεπάκι και τέρμα.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
. Όμορφο, άσχημο, γρήγορο, αργό. Έχει σημασία; 1 θα φτιαχτεί, $4Μ+ στο τσεπάκι και τέρμα.Για εμένα έχει...
Ακόμα χειρότερα να χρησιμοπούν τέτοια μυθικά ονόματα και σχήματα για να κάνουν μια 'αρπαχτή'. (Η miura είναι πιο κραγμένη, ομολογώ αλλά και αυτό δεν πάει πίσω).
Και αυτός ο τύπος με τα $$$... τι ζόρι τραβάει δλδ, αφού τα έχει γιατί δεν παίρνει την αυθεντική και θέλει το 'ριμέικ'; -
Εκεί είναι το κόλλημα... Έχει αυθεντική και ήθελε και ένα ριμέικ
-
NSX
-
WFO
-
Εμένα μ' αρέσει, πάντως. Έχει μια εκκεντρικότητα.
-
Αυτές οι εβραικές ζάντες σας αρέσουν ρε παιδιά;
Δεν είναι πολύ άθλιες;Γιατί η καινούρια 599 είναι ωραία;
-
Ναι
-
Ναι σου αρέσουν ή ναι είναι πολύ άθλιες;
-
-
Η τελευταία σου ερώητηση ήταν:
Ο χρήστης TIKKET έγραψε:
Γιατί η καινούρια 599 είναι ωραία;...και σε αυτήν απάντησα λοιπόν