-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Σύμφωνω μιλάω πάντα για τα ελληνικά δεδομένα ( και βέβαια είναι λάθος αυτό)Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Γ@μώ τα Ελληνικά δεδομένα γ@μώ.
Πάντως για οικογένεια με ένα κουτσούβελο μια χαρά είναι. -
Και με δυο μικρά το C4 μου είναι απαιχτο στο 98% των περιπτώσεων
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Και με δυο μικρά το C4 μου είναι απαιχτο στο 98% των περιπτώσεωνSent from my Nexus 5X using Tapatalk
Να σου ζήσουν.
Τι φέρνεις μαζί σου όταν γυρνάς από το χωριό; Εγώ φέρνω μαζί μου τουλάχιστον την μισή παραγωγή του
Και Octavia combi άνετα θα μπορούσαν να μου την τιγκάρουν
-
Εγώ να δεις! Αλλά η Β7 C4 γίνεται πραγματικά φορτηγό! Μέχρι καναπέ από το ΙΚΕΑ κουβάλησε! Ήθελαν 40 ευρώ για 5 χιλιόμετρα! Τέλος off!
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Εγώ να δεις! Αλλά η Β7 C4 γίνεται πραγματικά φορτηγό! Μέχρι καναπέ από το ΙΚΕΑ κουβάλησε! Ήθελαν 40 ευρώ για 5 χιλιόμετρα! Τέλος off!Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ναι βγήκαμε λιγάκι off,
έκανα ένα μικρό edit από πάνω.Πάντως είχε ακουστεί ότι από Μάρτη-Απρίλη θα ξεκινάγανε κάποιες εισαγωγές.
-
Ναι αλλά τίποτε ακόμη.. Ακόμη και οι αντιπρόσωποι ακόμη δεν έχουν ιδέα
-
Νέος 1.5 diesel για το Mazda3
Ο 4κύλινδρος turbodiesel συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο, επιτυγχάνει μέση κατανάλωση 3,8 lt/100 km (4,4 για το αυτόματο) και εκπομπές ρύπων 99 g/km (114 g).
Το Mazda3 είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις στην κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών, την οποία όμως δεν έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν οι Έλληνες οδηγοί. Στην υπόλοιπη Ευρώπη πάντως, η Mazda λανσάρει ένα νέο πετρελαιοκινητήρα, τον SKYACTIV-D 1.5, απόδοσης 105 ίππων και 27,5 kgm ροπής.
Ο 4κύλινδρος turbodiesel, τεχνολογίας Euro 6 βέβαια, εμφανίζει σχέση συμπίεσης 14,8:1. Συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο, επιτυγχάνει μέση κατανάλωση 3,8 lt/100 km (4,4 για το αυτόματο) και εκπομπές ρύπων 99 g/km (114 g). Το Mazda3 1.5 diesel επιταχύνει στα 100 km/h εντός 11 sec (11,6 sec) και φθάνει σε τελική ταχύτητα τα 185 km/h (181 km/h).
Παράλληλα η Mazda εμπλουτίζει τις εξοπλιστικές εκδόσεις, με νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, επενδύσεις υφάσματος/δέρματος σουέντ με κόκκινες ραφές και αεροδυναμικό body kit. Το Mazda3 φέρει ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, όπως η υποβοήθηση πέδησης, ειδοποίησης σε ακούσια αλλαγή λωρίδας, cruise control κ.α.
http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/579515/neos-15-diesel-gia-to-mazda3/
-
Εξαιρώντας τον 'Opel' συνδυασμό 18αρες με τα 105 πετρελαιαλογα ... αυτο το 3αρι είναι από τα ωραιότερα μικρομεσαία.
-
Με το δικτυο τι γινεται? Το 3 και το 6 εκτος απο πολυ καλα αυτοκινητα ειναι και πανεμορφα τα ατιμα πολυ κριμα που δε τα εχουμε σαν επιλογες..
-
Εδώ και 1 μήνα που έκανα μια νύξη μεσώ του site, δεν έχω ΚΑΜΙΑ απάντηση. Ούτε καν ένα δε γνωρίζουμε.
-
Και ξαφνικά μέσα στα σκοτάδια, πολλά απινακιδωτα 3αρια 4θυρα και 5θυρα και κάποια (μάλλον) 6αρια 4θυρα και SW προς το βάθος...
Στον προαύλιο χώρο βενζινάδικου στο Ρυσιο.
Πως, πόθεν και γιατί... άγνωστοΈνα μισοκρυμμένο στους θάμνους κόκκινο σκούρο 5θυρο 3αρι ... το θέλω χθες!!!!!!!
-
The empire strikes back !
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Χλωμό το βλέπω να προορίζονται για την Ελληνική αγορά..........μακάρι όμως να είναι το restart!
-
+1
Αν ήταν θα υπήρχε κάποια ανακοίνωση, κάτι θα ακουγόταν ...Την άλλη μέρα έφυγαν πάντως
Εκεί που ήταν είναι προς κατεύθυνση μόνο προς Χαλκιδικη. Ίσως κανας Ρώσος, Ρωσοποντ ή Βούλγαρος να τα έφερε ή μας τα κάνει δώρο ο Πουτιν ... λολ! -
μάλλον μεταστάθμευση ήταν......
-
Ή μπορεί να είναι ανεξάρτητη εισαγωγή από ιδιώτη έμπορο.
-
Ο χρήστης Manker έγραψε:
Ή μπορεί να είναι ανεξάρτητη εισαγωγή από ιδιώτη έμπορο.Μάλιστα.........πάντως τζάμπα τα πουλάει ο αισχρός εμποράκος!!!
-
19000 το 2 και 24000 το 3?!
Μονοπώλιο....Δεν είναι σαν τις παλιές παραεισαγωγές (Suzuki, Renault κλπ) που ήταν φτηνότερα ή καλύτερα εξοπλισμένα των κανονικών.
-
Σήμερα πέτυχα δύο 3 άρια (hatchback και sedan νομίζω) στα φανάρια Καλοχωρίου. Είχαν ξένες πινακίδες και στην συνέχεια μπήκαν στην Εξωτερική Περιφερειακή. Θυμήθηκα την χθεσινή φωτογραφία του cosneo. Ίσως να ήταν από καμιά εκδήλωση.
Σε κάθε περίπτωση ήταν πανέμορφα
-
προχθές στην Ραφήνα είδα ένα λευκό CX-5. Εντυπωσιακό. Ελπίζω από Σεπτέμβριο να έχουμε καλά νέα.
MAZDA FORUM