-
τι εγινε ρε παιδια?
-
Νέος είσαι ακόμα, σιγά-σιγά θα μάθεις ότι δεν αγοράζουμε καινούρια ανταλλακτικά από τη Mazda, εκτός αν πληρώνει κάποια ασφάλεια. Τα 2.400 για κρεμαγέρα σε RX8 τι σου λένε;
-
Δεν έβρισκα πουθενά αλλού!!
Χτύπησα ένα μηχανάκι απο πίσω με φόρα, νύχτα δεν φαινόταν σε δρόμο χωρίς φωτισμό.
Άστα αφου δεν έπαθε τπτ το παιδί!!Τι φαρμακείο που είναι η αντιπροσωπεία ρε παιδιά
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ.
ΕΧΩ ENA MAZDA 6 TURBODIESEL TO ΟΠΟΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΑΩ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΡΕΛΑΝΤΙ.ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?? -
Από ντίζελ εδώ μέσα...
-
Μπορεί να ειναι ο αισθητήρας του ρελαντι χαλασμένος. Είναι ένα μικρό πράγμα
μπροστά στην πολλαπλή εισαγωγής με ένα φις(μάλλον και στα ντίζελ εκεί θα είναι).Δεν θες να μάθεις πόσο έχει αν είναι αυτό!!
-
Ο χρήστης TIKKET έγραψε:
μπροστά στην πολλαπλή εισαγωγής με ένα φις(μάλλον και στα ντίζελ εκεί θα είναι).Δεν θες να μάθεις πόσο έχει αν είναι αυτό!!
Για πες μου με προσοχή όμως έτσι????Δεν πιστεύω να είναι όσα λες πιο πανω?????? Να το καλύπτει η εγγύηση αυτό????
-
Παιδιά καλησπέρα
Να ρωτήσω κάτι?
Στο MX-5 1.8 οι εκδόσεις low,medium,high (κάπως έτσι πρέπει να είναι αν θυμάμαι καλά) τι ακριβώς περιλαμβάνουν έκαστη?
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης JohnnyWalker έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα
Να ρωτήσω κάτι?
Στο MX-5 1.8 οι εκδόσεις low,medium,high (κάπως έτσι πρέπει να είναι αν θυμάμαι καλά) τι ακριβώς περιλαμβάνουν έκαστη?
Ευχαριστώhttp://www.4troxoi.gr --> τεχνικά/τιμές --> Mazda --> MX-5
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα
Να ρωτήσω κάτι?
Ευχαριστώhttp://www.4troxoi.gr --> τεχνικά/τιμές --> Mazda --> MX-5
Σωστά σωστά!
Ευχαριστώ!! -
Κάποιος μας παίρνει το ψωμί μας εδώ μέσα .
-
Ο χρήστης TAIRIS έγραψε:
Για πες μου με προσοχή όμως έτσι????Δεν πιστεύω να είναι όσα λες πιο πανω?????? Να το καλύπτει η εγγύηση αυτό????
Για το 3αρι με βενζίνη έχει 450 ευρώ!!
Είναι ένα απίστευτα μικρό πραγματάκι σαν μπουζί ειναι!! -
5 χρόνια εγγύηση δεν έχουν τα mazda; Πού είναι το πρόβλημα;
-
Τι ισχύει για τα 5 χρόνια εγγύηση;
Πάλι για 100.000 χλμ είναι;
τότε δ προσφέρουν τπτ καινούριο
σε 3 χρόνια θα έχει λήξει δ με εξυπηρετεί! -
Εχει κανεις σας rx7 ή σκεφτεται να αγοράσει;
-
Εγώ θα ήθελα αλλά έχω ένα πρόβλημα με την κατανάλωση....
-
Λοιπόν σήμερα βρηκα ελεύθερο χρόνο και πήγα στο συνεργείο της MAZDA και σύμφωνα με το διαγνωστικό που μου συνδεσανε στον εγκεφαλο μου βρήκανε κάποιο πρόβλημα στις βαλβίδες.(Δέν ήταν τελικά ο αισθητήρας του ρελαντί που μου είχε πεί ο ΤΙΚΚΕΤ οτί μπορεί να είναι).Τελικά σβήστικε η βλάβη αλλά μου ξανά παρουσιάστηκε απόψε.Α ξέχασα οτι τωρα τελευταία έχει ανεβεί η κατανάλωση του αυτοκινήτου απο 6.6 σε 7.2.Ετσί μου δείχνει δηλαδή η οθόνη μπροστά.Μήπως πρεπει να ανησυχώ??
-
Τι πρόβλημα στις βαλβίδες;Δεν το διόρθωσαν;Μόνο την βλάβη έσβησαν;
Δεστο όσο είσαι ακόμα στην εγγύηση! -
Ο χρήστης TIKKET έγραψε:
Τι πρόβλημα στις βαλβίδες;Δεν το διόρθωσαν;Μόνο την βλάβη έσβησαν;
Δεστο όσο είσαι ακόμα στην εγγύηση!H βλάβη σβήστικε αλλά μου είπαν πως αμα μου ξαναπαρουσιαστεί να παω μια βόλτα αποκεί.Και να, πάλι τα ίδια.Εκλεισα ραντεβού για αύριο.Και ένα αλλο που κατάλαβα ήταν πως το κάνει όταν το αμάξι είναι παγωμένο.Απο τι στιγμή που ζεσταθει και μετά σταματαει το πρόβλημα. Για να δούμε και αύριο τι θα γίνει για να μου φύγει και εμένα το αγχος.
-
Ο χρήστης TAIRIS έγραψε:
Τι πρόβλημα στις βαλβίδες;
Δεν το διόρθωσαν;
Μόνο την βλάβη έσβησαν;
Δεστο όσο είσαι ακόμα στην εγγύηση!H βλάβη σβήστικε αλλά μου είπαν πως αμα μου ξαναπαρουσιαστεί να παω μια βόλτα αποκεί.
Φίλε TAIRIS μήπως είσαι Θεσσαλονίκη? Η mazda εδώ κάνει κάτι τέτοια
'σβησίματα' από το LOG και 'έλα αν ξανασυμβεί'. Τί πράγματα είναι αυτά.Στο τέλος, θα μας λένε σαν τους Η/Υ 'βγές και ξαναμπές'
MAZDA FORUM