-
ΟΚ......επιβεβαιωσα οτι θα εκρυβες τα προβληματα της επιλογης σου
Πρεπει να ειστε ειδικη κατηγορια ''λαχανικων'' οι σκεπτομενοι ετσι.......ας ειναι!!!! -
Τώρα το επιβεβαιωσες βρε χαζούλικο?
Εξαρχής ΕΓΩ ο ίδιος το είπα για μένα. Δεν διαβάζεις ...ΥΓ. Edit mod
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τώρα το επιβεβαιωσες βρε χαζούλικο?
Εξαρχής ΕΓΩ ο ίδιος το είπα για μένα. Δεν διαβάζεις ...ΥΓ. Edit mod
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Εκθετεις τον εαυτο σου με τον τροπο που γραφεις.....
Ειδικα το τελευταιο ουτε ως αστειακι δεν μπορω να το δω.
Σταματω εδω το -
Ανάκληση για τον αερόσακο συνοδηγού στα 6άρια που παρήχθησαν μεταξύ 2003-2005. Ψάξτε το όσοι έχετε.
-
Flame bait[mod]
-
Edit mod
Παμε γι'αλλα -
http://www.zougla.gr/automoto/article/t ... ftokiniton
δεν ξέρω ποιός θα κερδίσει τι και απο ποιόν.....
παρόμοιας φιλοσοφίας εταιρίες! -
Μήπως κάποιος φίλος μας , έχει κάποιο νέο, ίσως και κάποια ισχυρή φήμη,
για το ενδεχόμενο της επαναφοράς των εισαγωγών - πωλήσεων, στους άμεσα επόμενους μήνες; -
Τιποτα νεοτερο!
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Επειδή με ενδιαφέρει και εμενα κάπου διάβασα αλλά δεν θυμάμαι που οτι στην καλύτερη περίπτωση όχι σε λιγότερο απο 2 έτη οι πωλήσεις......απογοητευτικό για την ίσως πιο ενδιαφέρουσα mid range μάρκα .....το 3αρι και το 6αρι ειναι απίστευτα το νεο μιατα άλλου.....κρίμα και πάλι κρίμα. Η τεχνολογικά skyactiv ειναι πραγματικά απίστευτη
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Επειδή με ενδιαφέρει και εμενα κάπου διάβασα αλλά δεν θυμάμαι που οτι στην καλύτερη περίπτωση όχι σε λιγότερο απο 2 έτη οι πωλήσεις......απογοητευτικό για την ίσως πιο ενδιαφέρουσα mid range μάρκα .....το 3αρι και το 6αρι ειναι απίστευτα το νεο μιατα άλλου.....κρίμα και πάλι κρίμα. Η τεχνολογικά skyactiv ειναι πραγματικά απίστευτηSent from my iPad using Tapatalk
δεν συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό 'mid range μάρκα' για τη mazda...Σίγουρα στις 3 κορυφαίες γιαπωνέζικες εταιρίες σε ποιότητα και αξιοπιστία και από τις κορυφαίες γενικότερα
-
Εγώ πάντως κρατώ μια μικρή ελπίδα...
Εστειλα email, τον Ιούνιο, στο νέο φορέα που αντιπροσωπεύει την εταιρεία,
και μου απάντησε ευγενικα η υπεύθυνη επικοινωνίας,
ότι στα μέσα Οκτωβρίου θα έχουν νέα
και τότε να ρωτήσω ξανά...Μπορεί και ξανά να επικοινωνήσουμε μαζί τους για το ενδεχόμενο να έχουν κάποια ευνοϊκή εξέλιξη..
-
ποιός θα βάλει λεφτά στην παρούσα φάση και με τι προοπτική;;;;κίνηση με μεγάλο ρίσκο.......new mazda στο μακρινό μέλλον ξανά.Μακάρι να βγώ φάουλ.....
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Επειδή με ενδιαφέρει και εμενα κάπου διάβασα αλλά δεν θυμάμαι που οτι στην καλύτερη περίπτωση όχι σε λιγότερο απο 2 έτη οι πωλήσεις......απογοητευτικό για την ίσως πιο ενδιαφέρουσα mid range μάρκα .....το 3αρι και το 6αρι ειναι απίστευτα το νεο μιατα άλλου.....κρίμα και πάλι κρίμα. Η τεχνολογικά skyactiv ειναι πραγματικά απίστευτη
δεν συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό 'mid range μάρκα' για τη mazda...Σίγουρα στις 3 κορυφαίες γιαπωνέζικες εταιρίες σε ποιότητα και αξιοπιστία και από τις κορυφαίες γενικότερα
Συμφωνώ και διαφωνώ η Mazda δεν εχει παρουσία σε όλα τα market segments κατα συνέπεια αυτο την καθιστά mid range , τωρα το οτι Εειναι στις 3 καλύτερες κορυφαία. Εγώ το γνωρίζω ως κάτοχος Mx-5 NC οτι ειναι κορυφαία ....το θεμα ειναι πόσοι άλλοι?
-
Δεν χρειάζεται να έχεις αντιπροσώπευση σε όλες τις κατηγορίες για να είσαι κορυφαίος.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν χρειάζεται να έχεις αντιπροσώπευση σε όλες τις κατηγορίες για να είσαι κορυφαίος.Ακριβώς, ούτε η Porsche, η Ferrari ή αν το θες σε πιο γήινες μάρκες ούτε η ΒΜW ή η Mercedes έχουν αυτοκίνητα σε κάθε κατηγορία αλλά οι περισσότεροι τις θεωρούν κορυφή...
Κρίμα πάντως και δεν είναι μόνο το ΜΧ-5 που εντάξει έχει περιορισμένο κοινό αλλά έχει πάνω από 20 χρόνια την κορυφή στην κατηγορία του… Έχει και άλλα ενδιαφέροντα μοντέλα πχ το νέο 2 ή το CX-3 με τον 1,5 diesel.
Για να πούμε την αλήθεια βέβαια δεν θα είχε μεγάλο αριθμό πωλήσεων στη χώρα μας μιας και η γκάμα της βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε κινητήρες 2 και παραπάνω λίτρων… Οπότε ας τα βλέπουμε με Βουλγάρικες και Αλβανικές πινακίδες και ας μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι τώρα που έρχονται και εκλογές -
Ειδα ενα mazda 3 πριν λιγες μερες παρκαρισμενο σε καταστημα με ηχοσυστηματα,σε μαυρο χρωμα,φορτωμενο απο εξοπλισμο,με γκριζομαυρες ζαντες,very good,αυτοκινητο που ξεχωριζει.
-
Σημερινά νέα
http://www.zougla.gr/automoto/article/e ... ftokiniton
-
Απαράδεκτο τέτοια εταιρία να μην έχει τη θέση που της αξίζει και στην Ελλάδα.
Επίσης, ποτέ δεν κατάλαβα με ποια λογική δεν ήρθε το CX5 στην Ελλάδα - από τα καλύτερα suv - και ήρθε το CX7 (καλώς ήρθε βέβαια κι αυτό...) -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Απαράδεκτο τέτοια εταιρία να μην έχει τη θέση που της αξίζει και στην Ελλάδα.
Επίσης, ποτέ δεν κατάλαβα με ποια λογική δεν ήρθε το CX5 στην Ελλάδα - από τα καλύτερα suv - και ήρθε το CX7 (καλώς ήρθε βέβαια κι αυτό...)Εχω την εντυπωση οτι το cx5 βγηκε πολυ αργοτερα απο το cx7 και οταν πλεον ειχαν ολα παγωσει στο Ελλαδα.....
Για να δουμε τι θα γινει με το restart....
MAZDA FORUM