-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Τι πρόβλημα στις βαλβίδες;
Δεν το διόρθωσαν;
Μόνο την βλάβη έσβησαν;
Δεστο όσο είσαι ακόμα στην εγγύηση!H βλάβη σβήστικε αλλά μου είπαν πως αμα μου ξαναπαρουσιαστεί να παω μια βόλτα αποκεί.
Φίλε TAIRIS μήπως είσαι Θεσσαλονίκη? Η mazda εδώ κάνει κάτι τέτοια
'σβησίματα' από το LOG και 'έλα αν ξανασυμβεί'. Τί πράγματα είναι αυτά.Στο τέλος, θα μας λένε σαν τους Η/Υ 'βγές και ξαναμπές'
Όχι καμία σχέση.Είμαι από επαρχία.
-
Τωρα καμια ωρα πηρα το αμαξι απο το συνεργειο της MAZDA.Μου ειπαν πως ψαξανε το αμαξι ολο.Του ξαναβαλανε το διαγνωστικο και δεν υπηρχε καμια βλαβη.Εγινε και το service και του ρυθμισανε ρελαντι όλα παλι απ την αρχη.Πιστευω το αμαξι αυριο που θα ειναι παγωμενο και το βαλω μπροστα να μην μου κανει παλι τα ιδια.
-
Νέος είσαι ακόμα, σιγά-σιγά θα μάθεις ότι δεν αγοράζουμε καινούρια ανταλλακτικά από τη Mazda, εκτός αν πληρώνει κάποια ασφάλεια. Τα 2.400 για κρεμαγέρα σε RX8 τι σου λένε;
και απο που δηλαδη φιλε μου θα πρεπει να παρει κανεις ανταλλακτικα αν χαλασει κατι??
μεταχειρισμενο δεν νομιζω να θελει κανεις για το καινουριο του τουτου...
εγω ενδιαφερομαι πολυ για την αγορα του 6 mps ,αλλα ακουγοντας συνεχως τετοια ψιλοαποθαρρυνομαι
τελικα που υπαρχει ενας σοβαρος μηχανικος για μαζντα εκτος αντιπροσωπειας??
εχει κανεις 6 mps??
ειναι εκπληκτικο αυτοκινητο και με την συμπεριφορα της μαμα μαζντα φροντιζουν να ξενερωνουν τον κοσμο -
επισης,οταν λενε 3 χρονια η 100,000 χλμ τι ακριβως εννοουν?γιατι αν ειναι 100,000 χλμ οποτε ληξουν θα τους την κλεισω την εταιρεια
μεσο ορο το χρονο κανω 10,000 χλμ
7 χρονια τωρα που εχω δικο μου αυτοκινητο δεν εχω ξεφυγει απο τον μεσο μου ορο
γιατι να το εκανα και τωρα?? -
Naso abt σε ευχαριστώ που ανέσυρες το τόπικ της μάζντα και το ανακάλυψα και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλώνω στρατευμένος μαζντόφιλος έστω και πίσω από το τιμόνι ενός 323 14 ετών...
Η εγγύηση 100.000 ή 3 χρόνια εννοούν ότι ισχύει το ότι λήξει πρώτα, οπότε μετά από 3 χρονάκια θα μείνεις χωρίς εγγύηση... αλλά αυτό είναι μικρό πρόβλημα γιατί τα μάζντα είναι τρομερά αξιόπιστα. Επίσης το 6 είναι φτιαγμένο Ιαπωνία και όχι σε άλλη χώρα με ότι αυτό συνεπάγεται. Το μόνο πρόβλημα που έχει η εταιρεία είναι όντως τα ακριβά ανταλλακτικά...
Το αμάξι φυσάει πάντως. Είναι ίσως το καλύτερο GT μέχρι τα 50Κ, λόγω μοτέρ και τετρακίνησης. Μόνο πρόβλημα του είναι (κατά τα περιοδικά πάντα) ότι δεν προσφέρεται για υπερστροφικά στιλ οδήγησης...
-
Μα τα περιοδικά το εξυμνούν για το πόσο υπερστροφικά μπορεί να οδηγηθεί. Ειδικά το Drive που το είχε πέρσι στις Σέρρες. Όσο για την τιμή του, κάποιος μου είπε ότι τώρα πωλείται 37Κ. Αν και κάτι άκουσα και για RX8 Cosmo Special Edition με ηλιοροφή καινούριο στα 31Κ από ανεξάρτητο εισαγωγέα και καράφλιασα...
-
31Κ RX8 Cosmo???
37K 6 MPS???Πλάκα θα κάνεις!!!! Ειδικά το RX8 είναι πρόκληση όταν τα προσθιοκίνητα κουβαδάκια κάνουν 30Κ
Ακόμα και το 3 MPS που είναι σε προδιαγραφές κλάσεις καλύτερο όλων στην κατηγορία των GTi
-
Μόνο πρόβλημα του είναι (κατά τα περιοδικά πάντα) ότι δεν προσφέρεται για υπερστροφικά στιλ οδήγησης...
ισα ισα φιλε μου
ακριβως το αντιθετο!!!
αυτην την στιγμη ναι,πωλειται με το κλειδι στο χερι και ολα 38400
ελα ντε ομως που ειμαι μαζωχα και το θελω με ηλιοροφη που δυστυχως παει πακετο με το αχρειαστο navi και προθποθετει 3000 ακομη?
θα δουμε στο μελλον!!ελπιζω σε μια ποσφορα με ολα αυτα μαζι...
εχω διαβασει απειρα αφιερωματα εχω κανει τεστ ντραιβ...το αμαξι δεν παιζεται!! -
Σύμφωνα με τις φοβερές απόρρητες πληροφορίες μου , 31Κ πωλούνται ολοκαίνουρια Cosmo... κι όχι τα απλά, αλλά τα Special Edition και μάλιστα με ηλιοροφή! Πήγαινε να αγοράσεις Astra OPC και Golf GTi εσύ μετά...
Ωραίο το 6 MPS, μόνο η κατανάλωσή του είναι λίγο πρόβλημα, για εμάς τους καλομαθημένους με τα οικονομικά! -
Ο χρήστης Nasos Abt έγραψε:
Μόνο πρόβλημα του είναι (κατά τα περιοδικά πάντα) ότι δεν προσφέρεται για υπερστροφικά στιλ οδήγησης...
**ισα ισα φιλε μου
ακριβως το αντιθετο!!! **:yahoo:να τα ξεχασεις αυτα που ξερεις περι υπερστροφικά στιλ οδήγησης..., παντιλικια κλπ-κλπ !!!!!
εισαι οικογενειαρχης τωρα και ειπαμε την 4κινηση και το μπλοκε τα θελεις για ασφαλη μετακινησεις
-
που με ανακαλυψες εδω???
τις Κυριακες μαζι βρε Μητσο δεν ειπαμε θα τα ανακαλυπτουμε παρεα??
-
Άσχετη απορία για ίκανούς μαζντογνώστες: το τελευταίο 323 βασιζόταν στο φόκους μκ1 όπως τώρα το 3 βασίζεται στο φόκους μκ2?
-
Αν και δε δηλώνω ικανός μαζντογνώστης , η απάντηση είναι όχι!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Άσχετη απορία για ίκανούς μαζντογνώστες: το τελευταίο 323 βασιζόταν στο φόκους μκ1 όπως τώρα το 3 βασίζεται στο φόκους μκ2?Νομίζω ναι, είχαν πολλά κοινά μηχανικά μέρη. Για την ακρίβεια το focus βασιζόταν στο 323. Με επιφύλαξη όμως, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.
-
To 323 προηγείται του focus mk1. Το τελευταίο βασιζόταν σε καινούρια πλατφόρμα.
-
Μια ερώτηση που έχω ξανακάνει αλλα απάντηση σίγουρη δεν πήρα ούτε από εδώ ουτε από αντιπροσώπους της Μαζντα!!!!!!!!!!!!!!
Το Mazda 3 1.4 έχει 1349 κ.ε. Πόσους φορολογήσιμους ίππους έχει? Παρακαλώ να απαντήσουν μόνο όσοι γνωρίζουν, κατά προτίμηση αυτοί που έχουν τα αμάξι.
Γιατί η ερώτηση? Γιατί ενώ ο κατάλογος του υπουργείου περί φορολογ. ιππων λέει οτι μέχρι 1357 κ.ε είναι 9 ιπποι, σε όλα τα περιοδικά αναφέρουν οτι έχει 10. Σε 4 αντιπροσωπείες που τηλεφώνησα και σε email μου στα κεντρικά δεν γνώριζαν στην πρωτη περίπτωση στη δε δεύτερη δεν απαντούν καν. Τόσο δύσκολη ερώτηση τους έκανα....
-
Γιατί δεν κάνεις κανένα τηλέφωνο στο υπουργείο μεταφορών; Λέω εγώ...
-
Γιατί περιμένεις να σου απαντησει κάποιος υπάλληλος του υπουργείου σε μια τέτοια ερώτηση? Την τύφλα τους δεν ξέρουν εκεί.... Δεν κάνω καν τον κόπο να πάρω εκεί τηλέφωνο. Στη καλύτερη περίπτωση θα μου το κλείσει αμέσως στην χειρότερη θα αρχίσουν να με συνδέουν από το ένα γραφείο στο άλλο η να μου δίνουν λίστες τηλεφώνων 'δεν είμαι αρμόδιος κύριε'...
Δεν τα ξέρεις αυτά?
-
Eπειδή σε άλλη περίπτωση βρήκα άκρη, γιαυτό στο είπα...
Απλά επειδή το ψάχνεις, δεν έχεις να χάσεις τίποτα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To 323 προηγείται του focus mk1. Το τελευταίο βασιζόταν σε καινούρια πλατφόρμα.Είσαι σίγουρος?
MAZDA FORUM