-
Ξερεις αν η εκδοση του ''04 είναι με 5 ή 6 ταχύτητες;
Εχω ακούσει ότι η γενιά πριν το facelift έχει κάποιο πρόβλημα με την ηχομόνωση αφού ο θόρυβος στην καμπίνα είναι αισθητός μετά τις 4000. Ξερεις κάτι γιάυτό;
Είναι από ιδιώτη. Μπορώ να ελέγξω ότι όντως τα χλμ είναι πραγματικά;Απο ότι μου είπε το κινεί μόνο κάθε Σ.Κ αφού έχει εταιρικό για την δουλειά του.
Πιστεύεις ότι σηκώνει παζάρι από τα 13900 που το δίνει;Ειναι 05/2004.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σου! -
Από ότι θυμάμαι φορούσε 5τάχυτο σασμάν αλλά δεν είμαι σίγουρος και δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου. Ναι, ηταν κάπως θορυβώδες αλλά τίποτα τραγικό. Εξάλλου ο κινητήρας έχει ευχάριστη χροιά. Μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα ήταν ο θόρυβος κύλισης από τους θόλους που είχαν ελλειπή ηχομόνωση. Βέβαια μπορείς να ζητήσεις να κάνεις ένα test drive και να διαπιστώσεις και μόνος σου αν σε ενοχλεί ή όχι.
Αν είναι απο ιδιώτη κατά 90% είναι πραγματικά τα χιλιόμετρα. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 100% αλλά ένα καλό σημάδι είναι το βιβλίο των σέρβις. Ξέρω πχ περίπτωση που κάποιος αγόρασε αυτοκίνητο με 15000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο και μετά βρήκε στο βιβίο των σέρβις ότι το αυτοκίνητο είχε κάνει ήδη το σέρβις των 20000... Ένα άλλο είναι η κόπωση των αμορτισερ και ένα τρίτο η φθορά στα χειριστήρια και ποδοστήρια. Μεγάλη φθορα δείχνει πολλά χιλιόμετρα. Επίσης καινούρια πεντάλ είναι πολύ υπόπτα γιατί σημαίνει ότι τα παλιά βγήκαν off, ποιός ξέρει μετά από πόσα χλμ... Πάντως ακούγεται σαν καλή περίπτωση. Έλεγξέ το σε ένα καλό συνεργείο (ακόμα καλύτερα αν είναι εξουσιοδοτημένο Mazda) και παζάρεψε το λίγο στην τιμή.
-
Με προβληματίζει λίγο η πενταετία αν και νομιζω πως για mazda δεν ειναι πολλα και λίγο το υψηλό τέλος κυκλοφορίας. Θα πάω να το κοιτάξω πάντως.
Ευχαριστώ.. -
Δες και ένα συγκριτικό για να σου λυθούν αρκετές απορίες...
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=10080
-
Κοτσαδόρος για Mazda 2 κόστος 600 ευρώ από ΈΛΜΑ.
Βρήκα Bosal, αποσπώμενο 320 ευρώ με μπρίζα....
Πάω να τον βαλω. -
Σκεφτομαι για μετα το καλοκαιρι για ενα MX5 παλιο με 5000-6000Ε σαν δευτερο αυτοκινητο για το χαβαλε...(με το πλαι και οπου παει! )
Τι χρονιας θα πρεπει να ειναι αξιζει η θα εχω ολο προβληματα.
Τι προβληματα εβγαζαν εκεινης της γενιας τα αυτοκινητα? -
Εψαξα στην αναζητηση αλλα δεν βρηκα τιποτα, παρα μονο μερικα θεματα που ανοιχθηκαν κατα καιρους για διαφορα μοντελα της Mazda, αν και γερμανοφιλος εχω μια ιδιαιτερη προτιμηση στη Mazda και ισως ειναι ψυχολογικο το θεμα μιας και απο τη πρωτη μερα που πηρα το διπλωμα και τα αμαξια που εχουν περασει μεχρι στιγμης απο τα χερια μου ειναι κα ηταν ευρωπαικης κατασκευης. Εντυπωσεις απο τα Mazda θετικοτατες μιας και ετυχε να οδηγησω για λιγα χιλιομετρα τη σειρα 3 στη hatchback εκδοση. Αν και σποραδικα οδηγω τη MΧ-5 mk 2,5 αν το λεω σωστα. Το θεμα επισης το ανοιγω και για τους κατοχους Mazda αλλα και των υπολοιπων μελων ωστε να ανταλλασουμε διαφορες αποψεις, εμπειριες, κλπ.
- Αν υπαρχει ενα παρομιο θεμα και δεν το προσεξα κατα την αναζητηση ζηταω συγγνωμη.
-
-
Το θεμα το ανοιξα για να υπαρχει ωστε να συγκεντρωθουμε και να ανταλλασουμε διαφορες αποψεις περαν του επισημου φορουμ, ωσπου και ανεβασες το λινκ.
-
Γράψε λάθος, εγώ άλλο κατάλαβα.
viewtopic.php?f=15&t=17689&hilit=mazda+forum
-
Γειά σας με λένε Μπάμπη και είμαι καλά, έχω ένα Mazda6 1.8 TC εδώ και 6 χρόνια ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ.
- Πού είσαι ρε Γιάννη ;
-
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
Γράψε λάθος, εγώ άλλο κατάλαβα.viewtopic.php?f=15&t=17689&hilit=mazda+forum
Ok Μην ανησυχεις, και δεν μου βγαλε τιποτα η αναζητηση
-
Για σου Μπάμπη φίλε μου
Κρίμα που δεν ήρθες την Κυριακή, περάσαμε πολύ ωραία.
-
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
Γράψε λάθος, εγώ άλλο κατάλαβα.viewtopic.php?f=15&t=17689&hilit=mazda+forum
**Ευχαριστω για την υποδειξη.Εγινε συγχωνευση των δυο θεματων[mod] **
-
Ευχαριστω κυριε BILL33 οπως και τον Γιαννη Μ6
-
Ρε συ Bill υπάρχει και ένα άλλο thread για το mx5, δεν το 'κολλάς' εδώ να είμαστε όλοι μαζί ;
-
Η MAZDA ειναι για ψαγμενους και οχι για αυτους που αγοραζουν αυτοκινητο με βαση την ιπποδυναμη,τα 2τουρμπο κτλ και βασικα ειναι made in hirosima 100%
-
To 6 mps τι τετρακίνηση έχει εγώ νομίζω πως έχει haldex άλλα ένας φίλος μου επιμένει πως έχει κεντρικό διαφορικό και στέλνει μόνιμα δύναμη και πίσω τα φώτα σας.
-
καλησπερα φιλε μου!! οτιδηποτε απορια εχεις για αυτο το θεμα μπορεις να δεις στην παρεα μας εδω:
www.mazdaspeedclub.gr !!
ολα τα Mps ειμαστε εδω και μαλιστα πες και στον φιλαρακο σου να μας ελθει να τον γνωρισουμε!! θα χαρουμε πολυ!! -
Θα μπορούσες βέβαια να του απαντήσεις και εδώ...
MAZDA FORUM