-
Ειμαι ο μονος που εχω ψηφισει GT3 '99...μα αυτος ηταν ο πρωτεργατης και μαλιστα για καποια περιοδο ηταν το πιο γρηγορο αυτοκινητο παραγωγης στο Ring...
Το τευχος το εχω και εγω παντως...πολυ καλα λογια λενε για το williams και βρισκεται ψηλα στην καταταξη! Δεν ειναι αλλωστε περιεργο αφου και στο φορουμ σε σχετικη ψηφοφορια που ειχα κανει στο παρελθον ειχε βγει the best GTi ever build...
-
Το mx-5 γιατί δεν το έβαλες ρε dimsaba;;;
Εγώ ψήφισα Williams, αφ'ενός γιατί δεν έχω διαβάσει ούτε μια άσχημη κριτική, αφ'ετέρου γιατί είναι φτιαγμένο για ανθρώπους και όχι για κροίσους. Ιδεολογικά και κοινωνιολογικά δηλαδή ψήφισα...
Γιατί από ό,τι φαίνεται, είναι αρκετά εύκολο να φτιάξεις ένα supercar...χωρίς οικονομικό περιορισμό, με ελευθερία να χρησιμοποιήσεις ό,τι πιο ακριβό και πολύπλοκο χωρίς να έχεις να στεναχωριέσαι μήπως χαλάσει στο δρόμο και δεν ξέρουν να το φτιάχνουν οι λογής-λογής μάστορες (ξέρετε πόσο καλύτερα θα ήταν τα αυτοκίνητά μας αν δεν υπήρχε ο περιορισμός του 'μάστορα'; ), με ελευθερία να είναι όσο 'άσχημο' και 'κακό' θέλει, χωρίς να χαρακτηριστεί από κανέναν 'καγκουριά', να διαχειρίζεται τη βενζίνη με όσο σπάταλο πνεύμα γίνεται και και και και και...
Για μένα, τα supercars είναι πλατφόρμες νέων τεχνολογιών, δεν είναι τεχνολογικά επιτεύγματα.
-
Εγώ δεν έβαλα το ΜΧ5 ή αυτοί; Αλλά εκεί μέσα πώς να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα; Εδώ η Μ3 και κατατάχθηκε τελευταία και καταϊδρωμένη...
-
τι είναι αυτό πάλι
Μεταξύ SUBARU και ΑΣΤΕΙΟΥ?
τι κάνει το P1 εκεί μέσα?
-
Subaru και αστείου...
Το Ρ1 επιλέχθηκε ως το καλύτερο rally car της δεκαετίας, ως ο αντιπρόσωπος μιας ολόκληρης δεκαετίας δηλαδή. Τώρα, το αν ένα EVO VI ήταν καλύτερο ή όχι, είναι άλλο θέμα. -
Εχοντας τα οδηγήσει όλα για αρκετό καιρό θααααα ψηφίσω 911 GT3 03.
Eίναι η μεγάλη μου αγάπη ότι είναι GT στην Porsche. -
M3 E36
-
Κάτσε ρε Ρούλη, εδώ η Ε46 και κατετάγη τελευταία, η Ε36 φαντάζεσαι τι βαθμολογία θα έπαιρνε...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δηλαδή η Zonda δε σου κάνει ρε Θέμη; Η Maranello;Δες λίγο τα αποτελέσματα μέχρι τώρα ρε συ Δημήτρη. Μόνο 4 άτομα ψήφισαν Zonda, σε εμένα την είπες;
-
Σε σένα την είπα γιατί έχω την άνεση κι επειδή καταλαβαίνεις το χιούμορ μου. Αλλά βασικά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ψήφισες το NSX-R. Ή μάλλον μπορώ γιατί μόλις τώρα είδα ότι έχω ξεχάσει να το συμπεριλάβω στη λίστα των αυτοκινήτων. Sorry Θέμη, σε έκαψα (και σένα κι αυτό) !
-
ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ NSX-R ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ;;;;;;;
ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
993 (Twin)Turbo.
H τελευταία παραδοσιακή 911...και τι γκραν φινάλε!! -
360-5=355
-
Αν μπορεί κάποιος moderator να προσθέσει και το Honda NSX-R, ώστε να είναι σωστή η ψηφοφορία.
Θέμη, το ξέρω ότι σε σκότωσα... -
Ψήφισα τήν 'Λίζα',καί ο λόγος είναι ότι είναι το μόνο απο τα παραπάνω που πήγα βόλτα,καί ότι σίγουρα με εντυπωσίασε.
Μπορεί όλα τα υπόλοιπα να είναι από εκατό φορές καλύτερα,αλλά δέν το ξέρω.(......άτιμε......μάς έφαγες τήν ψυχή απο εκείνο το βράδυ )
-
Porche 911 turbo 993 of course. Kai meta elise mk1 (a btw se 2 xronakia pu teliono spoudes bazo plori gia mk1..pezei kai noritera )
Lotusnick, mia kitrini parakalo me esoteriko dixromia kitrino-mauro ke mayres zades parakalo. Thanx
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
:ysterical: Subaru και αστείου...
Το Ρ1 επιλέχθηκε ως το καλύτερο rally car της δεκαετίας, ως ο αντιπρόσωπος μιας ολόκληρης δεκαετίας δηλαδή. Τώρα, το αν ένα EVO VI ήταν καλύτερο ή όχι, είναι άλλο θέμα.ασε μη το σκαλίσεις τώρα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ψήφισα τήν 'Λίζα',καί ο λόγος είναι ότι είναι το μόνο απο τα παραπάνω που πήγα βόλτα,καί ότι σίγουρα με εντυπωσίασε.
Μπορεί όλα τα υπόλοιπα να είναι από εκατό φορές καλύτερα,αλλά δέν το ξέρω.(......άτιμε......μάς έφαγες τήν ψυχή απο εκείνο το βράδυ )
Exei auto to effect h Lisa kai o odigos tis.
Elpizw na katebo kai fetos Andrea kai na katseis kai stin thesi tou odigou -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Exei auto to effect h Lisa kai o odigos tis.
Elpizw na katebo kai fetos funky kai na katseis kai stin thesi tou odigou -
Εγώ ψήφισα το williams, και μόνο το γεγονός ότι βρίσκεται σε μια τέτοια λίστα λέει πολλά
Car of the decade