-
στα βιβλια που εχετε διαβασει προφανως δε γραφει οτι τα παιδια προσπαθουν να βρουν τα όρια σου και να τα επεκτεινουν ετσι?
και οτι το κανουν απο 6 μηνων και μετα τα περισοτερα, απο τη στιγμη που καταλαβαινουν οτι οταν βηξουν λιγο ξαφνικα εμφανιζεται ο γονεας?ουτε οτι το παιδι δεν καταλαβαινει γκριζες ζωνες και μονο ασπρο μαυρο οποτε δεν μπορεις ΟΛΑ να 'τα συζητας' μαζι του.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
+1
ποια τιμωρία λέτε του ανθρώπου τώρα, το πιθανότερο είναι ότι το παιδί επιζητεί την προσοχή του γονιου για τον Α Β Γ λόγο. Κάντε του μια κουβέντα ήρεμα και ωραία, δεν θα το καταλάβει με την πρώτη, κάντε και άλλη προσπάθεια και το σημαντικοτερο μην του δείξετε ότι τσαντιζεστε με αυτό που κάνει.
Αμέσως να το βγάλουμε στον τακο το παιδί.καλά, πάνε στο δωμάτιο σου για κανά μισάωρο τώρα, να δούμε αν θα στρώσεις
-
Εγώ φιλαράκι είμαι με τον τριντεντ. Μην κοιτάς που έχω κοινό λογαριασμό με την γυναίκα μου και μπαίνει και γράφει παπαριες. Σιγά μην κάνω και δημοψήφισμα για το τι θα τρώει το παιδί. Μωρέ προχτε ίσα που γκρινιαξε όταν κοιμόμουν και
ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ;
Την μικρή λυπαμαι που δεν χρονισε ακόμα, αλλά το κροσέ, κροσέ.
Η μήπως δεν ξέρανε οι παλιοί; -
Ωραιος
-
Πόσο μαλάκας είναι ο κόσμος σε ρε γμτ!
Να σε βλέπουν με καρότσι με δίδυμα, να είναι πίσω σου στη 'θεωρητική' ουρά για το ασανσέρ (ενώ θα μπορούσαν να πάρουν τις κυλιόμενες που είναι 10 βήματα πιο 'κει, άλλο θέμα αυτό) και μόλις έρχεται να 'τσιμπάνε' τη θεσούλα...κι εσύ περιμένεις πάλι το επόμενο...
-
Ελπιζω τουλαχιστον να τους την ειπες.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Ελπιζω τουλαχιστον να τους την ειπες.Δεν ασχολήθηκα, όχι...
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Ελπιζω τουλαχιστον να τους την ειπες.γιατι να τους την πει?
επρεπε να τους την εχει πει η μαμα τους, αλλα το συζητουσε μαζι τους για να μη πληγωθουν -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
γιατι να τους την πει?
επρεπε να τους την εχει πει η μαμα τους, αλλα το συζητουσε μαζι τους για να μη πληγωθουνΚαι για να το αναγουμε σε αξιωμα ολο αυτο, ας θυμηθουμε τον μεγαλο μας ποιητη:
Η συζητηση μαζι με τα παιδια και τον trident ειναι το ιδιο αχρηστη με την ψυχαναλυση σε εναν Ιρλανδο.
Ν. Βαμβακουλας στον διαιτητη Βουτσαρα για το πεναλτι,
ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, Τελικος Κυπελλου 1988 -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
γιατι να τους την πει?
επρεπε να τους την εχει πει η μαμα τους, αλλα το συζητουσε μαζι τους για να μη πληγωθουνΚαι για να το αναγουμε σε αξιωμα ολο αυτο, ας θυμηθουμε τον μεγαλο μας ποιητη:
Η συζητηση μαζι με τα παιδια και τον trident ειναι το ιδιο αχρηστη με την ψυχαναλυση σε εναν Ιρλανδο.
Ν. Βαμβακουλας στον διαιτητη Βουτσαρα για το πεναλτι,
ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, Τελικος Κυπελλου 1988αστεια για κερκιδες αγωνα ποδοσφαιρου Γ ερασιτεχνικου ειναι αυτα που λες.
-
Τσάμπα τρώγεστε. Και τα δύο χρειάζονται εξίσου. Και θα προσπαθήσεις να βρεις τι πραγματικά φταίει, αλλά και θα θέσεις σαφή όρια και θα τιμωρήσεις το παιδί όταν τα ξεπερνάει. Είμαι σίγουρος ότι αμφότερες οι αντιμαχόμενες πλευρές χρησιμοποιούν και τις δύο μεθόδους, οι οποίες είναι συμπληρωματικές κι όχι αντίθετες. Μια στο καρφί και μια στο πέταλι, που έλεγαν κι οι παλιοί.
Επ ουδενί δεν απορρίπτουν η σύγχρονη ψυχολογία κι η παιδαγωγική την τιμωρία και τα όρια. Ούτε όμως τα θεωρεί πανάκεια, όπως έκαναν οι παππούδες μας, δύο γενιές πίσω. -
Ποτε δε χτυπας ενα παιδι. Καλυτερα χτυπα τη γυναικα η την πεθερα να ξεσπασεις.Να πιασει τοπο και το ξυλο.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τσάμπα τρώγεστε. Και τα δύο χρειάζονται εξίσου. Και θα προσπαθήσεις να βρεις τι πραγματικά φταίει, αλλά και θα θέσεις σαφή όρια και θα τιμωρήσεις το παιδί όταν τα ξεπερνάει. Είμαι σίγουρος ότι κι οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές χρησιμοποιούν και τις δύο μεθόδους, οι οποίες είναι συμπληρωματικές κι όχι αντίθετες. Μια στο καρφί και μια στο πέταλι, που έλεγαν κι οι παλιοί.
Επ ουδενί δεν απορρίπτουν η σύγχρονη ψυχολογία κι η παιδαγωγική την τιμωρία και τα όρια. Ούτε τα θεωρεί πανάκεια, όπως έκαναν οι παππούδες μας, δύο γενιές πίσω.Σωστός ο παίκτης!!!
Εμένα αυτό που με χαλάει είναι να προσπαθεί ο καθένας να δώσει μάθημα καλού γονέα. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εμένα αυτό που με χαλάει είναι να προσπαθεί ο καθένας να δώσει μάθημα καλού γονέα.
Καμια σχεση απο την πλευρα μου.Οπως πολυ ευκολα μπορεις να διαπιστωσεις δεν εχω ποσταρει σχεδον καθολου στο συγκεκριμενο τοπικο (αν και πατερας).
Αυτο που μου την δινει ομως ειναι ο ξερολισμος και το κουνημα του δαχτυλου συγκεκριμενων χρηστων (Παβλωφικη αντιδραση:πιανω τα παπαρια μου) σχετικα με την ανατροφη των παιδιων. Ασε που τα γραφομενα τους ειναι προορισμενα για το χρονοντουλαπο της ιστοριας (σαν τον κομμουνισμο-trident, manosk, GTI_ like this). -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πόσο μ@λ@κ@ς είναι ο κόσμος σε ρε γμτ!Να σε βλέπουν με καρότσι με δίδυμα, να είναι πίσω σου στη 'θεωρητική' ουρά για το ασανσέρ (ενώ θα μπορούσαν να πάρουν τις κυλιόμενες που είναι 10 βήματα πιο 'κει, άλλο θέμα αυτό) και μόλις έρχεται να 'τσιμπάνε' τη θεσούλα...κι εσύ περιμένεις πάλι το επόμενο...
Ζωώδες αυτό που έκαναν αλλά υπάρχει και ο αντίλογος. Να περιμένεις να μπεις στο ασανσέρ και να είναι απανωτά πιασμένο από καρότσια και να έχεις φτάσει στο αμήν, γι'αυτό είμαι υπέρ της χρήσης μάρσιπου.
Το τραγικό είναι όταν βλέπεις να κουβαλάνε με καρότσι παιδιά 2 και 3 χρονών γιατί βαριούνται οι γονείς να τα κρατάνε απ'το χέρι Τα βλέπεις ότι είναι έτοιμα να πάνε φαντάροι και είναι σε καρότσια
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τσάμπα τρώγεστε. Και τα δύο χρειάζονται εξίσου. Και θα προσπαθήσεις να βρεις τι πραγματικά φταίει, αλλά και θα θέσεις σαφή όρια και θα τιμωρήσεις το παιδί όταν τα ξεπερνάει. Είμαι σίγουρος ότι αμφότερες οι αντιμαχόμενες πλευρές χρησιμοποιούν και τις δύο μεθόδους, οι οποίες είναι συμπληρωματικές κι όχι αντίθετες. Μια στο καρφί και μια στο πέταλι*******, που έλεγαν κι οι παλιοί.
Επ ουδενί δεν απορρίπτουν η σύγχρονη ψυχολογία κι η παιδαγωγική την τιμωρία και τα όρια. Ούτε όμως τα θεωρεί πανάκεια, όπως έκαναν οι παππούδες μας, δύο γενιές πίσω.Πολυ σωστα, με 2 σχολια:
- Οποιος μπαινει εδω και γραφει πως 'το παιδι κανει αυτο' προφανώς εχει αρκετη νοημοσυνη να ψαξει πρωτα να δει αν υπαρχει θεμα αλλο, το εχει ηδη κανει και φτανει στο συμπερασμα οτι το κανει για να τσεκαρει τα όρια του... τοτε γραφει εδω, και επι αυτου συζηταμε.
- Οι παππουδες δε θεωρουσαν την τιμωρια πανακεια, απλα δε το εξηγουσαν το πραγμα παραπανω απο μια-δυο φορες
Τωρα εχουμε φτασει σε φασεις να εχεις παιδι σε δημοσιο χωρο να τα κανει ολα πουτανα και η μαμα απο πισω να του μιλαει λες και ειναι ενηλικος για να μην [insert various sily reasons]. Προφανως και καταλαβαινει ο πιτσιρικας τι του λεει η μανα του, ενοοειται βεβαια πως αφου υπαρχει εναλλακτικη (να κανει το δικο του χωρις συνεπειες) το προτιμα, και τη γραφει στα μπιρμπιλονια του. Αν δε η μανα καποια στιγμη αγριεψει, επεμβαινει η γιαγια να το σκατομάθει χειροτερα. Κλασική Ελλαδα.
******* Ως δεινος ποδηλατης βλεπω αντικατεστησες το πεταλο της παροιμιας με το πετάλι.
Καμια σχεση απο την πλευρα μου.Οπως πολυ ευκολα μπορεις να διαπιστωσεις δεν εχω ποσταρει σχεδον καθολου στο συγκεκριμενο τοπικο (αν και πατερας).
Αυτο που μου την δινει ομως ειναι ο ξερολισμος και το κουνημα του δαχτυλου συγκεκριμενων χρηστων (Παβλωφικη αντιδραση:πιανω τα παπαρια μου) σχετικα με την ανατροφη των παιδιων. Ασε που τα γραφομενα τους ειναι προορισμενα για το χρονοντουλαπο της ιστοριας (σαν τον κομμουνισμο-trident, manosk, GTI_ like this).Το οτι εισαι πατερας, μας πιστοποιει ΜΟΝΟ οτι τα αναπαραγωγικα σου οργανα (που πιανεις ως παβλωφικη αντιδραση), δουλευουν σωστα. Τίποτα αλλο.
Επι του θεματος εχεις να πεις κατι που να μην ειναι κοροιδία ή τρολλια ή δεν μπορεις να πληκτρολογησεις με το ενα χερι?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πόσο μ@λ@κ@ς είναι ο κόσμος σε ρε γμτ!
Να σε βλέπουν με καρότσι με δίδυμα, να είναι πίσω σου στη 'θεωρητική' ουρά για το ασανσέρ (ενώ θα μπορούσαν να πάρουν τις κυλιόμενες που είναι 10 βήματα πιο 'κει, άλλο θέμα αυτό) και μόλις έρχεται να 'τσιμπάνε' τη θεσούλα...κι εσύ περιμένεις πάλι το επόμενο...
Ζωώδες αυτό που έκαναν αλλά υπάρχει και ο αντίλογος. Να περιμένεις να μπεις στο ασανσέρ και να είναι απανωτά πιασμένο από καρότσια και να έχεις φτάσει στο αμήν, γι'αυτό είμαι υπέρ της χρήσης μάρσιπου.
Το τραγικό είναι όταν βλέπεις να κουβαλάνε με καρότσι παιδιά 2 και 3 χρονών γιατί βαριούνται οι γονείς να τα κρατάνε απ'το χέρι Τα βλέπεις ότι είναι έτοιμα να πάνε φαντάροι και είναι σε καρότσια
Με παιδιά 7 μηνών, όπως καταλαβαίνεις το καρότσι είναι μονόδρομος.
Το θέμα είναι ο κόσμος που παίρνει το ασανσέρ και δεν αφήνει να εξυπηρετηθούν τα καρότσια. Στο golden hall (γιατί σ'αυτό αναφέρομαι) θα μπορούσε ο κόσμος αντί να παίρνει το ασανσέρ να χρησιμοποιεί τις κυλιόμενες ώστε να μπαίνουν μόνο καρότσια.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Το ασανσέρ ειναι: α) για μωρά ή νήπια σε καρότσι, β) για ηλικιωμένους και Γ) για ΑμΕΑ. Αν δεν εισαι κάτι απο αυτα και αφου σε ολα τα εμπορικά υπάρχουν κυλιόμενες, ΔΕΝ υπάρχει αντίλογος. Κακώς περιμένεις να πάρεις το ασανσέρ.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
......ποσταρω αρα υπαρχω...Επι του θεματος εχω να απαντησω οτι πλεον τα πιανω και με τα δυο χερια. Μην με ρωτησεις πως πληκτρολογω.
@υπολοιποι:
ανατρεξτε στα προηγουμενα ποστ για να δειτε πως ξεκινησε το μπαχαλο και θα εκλαγειτε απο το μεγεθος της μπουλσιτιας που γραφεται εδω μεσα....Εμενα στα παπαρια μου, δεν μπηκα να το παιξω πατερας ουτε να διδαξω τους υπολοιπους. Καντε με τα παιδια σας ο,τι σας φωτισει ο Παναγαθος, και προς θεου, ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ TRIDENT ΟΠΩΣ ΕΥΡΙΣΚΕΣΘΕ ΠΛΗΣΙΟΝ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟΥ. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Εμένα αυτό που με χαλάει είναι να προσπαθεί ο καθένας να δώσει μάθημα καλού γονέα.
Αυτο που μου την δινει ομως ειναι ο ξερολισμος και το κουνημα του δαχτυλου συγκεκριμενων χρηστων (Παβλωφικη αντιδραση:πιανω τα παπαρια μου) σχετικα με την ανατροφη των παιδιων. Ασε που τα γραφομενα τους ειναι προορισμενα για το χρονοντουλαπο της ιστοριας (σαν τον κομμουνισμο-trident, manosk, GTI_ like this).Οπως λενε οι παλιοι, αυτα που κατακρινεις , αυτα λουζεσαι.
Οταν καποιος κανει παιδια ανακαλυπτει οτι αυτα που λενε τα βιβλια δεν εχουν εφαρμογη στο παιδι του. Τοτε επιλεγει αυτο που θεωρει ο ιδιος σωστο και πορευεται.
Οι κανονες αλλαζουν απο παιδι σε παιδι.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...