-
Γι' αυτό μια πολύ καλή λύση είναι τα ιδιωτικά μη κερδοσκοπικά σχολεία
Εγώ σε τέτοιο πήγαινα πάντως, οπότε τα κέρδη επανεπενδύονταν στο σχολείο ή γίνονταν φιλανθρωπίες.
-
υπάρχει τέτοιο πράμα στο Ελλάντα?
-
Απατεώνας!
http://rapidshare.com/files/54907270/ac ... _.wmv.html
-
Νομίζω η λεόντιος και οι ουρσουλίνες (πω πω αν πήγαινα σε αυτό το σχολείο θα ντρεπόμουνα να το λέω!!!!) λειτουργούν στο στυλ που λέει ο ασέρφ και όντως είναι καλά σχολεία μιας και όσους ξέρω από εκεί έχουν χτυπήσει καλές σχολές. Νομίζω πως είναι όμως δύσκολα να βρεις θέση εκεί...
-
Έχω μαθήτρια μια πιτσιρίκα την οποία οι γονείς της στέλνουν στο Κολέγιο Αθηνών
Αξίζουν τα 10.000. Αν λάβεις υπόψη τα προχωρημένα μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που παίρνουν εκεί τότε λες εντάξει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Απατεώνας!http://rapidshare.com/files/54907270/ac ... _.wmv.html
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αξίζουν τα 10.000. Αν λάβεις υπόψη τα προχωρημένα μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που παίρνουν εκεί τότε λες εντάξει.
Ναι, το σχολείο φταίει για τα πουτανάκια που κυκλοφορούν εκεί μέσα..
Έχοντας γνωστούς από όλα τα ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας (τουλάχιστον των βορείων προαστίων) θεωρώ ότι το Κολλέγιο και ο Μωραίτης είναι οι καλύτερες επιλογές για ιδιωτικό σχολείο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι, το σχολείο φταίει για τα πουτανάκια που κυκλοφορούν εκεί μέσα..
Έχοντας γνωστούς από όλα τα ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας (τουλάχιστον των βορείων προαστίων) θεωρώ ότι το Κολλέγιο και ο Μωραίτης είναι οι καλύτερες επιλογές για ιδιωτικό σχολείο.
καλύτερες επιλογές για να βρεις π..τανάκια?
-
Όχι, για πουτανάκια η καλύτερη επιλογή είναι το Tasis.
-
Μήπως το έχετε παρατραβήξει;
-
Μια και το έφερε η κουβέντα στα πουτανακια , σήμερα στον Αγιασμό , οι περισσότερες μανάδες ήταν ντυμένες λές και θα πήγαιναν στον Πλούταρχο μετά. Δεν υπάρχει μέτρο πλέον σε αυτή τη χώρα.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Μήπως το έχετε παρατραβήξει;Αυτό ακριβώς.
Το φόρουμ είναι για τους γονείς.... -
Μην το παμε παλι δημοσιο βερσους ιδιωτικο ρε παιδια ελεος.
Πουτανακια υπαρχουν παντου στο γυμνασιο (σε δημοσιο...δεν αντεχα τοσες ωρες στο σχολικο ρε γμτ ) ειχαν πιασει 2 γκομενες να γαμιουντε στις τουαλετες...στο γυμνασιο.....πριν15 χρονια σχεδον, μην τρελαθουμε λοιπον τωρα οτι εχει σχεση ποσο πουτανακι εινα ικαποια απο το ποιο σχολειο παει!
Για να μην πω για Αρσακειο Εκαλης!Εμενα με ειχαν πάει στον κωστεα γειτονα να με γραψουν οι δικοι μου στην δευτερα δημοτικου που εφυγα απο το ιδιωτικο που ειμουνα και δεν με πειραν, γιατι λεει παιρνανε παιδακια απο την αρχη!
Θα μου πεις εδω αλλες πανε και μπαινουν σε λιστα μολις γεννησουν για οτ νηπιαγωγειο του μωραιτη κλπ!
Ρε πολλα € ρε γμτ.....ειπαμε οχι και ετσι!
-
[quote='ratanplan']...Ρε πολλα
-
Στα ιδιωτικα σχολεια συνηθως εργαζονται νεοδιοριστοι εκπαιδευτικοι χωρις προηγουμενη διδακτικη εμπειρια ή γεροντοκορες δασκαλες. Ενας εκπαιδευτικος που σεβεται τον εαυτο του δε δουλευει σε ιδιωτιο σχολειο εκτος και αν εχει μεγαλη αναγκη. Ειναι οχι μονο κακοπληρωμενοι (οσο και αυτοι του δημοσιου) αλλα και η θεση τους ειναι επισφαλης και πρεπει να υπομενουν τις προσβολες και παραξενιες του ιδιοκτητη ( μελημα του οποιου ειναι μονο η 'κονομα') αλλα και του καθε κακομαθημενου παλιοπαιδου και του νεοπλουτου κηδεμονα του. Βαζουν πολλες εργασιες για να δειξουν οτι 'γινεται δουλεια', ενω η συγχρονη παιδαγωγικη προτεινει το αντιθετο. Σε ολα αυτα προσθεστε το γεγονος οτι το παιδι δεν ερχεται σε επαφη με παιδια απ ολα τα κοινωνικα στρωματα,μειονοτητες και αλλοδαπους , με αποτελεσμα να ζει σε ενα πλασματικο περιβαλλον. Αν βρειτε εστω και εναν εκπαιδευτικο ιδιωτικου σχολειου ευχαριστημενο απο τις αποδοχες και το περιβαλλον εργασιας, εγω θα αυτομαστιγωθω στην πλατεια Συνταγματος.
-
[quote='ililias'][quote='ratanplan']...Ρε πολλα
-
[quote='ratanplan'][quote='ililias'][quote='ratanplan']...Ρε πολλα
-
-
Και γιατι να παντρευτω αν δεν κανω παιδι/α?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Και γιατι να παντρευτω αν δεν κανω παιδι/α?Ρώτα κάποιον από αυτούς που παντρεύτηκαν
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...