-
@ tractioner Συμφωνώ μαζί σου ότι δε θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Να ξεκαθαρίσω όμως 2 σημεία:
- Απάντησα στο ερώτημά σου. Ευθέως.
- Ζητάω συγγνώμη αν δεν κατάλαβα τι εννοείς και βέβαια δεν έχω κανένα λόγο να διαστρεβλώσω οτιδήποτε. Η περιορισμένη ικανότητά μου για λογοτεχνική ανάλυση λέει ότι όταν γράφεις:
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
…… αλλά επιδη έχει οιδιπόδειες επεκτάσεις ειμαι αρνητικός.Αυτη ειναι δουλεια άλλου ανθρώπου κ όχι του γονιου!εννοείς τις οιδιπόδειες επεκτάσεις ως οιδιπόδειες επεκτάσεις (και βέβαια στο σύνολό τους και όχι επιλεκτικά) και όχι κάτι άλλο. Επ' αυτών σχολίασα και πρέπει να πω ότι τα παραδείγματα δεν είναι άστοχα (μπορεί να τα χαρακτηρίσεις ενοχλητικά) αλλά ακριβή και απολύτως συνδεδεμένα με την αναφορά σου όπως την κατάλαβα.
-
Πέρα από όλες τις αναλύσεις, το να γράφεις τη λέξη γλωσσόφιλο όταν αναφέρεσαι στο παιδί σου, είναι τουλάχιστον άκομψο, για να μην πούμε τίποτα περισσότερο.
-
Συμφωνώ, και σε ότι με αφορά αντιαισθητικό.
-
Αηδιάζω στην ιδέα να φιλάω γονιό στο στόμα, έστω κι αν έχει γίνει σε εποχές που δε θυμάμαι. Σκεφτείτε ότι έτσι θα νιώθουν και τα παιδιά σας όταν μεγαλώσουν.
-
Καλά, ο φίλος το έγραψε για να τονίσει τα υπερβολικά συναισθήματα που έχει για την κόρη του.
Δεν νομίζω να το εννοούσε... -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δεν ξερω που αλλου να το βαλω αλλα..σε περιπτωσεις ενδοοικογενιακης βιας
(πατερας δερνει μανα και γιο)
πρεπει να γινει μηνυση η μπορει να γινει αυτοφωρο και πως μπορει να γινει αυτο?μια γρηγορη και σαφη απαντηση παρακαλω γιατι τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα και το 100 δεν νιωθει να δωσει μια σαφης απαντηση
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Πέρα από όλες τις αναλύσεις, το να γράφεις τη λέξη γλωσσόφιλο όταν αναφέρεσαι στο παιδί σου, είναι τουλάχιστον άκομψο, για να μην πούμε τίποτα περισσότερο.Συμφωνώ, και σε ότι με αφορά αντιαισθητικό.
tractioner εγραψε κάποτε:
Είναι υπερβολη σε βαθμο που εμενα προσωπικα μου προκαλει αποτροπιασμό, εστω και μεταφορικά, η υποθετικα να το γραφεις μιλας για την κορη σου!
@geolib με μένα μπορεις να διαφωνεις δεν υπάρχει προβλημα, απλα καλο να σου υπενθημήζω οτι καπως ετσι ξεκινησα και εγω την τοποθέτηση μου περι του ζητηματός
-
... και μέσα σε όλα αυτά, η κοράκλα επέστρεψε από το σχολείο χθες και μου έδωσε 2 μικρά χαρτάκια και μου ζήτησε να τα βάλω μέσα στο αμάξι. Πάνω στο ένα είχε ζωγραφίσει ένα τσιγάρο σε κύκλο με μια διάμετρο να απαγορεύει το κάπνισμα εντός του αυτοκινήτου. Στο άλλο είχε ζωγραφίσει ένα... κινητό με τον ίδιο τρόπο!!!
-
Καιρός να ζωγραφίσει κι ένα τρίτο που θα λέει ότι απαγορεύονται τα... γλωσσόφιλα!
Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Καιρός να ζωγραφίσει κι ένα τρίτο που θα λέει ότι απαγορεύονται τα... γλωσσόφιλα!Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα.
Παρακαλώ!!!
Ελεύθερα!!! -
Το πείραμα που σοκάρει -Πως μέσα σε 90 δευτερόλεπτα μπορεί να χαθεί ένα παιδί (βιντεο)
http://www.iefimerida.gr/news/120653/το-πείραμα-που-σοκάρει-πως-μέσα-σε-90-δευτερόλεπτα-μπορεί-να-χαθεί-ένα-παιδί-βίντεο -
-
Σε λίγα λόγια μετά τον taurus θα ποστάρει στο φόρουμ και ο ydrohoous.
-
Καλώς το παιδί και .... καλώς τα δεχτήκατε !!!
-
Θα τα δεχτούμε, δεν τα δεχτήκαμε ακόμα.
-
Προφανώς, τα μαντάτα εννοούσα.
-
Τι έχουμε εδώ??
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Προφανώς, τα μαντάτα εννοούσα.Aααα... είδες τι κάνει η αποχή από το φόρουμ?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:shifty:Σε λίγα λόγια μετά τον taurus θα ποστάρει στο φόρουμ και ο ydrohoous.
-
Με το καλό ταύρε
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...