-
Και το γκρουπάκι!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
να σας ζησει Γιωργο!!!!!να σας ζησει, παντα γερο!!!!
Κουκλίτσα. Να σου ζήσει!
Να σας ζήσει η μικρή
Να σας ζήσει η κουκλάρα!
Nα σας ζήσει!!!!
Να σας ζησει
Γεννήσαμε...
Να σας ζήσει.
ginosm να σας ζησει η κοπελα..
ginogsm να σου ζήσει και να τη χαίρεσαι!
Ευχαριστούμε πολύ ! ! !
φίλε μου να σας ζήσει!
είναι κούκλα!
να θυμάστε πως για αυτήν τώρα είστε τα ΠΑΝΤΑ και αξίζουν όλες οι θυσίες...
Οι θυσίες μας τώρα πρέπει να γίνονται εις διπλούν μιας που και η πρώτη μας κόρη έχει τις ανάγκες της.
Αυτή η αγάπη δίχως όρους που δίνουν τα παιδιά στους γονείς είναι ότι πιο δυνατό μπορεί να νιώσει κάποιος.
Πολλές ευχές στην μικρή για υγεία και καλή ζωή, στην μαμά για γρήγορη ανάρρωση και στον μπαμπά για...καλό κουράγιο!
Ευχαριστούμε φίλε. Το κουράγιο θα μου χρειαστεί. Μετά από μία εβδομάδα παροχής υπηρεσιών στην μαμά και στην κόρη η αλήθεια είναι ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Αλλά με τρεις κυρίες στο σπίτι , υποθέτω ότι η πηγή για το κουράγιο θα είναι στο σπίτι.
Να σας ζήσει gino και να την καμαρώνετε.
Εγώ ετοιμάζομαι να γίνω θείος,η αδερφή μου μας είπε ότι είναι έγκυος στον τρίτο μήνα.
Θα γίνω χαζοθείοοοοοοοοοος!
Ευχαριστούμε για τις ευχές....Με το καλό και το ανιψάκι σου.
Είναι κουκλί!
Να σας ζήσει!Ευχαριστούμε φίλε. Και εσείς με το καλό και με έναν πόνο.
Να σας ζήσει φίλε μου!!!
ΥΓ: Το 1ο είναι??
Ευχαριστούμε...Είναι η δεύτερή μας κόρη.
Να σας ζήσει Γιώργο!
Μια ερωτηση...οταν λες 2:22....τα ξημερωματα εννοεις? Η γυναικα του κολητου μου ειναι να γενησει οπου να ναι, και μονο στην ιδεα οτι μπορει να την πιασει τετοια ωρα ψιλοανχωνομαι....αν και λογικα θα επρεπε να το προτιμουσα μιας και τετοια ωρα πας καρφι στο νοσοκομειο....ενω νταλα μεσημερι μπορει να κανεις και καμια ωρα....Αν σε πιασει λοιπον τετοια ωρα (οχι εσενα την γυναικα σου βρε αδερφε) και την πας στο Νοσοκομειο....ξυπναει ο γιατρος σου και ερχεται για την γεννα? Και αν δεν απανταει το τηλεφωνο? Ξερω μαλλον μαλακιες ρωταω, αλλα το εχω απορια!
ΥΓ. ο κολητος ειχε προχθες γεννεθλεια και ηλπιζε η κοράκλα του να γενηθει την ιδια μερα...δεν του εκανε το χατηρι ομως....!
Ευχαριστούμε Στέλιο.
Εννοώ τα ξημερώματα , ναι. Ήμασταν στο Μητέρα σε λιγότερο από 20 λεπτά από την στιγμή της αναχώρησης. Τα καλά της νύχτας. Τα κακά είναι ότι μέχρι την επομένη στις 00.30 ήμουν ξύπνιος και ξαναξύπνησα στις 06.00 για να πάω στο μαιευτήριο.
Σκεφτόμασταν με την γυναίκα μου ότι με την κίνηση που έχει έξω , εάν γινόταν μεσημέρι θα γεννούσε στο Astra. Και μετά πώς θα ονομάζαμε την μικρή ; Insignia ;
να σου ζήσει ginogsm, να τη δεις καλύτρα απο όσο μπορείς να φανταστείς
σήμερα είχε άρθρο στο ΒΗΜΑ για τη βιομηχανία των καισαρικών, στην Ελλάδα το 50% γεννιούνται με καισαρική με 15% να είναι το μέγιστο αποδεκτό όριο.
Ευχαριστούμε. Οι καισαρικές όντως είναι μεγάλη φάμπρικα και ο περιορισμός του έγκειται και στην συνείδηση των γιατρών. Από την στιγμή που και η γέννηση έγινε εμπόρευμα όμως...
Γεννήσαμε...
Καλώσ' την !
Να σας ζήσει, Γιώργο.
Και στα δικά σας οι υπόλοιποι. Άντε, να κατεβάζουμε μέσους όρους ηλικίας.Ευχαριστούμε και επαυξάνω στο σχόλιο. Το τρίτο μας , εάν όλα πάνε κατ' ευχήν , δεν απέχει πολύ μακρυά...
Γεννήσαμε...Την Παρασκευή στις 02,22 έσπασαν τα νερά , στις 04.00 είχαμε πόνους , επισκληρίδιο και αναμονή , στις 06.20 τεχνητούς πόνους και επειδή η μικρή κατέβαινε με το χέρι της και λόγω των πολλών υγρών θα δυσκολευόταν να πάρει θέση αλλά υπήρχε φόβος πίεσης της από τις συσπάσεις λόγω των τεχνητών οδυνών πήγαμε σε καισαρική στις 06.30. Στις 06.40 είχαμε το πιο κάτω 'αποτέλεσμα'...
Πάντα γερή !!
Χαμογελάει το μαμμούνι ή μου φαίνεται ;Α, και για τον μπαμπά :
Χαμογελάει όντως. Το κάνει συχνότατα.
Και ένα πακέτο δεν μου φτάνει. Ειδικά όταν βλέπω την μεγάλη να κρατάει την μικρή αγκαλιά....καταρρέω.
Να σας ζήσει και να την χαίρεστε Γιώργηηηηη!!!
Ο δικός μου έκανε τατουάζ! Ο κερατάς σχεδίασε δικό του. Ωμο και μπράτσο! Με ενσωματωμένα όλα τα ονόματα της οικογένειας (στα Ελφικά!!!), την ώρα γέννησης του σε ρολόι, και άλλα πολλά. Επαθα πλάκα!!! Ωραίο είναι. Και του το είπα!
http://www.youtube.com/watch?v=s-vuFZFgO2A' target='_blank
Είμαι στο γραφείο και δεν με αφήνει να μπω στο Youtube. Ψάχνοντας βρήκα αυτό, που πρέπει να είναι βίντεο από συναυλία του συγκροτήματος του γιού μου!!
Μπορεί να το δει κάποιος? Και να μου πει? Τα ονόματα είναι σωστά!!
Ευχαριστούμε κύριε Μωβερέιτορ...
Ωραίο το τατουάζ και πολύ καλό συγκρότημα...
Γεννήσαμε...Την Παρασκευή στις 02,22 έσπασαν τα νερά , στις 04.00 είχαμε πόνους , επισκληρίδιο και αναμονή , στις 06.20 τεχνητούς πόνους και επειδή η μικρή κατέβαινε με το χέρι της και λόγω των πολλών υγρών θα δυσκολευόταν να πάρει θέση αλλά υπήρχε φόβος πίεσης της από τις συσπάσεις λόγω των τεχνητών οδυνών πήγαμε σε καισαρική στις 06.30. Στις 06.40 είχαμε το πιο κάτω 'αποτέλεσμα'...
πωπω ένα μαναράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ευχαριστούμε φίλε. Με γεια τις καινούριες μας πάνες....
-
Nα πω και εγώ να σου ζήσει ή θα ξαναβάλεις όλο αυτό το quote από την αρχή?
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
... Αυτή η αγάπη δίχως όρους που δίνουν τα παιδιά στους γονείς είναι ότι πιο δυνατό μπορεί να νιώσει κάποιος.Αγάπη δίχως όρους; Τα παιδιά στους γονείς; Έχεις διαβάσει ποτέ τι σου δίνουν και υπογράφεις;;;
Να χαίρεσαι τις γυναίκες σου Γιώργο!!! Εύχομαι το καλύτερο!!!
-
Μην γίνεσαι εγκάθετος βρε Θοδωρή! Αγάπη δίχως όρους είναι. Αλλά, και από τους δύο. Και από τους γονείς προς τα παιδιά. Και από τα παιδιά προς τους γονείς. Απλά πρέπει να μαθαίνουμε όλοι να βάζουμε όρια, ώστε η αγάπη να μην καταντάει κορσές!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ας αλλάξω λίγο το ευχάριστο κλίμα - που έτσι κι αλλιώς πάντα επικρατει εδω μέσα - για μία νέα αλλάγη!!!!
Εδω και μερικές μερες μιλούσαμε στη μικρη για τη χρήση του γιο-γιο. ότι πρεπει να κάνει τσισάκι, κακάκια κλπ κλπ, όποιος τρωει αυτη τη στιγμη μπορει να σταματησει.
Σήμερα λοιπον βγάζοντας της το λερωμένο παμπερς της είπαμε ότι δεν θα της βάλουμε καθαρό γιατί αν θέλει να κάνει κακά της θα πρέπει να παει στο γιο γιο. Υπήρξε μια γκρίνια στην αρχη, μας ζητούσε να της βάλουμε παμπερς, είχε και κάτι νιουρισματα 0 αντι κλάματος - αλλά ξαφνικα έγινε το θαύμα. Αφου είδε τα ζόρικα έτρεξε στο γιο γιο και αφου έκατσε έκανε για πρώτη φορά ένα πανέμορφο ξανθο κουραδάκι!!!ΡΕ ΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΡΕ, ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΝΤΑΞΕΙ!!!!!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ας αλλάξω λίγο το ευχάριστο κλίμα - που έτσι κι αλλιώς πάντα επικρατει εδω μέσα - για μία νέα αλλάγη!!!!
Εδω και μερικές μερες μιλούσαμε στη μικρη για τη χρήση του γιο-γιο. ότι πρεπει να κάνει τσισάκι, κακάκια κλπ κλπ, όποιος τρωει αυτη τη στιγμη μπορει να σταματησει.
Σήμερα λοιπον βγάζοντας της το λερωμένο παμπερς της είπαμε ότι δεν θα της βάλουμε καθαρό γιατί αν θέλει να κάνει κακά της θα πρέπει να παει στο γιο γιο. Υπήρξε μια γκρίνια στην αρχη, μας ζητούσε να της βάλουμε παμπερς, είχε και κάτι νιουρισματα 0 αντι κλάματος - αλλά ξαφνικα έγινε το θαύμα. Αφου είδε τα ζόρικα έτρεξε στο γιο γιο και αφου έκατσε έκανε για πρώτη φορά ένα πανέμορφο ξανθο κουραδάκι!!!ΡΕ ΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΡΕ, ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΝΤΑΞΕΙ!!!!!
Να το δω και αυτό....!
-
-
re kouk άντε πάρε μια φωτογραφική της προκοπής. τόσο θόρυβο η μηχανή θα ακουγόταν πάνω και απο τα ντραμσ του γιου.
-
Τις έβγαζε η κόρη μου.
Μια χαρά μηχανή είναι...
-
Καλησπέρα,
Δεν ξέρω εάν έχει ειπωθεί ξανά (δεν πρόκειτε να ψάξω σχεδόν 200 σελίδες ) αλλά μήπως να τροποποιούσε κάποιος mod την ψηφοφορία βάζοντας και την επιλογή '...και ένα καθ'οδόν' ??
-
Ουπς!
-
Επήλθε το μοιραίο
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Δεν ξέρω εάν έχει ειπωθεί ξανά (δεν πρόκειτε να ψάξω σχεδόν 200 σελίδες ) αλλά μήπως να τροποποιούσε κάποιος mod την ψηφοφορία βάζοντας και την επιλογή '...και ένα καθ'οδόν' ??
Πολύ προσωρινή κατάσταση το 'Ένα καθ' οδόν'!!!
Λίγη υπομονή για την κατηγορία 'Με ένα παιδί' χρειάζεται!!! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καλησπέρα,
Δεν ξέρω εάν έχει ειπωθεί ξανά (δεν πρόκειτε να ψάξω σχεδόν 200 σελίδες ) αλλά μήπως να τροποποιούσε κάποιος mod την ψηφοφορία βάζοντας και την επιλογή '...και ένα καθ'οδόν' ??
Πολύ προσωρινή κατάσταση το 'Ένα καθ' οδόν'!!!
Λίγη υπομονή για την κατηγορία 'Με ένα παιδί' χρειάζεται!!!Μπά, αυτό το έχουμε ξεπεράσει εδώ και 6 χρόνια.....'πάμε παρακάτω τώρα'...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Nα πω και εγώ να σου ζήσει ή θα ξαναβάλεις όλο αυτό το quote από την αρχή?Όλο το quote κανονικά....
Πάμε πάλι....Ευχαριστώ πολύ φίλε.
... Αυτή η αγάπη δίχως όρους που δίνουν τα παιδιά στους γονείς είναι ότι πιο δυνατό μπορεί να νιώσει κάποιος.
Αγάπη δίχως όρους; Τα παιδιά στους γονείς; Έχεις διαβάσει ποτέ τι σου δίνουν και υπογράφεις;;;
Να χαίρεσαι τις γυναίκες σου Γιώργο!!! Εύχομαι το καλύτερο!!!
Τα διάβασα και μετά οι δύο πιτσιρίκες μου χαμογέλασαν και ήρθε η σύζυγος και μου έδωσε το στυλό. Υπέγραψα και με τα πόδια....
-
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Τα διάβασα και μετά η δύο πιτσιρίκες μου χαμογέλασαν και ήρθε η σύζυγος και μου έδωσε το στυλό. Υπέγραψα και με τα πόδια....Ωραίος!
-
μετά από 25 χρόνια πάνω κάτω λέμε ήρθε η ώρα....
playmobil κ αυτοκινητάκια μου περάσνε στα χέρια των παιδιών μου....(όσα σωθήκανε δηλαδή)
έντονη συγκίνηση καθώς κάποια από αυτά ήταν δώρο αγαπημένων μου προσώπων που
τα δικά μου παιδιά δεν πρόλαβαν να γνωρίσουν ...(ο παππούς τους δηλαδή )μια μικρή ικανοποίηση κ για μένα επιπλέον που δεν ήθελα να πεταχτούν με τίποτα.....
το συνιστώ σε όλους ..κρατήστε κάποια καλά κομμάτια που έχουν ειδική αξία για σας.... -
Ο χρήστης Dekouk έγραψε:
μετά από 25 χρόνια πάνω κάτω λέμε ήρθε η ώρα....
playmobil κ αυτοκινητάκια μου περάσνε στα χέρια των παιδιών μου....(όσα σωθήκανε δηλαδή)
έντονη συγκίνηση καθώς κάποια από αυτά ήταν δώρο αγαπημένων μου προσώπων που
τα δικά μου παιδιά δεν πρόλαβαν να γνωρίσουν ...(ο παππούς τους δηλαδή )μια μικρή ικανοποίηση κ για μένα επιπλέον που δεν ήθελα να πεταχτούν με τίποτα.....
το συνιστώ σε όλους ..κρατήστε κάποια καλά κομμάτια που έχουν ειδική αξία για σας....Εμένα μου φαίνεται συγκινητικό, δεν ξέρω για τους άλλους.
Έχω κρατημένα lego.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...