-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Όχι δεν το λέω ξύλο, ούτε θέλω την ποινική σου δίωξη επειδή του έριξες μια στον κώλο...Αυτό δε σημαίνει όμως ότι έστω και αυτές οι μίνι σωματικές τιμωρίες είναι το καλύτερο παιδαγωγικό μέσο...Ξαναλέω η χειροδικία κάθε είδους είναι απλά ομολογία αποτυχίας του γονιού...Δεν κατάφερε ή βαρέθηκε να περάσει το μήνυμά του με άλλο τρόπο και κατέφυγε στη χειροδικία...Δεν είναι για κρέμασμα φυσικά αλλά δεν θα έλεγα ότι ένας γονιός που καταφεύγει στο ξύλο θα έπρεπε να καμαρώνει για τις μεθόδους τους...
Εν ολίγοις ΔΕΝ ενδείκνυται ούτε η ξυλιά στον κώλο ως παδαγωγικό μέσο, υπάρχουν άλλα καλύτερα αλλά και πολύ πιο χρονοβόρα και επίπονα για το γονιό...Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότεροΕίπες ότι σχεδιάζεις να κάνεις παιδιά κάποτε, έ;
Τσου
-
Ώρα να κάνω register και εγώ στο forum ως νεος μπαμπάς:roll:
Βασικά καθυστέρησα 1-2 εβδομάδες αλλά ξέρετε πως είναι οι αρχές, πού χρόνος για τέτοια, ο μικρός έχει απαιτήσεις!!Εχθές το βράδυ τον άκουγα να αγκομαχάει λίγο στο κρεβατάκι του, και με έπιασε ένα άγχος, δεν κοιμήθηκα για καμια ώρα..
Σκεφτόμουνα πως θα μεγαλώσει, ολες αυτές τις δυσκολίες και εν δυνάμει κινδύνους που θα πρέπει να αντιμετωπίσει καθώς μεγαλώνει και μου φαίνεται τόσο δύσκολο να περάσουμε ολα αυτά και να παραμείνουμε ψύχραιμοι..Και είναι μόνο 2 εβδομάδων
-
να σου ζησει ο μπεμπης!!
-
ωωωωωω!!!!
τώρα παρατήρησα οτι τα γενέθλια του μικρού είναι ίδια με την ημερομηνία εγγραφής μου στο forum !!!!! -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
ωωωωωω!!!!
τώρα παρατήρησα οτι τα γενέθλια του μικρού είναι ίδια με την ημερομηνία εγγραφής μου στο forum !!!!!μηπως πρεπει να κοιμη8εις λιγο?
-
Να σου ζήσει kiloMeater !!!
Τα σκέφτεσαι όλα αυτά ακριβώς επειδή είναι μόλις 2 εβδομάδων ...
Μετά σε παίρνει από κάτω και δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς τίποτα.
Μέχρι να το καταλάβεις, θα αρχίσεις τα γνωστά :- βρε πότε ήταν που το άφηνες στην κούνια και δεν γύρναγε ούτε πλευρό...
- όταν είχε αρχίσει να μπουσουλάει, δεν τον προλάβαινες...
- αχ... μέχρι χθές δεν μίλαγες και τώρα βγάζεις και γλώσσα....
- πώς την είπαμε εκείνη τη φίλη σου από την Νομική ?(παρντόν παρασύρθηκα...)
-
Βασικά καθυστέρησα 1-2 εβδομάδες αλλά ξέρετε πως είναι οι αρχές, πού χρόνος για τέτοια, ο μικρός έχει απαιτήσεις!!Εχθές το βράδυ τον άκουγα να αγκομαχάει λίγο στο κρεβατάκι του, και με έπιασε ένα άγχος, δεν κοιμήθηκα για καμια ώρα..
Σκεφτόμουνα πως θα μεγαλώσει, ολες αυτές τις δυσκολίες και εν δυνάμει κινδύνους που θα πρέπει να αντιμετωπίσει καθώς μεγαλώνει και μου φαίνεται τόσο δύσκολο να περάσουμε ολα αυτά και να παραμείνουμε ψύχραιμοι..Και είναι μόνο 2 εβδομάδων
Να σου ζήσει και να τον καμαρώσεις!
Αυτές οι αγωνίες δεν θα τελειώσουν ποτέ!
Νύχτες αϋπνίας επειδή θυμήθηκες μια δύσκολη στιγμή!!
-
Να ζήσει
-
να σου ζησει
οσο για εμενα
single για την ωρα......και για πολυ πολυ ακομη για να μην πω για παντα -
να σου ζησει!!!!
Πάντα υγιης!!! -
Να χαίρεστε τον πιτσιρίκο!
-
Να σας ζήσει.
-
...Εχθές το βράδυ τον άκουγα να αγκομαχάει λίγο στο κρεβατάκι του, και με έπιασε ένα άγχος, δεν κοιμήθηκα για καμια ώρα..
Σκεφτόμουνα πως θα μεγαλώσει, ολες αυτές τις δυσκολίες και εν δυνάμει κινδύνους που θα πρέπει να αντιμετωπίσει καθώς μεγαλώνει και μου φαίνεται τόσο δύσκολο να περάσουμε ολα αυτά και να παραμείνουμε ψύχραιμοι..Ψυχραιμίααααααα.......
Να σας ζήσει και να τον δείτε όπως (θα) ποθεί.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...Εχθές το βράδυ τον άκουγα να αγκομαχάει λίγο στο κρεβατάκι του, και με έπιασε ένα άγχος, δεν κοιμήθηκα για καμια ώρα..
Σκεφτόμουνα πως θα μεγαλώσει, ολες αυτές τις δυσκολίες και εν δυνάμει κινδύνους που θα πρέπει να αντιμετωπίσει καθώς μεγαλώνει και μου φαίνεται τόσο δύσκολο να περάσουμε ολα αυτά και να παραμείνουμε ψύχραιμοι..Ψυχραιμίααααααα.......
Μη κρίνεις με σημείο αναφοράς εσένα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
-
KiloMeater να σου ζησει ο 'Γιόκαρος' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σαν παλιος, πολυ παλιος, μα τί λεω αρχαιος πατερας πλεον - εγω ειμαι αυτος - σου ευχομαι να τον δεις 2 μετρα ψηλο σαν κυπαρισι!!!!! -
Σε 20-25 μέρες θα κοιμηθείς (σχεδόν) κανονικά και θ' ανασάνεις.
Όλοι οι έμπειροι συμφωνούν ότι το 1ο παιδί είναι δύσκολη υπόθεση λόγω απειρίας, τα επόμενα μεγαλώνουν στο χαλαρό γιατί οι γονείς ξέρουν τι να φοβούνται και τι όχι.Η δική μου συμβουλή:
όσο περισσότερα δώσεις στο παιδί στο πρώτο εξάμηνο, τόσα περισσότερα και καλύτερα θα πάρεις στη συνέχεια. Η υπομονή σας θα ανταμειφθεί με ένα φιλικό προς εσάς και πιο σίγουρο παιδί. -
Εχθές το βράδυ τον άκουγα να αγκομαχάει λίγο στο κρεβατάκι του, και με έπιασε ένα άγχος, δεν κοιμήθηκα για καμια ώρα..
Σκεφτόμουνα πως θα μεγαλώσει, ολες αυτές τις δυσκολίες και εν δυνάμει κινδύνους που θα πρέπει να αντιμετωπίσει καθώς μεγαλώνει και μου φαίνεται τόσο δύσκολο να περάσουμε ολα αυτά και να παραμείνουμε ψύχραιμοι..**Και είναι μόνο 2 εβδομάδων **
Aυτό το 'αγκομαχητό' , αφού είναι τόσο μικρούλης,μπορεί να είναι λίγο 'ρουθούνισμα' δεν είναι τίποτα. Λίγο θα κρατήσει και θα του περάσει, θα φύγει όπως ήρθε.
Ψύχραιμος είναι λίγο δύσκολο να μείνεις αλλά και αυτό θα περάσει
Οπλίσου με βιταμινούλες για το ξενύχτι, αφού (όπως φαντάζομαι) θα ακολουθεί και η δουλειά σου το πρωί.
Τα αγόρια μπαίνουν πιο δύσκολα σε 'σειρά' από τα κορίτσια, είναι μάλλον κανόνας αυτός.Να τον χαίρεστε
-
Σας ευχαριστώ όλους.
Αν και είναι δύσκολη η αρχή, το έχω καταλάβει ήδη αυτό, τον αγαπάμε τόσο τον μικρό που δε μας πειράζει. -
Να σου ζήσε και να τον καμαρώνεις
Σου μιλάει ενας ποιο παλιός μπαμπάς από τον Megane!!!
-
ΚΟΡΕΣ..........
Ξυπνάω μέσα στη μαύρη νύχτα από μία ναζιάρικη, παρακλητική φωνή:
-Μπαμπάαααααααα
Πηγαίνω σκουντουφλώντας στο δωμάτιο των κοριτσιών
-Τσίσααααα
Διεκπεραιώνω μισοκοιμισμένος το πατρικό μου καθήκον, την βάζω στο κρεβάτι και ξαναπέφτω για ύπνο. Μόλις τον έχω πάρει:
-Μπαμπάαααααααα
Ξαναπηγαίνω. Τι είναι πάλι;
-Νεράκιιιιιι
Της δίνω νερό και γυρίζω στο κρεβάτι. Μόλις έχω ξαναβυθιστεί στις αγκάλες του Μορφέα:
-Μπαμπάαααααααα
Αρχίζω να φορτώνω. Τι τρέχει;
-Σκέπασέ με.
Την σκεπάζω και ξαναπέφτω για ύπνο. Κι επάνω που έχω ξανακοιμηθεί:
-Μπαμπάαααααααα
Είμαι κουρέλι. Μπουκάρω στο δωμάτιο έτοιμος να της τα ψάλω. Τι θέλεις πάλι; λέω εξοργισμένος.
-φιλάκι;
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...