-
Χρονια Πολλα σε ολα τα παιδιακια που εχουν γενεθλια απο εδω μεσα.
ΚΑΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ
Καλα καλα στις 18 του μηνα ειναι αλλα δεν μπορω να περιμενω.
Οσο για τη θεση του προεδρου των χαζομπαμπαδων που μου εδωσε ο NIGA, την αποδεχομαι χαλαρα. Και ολοκληρου του κοσμου αμα θελετε δεν εχω προβλημα.
-
Στις 18 θα σου πούμε χρόνια πολλά! Βιαστικέ πατέρα!!!
-
... χρόνια της πολλά λοιπόν από τώρα Μάνο και να την χαίρεσαι!
-
Μανο η γυναικα σου πως προλαβαινει να αλλαζει και τους δυο σας;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μανο η γυναικα σου πως προλαβαινει να αλλαζει και τους δυο σας; -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μανο η γυναικα σου πως προλαβαινει να αλλαζει και τους δυο σας; -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καλά μιλάμε ότι είσαι χαλαρά πρόεδρος χαζομπαμπάδων και κατ'επέκταση αυτού του θέματος!
Να τη χαίρεσαι Μάνο την κούκλα σου
-
Eφτασε 18/1... Να την χαίρεσαι!!
Μ'αυτά που γράφετε παρηγοριέμαι για το ενδεχόμενο να βγει κορίτσι το δικό μας...
Γερό να'ναι βέβαια!! -
Χρόνια πολλά, να την χαίρεσαι και να την δεις όπως επιθυμείς!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Χρονια Πολλα σε ολα τα παιδιακια που εχουν γενεθλια απο εδω μεσα.ΚΑΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ
Οσο για τη θεση του προεδρου των χαζομπαμπαδων που μου εδωσε ο NIGA, την αποδεχομαι χαλαρα. Και ολοκληρου του κοσμου αμα θελετε δεν εχω προβλημα.
Να χαίρεσαι την μικρή σου φίλε. Εύχομαι να την δείς να προοδεύει και να γίνει ένας πολύ καλός άνθρωπος.
-
Xρόνια της πολλά Μάνο!
-
Να την χαίρεσαι Μάνο!
-
Λάθος θέμα?
Αnyway χρόνια πολλά στη μπέμπα σου!
-
Δεν μπαίνει ο Μανώλης σήμερα, ρε. Του κάνουν από το πρωί αέρα, με το που συνέρχεται κ θυμάται ότι ο μήνας έχει 18 κάνει 'ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι' και ξαναπέφτει.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεν μπαίνει ο Μανώλης σήμερα, ρε. Του κάνουν από το πρωί αέρα, με το που συνέρχεται κ θυμάται ότι ο μήνας έχει 18 κάνει 'ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι' και ξαναπέφτει.Γι' αυτό είναι και πρόεδρος των χαζομπαμπάδων!
-
Να τη χαίρεσαι Μανώλη και πάντα χαρές και επιτυχίες να έχει.
Να δω τι θα κάνεις όταν σου φέρει τον πρώτο μαντράχαλο!!! Θα πεθάνεις βρε χαζομπαμπά!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Να δω τι θα κάνεις όταν σου φέρει τον πρώτο μαντράχαλο!!! Θα πεθάνεις βρε χαζομπαμπά!!!Σχετικά σχετικό...
Πέρυσι τα Χριστούγεννα ήμουν σε ένα τραπέζι όπου ήταν και ένας φίλος των γονέων μου. Κάποια στιγμή χτύπησε το κινητό του και ήταν η κόρη του που του ανήγγειλε κατενθουσιασμένη ότι ο φίλος της της έκανε πρόταση γάμου. Ε ο άνθρωπος σοκαρίστηκε! Της ευχήθηκε να 'ναι καλά και τα σχετικά, ήταν εμφανές όμως ότι του είχε έρθει κάπως. Τον φίλο της κόρης του τον ήξερε καλά (είναι συνεργάτες) και τον ενέκρινε, η πρόταση γάμου όμως ήταν ένα μεγάλο βήμα που δεν ήταν φαίνεται έτοιμος ν' ακούσει. Πραγματικά εκείνο το βράδυ από τη μία ήταν πολύ χαρούμενος για την κόρη του και από την άλλη είχε μελαγχολήσει. Φαίνεται ότι αυτά παθαίνεις ως χαζομπαμπάς με δύο κόρες, χωρισμένος, με τα παιδιά να μένουν μαζί σου και χωρίς να έχεις ξαναπαντρευτεί
-
Καλα ρε αντρεα εδω αντεξε το σοκ να εχει γκομενο η κορη του....ο γαμος τον φρικαρε?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα ρε αντρεα εδω αντεξε το σοκ να εχει γκομενο η κορη του....ο γαμος τον φρικαρε?Στυλιανε οσο ηταν γκομενιασμενη την ειχε στο σπιτι,με τον γαμο πεταξε το πουλακι.
-
Απλώνουν σιγά σιγά τα φτεράκια τους τα παιδιά μου, για να πετάξουν μόνα τους. Χθες το μεσημέρι, η (14,5 ετών) κόρη μου πήρε το λεωφορείο κι ανέβηκε Αθήνα. Αστικό, μετρό κ βρέθηκε στη θεια της. Πήγαν για ψώνια, συνέχισαν σήμερα το πρωί, μετρό, αστικό, ΚΤΕΛ στο ποτάμι. Αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι στο αστικό που την πηγαίνει προς τα ΚΤΕΛ και είν' ακόμα τα μέσα μου σφιγμένα. Αποφάσισε να πάει, δεν γινόταν να της πω 'όχι'. Αλλά μέχρι να την δω το βράδυ, μια αγωνία θα την έχω. Κι ας την κρύβω.
Είναι σοβαρή η κατάστασή μου, γιατρέ;
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...