-
Μανο
- δηλωνεις εως 4 παιδικους (σαν μηχανογραφικο κατι..)
- Τα μεταφορικα αναφερεται ρητα οτι δεν περιεχονται...Οποτε τα πληρωνεις..
-
Ποτέ δεν ίσχυε τουλάχιστον όσο έχουμε παιδί. Στα λεφτά υπάρχουν 2 κατηγορίες. Με σίτιση και χωρίς. Τίποτα άλλο.
Τελικά πήγαμε στο δημόσιο που είναι 50 μέτρα από το σπίτι μας. Από το παράθυρο της τάξης θα βλέπει το διαμέρισμα των από πάνω
-
τσακωμος μεταξυ εμου, κολλητου και γυναικας αυτου..
αιτια βαζουμε στο 3χρονο να δει 'βλακειες' στην τιβι...
και επειδη του του λεμε..'πως κανουν τα κουνελακια;;' και να γελαμε 'μαζι του' και αυτο μαζι με εμας...
και συνεχισε οτι ειμαστε απαραδεκτοι και ντροπη μας...3.53.-4.20.με εμφαση στο 4.07-4.16
εσεις τι λετε;;
-
Μάλλον δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ!
Το μόνο που θα δικαιολογούσε κάποια αντίδραση είναι ότι παρακολουθώντας το βίντεο ίσως νομίζει ότι μπορεί να ζωγραφίζει άλλα παιδιά. -
Πρώτη δημοτικού η μεγάλη μου κόρη και θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια... Ήρθα από Καναδά χωρίς να γνωρίζω Ελληνικά.
Η μικρή ξεκίνησε σε παιδικό σταθμό και δεν θέλει να φύγει όταν πηγαίνω να την παραλάβω. -
Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει παρακαλώ.
Μπορεί κάποιος γονιός να απαγορεύσει σε κάποιον συγγενή να έρχεται σε επαφή με το παιδί του? Το παιδί βασικά δεν έχει να φοβάται τίποτα. Απλά ο γονιός δεν γουστάρει καθόλου τον συγγενή. -
Νομικά μπορει να γίνει αν υπάρχουν βάσιμοι λόγοι...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ΔΕΝ ειμαι ειδικος αλλα νομιζω οτι αυτη η αποφαση πρεπει να παρθει και απο τους δυο γονεις αφου μετρησουν την αναστατωση μεσα στο σοϊ αλλα και την τυχον αμοιβαια συμπαθεια παιδιου και συγγενους......
-
Εγω θα ρωτήσω το εξής. Τι γίνεται όταν μια ανήλικη κοπέλα στελνει μηνύματα μεσω κινητού, ερωτικού περιεχομένου, σε ανήλικο αγόρι ?
Τι μπορεί να κάνει ένας γονιός να σταματήσει αυτή τη κατάσταση?
Δεν είναι απαραίτητο να στέλνει μηνύματα μόνο κορίτσι. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Εγω θα ρωτήσω το εξής. Τι γίνεται όταν μια ανήλικη κοπέλα στελνει μηνύματα μεσω κινητού, ερωτικού περιεχομένου, σε ανήλικο αγόρι ?
Τι μπορεί να κάνει ένας γονιός να σταματήσει αυτή τη κατάσταση?
Δεν είναι απαραίτητο να στέλνει μηνύματα μόνο κορίτσι.Οταν λες ανήλικα;10 χρονών;17 χρονών;
-
10,11 με 13 ......
-
Τώρα εγω να αναρωτηθώ γιατι θα έπρεπε να έχουν κινητά τηλέφωνα σε αυτή την ηλικία;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ενα θέμα είναι αυτό. Πολλοί γονείς βάζουν στην τσάντα του παιδιού τους κινητό για τυχόν προβλήματα . Στο φροντιστήριο στο σχολείο εκδρομές κτλ.
Αλλο θέμα είναι ότι μπορεί τα παιδιά να δώσουν το νούμερο του κινητού του πατερα τους ,της μητερας τους σε μια φίλη φίλο τους και σε ανύποπτη στιγμή να στείλουν μήνυμα ή μηνύματα ακαταλληλα μεταξύ τους.
Το δεύτερο πως αντιμετωπίζεται αν σκεφτούμε πως έχουμε να κανουμε με παιδιά ?
Ρωτάω γιατί υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις πάνω στο θέμα του τροπου αντιμετώπισης......Νομικά τι ισχύει? -
Και γιατι να σταματησει; Ασε τα παιδια να ανακαλυψουν την σεξουαλικοτητα τους. Εκτος αν δεν την γουσταρει ο γιος σου, οποτε της το ξεκοβει μονος του.
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και γιατι να σταματησει; Ασε τα παιδια να ανακαλυψουν την σεξουαλικοτητα τους. Εκτος αν δεν την γουσταρει ο γιος σου, οποτε της το ξεκοβει μονος του.Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
Πλακα κανεις;;;;;;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και γιατι να σταματησει; Ασε τα παιδια να ανακαλυψουν την σεξουαλικοτητα τους. Εκτος αν δεν την γουσταρει ο γιος σου, οποτε της το ξεκοβει μονος του.Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
Το θεμα ειναι οτι επιμενει. Κι ας της λεει να τον αφησει ησυχο. Και ο πατερας της κοπελας επισης .....φαινεται.....οτι δεν ξερει τι γινεται. Ωρες μεγαλες να χτυπουν μηνυματα κτλ.....
Καπου εχει ξεφυγει η κατασταση....... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Και γιατι να σταματησει; Ασε τα παιδια να ανακαλυψουν την σεξουαλικοτητα τους. Εκτος αν δεν την γουσταρει ο γιος σου, οποτε της το ξεκοβει μονος του.
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
Πλακα κανεις;;;;;;
Γιατί να κάνω πλάκα; Αν δεν θέλει ο πιτσιρίκος της το κόβει με το άσχημο αφού δεν καταλαβαίνει με το καλό.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
10,11 με 13 ......Tι μηνύματα ερωτικου υφους να στέλνει μια 13χρονη σε 10χρονο;
-
Δεν είναι τυχαίο που συγκεκριμένες απόψεις ισοπεδοτισμού προέρχονται από άτομα που σχολιάζουν με ανάλογο τρόπο και στα πολιτικά.
Ας αφήσουμε τα παιδάκια ελεύθερα να ανακαλύψουν την σεξουαλικότητα τους...
Εγώ λέω να κάνουν όπως οι αθίγγανοι που κάνουν σεξ-παιδιά στα 12-13.
Δε τρέχει κάτι...έχουν άλλωστε εξελιγμένη κρίση στην ηλικία αυτή... -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Δεν είναι τυχαίο που συγκεκριμένες απόψεις ισοπεδοτισμού προέρχονται από άτομα που σχολιάζουν με ανάλογο τρόπο και στα πολιτικά.
Ας αφήσουμε τα παιδάκια ελεύθερα να ανακαλύψουν την σεξουαλικότητα τους...
Εγώ λέω να κάνουν όπως οι αθίγγανοι που κάνουν σεξ-παιδιά στα 12-13.
Δε τρέχει κάτι...έχουν άλλωστε εξελιγμένη κρίση στην ηλικία αυτή...Με καλυψες απολυτα!!!!!! Θελω να γραψω πολλα αλλα θα βγω
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...