-
Έχετε άδικο όσοι μιλάτε για πανηγυράκι, γιατί τουλάχιστον πρώτη φορά που θυμάμαι εγώ το διαγωνισμό, είδα τόσα πολλά τραγούδια να ξεφεύγουν από την πεπατημένη!!!
Και μια και δεν αποτελούν απαγορευμένα links, ορίσατε τα αγαπημένα μου:
Φινλανδία
(όχι ρε παιδιά δεν κάναν χαβαλέ, αυτό είναι το στυλ που παίζουν!)Πολωνία
(κρίμα για το διαγωνισμό που δεν περάσαν στα τελικά αυτοί και πέρασαν κάτι τύπου Αρμενίας!)http://my.opera.com/eurovision/homes/fi ... D_2006.mp3
Λιθουανία
(ναι, αυτοί κάναν χαβαλέ και με βάλαν σε σκέψεις για το ποιός θέλω να κερδίσει!) -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
http://rapidshare.de/files/20827274/FINLAND.wmv.htmlΠάρε κόσμε.
Άκουσα καλά λόγια για το τραγούδι της Ουκρανίας. Κάνα 'πάρε κόσμε' και γι' αυτό;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Άκουσα καλά λόγια για το τραγούδι της Ουκρανίας. Κάνα 'πάρε κόσμε' και γι' αυτό;
Για το τραγούδι τα άκουσες τα καλά λόγια;
-
Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια. Να το δω πρώτα και θα σου πω.
-
...
Σπουδαία καλλιτέχνις! -
Ορίστε τώρα, μου χάλασες τη φαντασίωση. Τι κατάλαβες;
Πάντως, μου είπαν ότι έχει πολύ ωραία πόδια. Πέρασε στον τελικό;
-
Τραγικοτερη ολων η Λιθουανια, φανταστείτε κάτι μεταξύ S.A.G.A.P.O. και Aντιριξ&Συμφωνίξ
-
Είδα στις ειδήσεις αυτή την θεότρελη Ισλανδη...πραγματικά και κυριολεκτικά για κλάμματα η παρουσία της μετά τα αποτελέσματα. Χρήζει ιατρικής βοήθειας.
-
Παιδιά έλεος με την ισλανδή. Τι τη ρώταγαν; Η κοπέλα ήταν λιώμα στην κόκα. Μάτι γυαλί, χαζογέλαγε, δεν κοίταγε απολύτως πουθενά (κάπου στο άπειρο), μπέρδευε τη γλώσσα της... Σιγά το εθνικό ζήτημα δηλαδή.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Παιδιά έλεος με την ισλανδή. Τι τη ρώταγαν; Η κοπέλα ήταν λιώμα στην κόκα. Μάτι γυαλί, χαζογέλαγε, δεν κοίταγε απολύτως πουθενά (κάπου στο άπειρο), μπέρδευε τη γλώσσα της... Σιγά το εθνικό ζήτημα δηλαδή.Κανά βίντεο έχουμε?
-
Με πληροφορησαν οτι εκανε στριπτιζ η Βισση κατι τετοιο...ξερει κανεις τπτ?
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Με πληροφορησαν οτι εκανε στριπτιζ η Βισση κατι τετοιο...ξερει κανεις τπτ?Αληθεια είναι! Χαμός έγινε! Οταν έβγαλε το σουτιέν της, το βυζί της έσπασε ένα πλακάκι στο πάτωμα, σκύβοντας της έπεσε η μασέλα... της πουτάνας!!!!
-
:sorry: Ορίστε τώρα, μου χάλασες τη φαντασίωση. Τι κατάλαβες;Sorry, για καλό το έκανα
Πάντως, μου είπαν ότι έχει πολύ ωραία πόδια.
Σωματάρα γενικώς!
:Πέρασε στον τελικό;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Με πληροφορησαν οτι εκανε στριπτιζ η Βισση κατι τετοιο...ξερει κανεις τπτ?
Αληθεια είναι! Χαμός έγινε! Οταν έβγαλε το σουτιέν της, το βυζί της έσπασε ένα πλακάκι στο πάτωμα, σκύβοντας της έπεσε η μασέλα... της πουτάνας!!!!
Δε με λέτε, εκείνη η κοπελιά της Κύπρου με τα μεγάλα...φωνητικά προσόντα, τι έκανε;
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Παιδιά έλεος με την ισλανδή. Τι τη ρώταγαν; Η κοπέλα ήταν λιώμα στην κόκα. Μάτι γυαλί, χαζογέλαγε, δεν κοίταγε απολύτως πουθενά (κάπου στο άπειρο), μπέρδευε τη γλώσσα της... Σιγά το εθνικό ζήτημα δηλαδή.Εθνικό θέμα;
Σιγά μην το έκανα και μεσανατολικό...σχολιάζουμε απλά. -
Δεν πέρασε ρε γμτ..
Λοιπόν....LORDI τελεία και παύλα!!
....και από αυτούς ο πιο 'φάτσας' είναι ο ντράμμερ με τη μουσουδάρα..
'Φάτε' τη Γιουροβύζιον από μέσα......Ψηφίστε LORDI!!
H Athens Voice είχε ένα καταπληκτικό άρθρο του Γιάννη Νένε με σχολιάκια για κάθε χώρα
Μετά τα εισαγωγικά του Μιμίκου και της Μαίρης από την την τηλεόραση,διαβάζεις τα σχόλια Νένε και λύνεσαι στα γέλια...¨Οσοι έχετε το τεύχος κάντε'το,και θα με θυμηθείτε...
-
LORDI!!!
ΑΠΑΙΧΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!
Heavy metal lives.....!!!
-
δλδ επειδη βγηκαν οι Lordi στη eurovision , ζει το heavy metal?
-
Οι Lordi ήταν η ευχάριστη-για εμένα-έκπληξη εχθές.Είχα κάποια τραγούδια τους στον Η/Υ απο τον Σεπτέμβρη αλλά δεν τα είχα ακούσει...Έχουν και καλύτερα πάντως.Ελπίζω να κερδίσουν για να κερδίσω κι εγώ το στοίχημα!Τους πόνταρα με απόδοση 25,00!!!
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
δλδ επειδη βγηκαν οι Lordi στη eurovision , ζει το heavy metal?Το Heavy Metal φυσικά και ζει.Με κληρονομιά σαν τους Black Sabbath,Judas Priest,Iron Maiden,Saxon κλπ δεν πρόκειται να πεθάνει...
Euro-vissi-on 2006